forum.gif
ne par dabīgumu...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / ne par dabīgumu...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.12.09 01:48
 citēt
iesakiet kads kadu special progu cilveka ādas izlīdzināšanai fotogrāfijā (izņmeot fotoveikalu)!????
Publicēts: 11.12.09 02:33 labots
 citēt
Nav ko īpaši daudz ieteikt , labāku par Imagenomic Portraiture rezinu i nelietoju:) Pareizējā versija laikam saucās "Portraiture2" imagenomic.cachefly.net...
Publicēts: 11.12.09 05:18 labots
 citēt
Ir vēl tāda programmiņa Portrait Professional Max 6. Ātri, vienkārši un ļoti nedabīgi. Bet der, ja vajag lelles ģīmīti...
Publicēts: 11.12.09 08:28
 citēt
izliidzina aadu apmeeram kaa tai meiteniitei, kuru maate aizved pie daktera, un prasa, kapeec mazaa smaida visu laiku un nemirkshkjina acis.. aarsts ieteica nesapiit tik cieshi bizes... :)
Publicēts: 11.12.09 10:17 labots
 citēt
Lunis:Nav ko īpaši daudz ieteikt , labāku par Imagenomic Portraiture rezinu i nelietoju:) Pareizējā versija laikam saucās "Portraiture2" imagenomic.cachefly.net...

grūti palaist kreku (pluginu) šitam filtram... daudzi ir sūdzējušies. bet bez plugina var tikai eksperimentēt, bez rezultāta, jo rezultāts tiek ierestots. :)

p.s. bet vispār jautājums tak bija par kaut ko ārpus PS. :)
Publicēts: 11.12.09 10:19
 citēt
Ārpus PS ir grimētava. Vienmēr būs.
Publicēts: 11.12.09 12:01
 citēt
Eu, Hakeri, kurš par naudu man var šito un vēl CS3 uzinstalēt ????
Publicēts: 11.12.09 13:41
 citēt
Gudris:ir fočuki kuriem jau ir iebūvēts ādas gludinātājs ;)
Olijam? :D
Publicēts: 11.12.09 14:25
 citēt
alvils:
Lunis:Nav ko īpaši daudz ieteikt , labāku par Imagenomic Portraiture rezinu i nelietoju:) Pareizējā versija laikam saucās "Portraiture2" imagenomic.cachefly.net...

grūti palaist kreku (pluginu) šitam filtram... daudzi ir sūdzējušies. bet bez plugina var tikai eksperimentēt, bez rezultāta, jo rezultāts tiek ierestots. :)

vo tā tagad ir problēma .....
Publicēts: 11.12.09 14:30
 citēt
ImkaSm:Eu, Hakeri, kurš par naudu man var šito un vēl CS3 uzinstalēt ????

kaapeec taa uzreiz? :(
labaak visiiti buutu piedaavaajis :)
Publicēts: 11.12.09 14:31 labots
 citēt
Schnircks:Portraiture ir gan spraudnis, gan atsevišķa progza, ja nemaldos. Bet jebkurā gadījumā- var gav dabīgu gludinājumu uzregulēt, gan Cosmo vāka variantu.

Jā tieši tā tas ir gan SPRAUDNIS gan Proga :) Un ļoti labi rtegulejama NO MICRO ka izmainjas ir vienkarsji mikro tiko pamanamas lidz "Pletizeram" labakais kas sai progai ir vina strada LAUKUMIEM tas ir Ieselekte TONI ka fotoveikala un vina IZMAINA tikai konkreta tonja laukumus , erti stradat ar plekjaunu adu visadiem adas defektiem un var robezjas labi nodefinet ka apstrade neapstrade pariet loti lidzeni.
Publicēts: 11.12.09 14:32
 citēt
Var mēģināt PhotoImpact X3.
Publicēts: 11.12.09 14:37
 citēt
alvils:

p.s. bet vispār jautājums tak bija par kaut ko ārpus PS. :)

Tas brīnums tak tik 100 Ls maksā .... Vai tad profesionālie fotogrāfi šādu nieku nevar atļauties?
Publicēts: 11.12.09 21:47
 citēt
PortraitProfessional9 :) pats neesmu darbojies, kolēģis teicās labu atradis esam. Tip - diezgan automātiski visu darot. Adresīte [url=www.portraitprofessional.com]www.portraitprofessional.com[/url]
Publicēts: 12.12.09 00:05
 citēt
ak34: Tas brīnums tak tik 100 Ls maksā .... Vai tad profesionālie fotogrāfi šādu nieku nevar atļauties?
Vo es ar tā padomāju , man darba kompī vispār nekā cita izņemot Licencēta CS3 un ACD 2009 un freijā Digital Photo Professional priekš kam man ko citu DARBAM ?? A jā un tiešām mans pēcgājējs iepirka Portrait Professional , vecenes kropļot nīgrāk par ķirurga nazi ŠIM PATĪK man riebjās :):)
Publicēts: 13.12.09 17:10
 citēt
Lunis:man darba kompī vispār nekā cita izņemot Licencēta CS3 un ACD 2009 un freijā Digital Photo Professional priekš kam man ko citu DARBAM ?? A jā un tiešām mans pēcgājējs iepirka Portrait Professional , vecenes kropļot nīgrāk par ķirurga nazi ŠIM PATĪK man riebjās :):)

tas taču skaisti- dzīves uzarta seja kā viens rāms azars :D pa lēto. a tā- par katru rokas kustību kLs, a pēc gada tāpat dzīve savelk vagas apukaļ...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):