forum.gif
Arī Latvijā daži/as māk fochēt !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Arī Latvijā daži/as māk fochēt !!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.12.09 15:34
 citēt
Vanderfons:Dziesmā dzied tikai par to, ka "sieviete nedrīkst dzert, sievietei jābūt skaidrā gan darbā, gan brīvajā laikā". Par galvu nav dzirdēts.

sacepums.lv...

:)
Publicēts: 16.12.09 16:24
 citēt
Portreti:Citēju Aitinaa: "Ekoist- bilde perfekta.
Ideja- pilnīgs čau:)"

Vot, gribas atbildēt, ka aitinaa ir kaza, jo "Dzīvības koka" ideja kā reizi nolasās vienkārši un gludi pat bērnam!

Ja tagad vēl tālāk jāskaidro, tad čau ir pilnīgs, tam, kam prasās pēc paskaidrojuma...

varbūt , aitinaa domāja, ka šī IDEJA ir pārāk tieši-vienkārši-virspusēji parādīta-uztverama, nu tāda primitīva... ????
Publicēts: 16.12.09 16:32
 citēt
ImkaSm:

Vot, gribas atbildēt, ka aitinaa ir kaza, jo "Dzīvības koka" ideja kā reizi nolasās vienkārši un gludi pat bērnam!

Ja tagad vēl tālāk jāskaidro, tad čau ir pilnīgs, tam, kam prasās pēc paskaidrojuma...

varbūt , aitinaa domāja, ka šī IDEJA ir pārāk tieši-vienkārši-virspusēji parādīta-uztverama, nu tāda primitīva... ????
tad jau tieshi buutu jaapatiik.....
Publicēts: 16.12.09 18:16
 citēt
da velns viņu zin....
Publicēts: 16.12.09 21:59
 citēt
ImkaSm:

Nešaubos, ka tu vari labāk!
Publicēts: 16.12.09 22:15
 citēt
Portreti, necepies !
Es nevaru labāk.
Man viņas darbi patīk !
Es tikai apspriedu konkrētā Mākslas darba idejas pasniegšans koncepciju...nu kaut kā tā....

tas , ka es nevaru labāk, neliedz man izteikt savu viedokli.
Tu pats vairrākkārt esi "nolicis" citus autorus, par kuriem esi vājāks... :)
Publicēts: 17.12.09 19:53
 citēt
ImkaSm:... tas, ka es nevaru labāk, neliedz man izteikt savu viedokli.
Tu pats vairrākkārt esi "nolicis" citus autorus, par kuriem esi vājāks... :)

+1 ...;)
Publicēts: 17.12.09 22:02 labots
 citēt
ImkaSm:Es nevaru labāk.
es gan varu. tiesa, tikai pēc to cilvēku, kuriem manas bildes par citēto sķiet labākas, saprašanas. :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):