ai - es ar atknjpopeeju viinu .... shon tieshaam bishk skumiigi ... lai arii spiid piedereet jums VISIEM ;-pppp;-)
Bizzare, nu man ar taads skumigs praats ... teoreetiski no 1.12, bet reaali no shodienas ... (veel jau shaadi taadi gali palikushies, ka veel vilksies vismaz gadu) ...
Esmu atgriezies no Ryanair Itālijas apmeklējuma - sēžu Ogrē, ēdu boršču, klausos hokeju (Galviņš tikko iemeta laikam) un mēģinu tagad saprast, kas te forumā par razborkām notikušās manas prombūtnes laikā
CerambyX! Labāk nelasi vēsturi! Es te vienu rītu pēc kodiena piesēdos palasīt - pat nesapratu, vai man paģiras sākās, vai atkal pillā paliku no tām gudrībām un "gudrībām"! Un tas bija tikai sākums!
ERA:Šodien nasing spešal vakars... Taupos rītdienai, kad veselas 2 ballītes pēc kārtas - viena vārdadiena ar sālsmaizi un pēc tam viena dzimšanas diena
ERA:Šodien nasing spešal vakars... Taupos rītdienai, kad veselas 2 ballītes pēc kārtas - viena vārdadiena ar sālsmaizi un pēc tam viena dzimšanas diena
pēc kārtas vai apvienotas? ja pēc kārtas tad nu gan jāizvēlas viena jo divās vienlaicīgi pabūt nav iespējams/ieteicams
piektdienas vakars, bet rīt uz darbu jāiet... izskatās, ka tagad vai nu darba nav nemaz vai darbs ir vairāk par saprašanu... jāstrādā vairāk, bet labākā gadījumā alga nesamazinās, neskaitot valsts meslus