Par tēmu, ne par tēmu - ka tik kādu nolikt. OK cilvēki dažādi - ar dažādiem nikiem, dažādām bildēm, bet visi it kā vienā lauciņā un nekonkurē savā staarpā - katram sava niša. It kā visus vieno foto - citam pusprofisonālā līmenī, citam zemāk par amatiera līmeni. Nu bet nesitiet viens otru - iecietību lūdzu. Arī pret provokatoriem (arī mani ne reizi vien izveduši), bet tad pasakiet no malas - rimsties! Gribētos vairāk iecietības, vienotības. Bērniem bez uzbraukumiem pastāstīt par sev zināmām patiesībām, paklusēt, ja nekas labs nav sakāms. Te Užupes konstitūcija, ko atzīstu par sev piemērotu: 1.Cilvēkam ir tiesības dzīvot blakus Viļņas upītei, un upītei ir tiesības tecēt blakus cilvēkam. 2.Cilvēkam ir tiesības uz karsto ūdeni, apkuri ziemā un dakstiņu jumtu. 3.Cilvēkam ir tiesības mirt, bet tas nav viņa pienākums. 4.Cilvēkam ir tiesības maldīties. 5.Cilvēkam ir tiesības būt vienīgajam. 6.Cilvēkam ir tiesības mīlēt. 7.Cilvēkam ir tiesības būt nemīlamam, bet tas nav obligāti. 8.Cilvēkam ir tiesības būt neievērojamam un nezināmam. 9.Cilvēkam ir tiesības slinkot vai neko nedarīt. 10.Cilvēkam ir tiesības mīlēt un sargāt kaķi. 11.Cilvēkam ir tiesības rūpēties par suni, līdz vienam no viņiem dzīve beidzas. 12.Sunim ir tiesības būt sunim. 13.Kaķim nav noteikti jāmīl savs saimnieks, bet grūtā brīdī tam jāpalīdz saimniekam. 14.Cilvēkam ir tiesības reizēm nezināt, vai viņam ir pienākumi. 15.Cilvēkam ir tiesības šaubīties, bet tas nav viņa pienākums. 16.Cilvēkam ir tiesības būt laimīgam. 17.Cilvēkam ir tiesības būt nelaimīgam. 18.Cilvēkam ir tiesības klusēt. 19.Cilvēkam ir tiesības ticēt. 20.Cilvēkam nav tiesību rīkoties vardarbīgi. 21.Cilvēkam ir tiesības aptvert savu niecīgumu un diženumu. 22.Cilvēks nedrīkst tīkot pēc mūžības. 23.Cilvēkam ir tiesības saprast. 24.Cilvēkam ir tiesības neko nesaprast. 25.Cilvēkam ir tiesības būt dažādu tautību. 26.Cilvēkam ir tiesības svinēt vai nesvinēt savu dzimšanas dienu. 27.Cilvēkam ir jāatceras savs vārds. 28.Cilvēks var dalīties tajā, kas viņam ir. 29.Cilvēks nevar dalīties tajā, kā viņam nav. 30.Cilvēkam ir tiesības uz brāļiem, māsām un vecākiem. 31.Cilvēks var būt brīvs. 32.Cilvēks ir atbildīgs par savu brīvību. 33.Cilvēkam ir tiesības raudāt. 34.Cilvēkam ir tiesības būt nesaprastam. 35.Cilvēkam nav tiesības citu padarīt par vainīgo. 36.Cilvēkam ir tiesības būt subjektīvam. 37.Cilvēkam ir tiesības būt bez jebkādām tiesībām. 38.Cilvēkam ir tiesības nebaidīties. 39.Neuzvari! 40.Neaizstāvies! 41.Nepadodies! Kas ir Užupes republika? To var atrast tīmeklī, ja kāds tur nekad nav bijis.
Hehe - nekas nav teikts, ka cilvēkam ir tiesības izteikties un ka cenzūra ir aizliegta ... Nepiekrītu 39. 40. Svītrot un aizstāt (39.-41.) ar: cilvēkam ir tiesības uzvarēt un aizstāvēties, cīnīties un nepadoties ... 40. Cilvēkam ir tiesības iekost vilkam, ja tas iekodis cilvēkam ... (vilku barā vilku garā) ... ... Bet pie Viļņas upītes zied zilas puķites ...
skaties 4. un 6. punktu. Aiz tā, ka iztrūkst Cilvēkam ir tiesības iekost vilkam, ja tas iekodis cilvēkam ... (vilku barā vilku garā) ... man patīk tieši šis konstitūcijas variants. Baidos, ka Užupe lēnām pazūd, bet tā bija tik lieliska vietiņa daudzus gadu desmitus. Leiši atkal zirgu galvām ielika par sešiem apļiem. Atdot vecpilsētu hipijiem - tagad kaut kas līdzīgs ar Andrejostu notiek, bet tas tāds bērnu šļupsts.
Tas nav par mums , Leiši ir principiali cits funktiers nekā mums esmu pietiekoši ilgi un pamatīgi ar viņiem strādājis un regulāri braucis da i draudzene man ilgi bija un ir no turienes Par to ko pie mums tik pasmaidīs pie leišiem reāli pa galvu iedos neatejot no kasses Viņi daudz ja tā var teikt "Pamatīgāki" savos funktieros piemēram šai pašā 'Kosntitūcijā" nekā jebkas pie mums Kautgan tādas politiskās rebes kā pie Leišiem mums pat sapņos nav rādijušās mums tomēr tādi "Krievlatvieši" pa sikumiem kēpājās kamēr viņiem 'Viena tauta" un ar vērienu sūdus vāra
Nevieno tas foto. Nevienam nepieprasu, lai viņš te publicētos. Un otrādi - neviens mani nevajā ar šādu prasību. Ā, Vilberto reiz mēģināja. Manuprāt, līdzvērtīga attieksme, kad katram pašam savu kadru pilna d* ar gurķiem kabatā.
Tu liec gauži nesamērīgu uzsvaru uz lietām, kas tikai retajam ir to lietu skaitā, no kurām nebūtu iespējams atteiktes. Un leiši nupat sāk soļot pa krievu karķinku taciņu. Digitaļščina. Fui, pē, kaka.
Vanderfons: Nevienam nepieprasu, lai viņš te publicētos. Un otrādi - neviens mani nevajā ar šādu prasību. Ā, Vilberto reiz mēģināja.
Galvenais ir ne tikai mēģināt, bet galvenais ir rezultāts. A rezultāts ir kāds - Vanderfonam galerijā ir gandrīz 30 bildes. Vai tad Vanderfons man par to paldies kādreiz ir pateicis, ka pieprasīju, lai viņš savas bildes šeit publicē? Nē, viņš tik močī bildes forumā tēmās - savas, ne savas, ka tik kādu iedabūt. Bet nu pēdējā laikā tas ir nedaudz aprimies ...
Vai tad Vanderfons man par to paldies kādreiz ir pateicis, ka pieprasīju, lai viņš savas bildes šeit publicē.
Esmu tikai ielicis dažus kadrus, kas bija tuvāk pa rokai. Neko neesmu publicējis. Tu kaut kur redzi parakstu? Tagad notiek pretējais process - daļēja tīmekļa atbrīvošana no maniem knipsējumiem.
Vanderfons - šodien pat reportāža parādījās ... Un Tu vēl gribi teikt, ka es Tevi neesmu ietekmējis ... vari neko neteikt, bet tas tikai apstiprina Tavus vārdus: *neviens mani nevajā ar šādu prasību (šeit publicēt). Ā, Vilberto reiz mēģināja* ... Tātad es Tevi vājāju un pieprasu pubicēt bildes - vai man grūti ... Ak tā - šodien gāju un pazibēja tāds tekstiņš: ... Vilku karā vilku barā, Vilku zarā vilku garā. (c) Vilberto ...