dansiga:Lunis, es izlasiiju programmu un sapratu, ka man negribaas braukt!
Ot kautkā uz to pusi BET es taka speciāli zem tās marakas uz Briseli neaizbraucu bet aistentu aizsutiju . Taga domāju KĀ lai "Nolec" vai TOMĒR braukt hmmmmm.
dansiga:Lunis, aaa a- tu man sniegsi kadas paris stundas - kaa pelniit $$$?;-)) jaa jaa ja a- gribuu!!!;-)))
Šis bildusk tev smiegs ATBILDES uz visiem taviem jautājumiem šai sakarā
Atbilde ir divos vārdos MENEDZMENTS @ MĀRKETINGS vairāk nekas Nevaig darīt lietas kur citi ir PROFESIONĀĻI labāki par tevi vaig viņiem uzticēties un nolīgt darbā , tad varēsi droši darīt to kur TU esi VAROŠA par pārējo nesatraucoties
dansiga:Lunis, labi labi - shito 100 x esmu dzirdeejusi .... kuri spechuki ta man jaaliigst?;-)))
LATVIJĀ tādu nav , vienkarši tirgus kurš ir ŠEIT mūs nesaista , praktiski visi pasakumi kuri ir TO VĒRTS tiek kārtoti pilnīgi CITUR ārpus saulainās dzimtenes tieši tāpēc ar CIPARI ir citi
Lai cik tas nebūtu njirdzīgi ŠODIEN pēc krietniem patsmit gadiem ka ŠAMAIS tapis es noteikti to PASNIEGTU @ UZTVERTU šitā
dansiga:Lunis, tu tagad nestaasti akal pekstinjus par sevi, bet paraadi MAn celju!;-)))
Ceļi pavisam vienkārši NOELĒDZ LĪGUMU ar labu AĢENTŪRU kura tevi apgādās ar darbiem TAS ARĪ VISS Manā gadijumā ir veseli 3 , Vācieši , Austrieši , Beļģi
dansiga:Lunis, aizdodddd man vienuu!!!!!! nu luudzuuuu ;-))))
TO NEVAR AIZDOT , viņi PAŠI tev atsūta IELŪGUMU ja tas KĀ un KUR tu taisai VIŅIEM LIEKAS VAJAZDĪGS , pats pirmais līgums man bija ar Vāciešiem jo tur es taka dzīvojos un "Mācijos" , pēc tam bija Zviedri , man vienkarši PIEDĀVĀJA pastrdādāt "Uz pastāvīga līgumu" sākumā uz 1 gadu tad uz 5 tad beztermiņa , pēc tam gandrīz vienlaičigi uzaicināja Belģi , vienkarši atsūtija PIELDĀVĀJUMU uz e-pastu pēc I-NETAS adreses , tur pat bija "Konkurss" novinnēju un aiztinos no šejienes un beigās Austrieši Noz Ziedriem pirms gada aiztinos pēc 8 nošancētiem gadiem , šiem samainijš LIELĀ vadības skandināvijā vietā nāca JEŅĶI kuru "Paranoiskās" prasības man nelikās saprātīgas un PATEICU ČAU visai komplicētā veidā Ar pārējiem draudzējos joprojām tik Beļģu vietā taka vairāk viņu Fraņču partneri ar kuriem sanāca taka vairāk sastrādāties nekā pašiem Beļģiem Parasti tev atsūta PIEDĀVĀJUMU un piekrišanas gadijumā palūdz aizpildīt EU CV tāda uzzaicina uz pārrunām nu un tālāk viss kā parasti Var variantu kā Alnis Stakle dara PATS sevi piedāvā sūta visādus PORTFOLIO UTT uz visusrieni bet es VUENMĒR tikai isskatu piedāvājumus PATS neko nepiedāvāju CITA CENA tajā gadijumā
dansiga:Lunis, ai - es zinajau, ka tu esi skopulissss;-pppppppp
Nu piedo es tiešām vairāk nevaru iedomāties KO tev var VAIRĀK palīdzēt Vienkarši ir VAIRĀK sevi jaizpauž LIETĀS kas var ieintresēt ne tikai TEVI @ LĪDZĪGUS bet arī tādus kas GRIB MAKSĀT par TO Kā es teicu ES NEVEDU SARUNAS PAR NAUDU / PĀRDOŠANU to dara cilvēki kam tas IR DARBS. Kad es pasaku LIETAS kuras REĀLI kādam ir vajadzīgas REĀKCIJA ir visais slinka parasti MUĻĶIGA , bet beigās jau tie kas neko NEJAUTĀ tie NOREĀĢE PAREIZI un viņus "Pieskaita" es divreiz vienas un tās pašas lietas nepiedāvāju un neiesaku , ja nu vienīgi TIEM kuros saskatu KO SEVIŠĶU kas MAN varētu būt izdevīgi. Ar pārējiem Pasaku NEPIELEC , otreiz nesaku
jaa jaa - gudrias runaataaj - TOS, kas grib maxaat ..... pa Bikjernieku ielu taadu ne staigaa;-ppp;-) Bet nekas nekas ..... gan jau es aizurbshos - man tagd buus daudz laika tam ;-)