Es jau labprāt paņemtu andre piedāvātos Bowens pulsarus, bet ir viens bet...
580EXII nebūtu problēmas pieslēgt pie bowensa, bet kā ir ar mazajām zipenēm - kā piemēram 430EX? Droši vien kaut kā jāizmanto hot shoe, vai ne? Jo šai zipenei nav nekādu pieslēgvietu...
REZ:Vai tik šitāds mēsls jau nav iebūvēts pašā zipenē ?
KAS ir "Mesls" ? Tas nav nekads mesls , NIKON ir vēl lielāks "Mesls" Vinam lielakais trukums ir IEROBEZOTS Infra darbibas Lenkjis un radius tapat vins aulaina laika "zilbst" a tā E-TTL rubī normāli un tadu pasju VADIBU citiem var dabut tikai pa 3x lielaku CENU
REZ:Vai tik šitāds mēsls jau nav iebūvēts pašā zipenē ?
KAS ir "Mesls" ? Tas nav nekads mesls , NIKON ir vēl lielāks "Mesls" Vinam lielakais trukums ir IEROBEZOTS Infra darbibas Lenkjis un radius tapat vins aulaina laika "zilbst" a tā E-TTL rubī normāli un tadu pasju VADIBU citiem var dabut tikai pa 3x lielaku CENU
Es stipri šaubos, ka kāds pērk šo veķi priekš E-TTL ... Un nezinu kā kanonam, bet Nikona SB-800 un 900 funkcionē tāpat kā šis verķis ...
Uzskatu, ka šī verķa pirkums ir bagātu cilvēku izklaide ...
vai neinteresee OC-E3, kur otraa galaa 580 EX II kaa vadosaa ?(rezulataats taads pats tikai par 100 eur leetaaks). OC-E3 ebay 10m garumaa var nopirkt pa 40eur
pats tagad pasuutiiju CACTUS V4 no [url=www.gadgetinfinity.com]www.gadgetinfinity.com[/url] kaareiz ar atlaideem - veel ir celjaa ... transmiterim maza anteniite un velk liidz 100m
pagaidaam bildeeju ar canona ST-E2 ... telpaas daudz maz ok, bet baigi taalu nevelk ... aaraa pa tumsu nereaali pabildeet, nervi beigti ... pagriez bik lenkjii vai paej zibenim pret saaanu, nekas neshancee. beigaas kadreet var tik taa, kaa atljauj tehniskaas iespeejas, nevis, ko patiesiibaa veelies.
Man ST-E2 nepatika dēļ lēnas sinhronizācijas. Tolaik (kādus gadus 5 atpakaļ) to provēju ar veco 20D. Ja bildē cilvēkus, tad bija ļooooti liels procents ar pusaizvērtam acīm. Nezinu kādēļ, bet izmantojot kā vadošo 580-to notiek ātrāka sinhronizēšana un pieverto acu daudzum ir mazaks. Ērtaks gan likās ST-E2. Man škiet ka tagad jau ir jauns modelis - mk2 . Neesmu mģinajis, bet varbūt tam ātrāk visas lietas notiekas.