Skatos- pa TV un visur izmisīgi sen jau reklamē krīzi. Padomāju, ka ta jau būs lēti ziepīši nopērkami ss-ā.
Pašķiroju un sapratu, ka entry level ziepis, vidēji apbružāts maksā 40 Ls, bez lādētāja un Tukumā. Rīgā vidēji ap 70 Ls maksā 2002 gada modelis, kurš var nofilmēt vga video 16 sek klipu...un pie ISO 200 dod milzu trokšņus.
Lietoti megazūm retro ziepji kā Canon S5 un fuji 9600 maksā 150-200. Dārgāk kā spogulenes!!!
Dīvaini, ka dārgajā Elkorā veikalā mūsdienu ziepji jauni maksā ap 50 Ls! Viņi ko, novecojot un apbružājoties paliek vērtīgāki!?
Fudžik pārstāvniecībā jauns 2000fd HD megazūm ziepis maksā 135 Ls ar somiņu un atmiņas karti...
Kā vecam vīna vērtība no stāvēšanas bezdarbībā pieaug Bet krīzes nekādas nav točno , spriežot pēc darbu grēdas un reķinu cipariem Vai arī tās tā "Finišā uz pilnu klapi" variants
Lunis:Kā vecam vīna vērtība no stāvēšanas bezdarbībā pieaug Bet krīzes nekādas nav točno , spriežot pēc darbu grēdas un reķinu cipariem Vai arī tās tā "Finišā uz pilnu klapi" variants
Zini ir gan krīze ,kā reizi spriežot pēc darbu daudzuma un cipariem.Un par dažiem labiem un zināmiem fočiem arī nākas dzirdēt visnotaļ pesimistiskus stāstus.
nu, kam krīze, kam ne. 1-dien pie miseni skatos - džeks ķeksē wisko ārā un kas der. liek pa kreisi. noliek tādu šķiņķīti, kādu es paretam atļaujos, kad nocenots. a tas nebij' nocenots, vaļā pogāts arī nebij - kāds tokš izmeta. un Nokia debilku bij izmetuši - 240 Ls pirms gada nāca - malo togo, ka darbojās, vēl 2 strīpiņas elektrību rādīja. vot orģinālajā iepakojumā nebij' atgriezušī un lādekli arī laikam bij' noskauduši!
Čikāgas universitātes psihologi apgalvo, ka vientulība atgādina infekcijas slimību, kas var izplatīties uz citiem cilvēkiem. Pie šāda secinājuma zinātnieki nonāca liela mēroga pētījuma rezultātā, kurā bija iesaistīti vairāk nekā 5 tūkstoši cilvēku.
Portreti vientulības problēmā ir iesaistīts mazliet mazāks cilvēku skaits. Vēl ir, uz ko tiekties. Par ziepīšiem nediskutē, tos vienkārši nopērk.
60uz5komats6: par dažiem labiem un zināmiem fočiem arī nākas dzirdēt visnotaļ pesimistiskus stāstus.
Es sjodien ar kā reiz noklausijos un pat vecas pateicibas vardā pekšņi atcerejos patsmit gadus vecu "paradu" nu tas tā lai pieklājigi bez parmetumiem var iepriecinat cilveku Zin ko man menedzeri saka , esot dramatiski gājis mazumā visādu "Halturščiku" daudzums , tā arī pateica VEI MĒS JŪS BŪTU ŅEMUŠI pa to baiso piķi ja kāds cits kam ir POŅA varētu to izdarīt par mazāku piķi. Tos kam iet SLIKTI es saprotu , cilvēki totāli laikam pakaļ iepalikuši. Sodien uzzināju ka LV pedeja laika esot pametusi vairaki Jaunie kam bija PONJA / VARESJANA / TEHNIKA , piemeram Locmelis esot aiztinies uz UK stradat vel kads bars. Citur brinos ka pat elementari videja limenja speci menedzeri gajusji riktigi mazuma , piemeram pagajusa nedelja taisjam sanci un finala CIPARS sanāca +50% JO vienkarši sarēķināju KLĀT to ko maniem speciem bija jādara PASUTITAJA specu vieta , elementara sjomka darbinieki dazjadas filiales ne kartigi sarunati ne sagerbti ne bridinati ne sjiem drebes apmeram 30% no visiem bildējamiem TĀDI , mums tač nav grūti viņiem aizbraukt pakal uz Objektu aizvest majas pargerbties sarunat produkciju sarunat razosanas liniju sarunat "cilvekus" , dazas bildesjanas vispar jaatliek jo RAZOSANA cita diena paredzeta NAV ka nakas sarunats. MES to visus varam bet par PAPIDUS $$$ beigas dzeki raksta rekjinu pēc tames un sanak gandriz 50% klāt nevis 2,5t bet 3,7 t , nododot sanci sanaca ar Komerdirektoru iebazaret PABRINIJOS a dzeks vesi teica DARBINIEKI "Optimizēti" atlaisti nu ar to nodarbojoties "šefa meitiņa" kā nu sanākot tā sanākot Mums jau neko vienīgi ka daudz laika izčakarē kamēr "Pasākums pārsteigums" , un vispāre eju skatīties "Jours tranquilles à Clichy" man viss px šovakar.