Gribetos zinat jusu viedokli par shiem aparatiem, vai shai cenu kategorija liidz APMERAM 250LS butu jaizvela kada cita alternativa. Aparats bus domaats tiri ka saka gimenes albuuma bilzhu papildinashanai...\Nekadi traki profiseonali darbi netiek planoti...
Droperidol, tev nav taisniiba! Man reti kursh Canon ziepis patiik .... daudzi labi modleji ir finepix, exilim, pati shad un tad lietoju lumix lx3 - ljoooti apmierinaata! ( www.panasonic.net... )
Bilžu kvalitāte visiem ziepjiem būs līdzīga. Šiem abiem arī. Nav vērts kreklus plēst.
Ja video lielā izšķirtspēja nav svarīga, var par ņemt mazlietotu kādu Fuji 6500 par 100- 120 droši var dabūt. Bildes izskatīsies identiskas ar šiem ziepjiem.
dansiga, tev, tāpat kā visiem citiem ir visas tiesības paust savu unikālo subjektīvo (tavuprāt, visnotaļ pamatoto) viedokli, un tev būs taisnība! bet nedriksti citam teikt, ka viņam nav taisnība, jo viņa viedoklis ir tikpat unikāli subjektivs un pamatots, kā tavējais! Tātad - manām vajadzībām perfekti der manis piemīnētais modelis, un es šo viedokli aizstāvu kā EKSPERTS, kuram šāda kamera pieder un kurš to ir lietojis. Tieši tāpat jebkuras citas kameras lietotājs var te kā eksperts dotās kameras lietošanā padalīties ar savu viedokli
Droperidol:jā, MAN ir bijuši 2 GAB digiziepji, un abi Canon - tātad ABSOLŪTA TAISNĪBA!!!
Man ir bijuši divi žiguļi - vobše klassss! Varu tikt no punkta A līdz punktam B, reizēm pat izspiež 120km/h un rij šausmīgi maz benžu (tur kaut kādus padsmit litrus). Super auto - neko labāku neesmu redzējis. Visiem iesaku! BMW, Audi utt - SŪDI, kas paredzēti kaut kādām specifiskām vajadzībām (tur zīmēties, meitenes koļīt utt)! un man ir ABSOLŪTA TAISNĪBA!!!!
dansiga:Droperidol, haaaa - a tu pazinjoji kaa abosluuto taisniibu, ka ziepju liideris esot sapop, nevis ka tas Tavs viedoklis - vot i pieseejos;-pppp;-)