Pārdodu jaunas slēdža palaišanas trosītes priekš Nikon D200,D300,D700,D3, Canon 1D,5D,10D,20D,30D,40D,350D,400D,450D, Sony Axxx,R1, Olympus, visi varianti pa 12Ls. Jauni macro gredzeni Olympus 15Ls, jauns Canon adapteris EOS/M42 - 15Ls, jauni UV filtri 52,55,58,72,82mm - 9Ls, jauns CPL filtrs 52mm, jauna blende 52mm ar vītni priekš nikon 50mm f1.4D, Rokas siksniņa - 9Ls, jauna neorģinālā baterija priekš Canon 40D BP-511a - 9Ls. Visas lietas ir uz vietas, var apskatīt un izmēģināt, cenas ir kustināmas, esmu Rīgā, varu piebraukt. 29422566 Aldis aldis@pildne.lv
Oho! Nu jau "biznesmenis" parādījies ne tikai iekš SS.lv, bet arī te Nopērk jebajā ķīnīzeru pulti par 2 vai 3 ls un tirgo te pa 12..Pašam smiekli nenāk?
Kristaps3:Oho! Nu jau "biznesmenis" parādījies ne tikai iekš SS.lv, bet arī te Nopērk jebajā ķīnīzeru pulti par 2 vai 3 ls un tirgo te pa 12..Pašam smiekli nenāk?
... bet taads jau ir tirgoshanaas bizness! nopeerk pa leeto, paardod pa daargo. daudzi baidaas ko pasuutiit caur ebay, jo baidaas, ka tiks apchakareeti vai neprot paypalaa pieregjistreeties. tad uz tiem arii shaadi tirgotaaji dziivo
Kristaps3:Oho! Nu jau "biznesmenis" parādījies ne tikai iekš SS.lv, bet arī te Nopērk jebajā ķīnīzeru pulti par 2 vai 3 ls un tirgo te pa 12..Pašam smiekli nenāk?
man vienmer fascineja tadi runataji ka tu... kas tev pa dalu pa cik vins ko nopirka, ja kadam vajag uz sitienu vinam nav laika gaidit kad no kkurienes atcelos tas saucamais letais sutijums
kad tava posta kads zemas cenas rakstitu tu noteikti ceptries...
piekriitu augshmineetajam- ebaya cenas un iespeejas nevienam nav liegtas, pirkt tur, vai citur, katra pasha izveele, virsuu neviens neskrien. Ja grib leetaaku cenu, luudzu, ebay pieejams! reizeem tur tieshaam taadas cenas, ka nopirkto arii ar 300% uzcenojumu man buutu zheel paardot taalaak..