forum.gif
Prasta,rupja publika fotograafijaa ir tikai ciparu tehnologjiju nopelns. (c) Entuziasts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Prasta,rupja publika fotograafijaa ir tikai ciparu tehnologjiju nopelns. (c) Entuziasts
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.12.09 17:28 labots
 citēt
P.S.
Laikam jau ne visai izcila [profesija]
Fotogrāfs arī nekāds
Plātīzers gan varens
Kādā nelikvīdu izpārdošanā/balagāna reklamēšanā?

Kāds būs uzlauzis labsirdīgā Frīža "es jau neko, es vienmēr labsirdīgi, pa jokam" profilu. Tiešs, nepārprotami pazemojošs teksts, par kuru gan tev nav jāatvainojas. Tāds tu vienkārši esi, un viss. Slikti te tik tas, ka tavi minējumi - un līdz ar to arī citu pazemošana te vai draugiem.lv forumos - var būt bezgalīgi. Tas tev par labu nerunā nevienā punktā. Un tas ir slikti, jo tev ir ļoti svarīgi uzdoties par labāku nekā patiesībā esi vai spēj būt.
Redzi, kā viss pagriežas.

Tas nekas. Aptīšanā, apvārdošanā gan tev vēl daudz kas slīpējams. Arī tāpēc tevi tas spams un tā iespējas gan vilina, gan uztrauc. Duāla situācija, no kuras tu izej, kādā brīdī apvaldoties. Tev nesanāk tas galvenais - parunāties ar citiem.
Publicēts: 18.12.09 17:31
 citēt
tēmas autors Vanderfons, tēmas nosaukums: "Prasta,rupja publika fotograafijaa ir tikai ciparu tehnologjiju nopelns. (c) Entuziasts" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 18.12.09 17:34 labots
 citēt
Vanderfons:P.S.
Laikam jau ne visai izcila [profesija]
Fotogrāfs arī nekāds
Plātīzers gan varens
Kādā nelikvīdu izpārdošanā/balagāna reklamēšanā?

Kāds būs uzlauzis labsirdīgā Frīža "es jau neko, es vienmēr labsirdīgi, pa jokam" profilu. Tiešs, nepārprotami pazemojošs teksts, par kuru gan tev nav jāatvainojas. Tāds tu vienkārši esi, un viss.

Bet kas tad pazemojošs?
Tikai plika faktu konstatācija- kā jau "izbijušam mentam" pienākas..:)
Bilžu nav.
Pers.info- nekad un nekādas.
Spama - ap 30% no FB resursiem, pie kam visai agresīvā formā, sevišķi aktīvi uzbrūkot tiem, kas savā starpā draudzīgi komunicē.
Attieksme pret kolēģiem- klaji augstprātīga (piemērus nav tālu jāmeklē- sākot ar šīs tēmas virsrakstu par "prastajiem digigrāfiem" un turpinot ar nepamatoti-nievājošiem izteicieniem par "lauķiem", cittautiešiem, valodu nezinātājiem, vecākiem cilvēkiem utt. )
Secinājumi?
Publicēts: 18.12.09 17:40
 citēt
Friidis, tu laikam neizlasīji šo: "Visam tam, ko Vanderfons demonstrē FB ir diemžēl "nosaukums"... "Особый вид инфантилизма – дисгармонический. При нем инфантилизм может привести к психопатии. Инфантилизм остро проявляется и социальной сфере. Тогда молодые люди не могут принять новые условия социальной среды, не принимают ее правила, не следуют дисциплинарным указаниям. Кстати, психологи полагают, что гомосексуализм является одним из проявлений инфантилизма , когда мужчина просто не хочет взять на себя ответственность за связь с женщиной, за возможное будущее потомство. Это своеобразная защита, направленная на то, чтобы защитить человека от возможных обязательств." www.gen.su...

Diez vai cilvēciņš pats vainīgs šajā gadijumā... uztversim tādus "Vanderfonsus" ar saprātni... :)" ;)
Publicēts: 18.12.09 17:41 labots
 citēt
Tikai plika faktu konstatācija- kā jau "izbijušam mentam" pienākas

"Šis nu noteikti būs īstais!" teica padomju milicija tiesā par Rogoļevu, kad pirms tam jau divi bija notiesāti kā vainīgie viņa zvērībās. Un tādu stāstu par faktu konstatāciju padomju kriminālistikā netrūkst. Dažreiz to līmeni - uz ķeksīša un plānu izpildes balstītu - vēl var manīt arī mūsdienu policijā.

Bilžu nav.
Taisnība, jo īsti neviena vairs nepatīk. Pats taisu, pats uz laiku parādu. Mūzu nevajag, atliek tikai rokās kameru paņemt, jebkādu. Tā visi kadri ir tapuši - nepiepiesti un in situ. Studijā nekad mūžā neesmu bijis.

Pers. info.
Zodiaka zīme noslēpumaina. Daba. Plus vēl, ka visiem nav viss jāzina, pietiek ar radiem un draugiem. Interneta drošība izpaužas ne tikai ugunsmūrī un antivīrusu programmā. No interneta informāciju nav tik viegli izdzēst. Tu būtu gatavs atbildēt ar mantu un galvu, ja kāds trakais, izlasot kāda atklāsmes par adresi un bankas kontiem, un izjūtot personīgu naidu, šo informāciju izmantotu nelietīgi? Jo, redziet, Frīdim gribējās informāciju.

Spams.
To var pārbaudīt. Iekopē savu tekstu šajā tēmā Word'ā un manu. Saskaiti zīmes. Visam blogam tev laika nekādi nepietiks. Un arī nevajag. Šeit, ja nerakstītu, tāda portāla nemaz nebūtu. Obligāts nosacījums. Bet tu te nāc, LABI to apzinoties. Kāpēc?
Publicēts: 18.12.09 17:46
 citēt
To Vanderfons > Izrādās, Tu esi visai interesants kadrs! Pa saviem kanāliem
apskatiju Tavu CV. Ļai veicas!
Publicēts: 18.12.09 17:54
 citēt
To Frīdis. Laikam esam , ka krievi saka, zemļaki. Ja Tu tiešām esi/ biji Ogrē iestādes fotodokumentālists. Bija tikšanās 82-trajā. Kultūras centrs, galdiņu vakars. Nekā personīga, Tavi darbi patīk.
Publicēts: 18.12.09 18:00 labots
 citēt
VOLDEMORTS:To Vanderfons > Izrādās, Tu esi visai interesants kadrs! Pa saviem kanāliem

es ar apskatiju pa saviem kanāliem VF CV... starp interesantajiem nevienu VFonu neatradu, sorry - nekā personīga (neskaiti visus par lohiem... (c)VOLDEMORTS) ;)
.
Publicēts: 18.12.09 19:12
 citēt
Vanderfons:[ Un tādu stāstu par faktu konstatāciju padomju kriminālistikā netrūkst. Dažreiz to līmeni - uz ķeksīša un plānu izpildes balstītu - vēl var manīt arī mūsdienu policijā.

Vanderfon, Tu laikam slikti skaties detektīvfilmas, ja neatšķir kriminālistiku no kriminoloģijas un dažādām citām "ķeksīšu zinībām".
Kriminālistikā ir tikai viens "ķeksītis"- identitāte (pēdas sakrīt vai nesakrīt, sliktākajā gadījumā- ja pietrūkst individuālo pazīmju, eksistē formulējums "iespējams"). Par to eksperts parakstās un atbild- t.sk. arī ar savu brīvību.
Ķeksīšus vilka dažādi štābisti un "zampoļiti"- tev līdzīgi pļāpas- visziņi.

Bet par "noslēpumainību"- tikai nevajag. Te jau viens kolēģis (neatceros precīzi) jau nodefinēja- anonimitāte vajadzīga, lai var droši "ķēzīties". Kā pieķēzī pietiekami daudz, lai izbanotu, ņem jaunu "pasi" un vālē tālāk.
Man neinteresē tava biogrāfija. Man gribas sajust, ka es komunicēju ar dzīvu, draudzīgi noskaņotu cilvēku- domubiedru, nevis anonīmu, agresīvu un augstprātīgu I-neta rēgu...(
Publicēts: 18.12.09 20:45
 citēt
VOLDEMORTS:To Vanderfons > Izrādās, Tu esi visai interesants kadrs! Pa saviem kanāliem

+
Publicēts: 18.12.09 20:49
 citēt
...Man gribas sajust, ka es komunicēju ar dzīvu, draudzīgi noskaņotu cilvēku- domubiedru, nevis anonīmu, agresīvu un augstprātīgu I-neta rēgu...(

Nu ja. Pamēģini tikai domāt savādāk nekā Frīdis un uzreiz būsi anonīms, agresīvs,augstprātīgs, i-neta rēgs.
Publicēts: 18.12.09 20:51
 citēt
fotto:
...Man gribas sajust, ka es komunicēju ar dzīvu, draudzīgi noskaņotu cilvēku- domubiedru, nevis anonīmu, agresīvu un augstprātīgu I-neta rēgu...(

Nu ja. Pamēģini tikai domāt savādāk nekā Frīdis un uzreiz būsi anonīms, agresīvs,augstprātīgs, i-neta rēgs.

Nu nē- Tev dikti jauka sejas izteiksme profilbildē un smukas bildes galerijā...:)))
Publicēts: 18.12.09 21:26
 citēt
Atkape no normas, bez garumzimem seit.

Kaut kur jau Fridim medz but taisniba. Cilveki, kas interneta valoda nelieto emotikonus (tas zalas, dzeltenas sejinas), izskatas augstpratigi. Un dusmas daza laba atbilde, kas domata tikai tracinasanai, medz aizdot. Tas notiktu ari klatiene. To nosaka piederiba pie viena no 4 emocionalajiem tipiem. Attieciba uz speju sazinaties ar cilvekiem, tas ir individuali skatams moments. Diez vai visi censas visiem ta iepatikties. Lai pacel roku! Katra zina - seit attiecibas noris bez aprekina. Ne vienmer gliti, bet biezi vien viedoklu apmaina aprobezojas ar 1:1, dots pret dotu stavokli. Protams, Fridi, tu driksti domat, ka tu vienmer smarzo pec alpu vijolitem. Es drikstu domat, ka ne. Tas ir tas 1:1.

Man horoskopa teikts, ka es smalki jutot cilvekus. Tev horoskopa teikts, ka stradaji padomju milicija, un, kas nelida pats bertaa, tam ar zabaku palidzeja. To foruma jut. Tiktal par tam labajam un necilajam profesijam. Sakot, ka tev ir jabut kaut viena RUS vai LV telpas albuma kadai kaazu bildei, es neapsmeju. Es noradu uz to, ka tas palielinatu tevis teikta ticamibu saja portala. Ja tu pec padoma suti uz RUS portalu, tad tas tomer ir spams. Lai gan palidzet varetu pats.

Es foto tikai pameginaju. Izradijas, ka foto ir ... komunikacija. Komunikacija ar citiem fotografiem, ar kuratoru, kad limenis sasniegts, ar lidzigi juutosu skatitaju - tam neesmu gatavs. Negribu komunicet ar baru vai ar tonnu cilveku. Lidz ar to nav ari nepieciesamibas radit savus foto; citiem pasiem to parparem pietiek. Man nav fotografisku merku. Neesmu par tadiem pat domajis, un no ta absoluti neviens necies un necietis. Topi no ta neapstajas.
Publicēts: 18.12.09 22:00
 citēt
Friidis:... smukas bildes galerijā...:)))

Kas to būtu no tevis gaidījis, ka tu apmeklē ne tikai krievu galerijas?!
Publicēts: 18.12.09 22:11 labots
 citēt
fotto:
Friidis:... smukas bildes galerijā...:)))

Kas to būtu no tevis gaidījis, ka tu apmeklē ne tikai krievu galerijas?!

Laikam visiem anonīmajiem patīk pakašķēties.
Bet rokraksts un rūgums liekas pazīstams- kautkas līdzīgs seniem lauciniekiem...:)

otto-
Par sevi:
Fotoaparāta modelis: Nav datu
Diemžēl nav nevienas bildes, kas atbilstu šim kritērijam!
Publicēts: 18.12.09 22:18 labots
 citēt
<i>Laikam visiem anonīmajiem patīk pakašķēties.</i>

A kas tad nav anonīms? "Frīdis" būtu kristīts vārds?

ŠOBRĪD ONLINE :
vecamiza, Maris, Bizarre, dindin, stings, Pinus, Friidis, dansiga, Schnircks, Vavers, Droperidol, ille_, fanfnir, zo, Portreti, ugunsvalDS, Pauliic, pienalote, Mumins, Ed-kam-Po, izja, CerambyX, denso, Marix, helta, Ed, Snifs, bardaks, Koba, Vil, Neviens, 60uz5komats6, criews, lana, dayana, Kristaps3, karamele1, Gudris, fotto, Octus, eltoro, mmax, cardin, Anni, andis77, Pumpkin

Kurš no šiem cilvēkiem nav anonīms? (Dabiski, cik nu anonīms vispār var būt i-netā.)
Publicēts: 18.12.09 22:19
 citēt
fotto:<i>Laikam visiem anonīmajiem patīk pakašķēties.</i>

A kas tad nav anonīms? "Frīdis" būtu kristīts vārds?

Netēlo muļķīti!
Publicēts: 18.12.09 22:24
 citēt
Netēlo muļķīti!

Nu re! Diskusija ar Frīdi aizgāja tradicionālajā gultnē - Sam durak! Tiem, kuri ar Frīdi ir mazāk pazīstami - tā viņš dara katru reizi, kad nav argumentu.
Publicēts: 18.12.09 22:32
 citēt
fotto:
Netēlo muļķīti!

Nu re! Diskusija ar Frīdi aizgāja tradicionālajā gultnē - Sam durak! Tiem, kuri ar Frīdi ir mazāk pazīstami - tā viņš dara katru reizi, kad nav argumentu.

Nu re, oponents škiet atminēts...:) Eh, vecie ER Foto laiki....
Gudrs cilvēks- tēlo nezinam, ko nozīmē anonimitāte, taču perfekti māk žonglēt ar vārdiem un faktiem...:)
Publicēts: 18.12.09 23:15
 citēt
Friidis:Nu re, oponents škiet atminēts...:)

To mēs labi zinām, ka tev ļoti patīk apsūkāt oponenta personību, bet jautājums palika neatbildēts:

1. Kas no augstākpieminētajiem ir anonīms un kurš nav?
2. kādi ir anonimitātes, augstprātības un agresivitātes kritēriji? Bezierunu piekrišana Frīža iztyeiktajiem uzskatiem? Vai kā?

P.S. Zinu, ka būs attiecīgā leksika, epiteti un runas ERfoto un Fotoblog visu biedru vārdā, bet atbildes nebūs. :-)
Publicēts: 18.12.09 23:37
 citēt
Schnircks:Laipni lūgts kārtējais klons

Es ne pārāk labi saprotu kādā nozīmē te tiek lietots jēdziens "klons", bet, taisnību sakot, mani tas nemaz neinteresē.
Publicēts: 19.12.09 00:26
 citēt
fotto:
Schnircks:Laipni lūgts kārtējais klons

Es ne pārāk labi saprotu kādā nozīmē te tiek lietots jēdziens "klons", bet, taisnību sakot, mani tas nemaz neinteresē.

Čukča ņe čitateļ- čukča pisateļ...:)))
Publicēts: 19.12.09 00:36
 citēt
fotto:
Friidis:Nu re, oponents škiet atminēts...:)

To mēs labi zinām, ka tev ļoti patīk apsūkāt oponenta personību, bet jautājums palika neatbildēts:

1. Kas no augstākpieminētajiem ir anonīms un kurš nav?
2. kādi ir anonimitātes, augstprātības un agresivitātes kritēriji? Bezierunu piekrišana Frīža iztyeiktajiem uzskatiem? Vai kā?

P.S. Zinu, ka būs attiecīgā leksika, epiteti un runas ERfoto un Fotoblog visu biedru vārdā, bet atbildes nebūs. :-)

To mēs labi zinām, ka augstāk pieminēto interesē nevis oponenta atbildes, bet gan pats strīda process, kura laikā var patīksmināties par savu "daiļrunību"...:).
Tādēļ atbildes nebūs.....
Publicēts: 19.12.09 00:46
 citēt

Quod erat demonstrandum.
Publicēts: 19.12.09 00:49
 citēt
fotto:

Quod erat demonstrandum.

Quod erat demonstrandum = var patīksmināties par savu "daiļrunību"...:)
Publicēts: 19.12.09 01:02
 citēt
Schnircks: Pārāk augstu sevi vērtē:)

Te, protams, uzreiz varētu uzdot jautājumu par kritērijiem, bet, baidos, ka atbilde būs tāda pati kā Frīdim, tobiš bezjēdzīga.
Publicēts: 19.12.09 01:06 labots
 citēt
(c) Portreti : 15.12.09 10:47 " ..Es atkal domāju tā- lai tie rupekļi rupjojas, vismaz mums- daiļajiem daiļrunātājiem, būs lielākas iespējas spīdēt ar savu daiļo runāšanu uz viņu nožēlojamā rupeklīguma fona! ..."

+1
Publicēts: 19.12.09 01:39
 citēt
Daiļtirsēju pulciņš nolasījies :D
Publicēts: 19.12.09 01:53
 citēt
jā, Vanderfons kā Dartanjans, tiek galā ar veselu baru :D
Publicēts: 19.12.09 11:05
 citēt
Schnirks:Kad gaidāmas kāda esošā bēres?

Droši vien, kad sportistus, dziedātājus, aktierus, čatotājus, ekskomunistus un vienkārši sulaiņus vairs neievēlēs Saeimā.
Publicēts: 19.12.09 11:11
 citēt
Friidis: Diemžēl nav nevienas bildes, kas atbilstu šim kritērijam!

Likās jau, Frīdis ir atradis, ka Vanderfons vienīgais ir kails, bez nevienas bildes, bet nē. Vēl fotto ir uzdrīkstējies neko nepublicēt, radot bīstamu tukšumu blakus Frīža nopietnajai kolekcijai, kas droši vien būs identiska visās vietnēs.
Tādējādi jau divi ir pārdefinējuši šī portāla noteikumus - Vilberto, kas neprot svešvalodas, un Frīdis, kam nav izdevies ieraudzīt nevienu manis uzņemtu kadru. Abi tādējādi ir kaut kādā ziņā apdalīti.
Publicēts: 19.12.09 13:28
 citēt
Schnircks:Nabaga apdalītais Fotto..

Kāpēc es būtu apdalīts? Un tāpat negribētos apgalvot, ka esmu nabadzīgs.
Publicēts: 19.12.09 13:32 labots
 citēt
Friidis: Schnirk, man gribas sajust, ka es komunicēju ar dzīvu, draudzīgi noskaņotu cilvēku- domubiedru, nevis agresīvu un augstprātīgu I-neta iedzīvotāju.

Atkāpei: ja tas vēl nav pateikts, tad drīz būs.

Negribas ticēt, ka Friidis šķirotu cilvēkus. Nule pats pret to strikti iestājās vismaz divās izteikās. Lai gan, kas zina, varbūt, ka Friidis attiecībā uz sevi un tiem, kas nav VDF, pieļauj dubultstandartus. Kas zina ... laiks parādīs.
Publicēts: 19.12.09 13:33
 citēt
no sērijas : sanāca divi vīri kopā.....................
Publicēts: 19.12.09 13:37
 citēt
negatIvs, lauksaimniecības fak-kultātē iegūtie sofisma rudimenti, kas varbūt noder satracinātu govslopu apvārdošanai, ar visiem neies cauri. Es jau to paredzu. :) Zemnieks-paliek-zemnieks [(c) k/f Ceplis] to vēl nezina. Pavērosim. :)
Publicēts: 19.12.09 13:42
 citēt
izskatās, kā Fotto & VdF BūS kolēgi - (ПРО-ВОД-НИКИ) MAKŠ-kēr-NIEKU IDIOloģijas FB pavadoņi :D

По реке плывет лодка. На корме сидит чукча и курит трубку. Его жена на веслах с натугой гребет против течения. “Хорошо ей, - думает чукча, - греби себе и греби. А мне думать надо, как жить дальше”
Publicēts: 20.12.09 12:59
 citēt
Te gan nav ko brīnīties, faktiski, ja jau pat Rīgas domē oficiālie puišeļi nu jau var darba laikā lietot visus sev zināmos rupjos vārdus un epitetus. Uz tā fona Gudris un Portreti (vēl viens tandēms!) vēl turās.

www.vipi.lv...
Publicēts: 20.12.09 13:24
 citēt
kādi vēlētāji tādi domes deputāti
Publicēts: 20.12.09 13:34 labots
 citēt
Aitinaa, derdzas un ir tik uzkrītoša tā lamāšanās, jo latviešu valodā tie galvenie šādas izteiksmes līdzekļi ir kādu nosaukt dzīvnieka vārdā. Un viss. Daži epiteti gan ir folklorizējušies, jo, piemēram, āmriju neviens laikam personīgi nav te sastapis.

Par iemesliem, kādēļ vīrieši vīriešu sabiedrībā lieto lamuvārdus, sevišķi citu tautu aizgūtus, piemēram, krievu atmiņas par mongoļu jūgu, bija rakstīts kaut kur sākumā dotajā tekstā angļu valodā. Tur, protams, arī izlīda ārā apdalītie, nezinīši un neprašas, tāpēc šī tēma ir izstiepusies, ja, protams, neskaita Alloxas pagaidām nesodīto tizlošanos.

Nosacīti var aizdomāties līdz tam, vai, pieprasot no otra tīru un skaidru valodu, mēs tādējādi mēģinām to otru kontrolēt mazliet vairāk. Tai pat laikā ir pilnīgi skaidrs, ka es (un daudzi citi) ar cilvēku, kas lieto lamu vārdus sarunā, nejustos ne labi, nedz arī saruna vestos. Būtu uzkrītoša netīrības sajūta. Visticamāk, aizrādītu par to un no šāda cilvēka turpmāk izvairītos - nekontaktētos.
Publicēts: 20.12.09 13:34
 citēt
Schnircks, jautājumi tā arī palika neatbildēti. Saprotu, ka tev ir grūtības ar atbildēm?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: