zo:pēc kārtas vai apvienotas? ja pēc kārtas tad nu gan jāizvēlas viena jo divās vienlaicīgi pabūt nav iespējams/ieteicams
Pēc kārtas. Un nav tik traki, ka nevarētu paspēt uz abām - uz pirmo plānots ierasties ap 15, patusēt līdz kādiem 18, tad uz īsu mirkli iebraukt mājās un doties uz otru ballīti, kurai oficiālais sākums 19os, bet būs ok, ja ieradīšos arī pēc 20. Galvenais - visu labi saplānot
dansiga:arturso, phe - cik tev neintersantas briivdienas;-ppppp
man viss decembris + daļa janvāra būs neintresanta. vainu archicad vai 3d max, jo jataisa darbi skatei. vienigais prieks ka rīt atveras viesītē par godu izstāde bucleram ar RE foto darbiem ar.
dansiga:arturso oi - es palasiijos tos buclera prieskhlasiijumu programmu un man neradas veelme uz turieni doties ..... oo - arhicad ..... a kaapeec ne Revit?
man gan programma ļoti patikās bet takā esmu komandā vārtsargs tad nu nekādā gadijumā es nedrikstu neierasties uz spēli. a revit jau vairāk jumtiem ne? vispār ir tāda shēma man, ka es izmantoju archicad plāniem notinumiem un tādām lietām, tad to karkasu ko uztaisu archicad iemet maksī vai ja nav nekas traks tad uztaisu jaunu, mēbeles tad modelēju maksī vai ņemu no free bibliotēkam ja nav precīzi noteikts un tad tālāk veidoju materiālus, gaismoju, renderēju turpat 3D max ar Vray lai būtu labs rezultāts. Ta viss notiek pagaidām. vēlak pastāv iespēja ka pāriešu plānošanai uz auto cad. jāpaskatās ko autodesk pa šiem gadiem krutu uztaisijuši
arturso,. Revitaa ziimeejot, var dabuut aaraa visus griezumsu, specifikaacijas, vizualizaacijas .... pamaini vienu lgou, jams automaatiski paareekjina specifikaaicjas .... Revit ir jaunaaka programma par arhicad .... man maajas disks metaajas - studentu versija, kas 2 gadi iet - varu uzdaavinaat;-)
atradu vienā forumā cilvēkus kas tirgo dažādus interesantus alkoholus, kurus nav tik viegli LV iepirkt. Par pēdējiem izklaidēm noliktajiem līdzekļiem iepirku. Tagad testēju. Jau pirms divām stundām sapratu, ka jaukt nevajadzēja, bet nu ceru, ka līdz 1dienas rītām būšu normāls. Esmu nonācis pie apziņas, ka mūsu šņabis ir kaka. ārzemēs tomēr mantu taisa. Vācijas šņabis neiepatikās ar to kandžas piegaršu, to jāatliek uz beigām, kad viss beigsies.
Piektdienas vakars ir vienmēr piektdienās. Un kā parasti pirts un tad seko ... ops - Frapins beidzies. Labs ir - zāļu tiesai ieķers Waterloo. Bildes rītdienas pokera vakaram ir pasūtītas. Rīt būs pirmais fotochange (kas starp citu ar dansigu vēl arvien nav noticis). Es dabūšu rombiņu, bet atdošu vējā kritušos. Tagad ies pačolēt pokeru tv, lai rīt varbūt kādu bilžu var vinnēt ... Nu tad priekā ...