forum.gif
Prasta,rupja publika fotograafijaa ir tikai ciparu tehnologjiju nopelns. (c) Entuziasts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Prasta,rupja publika fotograafijaa ir tikai ciparu tehnologjiju nopelns. (c) Entuziasts
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.12.09 20:59
 citēt
Vanderfons: ... apnicis tas tirgus, tik lielam kuģim nometot ātrumu, grūti uzreiz apstāties.
... - portāls nav īstā vieta spēju apliecināšanai ... Vienkārši patīk iet rotaļās.

Citiem vārdiem sakot:
...
Rotaļās es jautri gāju
Kā liels kuģis nepiestāju,
Visiem krastā pirkstu māju,
Savas spējas iekšās krāju ...;)
...
Publicēts: 16.12.09 21:35
 citēt
No "FB jumc" linka = Ходят по улице тети и дяди. Дяди все сволочи (лорды), тети все бляди (леди)! Лучшеб ты (я) у папы на трусах засох! :)
Publicēts: 16.12.09 23:37
 citēt
Veltījums progresējošajiem anglikāņiem:
- www.youtube.com... ...
Publicēts: 17.12.09 00:03
 citēt
Friidis:... ja nav mīļa sava mātes valodiņa - var ar citas mātes (vai tautas) valodiņu..:)
pasr ko ta tik skarbi. nez vai vairs vairākumā pilsoņi, kuri vismaz teorētiski atzīst monogāmiju par pareizu esam, a valodas goč pendel var daudzas mīlēt.
Publicēts: 17.12.09 19:51 labots
 citēt
haralds: ... a valodas goč pendel var daudzas mīlēt ...

Haralds - nav runa par to, ka valodas nevajadzētu apgūt, zināt un kādam arī iepatiktos tās izteiksmes līdzekļi (kādi nu kurai valodai tie ir), bet gan par to, ka atrodas kāds indivīds, kurš citiem pārmet kaut kādu valodas neprasmi un diskusijas turpināšanā pāriet uz citu valodu. Ja gribas šeit izteikties, diskutēt un uzzināt citu viedokļus, tad izvēlies to valodu, kuru šeit pieprot un kurā spēj izteikties lielākais vairums. Ja ir kādi citi motīvi, tad, protams, katrs var ar sevi sarunāties tikai sev saprotamā valodā ...;)... Es pietiekoši labi pārvaldu gan krievu, gan arī vācu valodu, gan vienkāršā līmenī saprotu angļu valodu, taču es nekad nespēšu tajās izteikties labāk kā latviešu valodā ...;)
Publicēts: 18.12.09 10:23 labots
 citēt
indivīds, kurš citiem pārmet kaut kādu valodas neprasmi un diskusijas turpināšanā pāriet uz citu valodu

Labi, tagad jābeidz tās mazās, neveiklās, bezgaumīgās, insinuācijas. Katrs pats par sevi.

Kad es te lieku kādu atsauci uz materiālu, parasti tās ir bildes vai vispārinoša web adrese. Skaties vai lasi, tava darīšana. Toties citu lietotāju atsauces parasti satur ar anglicismiem tieši vai netieši pārsātinātu leksiku - krops, full frame, stops, fokālais attālums utt. Tā nav latviešu valoda, pie tam tas bieži vien ir vircots ar lamu vārdiem - velns zina, kas!

Citiem valodu neprasmi pārmest ir gan lieki (ja tas ir pat izdevīgi), gan arī pamatoti. Ir 21. gadsimts, mūsdienās ar valodu neprasmi lepoties kā ko īpašu mēs parasti ļaujam pensionāriem-staļinistiem, kam visa un vienīgā valoda ir krievu valoda - pārējās ir собачий, ненашенский, непонятний. Skat. piemēram leksiku filmā Кукушка, situāciju, kurā caur jokiem izsaka daļu patiesības, kas it kā nevienu neaizvaino, jo it kā joks, bet doma un attieksme ir skaidra.

Es nerakstīju, lai to visu lasītu Vilberto, kam CV noteikti ir ierakstīts, ka viņš prot/mazliet :D pārvalda angļu valodu. Pie tam, cik iespējams, es izvairos no valodu sajaukšanās. Sāc, Vilberto, ar sevi un izdzēs visus ierakstus, kas šeit izdarīti vācu valodā. Sāc ar sevi. Un Frīdis VARBŪT turpinās, vairs nevienu interesentu nenovirzot uz krievu valodā rakstošiem portāliem, tādējādi palielinot datu plūsmu, bet beidzot, kā profesionāls kāzu fotogrāfs (bez NEVIENAS tematiskas bildes jebkur, kas to apliecinātu), sāks kaut ko dot arī no sevis, dalīties ar zināšanām, tā teikt.

Šeit ir daudzi, kas neprot krievu valodu vai distancējas no tās, piemēram Zo, taču prot angļu valodu, arī dēļ to rietumnieciskā intereses virziena fotogrāfijā. Ainavistiem, kas kadrē trīs bērzus un vienu ezeru, tiešām nav nepieciešams lasīt kaut ko par, teiksim, Magnum Photos, tāpēc arī viņu valodu zināšanas parasti ir nelielas.

Ir vēl kādi jautājumi?
Publicēts: 18.12.09 10:47
 citēt
Izlasīju kādu foruma noteikumu:
... 11. Administrācija ir tiesīga nepieļaut tādu personu uzturēšanos šajā forumā, kuras tai ir zināmas ar saviem anti-latviskajiem ... uzskatiem ... u.tml.
... 5. Izsakieties tā, lai citi Jūs saprot ...
Tāpēc jautājums - vai angļu valodas lietošana šajā forumā nav uzskatāma par antilatvisku uzskatu paušanu un izteikšanos, ko ne visi pilnībā saprot? ...

Runasana sveshvalodaa nav anti-latvisku uzskatu paushana.
Izsakieties tā, lai citi Jūs saprot. CITI, nevis VISI.
Publicēts: 18.12.09 11:10
 citēt
Ir tikai viens jautjums: vai Vanderfonsa kungs zin, vārda SPAM nozīmi un tā tulkojumu!? ;) (pirms atbildēt, vēlams, ieslēgt savas smadzenes - ne gugles) :D
Publicēts: 18.12.09 12:02
 citēt
Vanderfons:Sāc, Vilberto, ar sevi un izdzēs visus ierakstus, kas šeit izdarīti vācu valodā. Sāc ar sevi ... Ir vēl kādi jautājumi?

Sāc, Vanderfon, ar sevi un izdzēs visus ierakstus, kas šeit izdarīti angļu valodā. Sāc ar sevi. Ir vēl kādi jautājumi? ...;)

sasar: Runasana sveshvalodaa nav anti-latvisku uzskatu paushana.

Atteikšanās runāt latviešu valodā par labu angļu valodai šajā forumā uzskatāma par antilatvisku nostāju ...;)
Publicēts: 18.12.09 12:11
 citēt
Vilberto:Atteikšanās runāt latviešu valodā par labu angļu valodai šajā forumā uzskatāma par antilatvisku nostāju ...

Kur tas noradits, ja nav noslepums?
Publicēts: 18.12.09 12:14 labots
 citēt
Vilberto:izdzēs visus ierakstus, kas šeit izdarīti angļu valodā

Kāpēc? Uz katru nespējnieku (šeit, Vilberto) ir pa diviem, kas prot kaut ko dzīvē noderīgu.
Publicēts: 18.12.09 12:33
 citēt
sasar:Kur tas noradits, ja nav noslepums?
Uz to nav jānorāda, tas ir acīmredzams ...;)

Vanderfons:Sāc, Vilberto, ar sevi un izdzēs visus ierakstus, kas šeit izdarīti vācu valodā. Sāc ar sevi ... Ir vēl kādi jautājumi?

Sāc, Vanderfon, ar sevi un izdzēs visus ierakstus, kas šeit izdarīti angļu valodā. Sāc ar sevi. Ir vēl kādi jautājumi? ... Tu nespēj vai kā? ...:)
Publicēts: 18.12.09 12:34
 citēt
Uz katru nespējnieku (šeit, Vilberto) ir pa diviem, kas prot kaut ko dzīvē noderīgu.
Publicēts: 18.12.09 12:36
 citēt
Man Vanderfončiks sāk patikt, tāds gudrs un inteliģents...:D
Publicēts: 18.12.09 12:37
 citēt
Vanderfons:Uz katru nespējnieku (šeit, Vilberto) ir pa diviem, kas prot kaut ko dzīvē noderīgu.

Uz to, ko es nespēju, ir divi tādi kā sasar un Vanderfon, kas kopā nespēj ... ;)
Publicēts: 18.12.09 12:39
 citēt
Nu lāāābi...lieto to ar apdomu...:D:D:D
Publicēts: 18.12.09 12:40 labots
 citēt
Schnircks:
Karlis70:Man Vanderfončiks sāk patikt, tāds gudrs un inteliģents...:D
Karli, cic, rokas nost! Man pirmajam viņš patīk! Un tas ir abpusēji! ;D

Par to mums arī laikam vajadzēs parunāt, kuram būs pirmā roka uz patikšanu ...;):D
Publicēts: 18.12.09 12:41
 citēt
Mīļumiņi...., un saka vēl ka forumā valda naidīgums...:D
Publicēts: 18.12.09 12:43
 citēt
Nezinu, ko sasars teiks, bet Eliks par nespējnieku apvainotos.
Es, protams, neesmu kūdītājs. :)

P.S.
Vilberto, atceros, tu te reiz "iepatikies" daigai_a un vēl kādai sievietei, ar saviem tekstiem. Paldies tev, ka vismaz ar mani mēģini turēties kā vīrs. Tur, toreiz, bija stipri aizdomīgāk. Vēlāk pacitēšu. ;)
Publicēts: 18.12.09 12:54
 citēt
Vanderfons:Nezinu, ko sasars teiks, bet Eliks par nespējnieku apvainotos.
Es, protams, neesmu kūdītājs. :) ...

Es arī neesmu kūdītājs, bet nu beidzot kādu varētu izbanot uz dienu vai nedēļu vai mēnesi, jo tēma būtībā ir:
Cien. administrācija, kā sokas ar jauno noteikumu ieviešanu? ...;)
Nu tak varat mani izbanot - būs vismaz man vairāk laika, ko citu padarīt ...;)
Vai mīļumiņš susuriņš nebija no adminiem? Vai varbūt viņam nemaz tādas spējas nav kādu banot? Tik vien spēja kā apvainoties? ...;)
Publicēts: 18.12.09 13:03 labots
 citēt
Vanderfons: Vilberto, atceros, tu te reiz "iepatikies" daigai_a ...

Bet pirms tiem tekstiem nez cik reizes ar daigu bijām kopā dažādās izstādēs, bija foršs laiks:
- www.fotoblog.lv... ...
- www.fotoblog.lv... ...
- www.fotoblog.lv... ...
- www.fotoblog.lv... ...
- www.fotoblog.lv... ...
bet dzīve viss kas mainās ...;)
Publicēts: 18.12.09 13:31
 citēt
Vanderfons:Uz katru nespējnieku (šeit, Vilberto) ir pa diviem, kas prot kaut ko dzīvē noderīgu.

Vai Vanderfons tiešām domā, ka sabiedrisku vietu pieķēzīšana ar spama lērumiem būtu atzīstama par dzīvē noderīgu prasmi?
Publicēts: 18.12.09 14:09 labots
 citēt
Frīdi, tas ir obligāts priekšnosacījums Fotobloga pastāvēšanai šobrīd sasniegtajā formā.

Tikai atmiņas atsvaidzināšanai, vai divi Frīža dežūrējošie komentāri (ja ir vēl kāda tēma, palabo) par mirušā analogā foto tēmu un par informatīvi bagātajiem RUS forumiem, ko Frīdis ir investējis daudzskaitlīgos draugiem.lv foto forumos, ir sliktais vai labais spams? Kas to nosaka? Kašķis, kas rodas, kad Frīdis apceļas par jaunuļa pretestību vecūkšņa foruma dzinējspēkam? Iekopēt citātus? :)

Tev vēlamais jau ERfoto ir sasniegts. Es tur vairs neko nepublicēju. Un tu? Vai tas ir ieguvums tam portālam?
Publicēts: 18.12.09 14:47 labots
 citēt
Vanderfons savā elementā- kad nav ko teikt par tēmu, kautkas jāpasaka par (pret) oponentu?
Ja par tēmu- dažas iebildes uz taviem pastāvīgajiem mājieniem un daži jautājumi:

-man nav nekas pret visnotaļ cienījamo filmu un tās saprātīgu pielietošanu arī mūsdienās, taču man ir iebildumi pret tās pārvēršanu par fetišu un nereti arī par sava veida "viagru fotoimpotentiem"...:)));
-es neatceros vietas Internetā, kur būtu dēvējis sevi par "profesionālu kāzu fotogrāfu", jo nekad neesmu sevi tā pozicionējis. Protams, kā jau liela daļa FB iemītnieki, arī es nereti piepelnos ar kāzu bildēšanu vairāk vai mazāk pazīstamiem cilvēkiem un ar gadiem ir iekrājusies zināma pieredze, ar ko varu padalīties. Bet es to padarīšanu neņemu tik nopietni. lai tērētu laiku speciālai reklāmai vai mājaslapām. Bet privātu bilžu publicēšanu WEBā neatzīstu;

-ar ko praktiskā informācija krievu foto-forumos būtu sliktāka par angliskajos esošo? Un vai kulturāls cilvēks šķiro valodas un to pratējus/nepratējus pēc pareizajiem un nepareizajiem?
-vai kulturāls cilvēks šķiro vecākas vai jaunākas paaudzes cilvēkus "pareizajos un nepareizajos"?
-kāds sakars ir cilvēka vaļaspriekiem (manā gadījumā - jaunības laiku audiotehnika- "mafon") ar diskusijām fotoblogā ?
Publicēts: 18.12.09 14:55 labots
 citēt
vai kulturāls cilvēks šķiro valodas

Uz šo jautājumu Frīdis pats diez vai spēs atbildēt, pat izlasot administratora piezīmi, ka šeit nav pienākuma rakstīt VISIEM vai tā, lai VISI saprastu. Līdz ar to Frīža piezīme par angļu valodu, kas daļēji ir par iemeslu šai sarunai, ir izrādījusies nepamatota un neveiksmīga. Protams, to atzīt būs grūti, ja ne pat neiespējami.

Ja nav savu bilžu- var ar svešām

Tas bija teikts par kādu konkrētu diskutantu, vai atkal aiz labas sirds domāto pārprata?
To jau visi zina - kad spamo un komentē Frīdis, tas ir aiz gara laika dežūrā un 100% labsirdīgi. Kad citi to dara, o, brālīt, tad ir ķeza. :D Tad Frīdis forumā uzrāda sertificēta spama identificētāja apliecibu un visu nostāda pareizajos plauktiņos. Ar obligātu noslēguma piezīmi "es jau neko". Ņe vinovataja ja! On sam prišol. (c) k/f Briljanta roka

Nu ko tu? Nu beidz!
Kas tie?
Papirosi.
Vairāk nav.
Nu ko tu!
Un kas tas?
Es tos atkal atdošu.

(c) k/f Pie bagātās kundzes
Publicēts: 18.12.09 15:02 labots
 citēt
Tipiska Vander-demagoģija...:)
Viena lieta ir citēt (norādīt) uz noderīgu informāciju svešvalodā, bet pavisam cita- bez jebkādas vajadzības turpināt diskusiju svešvalodā. Vienīgais loģiskais izskaidrojums- prasta puiciska dižošanās.

Par svešajām bildēm- tas nav pārpratums- domāts tieši uz tevi.
Gribās takš gudri runāt par "augsto foto". Un, ja pašam augstā līmenī tā īsti labi nesanāk, nekas cits neatliek, kā rādīt (citēt) svešās bildes, jebšu dot daudznozīmīgus mājienus uz vienīgo īsto mākslu uz filmas, ko WEBā nevar parādīt..:)))
Publicēts: 18.12.09 15:07 labots
 citēt
Muļķības. Katrs SAVU tēmu izvērš, kā vēlas. Un kādā valodā prot. Savukārt tu, ja neproti to, stāvi pie ratiem. Tulkošana maksā vairāk par t.s. "fočēšanu", ja kas. Citētais materiāls ir angliski - un garš. Tāpēc populārākās svešvalodas ir jāprot. Dīvaini, ka viens otrs latvietis izrādās tikpat tizls un neinteliģents kā padomju oficiera madāma.

Visu acu priekšā cilvēks sevi pats kanonizē svētajos. Un tas notiek Rīgas pievārtē. Kad tu šo procesu beidzot pabeigsi?

"Янис Янович (Фридис): Я не понимаю, говорите по-людски!" Šito es no tevis negaidīju, jāatzīst. :(
Publicēts: 18.12.09 15:15
 citēt
Vanderfon, tikai par inteliģenci gan nevajag!
Izglītība un inteliģence (iekšējā kultūra) ir dažādas lietas.
Pirmais tevī redzams labi, otrais diemžēl tikai makro variantā...:)
Publicēts: 18.12.09 15:19
 citēt
Portreti pajautātu kaut ko par ārējo kultūru.
Kad kanonizēsies līdz galam, tad raksti vēl, kā ir tur, kur svētie staigā. Mēs, tie mazie, kas ar mellu muti un dvēseli, gribētu zināt.
Publicēts: 18.12.09 15:35 labots
 citēt
Visam tam, ko Vanderfons demonstrē FB ir diemžēl "nosaukums"... "Особый вид инфантилизма – дисгармонический. При нем инфантилизм может привести к психопатии. Инфантилизм остро проявляется и социальной сфере. Тогда молодые люди не могут принять новые условия социальной среды, не принимают ее правила, не следуют дисциплинарным указаниям. Кстати, психологи полагают, что гомосексуализм является одним из проявлений инфантилизма , когда мужчина просто не хочет взять на себя ответственность за связь с женщиной, за возможное будущее потомство. Это своеобразная защита, направленная на то, чтобы защитить человека от возможных обязательств." www.gen.su...

Diez vai cilvēciņš pats vainīgs šajā gadijumā... uztversim tādus "Vanderfonsus" ar saprātni... :)
Publicēts: 18.12.09 15:50
 citēt
Schnircks:Oi,Alloxa, tūlīt sekos uzbrauciens par valodu:)

Vai arī pievienots tulkojums no krievu uz vācu un tad no vācu uz angļu, ko galu galā nesapratīs ne vien visi, ne arī citi, un Vanderfons būs nogrimis tulkojumu biezputrā ...;)
Publicēts: 18.12.09 16:21 labots
 citēt
... остро проявляется и социально сфере.

Jā, pat krievi vairs neprot savu valodu. :(
Iestiguši šņabja pārtēriņā, Putinizācijā un aprobežojas ar mātes vārdu lakonismu. Kaut kādam skaidrojumam te jābūt. Google šajā ziņā ir daudz kvalitatīvāka. Alloxam vēl viss priekšā. Pārējais bija derdzīgi, kā jau raksturīgi šim muldētājam. Kas tuvāks pašam, to arī internetā meklē, citēšanai. Lai gan, vai tad neizklausās smieklīgi, kad kāds krievu valodā raksta par ko līdzīgu Mēness vai Marsa apgūšanai ... pa gabalu. :D
Publicēts: 18.12.09 16:26
 citēt
Vanderfons:
... остро проявляется и социально сфере.

Jā, pat krievi vairs neprot savu valodu. :(
Iestiguši šņabja pārtēriņā, Putinizācijā un aprobežojas ar mātes vārdu lakonismu. Kaut kādam skaidrojumam te jābūt. Google šajā ziņā ir daudz kvalitatīvāka. Alloxam vēl viss priekšā. Pārējais bija derdzīgi, kā jau raksturīgi šim muldētājam. Kas tuvāks pašam, to arī internetā meklē, citēšanai. Lai gan, vai tad neizklausās smieklīgi, kad kāds krievu valodā raksta par ko līdzīgu Mēness vai Marsa apgūšanai ... pa gabalu. :D

Īss atbildes satura tulkojums krieviski: "Сам дурак"...:)
Publicēts: 18.12.09 16:32
 citēt
"Īss atbildes satura tulkojums," uzrakstīja Ogres ārējā kultūra, kas nekad pirmā neiesāk un pirmā arī ne(no)beidz.

Nu ko tu! (c) k/f Pie bagātās kundzes
Publicēts: 18.12.09 16:35 labots
 citēt
Vanderfons:"Īss atbildes satura tulkojums," uzrakstīja Ogres ārējā kultūra, kas nekad pirmā neiesāk un pirmā arī ne(no)beidz.

Nu ko tu! (c) k/f Pie bagātās kundzes

Atbildes tulkojums analoģisks- tik šoreiz LV- "A tu pac muļķis"...:)))
(c) Mazpisānu 2.bērnudārzs
Publicēts: 18.12.09 16:38 labots
 citēt
Diez vai kāds tevi ņemtu par tulku. Nepārspīlē, tā profesija tomēr prasa citu līmeni. Lai gan, arī fotogrāfos tevi jau neviens īpaši neaicināja, tik gadījās tā, ka Ogrē dzīvoja daži, kam tas padevās, un tu nolēmi piebiedroties.
Ir tā, vai nav tā? Pastāsti. Tas būs par vēsturi un foto, vai ne?
Publicēts: 18.12.09 16:50 labots
 citēt
Vanderfons:Diez vai kāds tevi ņemtu par tulku. Nepārspīlē, tā profesija tomēr prasa citu līmeni. Lai gan, arī fotogrāfos tevi jau neviens īpaši neaicināja, tik gadījās tā, ka Ogrē dzīvoja daži, kam tas padevās, un tu nolēmi piebiedroties.
Ir tā, vai nav tā? Pastāsti. Tas būs par vēsturi un foto, vai ne?

Vanderfon, nezinu, kāda ir tava profesija reālajā dzīvē- laikam jau ne visai izcila, ja to gadiem tik cītīgi no visiem jāslēpj!
Fotogrāfs arī nekāds, ja pat no savām bildēm kaunies...:)
Plātīzers gan varens, tik nezinu, kādā maizes darbā tas var noderēt- varbūt vienīgi kādā nelikvīdu izpārdošanā vai balagāna reklamēšanā?...:)

Bet, ja tik ļoti interesē vēsture- kad man bija ap 10 gadiņiem, fotografēšana labi padevās manam tēvam un viņš man tos pamatus iemācīja. Pēc tam jau pats kaučkā..
Vairums "Ogres mākslinieku" toreiz vēl pat projektā nebija...:)
Fotogrāfos, protams, nevienu īpaši neaicina, bet par savu nu jau bijušo darbu 30 gadu garumā- eksperts-kriminālists- man nav jākaunas. Gan zināšanu, gan prasmju ziņā tas tiešām prasa citu līmeni, nekā foruma vāvuļošana! Foto bija diezgan liela šī darba sastāvdaļa. Un šajā darbā bija kvalitatīvi jāprot nofotografēt jebkurus objektus jebkuros apstākļos- ne tikai tad, kad ir smuka meiča labiekārtotā studijā un kad atlido mūza....:)
Publicēts: 18.12.09 17:01 labots
 citēt
Fotogrāfs arī nekāds, ja pat no savām bildēm kaunies.

Fotogrāfs ir netalantīgs cilvēks, kas neprot zīmēt. Uz šīs nots tad arī beigsim, meistar, kas, cita starpā, argumentē, ka "privātu bilžu publicēšanu WEBā" neatzīstot.
Publicēts: 18.12.09 17:07 labots
 citēt
Vanderfons:
Fotogrāfs arī nekāds, ja pat no savām bildēm kaunies.

Fotogrāfs ir netalantīgs cilvēks, kas neprot zīmēt. Uz šīs nots tad arī beigsim, meistar, kas, cita starpā, argumentē, ka "privātu bilžu publicēšanu WEBā" neatzīstot.

Mākslas kritiķi parasti jau arī nav nekādi dižie kritizējamā amata Meistari, tā kā- uz priekšu!..;)
P.S. Bet par WEBu- runa jau bija par svešu, pasūtījuma bilžu publicēšanu!

Ar to arī tiešām beigsim- mans "kašķa noskaņojums" izbeidzies...:)
Un galu galā- Adventes laikā nav labi kašķoties.
Publicēts: 18.12.09 17:12
 citēt
Bet par WEBu- runa jau bija par svešu, pasūtījuma bilžu publicēšanu!.

Komata lietošana bija svarīga jau laikā, kad tas izšķīra "pakārt nedrīkst apžēlot" veida situācijas. Arī tagad lietojums šeit pārliecina, ka es sapratu tieši tā, kā tu to biji domājis: svešu un/vai pasūtījuma bilžu. Man ir tieši trīs aptuvenie pašportreti. Visas pārējās ir svešas bildes vai pieprasījuma-pasūtījuma kadri.
Redzi, kāda nozīme ir vienam komatam. Bet tu tulkos pierakstījies ... :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: