Canon 10D body (noskrējiens nelielāks par kādiem 35-40k) +orģinālais battery grip ar 2 baterijām +Tamron 70-300 objektīvs +lādētājs, siksniņa, atmiņas karte 1gb viss labā stāvoklī 210ls var atsevišķi tikai body ar battery gripu. 140ls cenas takā runājamas
Lunis:Kadreiz bija kruts agregats Lielakais trukums ka laikam kartes lielakas pa 2Gb nesaprot , viss pārējis O.K tāds 350D līmenis.
nu nez. ja izvēle man būtu lietot šo, vai 350d, vai pat 400d vai 450d, izvēlētos 10d. daudz ērtāks. augšā tas ekrāns, pats aparāts šķiet arī lielāks. vienīgais, ka ekrāns mazāks. un jā, tas, ka bez apvīlēšanas ef-s objektīvi neder, tas nepatīk. bet nu tāpat - vēl neesmu redzējis nevienu ef-s objektīvu, ko ļoti gribētu..
Komplexts ideāls kādam 350D ipašniekam kas grib apgreidoties uz ERTAKU verķi. E-FS nesaprot BE ARI NEVAIG to štruntus saprast. BG ir TIKAI 10.D deroš bet zinu baru kas TADU mekle gadiem TEICAMA kamera pa sjadu cenu.
man jau to gripu nevajag, bija bg-e2, palietoju nedelju, sapratu ka nafig... ar zipeni virsuu vertikali bliezt = briesmas... tik tas ka ertak kkur atstuteet, ja pie dabas statiiva nav. par to ertumu japiekrit. 30D labaks par visiem 1000d un 500d ar visam video fiichaam - shito seriju vismaz var rokas panjemt. aparatinjsh bus paleens. aa, un cropa objektivus uzlikt jau vares gan - tikai alternativos, teiksim, sigmu 10-20 - ir ari uz filmas likts.
sigmu 10-20 ņem mierīgi, arī 4GB kartiņa uz viņa tomēr darbojas (kingston jā , Intenso neņēma ) un grips der tikai vecākiem modeļiem - d30 un d60 , 20d un jaunākiem nederēs ... bet kopumā jauks aparāts .. ar trīsciparu kanoniem nesalīdzināt .. cena ok par viņu ..
"Pareizajā" hronoloģiskajā secībā (300D-10D-20D-40D), pēc 300D desmitnieks man likās ļoti laba kamera. Man šams tika ļoti mazlietotā stāvoklī ar "apzāģētu kitinieku". Ja nemaldos, pēc tam man bija tas gods iepazīties ar portret-Juri, šamais atbrauca uz Ogri nopirkt manu 10D , kad apgreidojos uz 20D...
Friidis:"Pareizajā" hronoloģiskajā secībā (300D-10D-20D-40D), pēc 300D desmitnieks man likās ļoti laba kamera. Man šams tika ļoti mazlietotā stāvoklī ar "apzāģētu kitinieku". Ja nemaldos, pēc tam man bija tas gods iepazīties ar portret-Juri, šamais atbrauca uz Ogri nopirkt manu 10D , kad apgreidojos uz 20D...
Jā, bija tāda lieta, bij!
Tas 10D vēl tagad funciklē, pie vienas jaunās ģimenītes, ar visu apgraizīto EF-S!