Naez kaa tagad swedbankai bet kad bija veel hanzabanka tas bija labi tikai hanzabans klientiem un pikam padaargi, manupraat tieshi museejie visaadas hanza un unibankas ir taas kas izgudro velosipeedu un meegina chakareet tautu bankserviss jau vispaar shajaa jomaa izceljaas droshi vien jau ne bankas be kaukaadas pakaartotaas struktuuras
Mandalay:Paskatijos Google checkout, jā tam ir online checkouts.. paypal tada zinja mazlet atpaliek, ir vajadziga obligata registracija + kartes piesaiste.
bet vai nav ta ka google darbojas tikai ar UK un USA bankām? registrācija IR vajadzīga - ir jabūr googles accountam, lai varētu iepirkties. Bet ka vienu no iespejam ko piedāvat pircējam nav nemaz slikti
Koba: bankserviss jau vispaar shajaa jomaa izceljaas ...
Bez noslēgta līguma ar bankservisu online maksājumi nebija iespējami. Vismaz kādreiz. Tagad no tā esmu nogājis malā. Varbūt šobrīd kādi alternatīvi risinājumi uzradušies ...... Ja nemaldos, tad mēneša abonēšana bija kaut kur ap 30 Ls. Tā kā apgrozījumam online vajadzētu būt vismaz daži simti, lai tas vispār atmaksātos. Nemaz nerēķinot procentus no darījuma ...
es tulit sadusmoshos uz to paypalu.. ka jomajo no ta dabut naudu sava kontaa? man tas konts jau ir vairak ka gadu paypala,a bet izradas ka tur kautkads wtf limits. cik sapratu,tad lidzeklus esvaru dabut uz savu karti (cik saprotu uz manu swdbank akauntu atnaks) bet man nesanak nonemt to noladeto limitu. skatos konta izrakstaa man 2x jau nonemta 1.08Ls par neko, tipa jau vini raksta ka atgriezis, bet cik ilgi tas viss vilksies? man naudu vajag
ironia:es tulit sadusmoshos uz to paypalu.. ka jomajo no ta dabut naudu sava kontaa? man tas konts jau ir vairak ka gadu paypala,a bet izradas ka tur kautkads wtf limits. cik sapratu,tad lidzeklus esvaru dabut uz savu karti (cik saprotu uz manu swdbank akauntu atnaks) bet man nesanak nonemt to noladeto limitu. skatos konta izrakstaa man 2x jau nonemta 1.08Ls par neko, tipa jau vini raksta ka atgriezis, bet cik ilgi tas viss vilksies? man naudu vajag
ironia:es tulit sadusmoshos uz to paypalu.. ka jomajo no ta dabut naudu sava kontaa? man tas konts jau ir vairak ka gadu paypala,a bet izradas ka tur kautkads wtf limits. cik sapratu,tad lidzeklus esvaru dabut uz savu karti (cik saprotu uz manu swdbank akauntu atnaks) bet man nesanak nonemt to noladeto limitu. skatos konta izrakstaa man 2x jau nonemta 1.08Ls par neko, tipa jau vini raksta ka atgriezis, bet cik ilgi tas viss vilksies? man naudu vajag
Kā reizes dažas dienas atpakaļ pārskaitīju naudu no paypal konta uz karti. Uz kontu nevar, var tikai uz VISA karti. Un tikai pa 500 EUR dienā. Līdz ar to skaitīšana aizņēma ilgu laiku ....
ak34: Kā reizes dažas dienas atpakaļ pārskaitīju naudu no paypal konta uz karti. Uz kontu nevar, var tikai uz VISA karti. Un tikai pa 500 EUR dienā. Līdz ar to skaitīšana aizņēma ilgu laiku ....
Nu bet VISA karte ir piesaistīta kontam. Tad nevajadzētu būt problēmām pārskaitījumā, skaita uz karti un naudā nonāks kontā ...
Izklausās pēc veco tantiņu tekstiem: - gribu vienkāršu mājas lapu, kurā cilvēks maksātu par to, ko es tur rakstu Tantiņa tip neko nedarot rauj kušķi, tev maksā 20Ls par uztaisīšanu.. + host, domēns..
Naudu nesošas lapas, maksā arī attiecīgi. Par lētu naudu, tu arī vari dabūt lētu sū..
KEPKE:Izklausās pēc veco tantiņu tekstiem: - gribu vienkāršu mājas lapu, kurā cilvēks maksātu par to, ko es tur rakstu Tantiņa tip neko nedarot rauj kušķi, tev maksā 20Ls par uztaisīšanu.. + host, domēns..
Naudu nesošas lapas, maksā arī attiecīgi. Par lētu naudu, tu arī vari dabūt lētu sū..
A kaa ir saistiiti divi lielumi weblapas izgatavoshanaa ieguldiitaas naudas daudzums un un to naudas daudzumu kuru kaads caur sho lapu maxaas vai nemaxaas ???