forum.gif
neGUDRIEM bildētājiem :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / neGUDRIEM bildētājiem :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.12.09 14:43 labots
 citēt
Ražotājs piesūtija spamu , man rullītis iepatikās neGUDRS gļamurs , SMUKI :):)
www.youtube.com... www.youtube.com... www.youtube.com... www.youtube.com... www.youtube.com... www.youtube.com... www.youtube.com...
Publicēts: 11.12.09 14:59
 citēt
Iekš URL novāc liekos "<br>" :), citādi pa taisno spiežot nekas neveras...
Publicēts: 11.12.09 15:01
 citēt
tajos linkos ir noteikti valstiski aizliekts materiāls, ja visi parastie cilvēciņi neko nevar redzēt
Publicēts: 11.12.09 15:07
 citēt
boring
Publicēts: 11.12.09 15:15
 citēt
Lunis būs noluņojies :D
Publicēts: 11.12.09 15:18
 citēt
Taga iet ar spiesjanu , nacas bloknota palabot:):)
Publicēts: 11.12.09 15:58
 citēt
Gudris:labu laiku atpakalj jau shito biju ielicis ;)

Man tik šodien piesutija uz e-pastu :):)
Publicēts: 11.12.09 16:08
 citēt
Visu var redzēt!
Publicēts: 11.12.09 16:19
 citēt
kaa tad... Lunim razhotaajs pats especially piesuuta epastu ar reklaamas rulliiti... ar gada noveeloshanos... haha!!!! jaasecina, ka neesi vinju listes augshgalaa ;)
Publicēts: 11.12.09 16:45 labots
 citēt
rixweber:kaa tad... Lunim razhotaajs pats especially piesuuta epastu ar reklaamas rulliiti... ar gada noveeloshanos... haha!!!! jaasecina, ka neesi vinju listes augshgalaa ;)

Tu zini man visādu drazu piesūta ikdienā , gan ražotāji gan pasākumu rīkotaji gan galeristi . Es gan nevienam savus pastus nedodu bet kautkur jau ņem , mož šiem krīze un izmanto kādus "Robotus" :):) Piemēram man patreiz asistentente rāpjās vintokrīlā lidot uz pasākumu Briselē , atsūtija uzaicinājumu apmaksāja ceļu :):) Man cits pasākums Sēlījā rītā , taka netiku diemžēl pats:):) Pagajušā nedēlā bija 4 dienas Londonā seminārs ar asitente brauca , man gada beigu strjoms kāds sen nav bijis:):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):