forum.gif
Modelis.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Modelis.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.12.09 23:43
 citēt
Luni, labs režisors arī no sūdīgas aktrises uztaisīs Prīmu... :)
Publicēts: 10.12.09 23:50 labots
 citēt
Lunis: Lielāko MODEĻU EXSBICIONISTU problēma ka viņos NAV EMOCIJU bet tik vien kā vēlme IZRĀDĪTIES / paspīdēt :):)

Mhmm - interesants skatu punkts. Man nav nekādas īpašas pieredzes ar modeļiem - es tik varu palasīt, pasmaidīt un apdomāt. Kaut gan potenciāli skatoties - visas kaut cik Latvijā zināmas meitenes, kuras dzied, tās vienmēr nokļūst līdz kailfotosesijai. No pragmatiska pārdošanas viedokļa - ko būtu izdevīgāk fotogrāfēt - populāras, medijiem vajadzīgas un sevi izrādīt gribošas meitnes vai nevienam nezināmas emocio-būtnes ...;)
Publicēts: 10.12.09 23:53 labots
 citēt
ImkaSm:Luni, labs režisors arī no sūdīgas aktrises uztaisīs Prīmu... :)

Zini tavi texsti kā tipiskam lamerim kam uz vecenem pablenst . MODELIS ir cilvēks kam IR VĒLME STRĀDĀT pilnīgi algsviens PAR BILDĒM vai par NAUDU , ja "Modelis" jau sākotnēji ir SŪDIGS tad tas zini nav modeļis bet "Maša pokaži sisjku nu pažalusto ja tebja očenj prošu " ja cilvēks GRIB viņš strādā NEGRIB nestrādā un nenāk , PIERUNĀ un "Koļī" tikai tie kam "Gribās bet nevar dabūt"

Latvija gan esot "Modeļu" zeme bet tas ir MALDI , kā daudz kas šeit. Istenībā Latvijā NAV MODEĻU bet PAKARĀMO NOLIKTAVA . Vari izvanīt kaut VIASAS Latvijas "Modeļu aģentūras" un būs lielas problēmas atras kautko INTRESATU SIEVIŠĶĪGU "Nestandarta" , istenībā "Unifikāciju" kas saucās "Modelis" izdomāja tieši "Pakarāmie" lai jauktu galvas. Latviešu valodā ir divi vārdi Manekēne un Pozētāja/modelis viens apzīmē tās "Modeles" kuru vienīgā funkcija ir "Pa mēli nonest lupatu" arī krievu valodā vinas saucās "Meņikenščica" tā tas bija lidz 90 gadu VIDUM !! Kad vajadzēja sākt "Piķi kās no zosīm" kas cerēja kļut MODELS no VOGUE vāka :):) Otras vārds "Pozētāja vai Modelis" apzīmē tās kuras izmanto MAKLINIEKI / FOTOGRĀFI kam "Menekēnes" simtu gadu nav vajadzīgas :):) Piemēram Latvijā nebūs iespējams atras MODELI ĀRTAM kam nav gluži robežās no 18-25 , Visur citu MIERĪGI , reku simpatisks Dansingas tipa Omuks 169 cm , 120 kg bildē kaut aktos www.fotocommunity.de...

Vai šitāda www.fotocommunity.de...
Publicēts: 11.12.09 00:04 labots
 citēt
Vilberto:Tā jau varētu pajautāt - cik Kondrašins samaksāja modelēm par kalendāra bildēm. Varētu satikties ar kādu kalendāra modeli, apskatīt un aprunāt reālu kalendāru, pie reizes noskaidrot modeles cenu ...;)

tici man, ka šajos S.K. projektos modeles nesaņem neko. pačotu. viss ir labdarība ar iespējām aizbraukt uz Xorvātiju, tuksnesi utt. pilnā pansijā un nokļūt exkluzīva izdevuma lapās. saņem menedžmenta brigāde par izdevuma sagatavošanu. tas ir produkts sponsoru ego celšanai, nekam vairāk. nu, ir arī tadas, kuru bildēm vnk tur ir jābūt- sponsoru vēlēšanās.
Publicēts: 11.12.09 00:15
 citēt
Lunis ar gudri ir kaut ko pārpratuši.
Es biju domājis gadījumus , kad tev maksā un ir jāuztaisa bildes , labas bildes, no tā kas ir...
Publicēts: 11.12.09 00:17 labots
 citēt
Lunis: reku simpatisks Dansingas tipa Omuks 169 cm , 120 kg bildē kaut aktos

Bet tikai daļējos aktos, bet ne vis klasiskos ... :)
Fotocommunity detalizēti norādīts, kādiem žanriem modelis gatavs bildēties un fotogrāfam uzreiz skaidrs bez liekas jautāšanas. Dažiem pievienoju tulkojumu, ja nu gadījuma kāds vācu specifiku nezin:
- Portrait
- Videoaufnahmen
- Fashion
- Bodypainting
- Beauty
- Fernsehen/Theater (televīzija / teātris)
- Bademode (peldkostīms)
- Tanz (deja)
- Dessous
- Laufsteg (modes demonstrējumu mēle)
- Teilakt (daļējs akts)
- Messe / Promotion (izstādes, gadatirgi / ... )
- Klassischer Akt
- Studio
- Fetisch
- Outdoor
Publicēts: 11.12.09 00:20
 citēt
ImkaSm:Lunis ar gudri ir kaut ko pārpratuši.
Es biju domājis gadījumus , kad tev maksā un ir jāuztaisa bildes , labas bildes, no tā kas ir...

Tas nav MODELIS tas vecīt ir "Klients / Pasūtītājs" tam ar MODEĻU foto nav nekāda sakara bet gan ar "Pasūtijuma darbu" :) Atnāk KLIENTS samaksā naudu tu viņam uzražo KAUTKO kam viņš tevi nolīdzis , TIKAI no tavas kvalifikācijas un spējām atkarīgs VARĒSI tu viņa vēlmes piepildīt PAR NAUDU vai arī esi slikts meistars un nestrādā SAVĀ AMATĀ :):) Šādos gadijumos esistē STANDARTI , būtībā ŠABLONU kopums ko PARASTS MIRSTĪGAIS ir iedomājies NO SEVIS ierzudzīta dazādāos laikmetis un kultūrās tas ir dažādi , VIENIEM tādas kā Gudris taisa citiem tā kā Es vēl citiem kā Sundew :):)
Publicēts: 11.12.09 00:21 labots
 citēt
Gudris: nu var iebraukt auzaas...ko Tu dariisi ar klienti kas tevi spiitiigi neklausa un dara visu pa savam ?

Parādīšu durvis
Un teikšu, lai iet pie Gudris
...;)
Publicēts: 11.12.09 00:22
 citēt
Vilberto:
Fotocommunity detalizēti norādīts, kādiem žanriem modelis gatavs bildēties un fotogrāfam uzreiz skaidrs bez liekas jautāšanas.

Nu bet TIEŠI TĀ nekādu problēmu UZRIZ SKAIDRS ! Ņem to KAS VAIG un maksā cik PRASA:)
Publicēts: 11.12.09 00:32
 citēt
Gudris:
ImkaSm:Lunis ar gudri ir kaut ko pārpratuši.
nu var iebraukt auzaas...ko Tu dariisi ar klienti kas tevi spiitiigi neklausa un dara visu pa savam ?

KLIENTE par tevi LABĀK zin ko viņa GRIB , ja tavas vēlmes ar VIŅAS VAJADZĪBĀM nesaskan tad no tāda klenta ir JĀATSĀKĀS vai JĀRESPEKTĒ viņas vēlmes . Klients TĀPĒC arī tev maksā NAUDU lai iegūtu SEV vēlāmo rezultātu nevis VIŅA MAKSĀ a tu dari kautko pavisam citu nekā tas PAR KO VIŅA MAKSĀ)):)
Publicēts: 11.12.09 00:44
 citēt
Publicēts: 11.12.09 01:07
 citēt
oms:http://www.fotocommunity.de/pc/pc/mypics/647814/display/19406160

Nu un kur PIE MUMS tu šitādu NOLĪGSI ?:) Nu nekur , vienas "Gudra klientes" kuras nekam citam nav derīgas kā "Gudrārtiem" :):)
Publicēts: 11.12.09 01:11
 citēt
Gudris:
Lunis:
KLIENTE par tevi LABĀK zin ko viņa GRIB
diemžel parasti neko nezin...ja nu vienīgi "gribu smukas bildes" un viss

Tad arī taisi viņa SMUKAS BILDES , tāisi tā kā VIŅA GRIB , ja jau sako ka PRETOJĀS tad zin kā grib:):) Varbūt viņa nemza negrib BILDES bet "Papretoties" zini kā gadās būtnes "Es patēlošu ka pretojos tu patēlo ka mani gribi ar varu" , kādi tik brīnumi negadās , tādas labāk uzreiz STAIGĀ TĀLĀK :):) Man tā godīg sakot nav gadijies , vienmēr visas ZIN ko grib vai ES DARU KO GRIBU kā manuprāt viņai BŪS LABĀK , pretojusies neviena nav NE SAVĀM ne MANĀM vēlmēm:):) Citādi jocīgi MAKSĀ NAUDU un nedara ko PATI vai ES gribu :):)
Publicēts: 11.12.09 01:12 labots
 citēt
Izrādās, ka kāds Latvijā arī modelēm maksā??? :O :D
HA, HA, Ha ....500 ls????????? Kas jūs... ku...kū??? :D :D :D Kura tik daudz prasa???? :D :D :D
Publicēts: 11.12.09 01:30 labots
 citēt
Lutums:Izrādās, ka kāds Latvijā arī modelēm maksā??? :O :D
HA, HA, Ha ....500 ls????????? Kas jūs... ku...kū??? :D :D :D Kura tik daudz prasa???? :D :D :D

Čalis sajauca "Eskortmeitenes" ar "Modeļiem" man ar eskortskuķi ir kādreiz izteukušies " Labāk par aplie noeju nekā kāds trakais mani bildēs pliku " :):) Labu eskort dāmu pakalpojumi tiešām var sasniegt pietiekami iespaidīgu ciparu vairākos simtos , tad ir algsviens , palieto vai Uzbildē "Pilns serviss" :):) Eskortskuķi ar ne gluži ielenes , PAR LABU PIĶI var visju ko sarunāt , bet par mazāku piķi tik "Laiku pakavēs @ rociņu paturēs" :D:D
Publicēts: 11.12.09 12:27
 citēt
Lunis: Man tā godīg sakot nav gadijies, vienmēr visas ZIN ko grib ...

Iepriekš izrunāju un abpusēji vienojamies par variantiem - es stāstu savas idejas, ko un kā vēlos fotogrāfēt, savukārt modelis nāk arī ar savām idejām. Modelis daudz vieglāk atraisās, kad ļauj pašai izpausties. Kad attiecīgā fotoscēna ir garām, tad izklāstu savu ideju un nofiksējam to. Katrā ziņā ir grūti strādāt, ja modelei nav radoša pieeja, bez idejām un improvizācijas.
Publicēts: 11.12.09 12:41
 citēt
petersonsphoto:
tici man, ka šajos S.K. projektos modeles nesaņem neko.

Tas tev Sejoža teica, ka viņš nemaksā modelēm? :D:D:D HĀāāāā- hāāāā- hāāā, kā tad!!! :D
Publicēts: 11.12.09 14:41
 citēt
ja man vajag bildes sirdij un gribās padarboties tāpat vien, nekad nemaksāju modelēm. Pietiek atrast interesantu sejiņu un aiziet. Viņai tiek bildes. Bet ir bijusi vajadzība konkrēta tipa meiteni bildēt konkrētam projektam. Kad atradu atbilstošu, tad gan piedāvāju samaksāt, jo man tieši viņu vajadzēja.
Publicēts: 11.12.09 14:43
 citēt
Vil:ja man vajag bildes sirdij un gribās padarboties tāpat vien, nekad nemaksāju modelēm. Pietiek atrast interesantu sejiņu un aiziet. Viņai tiek bildes. Bet ir bijusi vajadzība konkrēta tipa meiteni bildēt konkrētam projektam. Kad atradu atbilstošu, tad gan piedāvāju samaksāt, jo man tieši viņu vajadzēja.

tāa gan!
Publicēts: 11.12.09 18:07
 citēt
Šis nav bezdarbnieces izlikts sludinājums.

Nu jā viena no jaunām meitenītēm, kurām nav iebildumu šādi nedaudz nopelnīt. Bet tas ir tikai viens no variantiem. Es pati mācos par mākslinieku un iesaistos radošos darbos. Es vēlos fotogrāfēties arī pētniecisku nolūku dēļ, piemēram uzzināt kā ir tad, ka neesi vienīgais, kurš raksta scenāriju, kā ir tad, kad jārēķinās ar otru. Kā ir tad, kad jāļaujas otra iedvesmai. Būtu interesanti sevi redzēt veidolā, ko dāvājis cits. Būtu interesanti tajā iejusties. Tā man būtu avantūra. Tas noderētu arī manam dvēseles darbam, ar kuru vēlos saistīt savu dzīvi. Varēšu uzrakstīt par to, kā ir strādāt par modeli. Kārdina šī pieredze.

Es zinu vienu fotogrāfi. Bet viņa neko daudz nav stāstījusi par robežām kādas ir šajā darbā. Cik īsti brīvi var izpausties mākslinieks?
Publicēts: 11.12.09 18:38 labots
 citēt
Crime: Cik īsti brīvi var izpausties mākslinieks?

Cik vienosieties ieprieķš tik arī izpaudīsieties , istenībā jau RADOŠS darbs ir kad tu ar "Fotogrāfu" esi kā līdzautors darbā , Vīns fotogrāfs TU modelis ar kura LĪDZDALĪBU un pilnu sapratni JŪS ABI realzējat VIŅA radošās ieceres:) Parsti tādos gadijumos par naudi galīgi nedomā neviens , Būtībā ir tā ka PIE MUMS ir ļoti reti ARĪ PROFESIONĀLI modeļi kurus būtu vērts piesaistit RADOŠIEM projektiem , vienkarši TĀDA RUTĪNA @ ŠABLONI vieglāk strādāt ar PILNĪGU NEZINI nekā tādu kas STRĀDĀ AUTOMĀTISKI:):) Naudiņa ko maksā MODELIM ir reāli neliela kā jau teicu PAR KOMERC PROJEKTIEM no 10-35Ls PAR SESIJU nevis par STUNDU!! Pīemēram laba budzeta komerc projektos tur reklāmas sesijās utt. MODELIS ja vien tas nav kāds VIP reti saņem vairāk kā ~50Ls par DARBU!:) VIP maksā nevis kā "Modelim" bet gam PAR PIEDALĪŠANOS ar savu atpazīstamo "Vārdu + ģīmi" :):) Taka GRIBI sadrboties SADARBOJIES vinīgi ar cilvēkiem kuri tev liekās patīkami un intresanti kopējos projektos , jo TRAKO mūsdienās netrūkst un NEVIENA NAUDA tev neatsvērs sabojāto garīgo nepatīkamā pasākumā:) Pieredzējis profesionāls speciālists IZDABŪS no tevis maksimumu un būsi gandarīta par darbu un $$ būs vien kā "Boonus" par piedalīsānos intresantā projektā. Tie kas strādā ikdienā ar profesionālēm esmu pietiekami par daudziem dzirdējis ka "Nepatik man pie viņa stdāt" vai "Nu VIŅŠ tas ir kautkas neciešams" bet VUSAS kā viena saka PIE TĀDA MEISTARA pastrādāt RIKTĪGA SKOLA / CV IERAKSTS :):)

Viens no PIEMĒRIEM kas tev liks padomāt par "Sadarbību" nu vienojies tu par Kailfoto nu piemēram par 20Ls Fotogrāfa iecere ir PIEMĒRAM uztasīt ŠĀDU www.fotoblog.lv... bildīti vai šādu www.fotoblog.lv... , tad jūs sākat strādāt tas tev ir patīkami un fotogrāfs tev ar iedvešu zuticību jūs piemēram uztasat kautko jau TĀDU www.fotoblog.lv... vai tādu www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv... tev joprojām ir jauki un nav nekādu problēmu aŗi sitā www.fotoblog.lv... tas tev nesagadā nekādas problemas jo fotografam tu uzticies un tas ko vinš taisa tev patīk nu un ja nav nekādu problēmu un viss tev patīk kapēc tu iebilstu arī pret kautko šādu www.fotoblog.lv... vaine ?:) Tas viss ir SAVSTARPĒJO KONTAKTU un sarunāšanas un MOTIVĀCIJAS lieta. NEVIENA NAUDA tev nekompensēs kautko nepatīkamu vai antipātikas :):) Taljuk :)

Tātad galvenais visā šai stāsta ka būstiskākais ir MOTIVĀCIJA kāmdēl tu kādā vai citā projektā nem DALĪBU . Vienīem tā ir NAUDA citiem BAUDA vēl citiem patikams radoš "Tusiņš" un gandarījums par padarīto darbu , LATVIJĀ MAKSĀTAIS HONORĀRS tevi diez vai gandarīs darīt ko SEV NEPATĪKAMU / NEPIEŅEMAMU:)
Publicēts: 11.12.09 18:43 labots
 citēt
Lunis>ImkaS:
Zini tavi texsti kā tipiskam lamerim kam uz vecenem pablenst

Man arī tāds iespaids par viņa kadru saturu radās, tāpēc kungs nikni pukstēja pie manas tēmas par piecdesmitgadniekiem, kam bikšu priekša vaļā.
Publicēts: 11.12.09 19:05
 citēt
maakslinieks saakumaa ziimee skices - samet taas uz galda vai salipina pie sienas un peec taam tad arii mauc (taapat kaa storybords reklamam vai multenem). Shinii briidi (tobish pirms ierodas modelis) visa "taalu ieshana" un "atlausanaas" jau ir beigusies - saakusies ir tehniskaa puse - darba realizaacija. Modelim apstasta ideju un pusceljaa kontrolmonitoraa parada kas nav labi diezgan. Latvijaa 99% bildetaaju taa nedara - visu kjer no zila gaisa kaa aktieri kam luga atnjemta - bildes tas smuki paraadaas.
Publicēts: 11.12.09 19:11 labots
 citēt
Maris:Latvijaa 99% bildetaaju taa nedara - visu kjer no zila gaisa kaa aktieri kam luga atnjemta

Nuu dara gan , savādāk tak nevar nemaz "Bildi" izplānot un projektu saskaņot:):) Es gan pēdējā laikā nezimēju , jaunajiem mākliniekiem pietiek ar "Uzmetumu" + Kontroli , Parāda SKICI salieku NISPIEŽU un uzreiz VISS PRIEKŠĀ uz 17 colīgā moņa TAD šie ņem un koriģēm detaļās jau "Kontrolbildi" uz monitora:):) Bet jā lameri toešam neko neskicē NEDOMĀ tikai "Bliež" :):):)
Publicēts: 11.12.09 19:20
 citēt
99% skaitā esmu arī es. Un vienkārši tāpēc, ka mani interesē reportāžas žanrs. Kā vienīgajam treniņam.
Piemēram, tas kadrs ar meiteni vārtu ailē citu starpā tapa 2 stundu īsā pārskrējienā, kad bija laiks + tērps. Kaut kādu scenāriju ... pa kuru laiku? Un pa manu vai pa viņas laiku?
Laikam esmu arī visai neelastīgs. Kaut ko zīmēt ... var mēģināt, tik es jau pats pēc tam nesaprastu, kas tieši ir uzzīmēts. :)
Tā ka ... katram savs. Draveriem storībōrdi, pikčērteikeriem snapšoti.

P.S. Interesanti, cik shēmas Maris sazīmēja savam zaļajam kakātājam? :)
Publicēts: 11.12.09 21:31
 citēt
Vanderfons:99% skaitā esmu arī es. Un vienkārši tāpēc, ka mani interesē reportāžas žanrs. Kā vienīgajam treniņam.

Māris par PLĀNOTIEM darbiem nevis par reportāžām:) Man ir pietiekami gadijušies aņči maklinieki kuri nāk no PASŪTĪTĀJA puses kyriem uz jautājumu KO TAISAM , atbild "Da nu pamēģināsim kautko PAFOČIT vispār mož kautko izdomāsim darba procesā" tas projektos ar vairāku tūkstošu budzetu nevis "Atri fiksi pa 100Ls sametam" . Tādos gadijumos ir 2 varianti saku IZDOMĀ KO TAISĀM uzzīmē uz papīra SKICI tad es pec tavas BILDES tava cadībā UZTAISĪŠU ko TU busi izdomājis , ja šis saka NĒ tad es saku O.K mes PAŠI visus IZDOMĀSIM @ SAPLĀNOSIM par to būs + 50% pie MŪSU TĀMES un tu SĒDIS SKATIES sīkumus . ja nepatīk mes NEPIEDALĀMIES vai NEMSIM SAVU maklinieku. Parasti TALANTI piekīt PAŠI IZDOMĀT un saplānot , gadās ka MĒS + 50% ta šis sēž blisina acis un LAIMĪGS :):) Reportāža ir IMPROVIZĀCIJA "Momenta uzminēšana" operatīva darbība ATBILSTOŠI REĀLIEM APSTĀKĻIEM :):) Šeit Zaķis intresējās par "Kailfoto par $$" es saku ka PIE MUMS $$ nav tāds stimuls lai tas būtu izškiroši , VAI NU GRIBI piedalīties un NĀC vai arī NEGRIBI NENĀC ir kategorija ko apzīmē ar XXX tur ir citi noteikumi BET cenas ar nabut ne tās PIEVILCĪGĀLĀS :):)
Publicēts: 11.12.09 21:41 labots
 citēt
Gudris:diemžel parasti neko nezin...ja nu vienīgi "gribu smukas bildes" un viss
tas ne tikai neprofessionālām "modelēm". 1-alga kā, tad 1-alga kā, izņemot SHIT'ā, tad 1-alga kā, izņemot SHIT'ā un TĀ. :D i tak 8 raz pod rjad. :D
Publicēts: 12.12.09 01:34 labots
 citēt
Lutums:Izrādās, ka kāds Latvijā arī modelēm maksā??? :O :D

Daudzi to nemaksā un tāpēc vēlak pārmaksā,jo no sākuma jau nenoskaitija naudu normāliem profesionāļiem sava aroda. vispār pats ar tām modeļu būšanas lietām nenodarbojos, bet ir man labas paziņas, kas ir samērā izsitušās tajā jomā un nopelna ne tikai bildējas na šaru. Viens no pēdējiem kurioziem ko dzirdēju vajag reklāmu uztaisīt prasai modelei, cik prasi par bildēšanos. atbilde 1k Ls . pasūtitajs oi ne ne ne nevajag mums tādu. tad nu tālak izdoma šamejie izbrauks pa lēto samaksās fotogrāfam 100 + kkādai draudzenei 50ls. Rezultāts tāds ka nauda vienkārši par velti iztērēta materiāls nav lietojams. Tad nu nācās vien ņemt pro, lai dabūtu to ko vēlas.
Vispār kā modele negribētu tā iet uz to dedzinot visus tiltus aiz sevis, tas bizness ir tik slidens. Šodien tu esi vajadzīgs a rīt tu jau esi izgājusi no modes un hoķ ubejsa neko padarīt nevar. +dzīve nav tik rožaina kā liekas, ka pārtiji nauda birst no gaisa utt. Ir jāstrādā kā visiem!
Publicēts: 12.12.09 02:34
 citēt
Neizlasīju visu topiku...slinkums. Bet par modelēm ir tā, ka MANĀ PRAKSĒ visas tās, kuras nāk "ar modeļu pieredzi" neko daudz no tā nejēdz....taisa vienveidīgas sejas izteiksmes. A, ja man vajag dažādību - i svēto, i padauzu notēlot, tad nekā. Tās, kuras, ko jēdz tiešām prasa samērā lielu naudiņu. Slava bogu man nav nācies par viņām maksāt;) Un labi, ka ir daudz draudzenes, kurām patīk fočēties un, kuras ir gatavas uzklausīt manu kritiku un asos vārdus. Pirmās 2x fotosesijas nav lietojamas, bet trešajā tās jau izanalizējušas savas kļūdas un kaut kas var sanākt. BET tas materiāls tikai manai lietošanai un esmu apmierināta. Ja citiem mērķiem bildes, tad modeles es pati neizvēlos. Un tās, kuras citi izvēlas nemaksā maz.
Publicēts: 12.12.09 03:24 labots
 citēt
alora: Un tās, kuras citi izvēlas nemaksā maz.

Vienkārši ir JOMAS kur mums VISPĀR nav piedāvājuma , un ir jomas kur ĀRPRĀTĪGS bet pieprasījums minimāls. Tāpat ir JOMAS kur NEMSKSĀ NEMAZ kaut CENA itkā kosmiska bet istenībā tas tik UZ PĪRA skaitās ka kāds kādam ko maksā istenībā tas ir savdabīgs "Barters" , apmēram pēc principa "Tavi sievišķi iegust publicitāti" :):)

Nu PIEMĒRAM kā tev liekas , par šādu darbu DAUDZ maksā Modeļiem , Izpildītājiem ?

Šis ir praktiski VIENĪGAIS "Modeļu tips" kas pie mums ir LIELĀ VAIRUMĀ :):)

Publicēts: 12.12.09 04:00
 citēt
Lunis:

Nu PIEMĒRAM kā tev liekas , par šādu darbu DAUDZ maksā Modeļiem , Izpildītājiem ?

Šis ir praktiski VIENĪGAIS "Modeļu tips" kas pie mums ir LIELĀ VAIRUMĀ :):)

[

Pēs Tevis rakstītā, gribētos teikt, ka daudz nemaksā, BET galvenais, ka pēc manas pieredzes varu teikt, ka pavisam daudz nemaksā :) , lai neteiktu, ka vispār neko nemaksā.
Negribētu izklausīties kā zinoša fotogrāfe, jo vienmēr esmu uzsvērusi, ka man ir tāds hobijs kā fotogrāfēšana. Bet man ir diezgan daudz pazīstamas i profesionālas foto modeles, i neprofesionālas.....un tikai uz saviem novērujumiem izssaku ssavas domas....tātad ļoti subjektīvas....un nevajag man iestāstī un pierādīt ko citu...pašai patīk nonākt pie secinājumiem ;)
Publicēts: 12.12.09 04:20 labots
 citēt
alora:.un nevajag man iestāstī un pierādīt ko citu...pašai patīk nonākt pie secinājumiem ;)

Es tev neko necenšo iestāstīt , es vienkarši saku ka šeit it MINIMĀLI cilvēku kam par FOTO maksā kautko ko IR VĒRTS pieminēt kā "Samaksu" :):) ŠEIT vienkarši nav tāda TIRGUS lai spētu tik milzīgam un vienveidīgam BARAM nodrosināt kautcik vērā ņemamu samaksu:):) Vienkarši ir LIELS VIENVEIDĪGS PIEDĀVĀJUMS un ļoti ierobežots pieparsījums KONKRĒTĀ PIEDĀVAJUMA IETVAROS:):) Vari škirstīt desmitiem Eiropas PIEDĀVĀTAJU kas piedāvā NO LĪDZ jebkurai VAJADZĪBAI / GAUMEI / CENAIS mums nekā tāda nav IZŅEMOT BCA :):) Tu ļoti realistiski secinājumi "MANĀ PRAKSĒ visas tās, kuras nāk "ar modeļu pieredzi" neko daudz no tā nejēdz....taisa vienveidīgas sejas izteiksmes " BET PROTAMS jo viņas nekur ne ar ko nav stradājušas un pieprasījuma vinām REĀLI NAV un "Tās, kuras, ko jēdz tiešām prasa samērā lielu naudiņu. Slava bogu man nav nācies par viņām maksāt" un MAN ARĪ !!! Jautājusms VAI VISPĀR kādrs viņām MAKSĀ? Atbilde ir NĒ , šeit neviens viņām tā nemaksā , reāli ja viņs tiešām kautkur strādā [Ja tiešām ko prot ] ta TIKAI NE ŠEIT !:):) Apmēram kā TAVĀ biznesā "Es gribu par šito 10000000 Ls!" gribēt jau VAR bet tikai kā pati zini GRIBĒT nenozīme DABŪT :):)
Publicēts: 12.12.09 09:55
 citēt
Man vienā kastingā bij tāds gadījums, kad meičām bija atļauts nosaukt savu vēlamo cenu par dienu darba. Ap 10-15 Ls grozījās. Un tads viena Esenšuāļa čikse ierubīja 80 Ls. Kad viņa izgāja ārā, visi reāli ierēca, jo kastingā viņa demonstrēja tādu pat kokainību kā jebkura cita esenšuāliste...
Publicēts: 12.12.09 13:55
 citēt
Piekrītu, Luni. Es jau ne ko citu nemēģināju teikt...tik to, ka nemaksā LV modeles šeit uz vietas neko daudz. Bet tajā visā iedziļinoties, meklējot cēloņus un redzot sekas, arī varu piekrist Tevis rakstītajam.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas