forum.gif
Nepārtrauktā tintes sistēma Canon Pixma 9000Pro
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nepārtrauktā tintes sistēma Canon Pixma 9000Pro
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.01.10 18:45
 citēt
Obligāti! Gribu arī zināt :)

Vēl izstāsti uz kāda papīra drukā.
Publicēts: 08.01.10 22:11
 citēt
pirms dažiem mēnešiem forumā bija tēma par šito sistēmu, precīzi neatceros nosaukumu, bet disputs bija ... :what:
Publicēts: 08.01.10 22:14
 citēt
Ja drukā ar oriģinālajiem kārtridžiem, tad vienmēr iesaka drukāt uz tā paša ražotāja papīra un cik nu mana pieredze rāda tā arī ir.

Ieekonomēt tinti un dabūt to pašu rezultātu būtu super un vēl labāk ietaupīt uz papīru :)
Publicēts: 08.01.10 22:24
 citēt
par citas firmas papīru lietošanas negatīvajām īpatnībām, pagaidām nav novērojumu, tur jau 99 gadi jāgaida, uz aci viss mierīgi. ar tintēm, gan ir nelaba pieredze, ir gadījies ar kreisajām iegrābties, bilžu krāsas galīgi garām. vēl jāpatur prātā krāsu pigmenta izmērs, un sprauslas izmērs. oriģinālkrāsām tas ir garantēts, ja būs nepieciešamība, garantijas remontā ņems. drukāšanas galvas cena ir ievērojama
Publicēts: 08.01.10 23:59 labots
 citēt
Es jums teikšu tā MAN šitās sistēmas + tintes LABI drukā arī uz tā uz kā firmenieku drukāju ARPRĀTĀ sūdīgi , piemēram UZ JEBKURA ražotāj paira EPSONS piemēram uz HP paīra nedrukā principā ŠITAIS drukā rīkdams TIKI tinti gan tad 2x vairāk rij :):) Bet par cik cena jei boxu sanak 7-8x mazaka ka kartridzji tad LAI RIJ :):) Jāpiezimē ka man sistema ir LĪDZĪGA bet par cik mājām un sikais tur špacierē apkārt tad SAVĀDĀKA bez tām ārējām bākām tika "Uzpildfāmi karidzji" iet tapatā zvērā. Ka iet uz beigām VIZUĀLI varedzēt ņem tik "Sprici" un pielej vēl nemaz nenemot laukā no printera:):):):)
Publicēts: 09.01.10 00:00
 citēt
Druķierim garantija tik un tā beigusies - vienalga, ar kreisajām tintēm daudz lielāka iespēja sprauslas aizķērnāt :amazing:
Publicēts: 09.01.10 00:08
 citēt
"īstās" bildes uz sava Canon IP4200 nedrukāju- tikai dažādus CD-DVD noformējumus un savus "sīkumus". Priekš tā man pilnīgi pietiek ar gatavām (uzpildītām) "kreisajām" tintēm, kas ebajā izmaksā ap 10 Ls par 2 komplektiem (pret apmēram 70 Ls par 2x orig. Canon) . Pa 3 gadiem nekas nav aizsērējis. Pārlīmēju tik čipus, lai "nelamājas" un viss OK.
Publicēts: 09.01.10 01:22 labots
 citēt
negatIvs:Druķierim garantija tik un tā beigusies - vienalga, ar kreisajām tintēm daudz lielāka iespēja sprauslas aizķērnāt :amazing:

kljichka atbilst dziives uztverei? :D

prieks, ka paterētāji apmierināti. Par profiliem un papīru runājot, katrs kurš iegādājas komplektu (sistēmu un tintes) viens profils priekš papīra pēc izvēles, kas tiks izveidots individuāli. Būs pieejami papīri arī, pagaidām testa stadijā..
Publicēts: 09.01.10 01:42
 citēt
pozitīvu, vai negatīvu pieredzi var gūt parunājot ar Canon servisa centra meisteriem, izmetot kādu printeri mizkastē, jo remonts sastādītu vairāk ka 50% no printera vērtības.
Publicēts: 09.01.10 01:57 labots
 citēt
negatIvs:pozitīvu, vai negatīvu pieredzi var gūt parunājot ar Canon servisa centra meisteriem, izmetot kādu printeri mizkastē, jo remonts sastādītu vairāk ka 50% no printera vērtības.

nez ko citu vinji varētu teikt? :D protams ir sliktas tintes, ir vidējas tintes un ir labas tintes, ar kurām printera galva ir drošībā. un kā Shnircks teica, ka oriģinālās tintes pat esot galvu nobeigušas, tā kā, nezinu, ko Canons saka :D.

Manas piedāvātās tintes ir augstas kvalitātes un printera galva būs drošībā, atbilst ISO standartiem, vacieši ir pārbaudījuši kvalitāti.. Protams, printeris ir jāizslēdz, pēc drukāšanas, vai arī uz nakti.

Bet parasti jau atrodas, kāds, kam ir, kas slikts ko pateikt, pat nezinot kā ir patiesībā :face-kiss:.
Publicēts: 09.01.10 09:49
 citēt
Schnircks:Ir kādam pieredze?

[url=http://www.echostore.com/continuous-ink-9000.html

Cik]http://www.echostore.com/continuous-ink-9000.html
Cik[/url] tas maksāja ????
Publicēts: 09.01.10 10:42
 citēt
es rimčikā nopirku pa 2Ls 20sheet pakas A4.. gan gloss/gan mate... Kads no jums ar ir meginajis?
man jau tiri ok patika. bet ka parejiem? :big_smile:
Publicēts: 09.01.10 10:53
 citēt
kaut ko līdzīgu ar biju nopircis :D tīri eksperimentam.Iepriekš uz kaut kā krutāka drukājis nebiju,tapēc salīdzināt nevaru,bet šitais arī patika :big_smile:
Publicēts: 09.01.10 12:32 labots
 citēt
IISTAIS_VOICIS:

viens profils priekš papīra pēc izvēles, kas tiks izveidots individuāli.

tas kruta
Publicēts: 09.01.10 13:02
 citēt
Friidis:"īstās" bildes uz sava Canon IP4200 nedrukāju- tikai dažādus CD-DVD noformējumus un savus "sīkumus". Priekš tā man pilnīgi pietiek ar gatavām (uzpildītām) "kreisajām" tintēm, kas ebajā izmaksā ap 10 Ls par 2 komplektiem (pret apmēram 70 Ls par 2x orig. Canon) . Pa 3 gadiem nekas nav aizsērējis. Pārlīmēju tik čipus, lai "nelamājas" un viss OK.

o Frīdi izstāsti sīkāk par čipu lipināšanu - tas varētu noderēt
Publicēts: 09.01.10 18:35
 citēt
Maris:
Friidis:"īstās" bildes uz sava Canon IP4200 nedrukāju- tikai dažādus CD-DVD noformējumus un savus "sīkumus". Priekš tā man pilnīgi pietiek ar gatavām (uzpildītām) "kreisajām" tintēm, kas ebajā izmaksā ap 10 Ls par 2 komplektiem (pret apmēram 70 Ls par 2x orig. Canon) . Pa 3 gadiem nekas nav aizsērējis. Pārlīmēju tik čipus, lai "nelamājas" un viss OK.

o Frīdi izstāsti sīkāk par čipu lipināšanu - tas varētu noderēt

Neesmu Friidis, bet gan jau neapvainosies. Chipus var dabūt, var ""pielipinaat", saurbt oriģinālo kārtridžu, pildīt, un cīnīties ar ārā pilēšanu. Labāk paņemt uzreiz uzpildāmos kārtridžus, kur komplekts maksā ap 10 Ls, vai ne Luni? :D
Publicēts: 09.01.10 20:50
 citēt
Voici (iistais), par ko man `butu jāapvainojas?..:)
Vot īsti nevaru saprast- Māra pārlieku vienkāršais jautājums domāts kā smalka apcelšana, jebšu viņam tiešām tik vienkāršas lietas nesaprotamas...:)
Čipu no iepriekšējā komplekta kasetēm pārlīmēju uz nākošajām ar mazu divpusējās līmlentas gabaliņu.
Ar pildīšanu nekad neesmu ķimerējies, mani pilnīgi apmierina gatavie pa piečuku komplektā.
Sistēma nav slikta lieta, bet maniem mini-apjomiem nav vajadzīga.
Publicēts: 11.01.10 08:09
 citēt
negatIvs:pozitīvu, vai negatīvu pieredzi var gūt parunājot ar Canon servisa centra meisteriem, izmetot kādu printeri mizkastē, jo remonts sastādītu vairāk ka 50% no printera vērtības.

+1000
Arī man ir negatīva pieredze ar nokautu galvu un jauna printera iegādi + krāsas bija pakaļā. Tagad lietoju tikai Canon oriģinālās tintes un neviens vairs mani nespiespiedīs likt printerī neoriģinālos kārtridžus vai, dies' pas', pildīt pašam. Tikai un vienīgi oriģināls.
Publicēts: 30.01.10 01:51 labots
 citēt
-
Publicēts: 30.01.10 08:54 labots
 citēt
Friidis:Voici (iistais), par ko man `butu jāapvainojas?..:)
Vot īsti nevaru saprast- Māra pārlieku vienkāršais jautājums domāts kā smalka apcelšana, jebšu viņam tiešām tik vienkāršas lietas nesaprotamas...:)
Čipu no iepriekšējā komplekta kasetēm pārlīmēju uz nākošajām ar mazu divpusējās līmlentas gabaliņu.
Ar pildīšanu nekad neesmu ķimerējies, mani pilnīgi apmierina gatavie pa piečuku komplektā.
Sistēma nav slikta lieta, bet maniem mini-apjomiem nav vajadzīga.

Man arī ir IP 4200, kad runāju par kārtridža pildīšanu, atteica, ka nav jēgas, jo kompis atpazinis konkrēto čipu, kā beigušos, šā ka tā neņemšot pretī, viņiem pašiem bijusi tāda pieredze?! Ja vari, tad tiešām apskaidro ko tu līmē un ko Tev saka PC.
Publicēts: 30.01.10 10:49
 citēt
Man ar čipiem bij citāda nelaime – i gribēdams vaļā netiku.
Ilgus gadus maizes pelnīšanā izmantoju vēl pagājušajā gadu tūkstotī pirktu (toreiz – krutu) Canon printeri, kas bez sāpēm darbojas ar to, ko pats ieleju, printēšanas izmaksas grūti aprēķināmas, mikroskopa nav. Specifiskai (ne foto) vajadzībai nopirku otru, kam tie čipi pie butelēm un viena kartridžu nomaiņa dārgāka, kā 5-6 gadu izdevumi par tinti vecajam. Taupīju, protams, līdz kādu dienu printeris paziņoja, ka buteles ar ap 20% tintes atlikumu esot par vecu un darbs beidzies. Firmas, no kā pērku tintes, vienā balsī atteicās līdzēt – šim modelim neko citu, kā oriģinālās, vismaz pašlaik, iebarot nevarot.
Apzinoties risku, paņēmu „sistēmu” no ĪSTAIS VOICIS. Ne čipu, ne čipšu, a printeris dara ko liek un tur muti. Pirkums jau atmaksājies, tagad svarīgi, lai pēc vajadzības dabūtu tintes, tātad – cik ilgi Voicis spēs savu biznesu uzturēt. Atliek vēlēt veiksmi, jo meklēt alternatīvus piegādātājus ne laika, ne jēgas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):