Pārāk maz atzinības šeit saņēma ...... Photodom foto kvalitātes ziņā ir daudz augstākā līmenī nekā FB, bet man vēl nav tādu darbu, lai P-domā kaut ko radītu ...
Atskaites sistēma parasti sākas no nulles. Ja šeit nebūtu nekā un neviena, tad būtu nulles līmenis. Varētu teikt, ka šeit ir tāds pirmklasnieku līmenis ar dažiem izņēmumiem. Vienīgais, kas šeit notur - ir vietējie amatieri, ar kuriem var padiskutēt un arī satikties, jo kāpjot vai pārējot augstākās klasēs un profesionālā līmenī vietējiem forumiem un galerijām droši vien vispār nepaliktu laika ...
Ko tur skaidrot? Kā kas - tā parasti piesauc gūgles tanti! Tā ka... Vismaz man reiz prakses laikā norāja, kad vidusskolā meičām liku ar kājām gaisā šo to darīt, tā viss! Skaidra bilde, ka nevar! P.S. Ja kāds sapratīs nezin ko pēc savas samaitātības pakāpes tās kājas gaisā, tad tā ir tikai un vienīgi viņa paša problēma!
Bizarre:Ko tur skaidrot? Kā kas - tā parasti piesauc gūgles tanti! Tā ka... Vismaz man reiz prakses laikā norāja, kad vidusskolā meičām liku ar kājām gaisā šo to darīt, tā viss! Skaidra bilde, ka nevar! P.S. Ja kāds sapratīs nezin ko pēc savas samaitātības pakāpes tās kājas gaisā, tad tā ir tikai un vienīgi viņa paša problēma!
Google neko par šo jautājumu nesaka (vai varbūt es nemāku pareizi meklēt) Būs Tevi ņi po ķemu sarājuši
Gudris beidzot ticis līdz Ilonas mākslai. Sen bij' laiks, daudz var no viņas mācīties!
Es kādu laiku viņas darbiem sekoju līdz iekš fotono1, bet tad viņa kļuva par žūrijas fotogrāfi un pārstāja likt savas bildes iekšā, tikai vērtēt pārējo...
nevajag jaukt glamuuru ar popkornu. turklaat popkornu mikrovinju kraasnii. citi vismaz censhas katlinjaa, oliivelljaa pashi... apkaisiit ar juuras saali un paramsan sieru...
Secinājumi-ja nesaprotu,tad nav laba bilde....Vispār interesanti skatīties kritērijus,pēc kuriem vērtē bildes. Laba,labāka,vislabākā(apaļš,apaļāks,visapaļākais)
man piemēram Eltona bildes idejiski liekas pilnīgi čau,bet teikt,ka tās ir viņa labākās vai ne tik labākās bildes neuzdrošinos.Bērni ekskursijās arī vislabāk pērk miroņgalviņas.