Ogrē tikai pie Skujiņa , tas ir Aptiekas mājā uz Brīvības ielas , citur nemaz nezinu, Ja tu domā "Izdrukāt" . Noritsa gan ir viņējās "Vinjetes" bet šaubos vai tas kādu iedvesmos Adrese www.fotosalons.lv
TĀDS arī isstās Bet labāka tur vairs nav VID visus labākus apkāva kam bija lielās Digi noritsas un lapss datorgals Taga ir tikai konkrētais kam vecākās paaudzes Digi noritsa lidz A4 un dzeki kas pasūdīgi dragā uz tinteniekiem
Jā Rīgā tad "Kartiņas" mierīgi JVK muģī gan ar rūķiem gan sniegbaltēm gan visko , esmu tur redzējis kā čaļi maketē , vai tas ir tā "Visiem" nesinu bet taisīt šie taisa 100% zinu esmu redzējis
alora:Man tieši tāds pats jautājums kā NilsS. Esmu jau pāris vietas Rīgā apzvanījusi...nekā, ja negribu baigo kvantumu drukāt.
Paga , DRUKĀT vai IZDRUKĀT , runa ir par foto tehniko izdruku vai poligrāfiju ?
Ja drukāt tad nodrukāt var arī POLIGRĀFIJU , tas maksā ~0,20-0.25Ls par gabalu ja pasuta liekas iespiedloksni tur kautkādas 200 gabalas VIENA veida , bet tad ir ista kartiņa ar visu tiklu un text aiuzmugure. Respektīvi ~50Ls
Foto tehnisko tas ir FOTO KOPIJU MŠĪNA parasti kautkāda Noritsu
Istenībā Noritsu standarta komplektācijā nāk līdzi softs ar visādām kartiņu kalendārīšu vizitkaršu cepšanas iespējām tik KLIK un tu jau starp "Rūķiem" bet to gan laikam neviens nereklamē būtībā tas NEKO nemaksā TĀ RAŽOT bildes TIKAI foto kopiju gadijumā otrā puse ir "Foto papīra logoči"
Par poligrāfiju apjautājos ŠOGAD točna vairs neko nevar , 3 maiņās lidz 31 decembrim esot piekrauts
Mazs daudzums nav problēmu, vienīgi cena ir gandrīz tāda pati, kā par lielu daudzumu. Tā ka tās ir tikai atrunas. Vismaz poligrāfijā, kur darbus ieplāno laicīgi un ja tie ir žurnāli - konkrētais laiks (noteiktas mēneša dienas) ir rezervētas pāris gadus uz priekšu. Ziemassvētki visām tipogrāfijām ir pļaujas laiks - kalendāri, kartiņas etc. Šogad kaut kā aktivitātes baisās nemanu - varbūt tikai man, lai gan no pazīstamajām tipenēm ir dzirdēts, ka pasūtījumu apjoms samazinājies par procentiem 30. Man gan šķiet, ka par 60. Vari pastāstīt sīkāk savas vēlmes PM, varbūt ko ieteikšu.
Paldies, par info, Luni. Man vajadzēja izdrukāt apsveikuma kartiņas ar savām fočenēm. Likās, ka tā nevarētu būt problēma, bet pašreiz - Ziemassvētku laikā, mazos daudzumos negrib taisīt. Ja grib, tad kā Pterodaktils rakstīja, par vairumcenu. Man tas neder.