forum.gif
Modelis.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Modelis.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.12.09 17:55
 citēt
Es vēlētos uzzināt par to cik parasti mākslinieks samaksā savam modelim par kailfoto sesiju, par aktu.
Publicēts: 10.12.09 17:56 labots
 citēt
Modelis tak maksā nevis fotogrāfs :)
wow, sorry, nepamanīju ka runa gāja par maksliniekiem
Publicēts: 10.12.09 17:58
 citēt
Crime - nu nav nekads "parasti" pat bez aktiem - ir pec vienoshanas, atkariba no sesijas ilguma, vai vajag aksesuarus pashai gadat, kaa paredzets bildi lietot - tirgot vai draugos likt, varbut katalogam kkadam... meele ir, tak vienoties var.
Publicēts: 10.12.09 18:09
 citēt
Onkulim daļēja taisnība.
Mācību procesā vai ja modeli vajag uz kādu plenēru, praktisko nodarbību, tad jā, vajag maksāt, bet nu katru reizi vienojoties.
Zinu, ka ir modeles kas par kailfoto sesiju praktisko nodarbību laikā prasa gan 500ls, gan ir modeles kas par 100ls ir gatavas bildēties.
Bet ir arī tādas, kad tikai 20ls stundā prasa, tiesa aizgādāt un atvest vajag, iepriekšminētās to dara pašas.
Publicēts: 10.12.09 18:10
 citēt
ideja - atrodi kadu smuku eskortmeiteni, samaksaa stundaa 30-50 cik nu tur prasa un njemies...
Publicēts: 10.12.09 18:16
 citēt
Crime:Es vēlētos uzzināt par to cik parasti mākslinieks samaksā savam modelim par kailfoto sesiju, par aktu.

A tu esi smukiņa?
Publicēts: 10.12.09 18:28
 citēt
Tejau par bildetajiem neiet runa - cilveks tak saka "makslinieks" - akademijaa aktu modelem bij cietaa alga (zema), bet jasez, jastaav bij mazak kaa 8 stundas dienaa jo tas i baigi gruuti - pirms skateem vinjas piehaltuureeja - tobish tie kas nevilkaas uz ziimeesanu laikus, izdiica, lai nak pozeet veel - 5ls. par divam akademiskaam stundaam
Publicēts: 10.12.09 18:33
 citēt
Bļaaaa, cik LsLsLs mūžā es esmu ieekonomējis!!!! :D
Publicēts: 10.12.09 18:45
 citēt
ja tā ir kādas bezdarbnieces ideja piepelnīties tad jāapbēdina - diez cik daudz nez vai sanāks nopelnīt.
Ir ļoti daudz bildēties kāru meiteņu un sieviešu
Publicēts: 10.12.09 19:03
 citēt
Maris:pirms skateem vinjas piehaltuureeja - tobish tie kas nevilkaas uz ziimeesanu laikus, izdiica, lai nak pozeet veel
gadījās arī, ka palūdza modeli slepus nobildēt! :D
Publicēts: 10.12.09 19:04
 citēt
Ja nebūtu smuka, nebūtu šāda jautājuma.
Mēle protams ir, tieši tādēļ pajautāju cilvēkiem, kuri fotogrāfē, jo labāk septiņreiz nomērīt pirms griešanas.
Publicēts: 10.12.09 19:45
 citēt
Crime:Ja nebūtu smuka, nebūtu šāda jautājuma.
Mēle protams ir, tieši tādēļ pajautāju cilvēkiem, kuri fotogrāfē, jo labāk septiņreiz nomērīt pirms griešanas.

o - smuka - tajau nākotne ir!

kotur mērīt - sūti bildes linku uz PZ

haralds gadījās arī, ka palūdza modeli slepus nobildēt! :D

parasti jau iztika cauri rupjāk - skiču sacepšanai īsi pirms skates pliku norāva kursabiedreni + vēl lielos zīmējumus no viņas ''pārzīmēja bik citā leņķī'' - par to kursabiedrenei palīdzēja prakšos vai pastaipīja kādu smagāku darbu u.t.t. - barters :D
Publicēts: 10.12.09 19:54
 citēt
Gudris, nezinu par modeles skaistumu, bet bijām uz lekcijām paaicinājuši fotogrāfu. Viņš iedeva vairākus kontaktus meitenēm, kuras varētu papozēt kailas. Cenas tika sauktas manis noteiktajā diapazonā.
Publicēts: 10.12.09 20:00
 citēt
Var redzēt ka te daudzi neizlasa autora tekstu un sāk fantazēt......

"Es vēlētos uzzināt par to cik parasti mākslinieks samaksā savam modelim par kailfoto sesiju, par aktu. " Runa ir par modeli (vīr.dz.) nevis modele...... :D
Publicēts: 10.12.09 20:11
 citēt
Crime:Ja nebūtu smuka, nebūtu šāda jautājuma.

Es vienmēr maksāju kailfoto modelēm. Pārējie grib par velti. Sūti man savu bildi uz privāto, novērtēšu smukumu un cenu diapazonu!:)
Publicēts: 10.12.09 20:15
 citēt
ahā, ak re ar ko var nopelnīt ;D
Publicēts: 10.12.09 20:19
 citēt
ej bekot! :D
Publicēts: 10.12.09 20:23
 citēt
Jā,Lieckalniņa un Lily ir latvijas seksīgākās modeles,jo tā mēdijos runā...un ja Gudris samaksās viņām 500ls,tad mēdiji runās vēl vairāk un varbūt par Gudri arī drusciņ...
Publicēts: 10.12.09 20:41 labots
 citēt
Cik šitāda varētu maksāt?
www.youtube.com...
Publicēts: 10.12.09 20:43
 citēt
smartins:Cik šitāda varētu maksāt?
[url=http://www.youtube.com/watch?v=HLSqi7FKMw0

katrā]http://www.youtube.com/watch?v=HLSqi7FKMw0
katrā[/url] ziņā daudz, jo ja nemaksāsi tad viņa no tevis sulu izspiedīs :D
Publicēts: 10.12.09 20:50
 citēt
es esmu sieviete
Publicēts: 10.12.09 20:52
 citēt
Latvijā ar 'art nude' diez vai var ko nopelnīt...
Publicēts: 10.12.09 20:57
 citēt
Vienīgi LV na haļavu var tikt pie portfolio...
Publicēts: 10.12.09 21:24
 citēt
Luxferre:Latvijā ar 'art nude' diez vai var ko nopelnīt...

Skaidrs, ka var! Pie manis!;)

Nu, kur bilde!? :/
Publicēts: 10.12.09 21:30
 citēt
Crime:Es vēlētos uzzināt par to cik parasti mākslinieks samaksā savam modelim par kailfoto sesiju, par aktu.

Tā jau varētu pajautāt - cik Kondrašins samaksāja modelēm par kalendāra bildēm. Varētu satikties ar kādu kalendāra modeli, apskatīt un aprunāt reālu kalendāru, pie reizes noskaidrot modeles cenu ...;)
Publicēts: 10.12.09 21:38
 citēt
Vilberto:
Tā jau varētu pajautāt - cik Kondrašins samaksāja modelēm par kalendāra bildēm. Varētu satikties ar kādu kalendāra modeli, apskatīt un aprunāt reālu kalendāru, pie reizes noskaidrot modeles cenu ...;)

viss atkarigs no pasutijuma. ir lietas, kur iesha tikt ir pashai modelei prestizhi, ja vinja vel tikai iet uz augshu karjeraa. ir reizes, kad ar modeljiem nakas vienoties neizmantot bildes kuras tos var atpazit lai nekaitetu telam. ir reizes kad modelim pilniigi pajat kam tu vinju bilde un viss par ko var domat ir tusinjsh pec stundas... atshkjiras ari samaksa, attiecigi.
Publicēts: 10.12.09 21:42
 citēt
versatile: viss atkarigs no pasutijuma. ir lietas, kur iesha tikt ir pashai modelei prestizhi, ja vinja vel tikai iet uz augshu karjeraa

Mhmm - kā gan varētu uztaisīt prestižu kalendāru un meitenes nāktu par brīvu fočēties ...;)
Publicēts: 10.12.09 21:43
 citēt
Gudris:
Portreti:

Skaidrs, ka var! Pie manis!;)

hmm...un kur Tu taas bildes liec...Tavaa maajas lapaa nekas daudz nav :D

Pffff...bildes...! Ha! Ja es fočēšu, tad modele maksās man, nevis es viņai!:)

Mani interesē tikai tas akta piedāvājums...
Publicēts: 10.12.09 21:56
 citēt
Portreti: Ja es fočēšu, tad modele maksās man, nevis es viņai!:)

Kā jau versatile pieminēja - viss atkarīgs no pasūtījuma. Portreti tiktāl apvārdo modeles, ka tās sāk gribēt bildes un arī par to maksāt. Pilnīgi pareizi, es arī tā darītu ...:)
Publicēts: 10.12.09 22:42
 citēt
es tev pa 300 ls uztaisīšu superīgo portfolio !!!
pēc tam varēsi miljonus pelnīt...
Publicēts: 10.12.09 23:07
 citēt
ImkaSm: es tev pa 300 ls uztaisīšu superīgo portfolio !!!

Portfolio man? Tu domā par mājas lapas portfolio?
Hehe - kādi ir Tavi iepriekšējie portfolio darbi? ...;)
Publicēts: 10.12.09 23:12 labots
 citēt
Šito, diez, par 50 Ls varētu pierunāt pabildēties?
www.youtube.com...
Publicēts: 10.12.09 23:13 labots
 citēt
Lasu un smejos :) Latvijā "Modeļi" kailfoto sesijās NEBILDĒJĀS ,ja runa ir par PROFESIONĀLIEM modeļiem . Kailfoto sesijās paras bildējās 2 kategoriju "Tantes" viens ir isteikti exsbicionistiski noskaņotas būtnes kam tas vajadzīgs "Pašizpausmēm" otras ir mūžīgās naudas grūtībās esošās "Meitenes" studentes jaunās aktrises vienkarši "Skuķi no bāra" . Pirmajā gadijumā NEMAKSĀ NEKO vai sarunā saucamom TFP variāntu kas nozīmē burtiski " Time For Prints , Time For Portfolio smalkāk par šī vārda nozīme var izlsīt šeit www.datahero.com... . Kas attiecās uz otro gadijumu "Par samaksu" ko piekopj tantes kam vajag naudu tad tas ir dažādi , kolēģi kas bildē DAUDZ un visu ko maksā no 10-35 Ls PAR SESIJU!! Stundu apmaksa ir PROFESIONĀLIEM MODEĻIEM kuri kailfoto LATVIJĀ nebildējās! Modeļi kuruz izmanto PLENĒROS ir pilnīgi cita kategorija tās ir apmerām 50/50 sastāv no tām kam PATIK IZĒRBTIES un VAJAG NAUDU parasti PAR PLENĒRU kurā ir DASMITIEM DLĪBNIEKU maksā ~100-150Ls bet tas bija TREKNAJOS GADOS kad šeit bij daudz KRIEVIJAS fotogrāfu un citas cenas :) Vispār godīgi sakot LATVIJAS modeļus neizmantoju , vienkarši tas ir DARGI--NERENTABLI ja vaig modeļus DARBAM tad ar visus CEĻU + VIENĪCU izdevīgāk ir ievest modeļus no EU reki piemēram var izvēlēties GADAS VELIES bet vēl izdevīgāk BILDĒT lietas kur vajadzīgi modeļi "Kailfoto @ XXX" Eiropā , vislabāk Vācijā , Francijā . Niderlandē moedļi reku www.fotocommunity.de... PA PILNAM jebkurai gaumei JEBKURI samaksas noteikumu bet GELVENAIS tiesji tas kas RAKSTIT arī minetais cilvēks DARA , jo Latvijā regulāri gadās KAD VAIG NAUDU gatavi uz visu bet kad darbi izdarīti un nauda sanaksāta ne vienam vien GADAS problēmas tas attiecās uz AMATIERIEM gan Fotogrāfiem gan Modeļiem . Profi cita kategorija par viņiem šeit NAV RUNA un tie arī MODEĻU trūkumu neizjūt:):)
Publicēts: 10.12.09 23:18 labots
 citēt
Lunis - un kurā kategorijā ir Kondrašina modeles? Tās taču nav ne *Tantes*, ne arī *Skuķis no bāra* ...;)
Vai teiksim dziedātājas - Amber, Lily, Jany May, Aisha, Linda Leen - tās būs kādā kategorijā? ...;)
Publicēts: 10.12.09 23:27 labots
 citēt
nē Vilmār , Tev es par brīvu bildes sataisīšu ... :)
protams ar šīs CrimeModeles atļauju :)
Publicēts: 10.12.09 23:30
 citēt
Amber, Lily, Jany May, Aisha - tās par velti, pašreklāmas nolūkā.
Linda Leen- nu jau par naudu!
Publicēts: 10.12.09 23:30
 citēt
ImkaSm: ... Tev es par brīvu bildes sataisīšu ... :) protams ar šīs CrimeModeles atļauju :)

Izklausās neticami - par brīvu ... Man dzīve vienmēr ir atgādinājusi - par brīvu nav nekas un vienmēr par visu ir jāmaksā ...;)
Publicēts: 10.12.09 23:35
 citēt
par brīvu nav nekas un vienmēr par visu ir jāmaksā

ļoti strīdīgs apgalvojums...
Publicēts: 10.12.09 23:38
 citēt
Secinājums - Imkam no Vilbertō noteikti kaut ko vajag.
Publicēts: 10.12.09 23:38
 citēt
Vilberto:Lunis - un kurā kategorijā ir Kondrašina modeles? Tās taču nav ne *Tantes*, ne arī *Skuķis no bāra* ...;)
Vai teiksim dziedātājas - Amber, Lily, Jany May, Aisha, Linda Leen - tās būs kādā kategorijā? ...;)

TĀS ir tieš tā kategorija ko minēju MEITENES KURĀM PATĪK ka uz viņām PASKATĀS un NOVĒRTĒ:):) Tici man 90% modeļu kas bildējušās pie Kondrāšin , Gudra , Sokolova , tev nebūtu INTRESANTAS nu vienkarši tev nebūtu ar viņām ko darīt MAN AR pat par brīva neviena no viņam nebūtu vajadzīga KAILFOTO . Starp "Exsbicionismu @ Darbu " ir ļoti liela atškirība , minētie modeļi NREAISA NEKĀDAS EMOCIJAS nerada nekādas vēlmes NAV EROTISKI IEKĀROJAMI PAVEDINOŠI tie vienkarši ir "Prefekti ķermeņi" bez mazākām EMOCIJĀM :):) Lielāko MODEĻU EXSBICIONISTU problēma ka viņos NAV EMOCIJU bet tik vien kā vēlme IZRĀDĪTIES / paspīdēt :):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas