Nav ko īpaši daudz ieteikt , labāku par Imagenomic Portraiture rezinu i nelietoju Pareizējā versija laikam saucās "Portraiture2" imagenomic.cachefly.net...
izliidzina aadu apmeeram kaa tai meiteniitei, kuru maate aizved pie daktera, un prasa, kapeec mazaa smaida visu laiku un nemirkshkjina acis.. aarsts ieteica nesapiit tik cieshi bizes...
Lunis:Nav ko īpaši daudz ieteikt , labāku par Imagenomic Portraiture rezinu i nelietoju Pareizējā versija laikam saucās "Portraiture2" imagenomic.cachefly.net...
grūti palaist kreku (pluginu) šitam filtram... daudzi ir sūdzējušies. bet bez plugina var tikai eksperimentēt, bez rezultāta, jo rezultāts tiek ierestots.
p.s. bet vispār jautājums tak bija par kaut ko ārpus PS.
Lunis:Nav ko īpaši daudz ieteikt , labāku par Imagenomic Portraiture rezinu i nelietoju Pareizējā versija laikam saucās "Portraiture2" imagenomic.cachefly.net...
grūti palaist kreku (pluginu) šitam filtram... daudzi ir sūdzējušies. bet bez plugina var tikai eksperimentēt, bez rezultāta, jo rezultāts tiek ierestots.
Schnircks:Portraiture ir gan spraudnis, gan atsevišķa progza, ja nemaldos. Bet jebkurā gadījumā- var gav dabīgu gludinājumu uzregulēt, gan Cosmo vāka variantu.
Jā tieši tā tas ir gan SPRAUDNIS gan Proga Un ļoti labi rtegulejama NO MICRO ka izmainjas ir vienkarsji mikro tiko pamanamas lidz "Pletizeram" labakais kas sai progai ir vina strada LAUKUMIEM tas ir Ieselekte TONI ka fotoveikala un vina IZMAINA tikai konkreta tonja laukumus , erti stradat ar plekjaunu adu visadiem adas defektiem un var robezjas labi nodefinet ka apstrade neapstrade pariet loti lidzeni.
p.s. bet vispār jautājums tak bija par kaut ko ārpus PS.
Tas brīnums tak tik 100 Ls maksā .... Vai tad profesionālie fotogrāfi šādu nieku nevar atļauties?
PortraitProfessional9 pats neesmu darbojies, kolēģis teicās labu atradis esam. Tip - diezgan automātiski visu darot. Adresīte [url=www.portraitprofessional.com]www.portraitprofessional.com[/url]
ak34: Tas brīnums tak tik 100 Ls maksā .... Vai tad profesionālie fotogrāfi šādu nieku nevar atļauties?
Vo es ar tā padomāju , man darba kompī vispār nekā cita izņemot Licencēta CS3 un ACD 2009 un freijā Digital Photo Professional priekš kam man ko citu DARBAM ?? A jā un tiešām mans pēcgājējs iepirka Portrait Professional , vecenes kropļot nīgrāk par ķirurga nazi ŠIM PATĪK man riebjās
Lunis:man darba kompī vispār nekā cita izņemot Licencēta CS3 un ACD 2009 un freijā Digital Photo Professional priekš kam man ko citu DARBAM ?? A jā un tiešām mans pēcgājējs iepirka Portrait Professional , vecenes kropļot nīgrāk par ķirurga nazi ŠIM PATĪK man riebjās
tas taču skaisti- dzīves uzarta seja kā viens rāms azars pa lēto. a tā- par katru rokas kustību kLs, a pēc gada tāpat dzīve savelk vagas apukaļ...