forum.gif
filmiņa vai footo papirs priekšs polaroida
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / filmiņa vai footo papirs priekšs polaroida
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.12.09 23:15
 citēt
http:...
kur rīga varetu tadas dabūt kādam varbūt mājās kāda mētajas
?
Publicēts: 09.12.09 23:50
 citēt
Linku vismaz ieliec normalu , neviens neredz kadu sudu tev slinkums Google pameklet.
Publicēts: 10.12.09 00:01
 citēt
Polaroīdam nav ne filmiņas, ne foto papīra - laikam pats polaroīd matreriāls vien ir. Pirms laika diskusija bija, ka polaroīd pārdevies un kādam citam pieder, kurš pārņemis saimniecību savā ziņā. Aiz ierobežotā glabāšanas termiņa diez vai kāda mājās mētājusies paka būs derīga - ja vien nav glabāta ledusskapī gadus sešus. Vari pameklēt e-bajā vai pataujāt Rīgas lielākajos fotoveikalos - tipa uz Brieža ielas vai Lāčplēša ielas komisijas veikalā. Veiksmi nenovēlēšu.
Publicēts: 10.12.09 00:03
 citēt
Bet tepat ļaudis runāja, ka ar jebkuru mobilo bildes sanāks labākas. Ja vēlies polaroīd bildes izlikt internetā, kaut kur bija bezmaksas programma, kas pat spoguļkameru bildes pataisa par polaroīd bildēm.
Publicēts: 10.12.09 00:08
 citēt
Pterodaktils:Polaroīdam nav ne filmiņas, ne foto papīra - laikam pats polaroīd matreriāls vien ir. Pirms laika diskusija bija, ka polaroīd pārdevies un kādam citam pieder, kurš pārņemis saimniecību savā ziņā. Aiz ierobežotā glabāšanas termiņa diez vai kāda mājās mētājusies paka būs derīga - ja vien nav glabāta ledusskapī gadus sešus. Vari pameklēt e-bajā vai pataujāt Rīgas lielākajos fotoveikalos - tipa uz Brieža ielas vai Lāčplēša ielas komisijas veikalā. Veiksmi nenovēlēšu.

ē nebūs tiesa - pro gadījumā ir filmas negatīvs un ķīmijas slānis ko polaroīda kasete izspiež pa papīru kontaktkopijai - negatīvs ar ķīmiju pēc tabulas (apkārtējie grādi un laiks) jārauj nost un jāmet misenē (smird jopcik kā) - par gala rezultātu gan tiesa - sūds beidzamais.
Publicēts: 10.12.09 00:42
 citēt
Ne viss ir sūc, kas smird... :)

Vispar, kategoriskais tonis blogā kkā pēdējā laikā ir stipri iegājis modē.

Polaroidmateriālus Rīgā kadreizz varēja nopirkt pie Fuji pārstāvniecības Maskavas ielā, bija dārgi.

Lētāk bija sūtīt no leišu fudziku dīleriem.

mmm... vēl par sūdiem runājot.... www.alternativephotography.com...
Publicēts: 10.12.09 00:52
 citēt
fandango:Tā programma ir ļoti jauka, bet pa brīvu ir izmēģinājuma versija, un tā pēc laika pārstāj darboties.

Es tik paprovēju un tā viņa palika mētājoties pēc pāris eksperimentiem. Arī tad nekādu sajūsmu neizsauca. LOMO
Publicēts: 10.12.09 01:14
 citēt
fandango:Lai radīti mākslu, nav vajadzīgs otršķirīgs fotoaparāts. vajag prātu, iztēli un Ps

Lai šai mākslai būtu kāda vērtība tā ir jaizpilda kaut kādā tehnikā. Un tās neaprobežojas vien ar izdrukām...
Šājā topikā runa tā kā par polaroidu, ne Ps.
Publicēts: 10.12.09 01:39
 citēt
Sākās saruna par polaroīda materiāliem Atvainojos, ka ieminējos par to sūda programmu. Ja tie materiāli būtu saprātīgās cenās - varbūt es ar nēsātos apkārt ar polaroīdu (nesen noskatījos atkal Alice in den Stadten)
Publicēts: 10.12.09 02:13
 citēt
Pterodaktils:Sākās saruna par polaroīda materiāliem Atvainojos, ka ieminējos par to sūda programmu. Ja tie materiāli būtu saprātīgās cenās - varbūt es ar nēsātos apkārt ar polaroīdu (nesen noskatījos atkal Alice in den Stadten)

da neesmu es ievainots...
viena kadra izmaksas ir ap o.50 Ls, tas ir nesaprātīgi?

Alice in den Stadten- meklēju...
Publicēts: 10.12.09 08:54
 citēt
fandango:Tā programma ir ļoti jauka, bet pa brīvu ir izmēģinājuma versija, un tā pēc laika pārstāj darboties.

pagriez kompii datumu atpakalj un viss shancee
Publicēts: 11.12.09 10:03
 citēt
Ja esat lasījuši kādu no A. Adamsa grāmatām, šiem aparātiem ir atrodams viens visnotaļ noderīgs pielietojums. Ja neesat, tad vēl viss priekšā.
Publicēts: 11.12.09 10:05
 citēt
Lunis:Linku vismaz ieliec normalu , neviens neredz kadu sudu tev slinkums Google pameklet.

+ 100
Publicēts: 11.12.09 12:37
 citēt
Atbildo uz tēmas jautājumu - man šķiet, ka labāk filmiņa. Nofočē un tad izņem apskaties, kas sanācis. Novērtē histogrammu un fočē atkal ...;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):