forum.gif
Ja drikst ekspertu viedokli par aparata iegadi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Ja drikst ekspertu viedokli par aparata iegadi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.12.09 13:29 labots
 citēt
Canon Powershot SX20 IS

Panasonic DMC-FZ38

Gribetos zinat jusu viedokli par shiem aparatiem, vai shai cenu kategorija liidz APMERAM 250LS butu jaizvela kada cita alternativa.
Aparats bus domaats tiri ka saka gimenes albuuma bilzhu papildinashanai...\Nekadi traki profiseonali darbi netiek planoti...
Publicēts: 12.12.09 14:11
 citēt
Un aparats jau tomer ari ir laaabaaks, par leta gala ziepiishiem ??? :)
Publicēts: 12.12.09 16:10
 citēt
ziepju līderis ir Canon,
spoguleņu - Nikon, pārējie - specifiski zstrādājumi, kurus pērkot jau jāzina, ko īstie gribi darīt īpaši:)
Publicēts: 12.12.09 16:14
 citēt
www.euroshop.lv...

tas tā, piemēram, pats lietoju

svarīogākā īpatnība - platleņķa objektīvs, ļoti noder ģimenes albuma papildināšanai ar ģimenes svinību bildēm, lieliski ietver kadrā istabu
Publicēts: 12.12.09 16:21
 citēt
Droperidol:ziepju līderis ir Canon,
spoguleņu - Nikon, pārējie - specifiski zstrādājumi, kurus pērkot jau jāzina, ko īstie gribi darīt īpaši:)

Tas ir tikai tavs subjektīvs viedoklis :)
Publicēts: 12.12.09 18:40
 citēt
protams, zoziiti, un kādi tad vēl citi varianti?
visi te pauž TIKAI un VIENĪGI SAVUS personīgos viedokļus:)
Publicēts: 12.12.09 20:02
 citēt
Droperidol, tev nav taisniiba! Man reti kursh Canon ziepis patiik .... daudzi labi modleji ir finepix, exilim, pati shad un tad lietoju lumix lx3 - ljoooti apmierinaata! ( www.panasonic.net... )
Publicēts: 12.12.09 20:07 labots
 citēt
Bilžu kvalitāte visiem ziepjiem būs līdzīga. Šiem abiem arī. Nav vērts kreklus plēst.

Ja video lielā izšķirtspēja nav svarīga, var par ņemt mazlietotu kādu Fuji 6500 par 100- 120 droši var dabūt. Bildes izskatīsies identiskas ar šiem ziepjiem.
Publicēts: 12.12.09 21:42
 citēt
dansiga, tev, tāpat kā visiem citiem ir visas tiesības paust savu unikālo subjektīvo (tavuprāt, visnotaļ pamatoto) viedokli, un tev būs taisnība!
bet nedriksti citam teikt, ka viņam nav taisnība, jo viņa viedoklis ir tikpat unikāli subjektivs un pamatots, kā tavējais!
Tātad - manām vajadzībām perfekti der manis piemīnētais modelis, un es šo viedokli aizstāvu kā EKSPERTS, kuram šāda kamera pieder un kurš to ir lietojis.
Tieši tāpat jebkuras citas kameras lietotājs var te kā eksperts dotās kameras lietošanā padalīties ar savu viedokli:)

A kreklus plēst nu tiešām nav par ko:)
Publicēts: 12.12.09 21:46
 citēt
Droperidol, haaaa - a tu pazinjoji kaa abosluuto taisniibu, ka ziepju liideris esot sapop, nevis ka tas Tavs viedoklis - vot i pieseejos;-pppp;-)
Publicēts: 12.12.09 21:52
 citēt
ziepju līderis ir Smena8!
Publicēts: 12.12.09 21:53
 citēt
jā, MAN ir bijuši 2 GAB digiziepji, un abi Canon - tātad ABSOLŪTA TAISNĪBA!!! :)
Publicēts: 12.12.09 22:18 labots
 citēt
Droperidol:jā, MAN ir bijuši 2 GAB digiziepji, un abi Canon - tātad ABSOLŪTA TAISNĪBA!!! :)

Man ir bijuši divi žiguļi - vobše klassss! Varu tikt no punkta A līdz punktam B, reizēm pat izspiež 120km/h un rij šausmīgi maz benžu (tur kaut kādus padsmit litrus). Super auto - neko labāku neesmu redzējis. Visiem iesaku! BMW, Audi utt - SŪDI, kas paredzēti kaut kādām specifiskām vajadzībām (tur zīmēties, meitenes koļīt utt)! :D:D:D
un man ir ABSOLŪTA TAISNĪBA!!!! :)
Publicēts: 12.12.09 22:19 labots
 citēt
dansiga:Droperidol, haaaa - a tu pazinjoji kaa abosluuto taisniibu, ka ziepju liideris esot sapop, nevis ka tas Tavs viedoklis - vot i pieseejos;-pppp;-)

Svinigi pazinoja spama pavelniece! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 12.12.09 22:20
 citēt
ritikoff, es saprotu, ka Tu mani miili .... bet nu nevajag to dariit tik demonstratiivi ;-pppp
Publicēts: 12.12.09 22:34
 citēt
Soņka ir labs, savi mīnusi - atmiņas kartes kā ne citiem, bačas, štekeri… Savādāk pa pirmo. LUMIX - ļoti labi. Tās manas domas.
Publicēts: 13.12.09 00:08
 citēt
Vil:ziepju līderis ir Smena8!

Latvijā ziepju līderis ir Stenders...:)))
Publicēts: 13.12.09 12:44
 citēt
Ko te pērk, ko pārdod, varbūt maina..............
Publicēts: 19.12.09 17:04
 citēt
fandango:
Frīdi, es gribu ar Tevi draudzēties pa īstam!

kas var būt skaistāks par divu vīriešu mīlestību :)
Publicēts: 21.12.09 23:42
 citēt
Onkulis:
fandango:
Frīdi, es gribu ar Tevi draudzēties pa īstam!

kas var būt skaistāks par divu vīriešu mīlestību :)

Onkul, kas i- skauž?....:)))
Publicēts: 22.12.09 09:12
 citēt
Droperidol:ziepju līderis ir Canon

???
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas