forum.gif
Gruzijas fotogrāfu izstāde
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Gruzijas fotogrāfu izstāde
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.12.09 15:36
 citēt

Līdz 28.decembrim Rīgas domē būs aplūkojama izstāde “Stāsti par Gruziju”, informē Gruzijas vēstniecība Latvijā.

Izstādē būs aplūkojamas ievērojamo gruzīnu fotogrāfu Gia Chkhatarashvili, Jurija Mečitova un Natela Grigalashvili fotogrāfijas. Tās vēstīs par Gruzijas kultūru, dabas dažādību un senās tradīcijas.
Publicēts: 17.12.09 15:44
 citēt
Vanderfons:Rīgas domē

Tas ir kur? Rīgas domes vestibilā? :) Un kādos laikos? 24x7?
Publicēts: 17.12.09 15:51 labots
 citēt
Priekš kam tev to?
Publicēts: 17.12.09 19:03
 citēt
Vanderfons:Priekš kam tev to? Tur nebūs nekā par skuķiem, tusiņiem un klubiem.

Vanderfons - vispirms varēji atbildēt uz jautājumiem. Fons nebūs tas, kurš alvila vietā izlems, kam tas alvilam vajadzīgs vai nē. Esi tik laipns un sagatavo izsmelošas atbildes, jo es labprāt tās uzzinātu ... ;)
Publicēts: 18.12.09 09:00 labots
 citēt
Cilvēkiem, kam Google un 1188 nespēj palīdzēt, nespēj palīdzēt pat Dievs, kas rokās iespiež ilgi kāroto lielās loterijas biļeti. Jefiņš to var pazaudēt.
Publicēts: 18.12.09 09:07
 citēt
Vanderfons:Priekš kam tev to?

man vēl stāv.
Publicēts: 18.12.09 09:15 labots
 citēt
Alvils: man vēl stāv

Gaiļi, kas izdēj olu un par to kladzina, ir liels retums.

Saliekot kopā šo īpašo, tikai Alvilam raksturīgo spēju, ar gruzīnu bildēs redzamām aitām, auniem un govīm, rodas zināmi secinājumi par "ēdienkartes" dažādošanu. Dēls, tev vēl viss bars priekšā.
Publicēts: 18.12.09 09:18
 citēt
Paldies par informāciju,jāaplūko izstāde un pavasarī uz Gruziju jāaizbrauc.
Publicēts: 18.12.09 10:02
 citēt
uz Gruziju jābrauc ziemā, tur tik feini kalni un pūderis. ;)
Publicēts: 18.12.09 11:14
 citēt
Vilberto:
Vanderfons:Priekš kam tev to? Tur nebūs nekā par skuķiem, tusiņiem un klubiem.

Vanderfons - vispirms varēji atbildēt uz jautājumiem. Fons nebūs tas, kurš alvila vietā izlems, kam tas alvilam vajadzīgs vai nē. Esi tik laipns un sagatavo izsmelošas atbildes, jo es labprāt tās uzzinātu ... ;)

Gan jau Tev atsuutiis uzaicinaajumu! ;)
Publicēts: 18.12.09 13:06
 citēt
gatisgatis: Gan jau Tev atsuutiis uzaicinaajumu! ;)

Ar nepacietību gaidu ...:)
Publicēts: 18.12.09 14:20
 citēt
ekoists:Paldies par informāciju,jāaplūko izstāde un pavasarī uz Gruziju jāaizbrauc.

Spriežot pēc dažiem kadriem, j.u. arī pa turieni ir paganījies ar kameru. Arī man ir sapnis turp aizbraukt.
Publicēts: 18.12.09 14:48
 citēt
Deputāts jebkuru dzīves netaisnību spēs kompensēt, piezvanot uz prezidiju.
Vakar TV kādā īsā reportāžas stāstā, runājot par VAS amatpersonu vēlmi ieņemt divus amatus, vairākkārt dzirdēju vārdus "netaisnīgi, netaisnība", ka šiem to liegts darīt, jo 24 stundās var tik daudz izdarīt, tik daudz amatos pabūt. Un sapratu - lūk, te nu ir tā kliedzošā netaisnība, vienīgā patiesā netaisnība Latvijas brīvvalstī!

Tā arī te. Ja ir kāda netaisnība, no kā ir cietis Schnirks un Jumc putni, tad te tā ir. Skatieties visi! :)
Publicēts: 18.12.09 15:14 labots
 citēt
Ā, un es domāju, ka Schnirks ir tas, kurš portālos nosoda to, ka Zatlers apbalvojis Gruzijas vadītāju, kamdēļ automātiski ieriebts Krievijai līdz saknei.
Tad tu neesi tas, kas par šito visur raud. Par Alvilu iestājies? Paņem viņu deputāta palīgos! Sliktāk no tevis nevienam vairs nepaliks.

P.S.
Samierinos, ka Schnirks un Alvils ir cietuši netaisnīgi. Tik nenomirstiet no spēcīgā aizvainojuma un asajām sāpēm. Jo - kas gan tad cietīs?
Publicēts: 18.12.09 15:20
 citēt
Schnircks:savā pašapmierināšanās topikā

+ 1
Publicēts: 18.12.09 15:21
 citēt
Zvani prezidijam, netaisnīgi cietušo deputātu un viņa palīgu pabalsta saņemšanai. Vai norij krupi un apmeklē izstādi. Lai gan, priekš kam to arī tev?
Publicēts: 18.12.09 15:25
 citēt
Nevajag apmekleet izstaades, jo ir pieejamas lieliskas reportaazjas Vilberto izpildiijumaa, jo, kaa jau te dazjaa labaa reportaazjaa mineeja-tur nav ko dariit peectam, kad ir ievietota reportaazja blogaa-viss lieliski redzams un apskataams.
Publicēts: 18.12.09 15:32
 citēt
Vanderfons: ... bildēs redzamām aitām, auniem un govīm, ...

...
Vanderfons uz fotoizstādi gāja
Aitas un govis tam priekā māja,
Savas jūtas viņš iekšpusē krāja
Jo kājstarpē aste ir viņam vāja ...
... ;)
Publicēts: 18.12.09 15:37
 citēt
Turcija nav Gruzija, bet izstaade esot laba :

Turcijas vēstniecībā Rīgā no 16. līdz 23.decembrim būs apskatāma jaunā fotogrāfa Andreja Kovaļova personālizstāde, kas tapusi, sadarbojoties Turcijas vēstniecībai Rīgā un Biedrībai ISSP.
Publicēts: 18.12.09 16:14 labots
 citēt
Schnirks: Nav nekādas vajadzības visādu fonderus rīt

Jā, tā nu ir tiesa. Vajadzības uz Jumta pierakstītajiem ir visai piezemētas - tusiņš un skuķu šķilšana. Tāpēc jau arī Schnirks vienīgais (visā blogā) kā plēsts aiznesās pie citāta, kurā viens indivīds apraksta savu unikālo ereģēto stāvokli. Kas to būtu domājis, ka erekcija no gruzīnu bildēm rodas veseliem diviem - Alvilam un Schnirkam. Apskaužami! Te jau divi vīri pat var saiet kopā, kā teicis žanra klasiķis.
Publicēts: 18.12.09 16:26
 citēt
Schnircks:DerFonVan: Nelielies ar to kā Tev nav- ar domāšanu:)

Vanderfonam divas galvas,
Tām vairs nav nevienas spalvas,
Tās nedomā, tik kaut ko dara,
Jo tukša muca ir bez svara ...
Publicēts: 18.12.09 16:57 labots
 citēt
Citi avoti.
www.jurgita.com...
Publicēts: 22.12.09 09:45 labots
 citēt
Kaut kā negribas uz to midzeni čāpot ... ja nu izstādes apskatīšanas laikā kāds izstīdzējis jauneklis rupji nolamā?
Publicēts: 22.12.09 09:48
 citēt
Vilberto:
Vanderfonam divas galvas,
Tām vairs nav nevienas spalvas,
Tās nedomā, tik kaut ko dara,
Jo tukša muca ir bez svara ...

Vēl viens labs! :)

Atgādina arī šo:
Publicēts: 22.12.09 09:50
 citēt
Nu, kāds bija izstādē? Kā ir? Kas ir?
Publicēts: 22.12.09 10:01
 citēt
Vanderfons:Nu, kāds bija izstādē? Kā ir? Kas ir?

Kamēr neviens nepasaka, kur tieši un kādos laikos izstādi var apmeklēt, es Rīgas Domei netuvojos (bail no Ušakova).
Publicēts: 22.12.09 10:17
 citēt
Alvil, nu priekš kam tev?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):