pats nemu mejginajis vel. tikai roka turejis un likas ok, http://cgi.ebay.com/Speedlite-Flash-YN-460-for-Nikon-D90-D80-D70S-D60-D40X_W0QQitemZ150391714340QQcmdZViewItemQQptZDigital_Camera_Flashes?hash=item23040b7224
Minūte nav.. Ar pilnām baterijām uz pilnu jaudu kādas sekundes 5. Ja 1/4 jaudas, tad zem sekundes Sadarbojas ar D40 iebūvēto zibeni vai kkaadu wireless trigeri - nosaukumu neatceros.
Cik speeleejos, tik dariija visu taa kaa es gribeeju. Ja kaut ko neizdariija, tad tikai taapeec, ka nemaaceeju pareizi paprasiit
man arii ir YN-460 vai 462 neatceros, nav pie rokas, ar trigeri normaala, ja pilnas baterijas laadeejas arii kaadaas 3-5sek uz nepilnas jaudas. Ar sb-600 ar trigeriem sadarbojas ideaali, vieniigi jaudas piedziit gruutaak. Un uz kameras arii M mode var lietot
man tāds sūc skapī mētājas, nosprāga jau kad īsti nebiju sācis lietot. kaut kad nostrādāja, kaut kad nenostrādāja. pērkot zināju, ka sūc bet bija tak jāpārliecinās, atsūtīja, ieslēdzu, pāris reižu izšāvu un sapratu, toč sūc. un nosprāga P.S. Harald, kondiķi nevajag?
saprotama lieta, ka vajag un personāli es jau arī impulsu trafiņus un izstarotājus saglabāju - avosj progodjitsja! viena Amity blice man ir, kura ar 1,6 V strādā, ar 1,2 V elementiem ne katrreiz - aizdomas uz trafiņu, tak visu laiku nogavņiju atpogāt!
Zaulons:Laba lētā gala alternatīva , kad jaizgaismo liela telpa, tādas 4 saliki pa sturiem ar trigeriem un baznīcā var bildēt bez problēmām, jo nevajag kabeļus studijniecem vilkt, un ne vienmēr tas ir iespējams
100 % piekrītu, tikai jāatceras pagaidīt 4-5 sek. nākamam kadram, lai paspēj uzlādēties! Man ar ir tas lētucis, ar trigeri darbojas nevainojami ..piegaismošanai pietiek.