tev nikons, tev nepatiks, var tikai seju nobildet puslidz asumaa... un plus tas ir no ivara tu jau zin kads ivars paliek kad uzin ka vina m42 kadam iedod
es domaju , ka tiesam nevar, un kanona ir bikit labak, ok, panemshu lidz uz kadu strelku! fokus tas ir viens, krasas ari ka no d..... patik tik dofs tiem zenisiem
anonims_:tev nikons, tev nepatiks, var tikai seju nobildet puslidz asumaa... un plus tas ir no ivara tu jau zin kads ivars paliek kad uzin ka vina m42 kadam iedod
Šitais ļoti labi sadzīvo ar nikonu,jo burts A nosaukumā nozīmē,ka jim pēcpuse ir nomaināma uz pēcpusi ar nikona bajonetu.
P.S. man kaut kur mētājas tā pēcpuse priekš nikona,gan samopals,bet savā laikā tieši tādam stiklam tika izmantota.
60uz5komats6:Šitais ļoti labi sadzīvo ar nikonu,jo burts A nosaukumā nozīmē,ka jim pēcpuse ir nomaināma uz pēcpusi ar nikona bajoneti.
par "A" burtu nezināju, bet manam sen nomainīta. Sonnāram nekabina, bet neslikts stikls un mehāniski taisīts tā, lai var uz nāves gultas mazdēlam atstāt.
anonims_:tev nikons, tev nepatiks, var tikai seju nobildet puslidz asumaa... un plus tas ir no ivara tu jau zin kads ivars paliek kad uzin ka vina m42 kadam iedod
Šitais ļoti labi sadzīvo ar nikonu,jo burts A nosaukumā nozīmē,ka jim pēcpuse ir nomaināma uz pēcpusi ar nikona bajonetu.
P.S. man kaut kur mētājas tā pēcpuse priekš nikona,gan samopals,bet savā laikā tieši tādam stiklam tika izmantota.
wot i nesparatu ka tu vinu tur montee. es uz parastas m42 paarejas
Objektīva pēcpusē no sāniem atrodamas trīs skruves,tās atskruvē un tad tā pēcpuse ņemas nost,tās vietā uzliek pēcpusi ar vajadzīgo stiprinājumu(točno bija nikona un M42 versijas,vēl melš ka arī pentaksa versija arī esot) un tā pat ar skruvēm no sāniem pieskruvē.
Murchiks:Tādam mērķim Nikoniem ir speciāla pāreja ar korekcijas lēcu.
nahren 2 liekas virsmas, kur putekļiem krāties un gaismai atstaroties?
Murchiks:Ar defaultajām pārejām stikls sanāk nedaudz par tālu no matricas.
Ar defaulto pāreju konkrētam stiklam stikls ne sūda sanāk par tālu no matricas. un ja nu - nahrenizē to 1/2 mm - goč pendel, tās 3 skrūves nav uz pašas maliņas!