forum.gif
Pērku Canon ST-E2
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku Canon ST-E2
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.12.09 10:38 labots
 citēt
www.the-digital-picture.com...
LV interneta veikalos esošos piedāvājumus nepārpublicēt!
Piedāvāt lietotu vai jaunu! 26351509
Publicēts: 14.12.09 10:45
 citēt
ES tev tomēr ieteiktu KO CITU , diemžēl šim verķim ir ierobežots DARBIBAS radiuss / lenķis un LAIKA apstākļi;) Tas tā no pieredzes ar viņu:)
Publicēts: 14.12.09 10:48
 citēt
Es jau labprāt paņemtu andre piedāvātos Bowens pulsarus, bet ir viens bet...

580EXII nebūtu problēmas pieslēgt pie bowensa, bet kā ir ar mazajām zipenēm - kā piemēram 430EX? Droši vien kaut kā jāizmanto hot shoe, vai ne? Jo šai zipenei nav nekādu pieslēgvietu...
Publicēts: 14.12.09 10:53
 citēt
CANON ST-E2 SPEEDLITE TRANSMITTER - 120LS Jauns, pakā ,jāgaida no JP ,ātrākais 23.dec!

ķīnietis konkurē godam ar oriģinālo stafu :)
Publicēts: 14.12.09 10:58
 citēt
Vai tik šitāds mēsls jau nav iebūvēts pašā zipenē ?
Publicēts: 14.12.09 10:59
 citēt
vai ar ķīnieti Tu domāji CACTUS V2s vai FalconEyes Radio RF-25D?
Publicēts: 14.12.09 11:08
 citēt
ne es ķīniešu nosaukums nepārzinu.
Publicēts: 14.12.09 11:15
 citēt
REZ:Vai tik šitāds mēsls jau nav iebūvēts pašā zipenē ?

KAS ir "Mesls" ? Tas nav nekads mesls , NIKON ir vēl lielāks "Mesls" :):) Vinam lielakais trukums ir IEROBEZOTS Infra darbibas Lenkjis un radius tapat vins aulaina laika "zilbst" a tā E-TTL rubī normāli un tadu pasju VADIBU citiem var dabut tikai pa 3x lielaku CENU :):)
Publicēts: 14.12.09 11:19
 citēt
Lunis:
REZ:Vai tik šitāds mēsls jau nav iebūvēts pašā zipenē ?

KAS ir "Mesls" ? Tas nav nekads mesls , NIKON ir vēl lielāks "Mesls" :):) Vinam lielakais trukums ir IEROBEZOTS Infra darbibas Lenkjis un radius tapat vins aulaina laika "zilbst" a tā E-TTL rubī normāli un tadu pasju VADIBU citiem var dabut tikai pa 3x lielaku CENU :):)

Es stipri šaubos, ka kāds pērk šo veķi priekš E-TTL ...
Un nezinu kā kanonam, bet Nikona SB-800 un 900 funkcionē tāpat kā šis verķis ...

Uzskatu, ka šī verķa pirkums ir bagātu cilvēku izklaide ...
Publicēts: 14.12.09 11:19
 citēt
zviedzha:vai ar ķīnieti Tu domāji CACTUS V2s vai FalconEyes Radio RF-25D?

Neee , ķiniešu ir mēsli tas nav risinājums un Boweni ir LIELI un viegli aplaužami utt. Iesaku labāk šitos www.foto-mueller.at...
Publicēts: 14.12.09 11:20
 citēt
REZ:Es stipri šaubos, ka kāds pērk šo veķi priekš E-TTL ...

E-TTL ir VIENĪGAIS dēļ kā viņu ar pērk :):)
Publicēts: 14.12.09 11:32
 citēt
Lunis:
REZ:Es stipri šaubos, ka kāds pērk šo veķi priekš E-TTL ...

E-TTL ir VIENĪGAIS dēļ kā viņu ar pērk :):)

Uzskatu, ka izdevīgāk biš pielikt kapeikas nopirkt zipeni, kas vada ... lieka zipene par sliktu nenāks
Publicēts: 14.12.09 11:43
 citēt
Lētākā zibene,kas vada,maksās vismaz 2x tik...
Publicēts: 14.12.09 12:01
 citēt
radiotrigeri + manuālās zibsenes, viena pamatniece ar visiem ttl un miers
Publicēts: 14.12.09 12:01
 citēt
Nez...
Es 580-jai ieskrūvēju mazo ligzdiņu un tagad vadu no parastākā lētā universālā trigerīša.
Publicēts: 14.12.09 12:22
 citēt
shvaboc:Lētākā zibene,kas vada,maksās vismaz 2x tik...

Tas tiesa, bet vajadzēja būt 8x dārgākai lai izvēle kristu par labu šim sīkumam..
Publicēts: 14.12.09 13:37
 citēt
Vadība caur IS ir draza visām fočuku markām.
Publicēts: 14.12.09 13:46
 citēt
vai neinteresee OC-E3, kur otraa galaa 580 EX II kaa vadosaa ?(rezulataats taads pats tikai par 100 eur leetaaks). OC-E3 ebay 10m garumaa var nopirkt pa 40eur
Publicēts: 14.12.09 15:05
 citēt
pats tagad pasuutiiju CACTUS V4 no [url=www.gadgetinfinity.com]www.gadgetinfinity.com[/url] kaareiz ar atlaideem - veel ir celjaa ... transmiterim maza anteniite un velk liidz 100m ;)

pagaidaam bildeeju ar canona ST-E2 ... telpaas daudz maz ok, bet baigi taalu nevelk ... aaraa pa tumsu nereaali pabildeet, nervi beigti ... pagriez bik lenkjii vai paej zibenim pret saaanu, nekas neshancee. beigaas kadreet var tik taa, kaa atljauj tehniskaas iespeejas, nevis, ko patiesiibaa veelies.
Publicēts: 15.12.09 13:53
 citēt
Man ST-E2 nepatika dēļ lēnas sinhronizācijas. Tolaik (kādus gadus 5 atpakaļ) to provēju ar veco 20D. Ja bildē cilvēkus, tad bija ļooooti liels procents ar pusaizvērtam acīm. Nezinu kādēļ, bet izmantojot kā vadošo 580-to notiek ātrāka sinhronizēšana un pieverto acu daudzum ir mazaks. Ērtaks gan likās ST-E2. Man škiet ka tagad jau ir jauns modelis - mk2 :). Neesmu mģinajis, bet varbūt tam ātrāk visas lietas notiekas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):