forum.gif
Patiesība par DOF
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Patiesība par DOF
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.12.09 12:46
 citēt
Tātad!!! Reizi par visām reizēm!

Tāds DOF nemaz neeksistē! Tas ir canona izgudrojums, jo optika švaka un asums pa kadra malām nekāds - uz kropa neredz, a uz FF... Nikonam tas pats :( Dirsā karoče. Atkodāt.
Publicēts: 09.12.09 13:25
 citēt
Man radaas aizdomas ka asuma dziljumu vareetu sasaistiit arii ar izdzertaas shmigas daudzumu izskataas jo vairaak iedzer jo vairaak atveras diafragma un attieciigi samazinaas asuma dziljums viss kaukaa neasaaks kljuust
Publicēts: 09.12.09 13:45 labots
 citēt
a ko? vai acs zīlītei stipri atšķiras diafragmas princips no ojektīva? Jo vairāk izdzer, jo vairāk paveras un ne tikai acis..::D:D
Publicēts: 09.12.09 14:04
 citēt
Aha, uzliekot saulesbrilles dofs palielinās...:D Principā, ja daudz izdzerts, jāliek saulenes un dofs paliek nemainīgs:D
Publicēts: 09.12.09 14:13
 citēt
nu ja, saulenes ir ka ND filtrs! var krukjit fragmu valjigak!
Publicēts: 09.12.09 14:21
 citēt
Nea, saulenes liek zīlītei sašaurināties...:D
Publicēts: 09.12.09 14:24
 citēt
Karlis70:Nea, saulenes liek zīlītei sašaurināties...:D

tā nevajadzētu būt... sašaurinās gaismā, palielinās tumsā (vai orgasmā, vai zem attiecīgām vielām). ar saulenēm acīm vajadzētu sniegt informāciju smadzēnēm, ka ir tumsa, attiecīgi smadzenēm pretī vajadzētu dot signālu, ka "fragma jāatver", zīlītēm - palielināties.
Publicēts: 09.12.09 14:27
 citēt
ups toč...:D Saputrojos, mani tie dofi piebeigs...:D
Publicēts: 09.12.09 14:28
 citēt
alvils:
Karlis70:Nea, saulenes liek zīlītei sašaurināties...:D

tā nevajadzētu būt... sašaurinās gaismā, palielinās tumsā (vai orgasmā, vai zem attiecīgām vielām). ar saulenēm acīm vajadzētu sniegt informāciju smadzēnēm, ka ir tumsa, attiecīgi smadzenēm pretī vajadzētu dot signālu, ka "fragma jāatver", zīlītēm - palielināties.

pareizi! nekāda šķirba starp objektīvu un pareizu ekspozīciju..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):