forum.gif
sen nav bijis - PIEKTDIENAS vakars!;-)))))
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / sen nav bijis - PIEKTDIENAS vakars!;-)))))
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.12.09 00:00
 citēt
Bizarre:
hmm!
es varbūt palaidu garām vai kā?!
vai tad bija minēts to kokteilīšu TILPUMS?! :p

Hmm, labs jautājums... Es nemērīju. Tilpums - lielā glāze... Nezinu, cik tādā ietilpst :P

Buča? Man? Paldies! :P :D
Publicēts: 12.12.09 00:07
 citēt
Va ta neviens uz Viesīti netaisās uz LIELO PASĀKUMU:):)?! Man tjipa itkā vadzēj braukt bet es kautkā taga nevaru saprast , mož nebraukt.
Publicēts: 12.12.09 00:08
 citēt
Opā!
Es izrādās buču iedevu! A domāju, ka... :D
Publicēts: 12.12.09 00:15
 citēt
Lunis, es izlasiiju programmu un sapratu, ka man negribaas braukt!
Publicēts: 12.12.09 00:18
 citēt
Bizarre:Opā!
Es izrādās buču iedevu! A domāju, ka... :D

Ko nu? :D
Publicēts: 12.12.09 00:46
 citēt
Rīt būs gara diena un nakts... tāpēc saku ar labu nakti ;)
Publicēts: 12.12.09 00:48
 citēt
lai lai laiii - dilailaaaa.......;-))))))
Publicēts: 12.12.09 01:00
 citēt
cik niiiks piektdienas vakarsss ;-(((((
Publicēts: 12.12.09 01:02
 citēt
dansiga:Lunis, es izlasiiju programmu un sapratu, ka man negribaas braukt!

Ot kautkā uz to pusi BET es taka speciāli zem tās marakas uz Briseli neaizbraucu bet aistentu aizsutiju . Taga domāju KĀ lai "Nolec" vai TOMĒR braukt hmmmmm.
Publicēts: 12.12.09 01:11
 citēt
Lunis;-))))) ju tava izveele , bet es TOCH nebraukshu ;-))))
Publicēts: 12.12.09 01:30
 citēt
dansiga:Lunis;-))))) ju tava izveele , bet es TOCH nebraukshu ;-))))

Oi jaiepriecina tevu ar SAPNJU viriški:):) Reku tiko atradu ieskanēju vecu piramidas reklamas frahmentu:):)

Publicēts: 12.12.09 01:32
 citēt
Lunis, da nu tevi ..... man patik savadaaki viireshi ;-p;-)))
Publicēts: 12.12.09 01:42
 citēt
dansiga:Lunis, da nu tevi ..... man patik savadaaki viireshi ;-p;-)))

Otā , ot izpatīc tev vēl :):)

Nu lābi , viens no diviem DER ? !:)

Publicēts: 12.12.09 01:42
 citēt
aga - tas pa kreisi ;-))))
Publicēts: 12.12.09 01:46
 citēt
dansiga:aga - tas pa kreisi ;-))))

Be tas BAIGAIS MAITA neiejūtīgs , gulda modeļus ledainā ūdenī VANNĀ kurā 5-6* ūdens "Zaļās ziemas" laikā pēc pērkona lietus:):)
Publicēts: 12.12.09 01:47
 citēt
Lunis, it kaa es to nezinaatu ;-))))) nepateici neko jaunu ;-)))
Publicēts: 12.12.09 01:59
 citēt
dansiga:Lunis, it kaa es to nezinaatu ;-))))) nepateici neko jaunu ;-)))

BET par labu $$$ , tā teikt CIEŠANAS top dāsni attālgotas , KAPITĀLISMS zinies ne TRULAS IDEJAS vārdā:):)
Publicēts: 12.12.09 02:01
 citēt
Lunis, aaa a- tu man sniegsi kadas paris stundas - kaa pelniit $$$?;-)) jaa jaa ja a- gribuu!!!;-)))
Publicēts: 12.12.09 02:10 labots
 citēt
dansiga:Lunis, aaa a- tu man sniegsi kadas paris stundas - kaa pelniit $$$?;-)) jaa jaa ja a- gribuu!!!;-)))

Šis bildusk tev smiegs ATBILDES uz visiem taviem jautājumiem šai sakarā:):)

Atbilde ir divos vārdos MENEDZMENTS @ MĀRKETINGS vairāk nekas :):)
Nevaig darīt lietas kur citi ir PROFESIONĀĻI labāki par tevi vaig viņiem uzticēties un nolīgt darbā , tad varēsi droši darīt to kur TU esi VAROŠA par pārējo nesatraucoties:):)
Publicēts: 12.12.09 02:15
 citēt
Lunis, labi labi - shito 100 x esmu dzirdeejusi .... kuri spechuki ta man jaaliigst?;-)))
Publicēts: 12.12.09 02:24
 citēt
dansiga:Lunis, labi labi - shito 100 x esmu dzirdeejusi .... kuri spechuki ta man jaaliigst?;-)))

LATVIJĀ tādu nav , vienkarši tirgus kurš ir ŠEIT mūs nesaista , praktiski visi pasakumi kuri ir TO VĒRTS tiek kārtoti pilnīgi CITUR ārpus saulainās dzimtenes tieši tāpēc ar CIPARI ir citi :):)
Publicēts: 12.12.09 02:31
 citēt
Lunis, tu tagad nestaasti akal pekstinjus par sevi, bet paraadi MAn celju!;-)))
Publicēts: 12.12.09 02:36 labots
 citēt
Lai cik tas nebūtu njirdzīgi ŠODIEN pēc krietniem patsmit gadiem ka ŠAMAIS tapis es noteikti to PASNIEGTU @ UZTVERTU šitā :)

dansiga:Lunis, tu tagad nestaasti akal pekstinjus par sevi, bet paraadi MAn celju!;-)))

Ceļi pavisam vienkārši NOELĒDZ LĪGUMU ar labu AĢENTŪRU kura tevi apgādās ar darbiem TAS ARĪ VISS :) Manā gadijumā ir veseli 3 , Vācieši , Austrieši , Beļģi :)
Publicēts: 12.12.09 02:42
 citēt
Lunis, aizdodddd man vienuu!!!!!! nu luudzuuuu ;-))))
Publicēts: 12.12.09 02:52 labots
 citēt
dansiga:Lunis, aizdodddd man vienuu!!!!!! nu luudzuuuu ;-))))

TO NEVAR AIZDOT , viņi PAŠI tev atsūta IELŪGUMU ja tas KĀ un KUR tu taisai VIŅIEM LIEKAS VAJAZDĪGS , pats pirmais līgums man bija ar Vāciešiem jo tur es taka dzīvojos un "Mācijos" , pēc tam bija Zviedri , man vienkarši PIEDĀVĀJA pastrdādāt "Uz pastāvīga līgumu" sākumā uz 1 gadu tad uz 5 tad beztermiņa , pēc tam gandrīz vienlaičigi uzaicināja Belģi , vienkarši atsūtija PIELDĀVĀJUMU uz e-pastu pēc I-NETAS adreses , tur pat bija "Konkurss" novinnēju un aiztinos no šejienes un beigās Austrieši :) Noz Ziedriem pirms gada aiztinos pēc 8 nošancētiem gadiem , šiem samainijš LIELĀ vadības skandināvijā vietā nāca JEŅĶI kuru "Paranoiskās" prasības man nelikās saprātīgas un PATEICU ČAU visai komplicētā veidā:):) Ar pārējiem draudzējos joprojām tik Beļģu vietā taka vairāk viņu Fraņču partneri ar kuriem sanāca taka vairāk sastrādāties nekā pašiem Beļģiem:):) Parasti tev atsūta PIEDĀVĀJUMU un piekrišanas gadijumā palūdz aizpildīt EU CV tāda uzzaicina uz pārrunām nu un tālāk viss kā parasti:):) Var variantu kā Alnis Stakle dara PATS sevi piedāvā sūta visādus PORTFOLIO UTT uz visusrieni bet es VUENMĒR tikai isskatu piedāvājumus PATS neko nepiedāvāju CITA CENA tajā gadijumā:):)
Publicēts: 12.12.09 02:55
 citēt
Lunis, ai - es zinajau, ka tu esi skopulissss;-pppppppp
Publicēts: 12.12.09 03:10
 citēt
dansiga:Lunis, ai - es zinajau, ka tu esi skopulissss;-pppppppp

Nu piedo es tiešām vairāk nevaru iedomāties KO tev var VAIRĀK palīdzēt :) Vienkarši ir VAIRĀK sevi jaizpauž LIETĀS kas var ieintresēt ne tikai TEVI @ LĪDZĪGUS bet arī tādus kas GRIB MAKSĀT par TO :):) Kā es teicu ES NEVEDU SARUNAS PAR NAUDU / PĀRDOŠANU to dara cilvēki kam tas IR DARBS. Kad es pasaku LIETAS kuras REĀLI kādam ir vajadzīgas REĀKCIJA ir visais slinka parasti MUĻĶIGA , bet beigās jau tie kas neko NEJAUTĀ tie NOREĀĢE PAREIZI un viņus "Pieskaita" es divreiz vienas un tās pašas lietas nepiedāvāju un neiesaku , ja nu vienīgi TIEM kuros saskatu KO SEVIŠĶU kas MAN varētu būt izdevīgi. Ar pārējiem Pasaku NEPIELEC , otreiz nesaku :):)
Publicēts: 12.12.09 03:13
 citēt
jaa jaa - gudrias runaataaj - TOS, kas grib maxaat ..... pa Bikjernieku ielu taadu ne staigaa;-ppp;-) Bet nekas nekas ..... gan jau es aizurbshos - man tagd buus daudz laika tam ;-)
Publicēts: 12.12.09 20:37
 citēt
kaapeec taads klusums!?!
Publicēts: 12.12.09 20:38
 citēt
Ir sestdiena!:D
Publicēts: 12.12.09 20:39
 citēt
nav jau pietdienas vakars...............
Publicēts: 12.12.09 20:41 labots
 citēt
ai - es neatradu kaa var nomainiit nosaukumu ;-(
Publicēts: 12.12.09 20:49
 citēt
nosaukumu sev? jāiet uz pasu galdu ...
Publicēts: 12.12.09 20:52
 citēt
Vil, ne ne - ar saveejo es tiiri apmierinaata;-)
Publicēts: 12.12.09 21:04
 citēt
.. eh nu ko - pirmais semestris maģistriem ir noslēdizes :) jūrtos stulbi labi jāmēģina tikai sakasīt nauda nākošajām divām. Pagaidām sekmes labas :)
Publicēts: 12.12.09 21:08
 citēt
Čau, ERA!!! Kā ta ir pēc diviem dzerstiņiem šodien?
Publicēts: 12.12.09 21:14
 citēt
ekk - man jaaatsaak rakstiit magjistra darbs ;-((((
Publicēts: 12.12.09 21:15
 citēt
smartins, tu ko!??!?! gan jau ka ERA turpina pilnaa sparaa!!!
Publicēts: 12.12.09 21:18
 citēt
Nekas, no rīta salāpīsies, aties, izlasīs un kaut ko atbildēs
Publicēts: 13.12.09 00:59 labots
 citēt
var testēt! :

[url=http://www.computerpowertest.com/]http://www.computerpowertest.com/[/url]
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2