Nu, apskatījos- bildes žanriski nav "metamas" vienā maisā.
Vienā gadījumā garīgs slimnieks izpaužas un tādejādi droši vien uzbudinās (kaut kāds kaku gunārs), otrā gadījumā vienkārši garlaicīgi, trešajā doma ir, bet mega- dziļa un izpildījums garlaicīgs...nu, man apskatīšanās vērta likās Alisekoko. Gan doma, gan izpildījums ir...
Bet tā, ja overāli- ko domāju- neko, neinteresē tādas bildes!
Aizkulises ir talantīgs fotogrāfs. Vai talantīga fotogrāfe. Pelnījis labu kuratoru. Vai arī pats varētu labas izstādes kurēt. Ko lai citu saka - talantu pat f-blogā nenoslēpsi.
tur tak katrs ir dažāds un vajadzīgs. Ja mēs visi būtu vienādi, tad nebūtu interesanti. Nu nevar katrs bildēt studijā plikas meitenes/tantes/puišus vai tikai mežā/pļavā/pludmalē. Es domāju, ka nekā dīvaina tur nav.
Ja tēmu būtu iesācis kāds cits, tad nebūtu pārsteigums, bet šobrīt esmu izbrīnīts ar ko Alloxam šie cilvēki patraucēja
Andreass:tur tak katrs ir dažāds un vajadzīgs. Ja mēs visi būtu vienādi, tad nebūtu interesanti. Nu nevar katrs bildēt . Es domāju, ka nekā dīvaina tur nav.
Ja tēmu būtu iesācis kāds cits, tad nebūtu pārsteigums, bet šobrīt esmu izbrīnīts ar ko Alloxam šie cilvēki patraucēja
tieši otrādi - šie no mana favorītu saraksta... patīk vairāk ne kā "studijā plikas meitenes/tantes/puišus vai tikai mežā/pļavā/pludmalē" putniņi un saulrietiņi...