forum.gif
Snoveri/ slēpotāji.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Snoveri/ slēpotāji.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.12.09 13:42 labots
 citēt
zazis:Portreti - cik lielu ātrumu ar to buru var attīstīt uz slēpēm? Nav pārāk bīstami ja krīt pret ledu?

"Pret ledu" krist mēdz būt bīstami arī bez "buras".

Tas nav uz ātrumu tendēts pasākums, www.youtube.com... bet pa ūdeni 40 kmh ir diezgan mierīgi attīstāms ātrums. Uz slēpēm vai slidām pie stipra vēja varētu dabūt daudz vairāk, tak nav no tā jēgas (ātruma)!
Publicēts: 15.12.09 14:49
 citēt
Nē, tas ko domāju ir šis:
www.windsports.net...
Publicēts: 15.12.09 14:56 labots
 citēt
Kārtējā beztēma, amplitūdā no "Kāds te ziemā slēpo?", līdz "Nu, vispār jau tā Zverja smukiņa! Ir kāds plikbildes redzējis?"
Trulu priekšmetu maisā par asu neuzdosi. Ja tu kaut reizi ar distancenēm būtu 30km distanci norukājis, nerakstītu te kā tipisks tūrists, kas gozējas kalna saulē. Slēpotājs ... :)
Publicēts: 15.12.09 15:02
 citēt
Vonder fon - tev laikam žēl ka kāds sava prieka un veselības pēc brauc ar slēpēm pa mežu vai kalnu????

portreti - šitos ar burām ārzemēs nemaz neesmu redzējis, vot tos kas puskalnu noslalomē un tad parauj parašutu vaļā un aizlido pēc piena diezgan bieži.
Publicēts: 15.12.09 15:05 labots
 citēt
Zazi, pēc tavas loģikas sanāk, ka vienīgie slēpotāji te ir tu un portreti - viens attiecīgi nofotografējies, otrs par to uzrakstījis. :D

Līmenītis.

P.S.
Vai tu jau nobalsoji par Žirinovski?
Publicēts: 15.12.09 15:16
 citēt
Vonderfon - parādi kur manā tekstā tas ir rakstīts.
Publicēts: 15.12.09 15:29
 citēt
eltoro:Nē, tas ko domāju ir šis:
http://www.windsports.net/pics/kitewing.jpg

Domāju, ka ļoti stabils vējš tādam prasās, nu, un arī ilgi tikai uz rokām nenoturēsi savus 100 kilo...
Publicēts: 16.12.09 08:00
 citēt
Tas jau ātrāk kā ar kazanku, kurai piekabināts neptūns...:D
Publicēts: 16.12.09 19:14
 citēt
slepoju
Publicēts: 16.12.09 19:35
 citēt
vanderfons > Ieinteresāja tas tekstiņš par 30 km ar distancenēm. Vēl pavisam nesen- pirms nokļūvu LOC( fibriozā sarkoma, kā dakteri teica) . Darbu beidzot, Zilo kalnu trasē (Ogre) nogāju trīs apļus- pa 5 km katrs. Vidēji 20 min. aplis. Ļoti patika! Tikai pēdējās ziemas tādas šķidras....
Publicēts: 16.12.09 20:51
 citēt
Es slēpoju..
ar ragaviņām arī nav slikti pabraukt :D:D
Publicēts: 16.12.09 21:30
 citēt
Anni:Es slēpoju..

Anni smuks pušaps!!! :)
Publicēts: 16.12.09 22:16
 citēt
bļitkoju! dzirdēju, ka veči Jelgavas rajonā jau sēžot un labus lomus velkot!
Publicēts: 16.12.09 22:30
 citēt

Es mēdzu snovot,bet ar ragaviņām tieši ir visforšāk! :D
Siguldā uz pilsētas kalna...LABAIS!
Publicēts: 16.12.09 22:45
 citēt
Artuurz:

Es mēdzu snovot,bet ar ragaviņām tieši ir visforšāk! :D
Siguldā uz pilsētas kalna...LABAIS!

Iesaku pārējiem arī pabraukāt :)
Publicēts: 16.12.09 22:50
 citēt
Gudris:
Anni:

Iesaku pārējiem arī pabraukāt :)
Ja Tu būtu tuvaak Rīgai es Tevi labprāt pavizinātu ragaviņās ;)

Ja Tu būtu tuvāk Liepājai,es pabraukātos. ;)
Publicēts: 16.12.09 22:57
 citēt
Ar ragutiņām šeit ir labs plezīrs un ja vēl karstvīns ribās tad pavisam jauki :D :D
Bet es pāris gadus atpakaļ Šladmingā ar ragaviņām no kalna pa speciālo trasi nobraucu (vairāki km nobrauciens) vot tas gan ir ļoti ekstrēmi :D un vēl ātrums ir tāds nepajokam, ja krīt tad ir pī..... :D
Publicēts: 16.12.09 23:05
 citēt
Gudris:Nu vo....tagad visu nakti siekalošos :(

Nu tur jau es nejūtos vainīga :D vai jājūtas?
Publicēts: 16.12.09 23:06
 citēt
zazis:Ar ragutiņām šeit ir labs plezīrs un ja vēl karstvīns ribās tad pavisam jauki :D :D
Bet es pāris gadus atpakaļ Šladmingā ar ragaviņām no kalna pa speciālo trasi nobraucu (vairāki km nobrauciens) vot tas gan ir ļoti ekstrēmi :D un vēl ātrums ir tāds nepajokam, ja krīt tad ir pī..... :D

citi salauž arī kājas šajā extrēmajā braucamajā....
Publicēts: 16.12.09 23:09
 citēt
Anni - var jau būt, bet šitajā braukšanā bērnus nelaiž un tur bija rakstīts, bērniem līdz 16 gadiem aizliegts......
Publicēts: 16.12.09 23:11
 citēt
zazis:Anni - var jau būt, bet šitajā braukšanā bērnus nelaiž un tur bija rakstīts, bērniem līdz 16 gadiem aizliegts......

Nu ne jau tikai bērni salauž kājas :D:D:D
Publicēts: 16.12.09 23:14
 citēt
ja kas lauzt kāju var arī uz ielas........ un pat mājās no dīvāna nokrītot :D
Publicēts: 16.12.09 23:18
 citēt
zazis:ja kas lauzt kāju var arī uz ielas........ un pat mājās no dīvāna nokrītot :D

JĀ,TĀ GADĀS.
Publicēts: 17.12.09 01:55
 citēt
Ar snovu augustā :D sarāvu potītei saites :( kopš tā laika no visādiem dēļiem izvairos :( ar ragutiņām gan varētu paprikoļīties :D
Publicēts: 17.12.09 08:34
 citēt
Jā, sniegadēlis ir izteikti traumatisks. Pēc pāris neveselīgiem piedzīvojumiem nolēmu pāriet uz slēpēm.
Publicēts: 18.12.09 15:08
 citēt
ledus sodien labais

es un mans suns:

sor ar telefonu
Publicēts: 18.12.09 15:27
 citēt
Lutums:Ar snovu augustā :D sarāvu potītei saites :( kopš tā laika no visādiem dēļiem izvairos :( ar ragutiņām gan varētu paprikoļīties :D

Es savulaik motokrosā esmu visu ko tik daudz mežģījis un rāvis, ka man snows liekas bērnudārza spēlītes, kuras ieteicamas uzreiz pēc operācijas, tīri atpūtai, :) ja runājam par bīstamību.
Publicēts: 18.12.09 18:57
 citēt
Vanderfons:Kārtējā beztēma, amplitūdā no "Kāds te ziemā slēpo?", līdz "Nu, vispār jau tā Zverja smukiņa! Ir kāds plikbildes redzējis?"
Trulu priekšmetu maisā par asu neuzdosi. Ja tu kaut reizi ar distancenēm būtu 30km distanci norukājis, nerakstītu te kā tipisks tūrists, kas gozējas kalna saulē. Slēpotājs ... :)

Vanderfončik, tas būtu jāsaprot, ka Tu esi slēpojis, ja?:) Nu palielies vēl ar kādu savu talantu, lūdzu!:)
Tavs apbrīnotājs:D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas