Polaroīdam nav ne filmiņas, ne foto papīra - laikam pats polaroīd matreriāls vien ir. Pirms laika diskusija bija, ka polaroīd pārdevies un kādam citam pieder, kurš pārņemis saimniecību savā ziņā. Aiz ierobežotā glabāšanas termiņa diez vai kāda mājās mētājusies paka būs derīga - ja vien nav glabāta ledusskapī gadus sešus. Vari pameklēt e-bajā vai pataujāt Rīgas lielākajos fotoveikalos - tipa uz Brieža ielas vai Lāčplēša ielas komisijas veikalā. Veiksmi nenovēlēšu.
Bet tepat ļaudis runāja, ka ar jebkuru mobilo bildes sanāks labākas. Ja vēlies polaroīd bildes izlikt internetā, kaut kur bija bezmaksas programma, kas pat spoguļkameru bildes pataisa par polaroīd bildēm.
Pterodaktils:Polaroīdam nav ne filmiņas, ne foto papīra - laikam pats polaroīd matreriāls vien ir. Pirms laika diskusija bija, ka polaroīd pārdevies un kādam citam pieder, kurš pārņemis saimniecību savā ziņā. Aiz ierobežotā glabāšanas termiņa diez vai kāda mājās mētājusies paka būs derīga - ja vien nav glabāta ledusskapī gadus sešus. Vari pameklēt e-bajā vai pataujāt Rīgas lielākajos fotoveikalos - tipa uz Brieža ielas vai Lāčplēša ielas komisijas veikalā. Veiksmi nenovēlēšu.
ē nebūs tiesa - pro gadījumā ir filmas negatīvs un ķīmijas slānis ko polaroīda kasete izspiež pa papīru kontaktkopijai - negatīvs ar ķīmiju pēc tabulas (apkārtējie grādi un laiks) jārauj nost un jāmet misenē (smird jopcik kā) - par gala rezultātu gan tiesa - sūds beidzamais.
fandango:Lai radīti mākslu, nav vajadzīgs otršķirīgs fotoaparāts. vajag prātu, iztēli un Ps
Lai šai mākslai būtu kāda vērtība tā ir jaizpilda kaut kādā tehnikā. Un tās neaprobežojas vien ar izdrukām... Šājā topikā runa tā kā par polaroidu, ne Ps.
Sākās saruna par polaroīda materiāliem Atvainojos, ka ieminējos par to sūda programmu. Ja tie materiāli būtu saprātīgās cenās - varbūt es ar nēsātos apkārt ar polaroīdu (nesen noskatījos atkal Alice in den Stadten)
Pterodaktils:Sākās saruna par polaroīda materiāliem Atvainojos, ka ieminējos par to sūda programmu. Ja tie materiāli būtu saprātīgās cenās - varbūt es ar nēsātos apkārt ar polaroīdu (nesen noskatījos atkal Alice in den Stadten)
da neesmu es ievainots... viena kadra izmaksas ir ap o.50 Ls, tas ir nesaprātīgi?