Izklausās pēc mednieku stāsta... iedomājaties džeki... pie manis nesen atnāca Klaudija Šīfere, visu laiku mācās virsū, divas nedēļas mēs kopā vienā gultā gulējām, bet es pat viņai nepieskāros... Vo raksturiņš!
Izklausās pēc mednieku stāsta... iedomājaties džeki... pie manis nesen atnāca Klaudija Šīfere, visu laiku mācās virsū, divas nedēļas mēs kopā vienā gultā gulējām, bet es pat viņai nepieskāros... Vo raksturiņš!
ir cilveki, kuriem nav laika / gribesanas focet, jeb taa atri pargajusi. arii man kamera gandriz visu laiku staveja plauktaa, lidz to pardevu.
Cena nav slikta. Pa tādu naudu var tikai dabūt, ja no USA bez nodokļiem atved. Mans mīļākais objektīvs, bet varu saprast arī ka to maz lieto. Nav gluži domāts tusiņu bildēšanai un tā pat vien to līdzi neņem ceļojumos.
Vajag ņemt edzjus saki...... aizšauj kādus 1500 eiro un paņemšu... sākumā ņemšu štatņiku, tobiš kaut ko pa vidējiem mm un tad uz garo un plato galu skatīšos...
Diez vai 70-200/2.8 strādās labi ar 2x TC. Kaut kur pat skatījos testus, kur tika salīdzināts 100-400 ar 70-200 + 2x TC. Nekas labs tur nesanāca ar to konvertoru. To var lietos imho galvenokārt ar gaišajiem fixeetajiem teleobjektīviem