forum.gif
User Georgos
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] User Georgos
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.01.07 11:05
 citēt
Un tie kas izteicās slikti par viņa darbiem, apskatiet vēlreiz un salīdziniet ar saviem...

nu paskatīju, palikās ka pilnīgs sū... tie viņa "darbi", neceļas roka vērtēt

asr, vai mēs abu runājam par Georgos?

Par rakstu.
Es vēlreiz prasu, par ko bazars?
www.fotoblog.lv... blakus darbs REZ ir novērtēts no Georgos 544, bet tekstā raksta autors to viss nepiemin...nu ieliekiet vēl kadus pāris šitādus lūgumus pēc glaimiem un palamājiet neglaimotājus...neviens vairs negribēs vispār balsot.

ja palasiit iieprieksheejaas diskusijas ieprieksh, tad shie 544 un 454 veerteejumi tika tomeer piemineeti, bet manaa uztvree nekas TAADS te nav! Ir cilveeki kuriem tieshaam ir savi veerteeshanas standarti! Un tas jau nav nekas slikts! Tas, ka man ir sava gaume nenoziimee to, ka man par to ir jaatskaitaas!

Varbuut ir veerts sho teemu sleegt?
Publicēts: 20.01.07 11:06
 citēt
Es jau vairs nebalsoju sen :evil:

Es buutiibaa arii nebalsoju, tik izsaku viedokli. Balsoju tikai tad, ja bilde iet pie sirds :)
Publicēts: 20.01.07 11:48
 citēt
<c>Kvant
Tajā bildē kur 5 4 4 nekas tāds arī nav.. es varbūt ieliktu 5 5 5, bet zinātu, ka bilde vienalga šajā saitā topā nebūs..
Bet paskatoties visas bildes, kur viņš liek 3 pie izpildījuma salīdzinot ar tiem darbiem, kur ieliek 444 vai 5 4 4, varu droši teikt, ka šis cilvēks no kritikas neko nejēdz..
Var jau balsot kā grib, bet viņa balsošanas stils ir ļoti aizskarošs..
Vienu pēc otra ņem online esošos blogerus un vnk met iekšā 3 3 3.. reizēm arī kkādai puslīdz normālai bildei ieliek 544..

Interesanti, vai viņš saviem darbiem liktu 5 5 5 ?

Runa jau ne tik daudz, ka viņš liek tos 3 3 3 (es arī daudz viņus liku), bet, ka viņš to dara vnk na haļavu.. ir bildes, kuras galīgi garām un viņš viņai ieliek 3 33 un bildes pus līdz normālas un arī 3 3 3.. un kkāda bilde, kas galīgi garām, atrastu arī 5 4 4..

Cilvēki jau bez iemesla viņu nav ievērojuši.. kāpēc nav diskusijas par vismantu, par vēl dažiem.. piemēram darkz utt.., kas arī neskatoties vienu laiku lika 3 3 3.. varbūt tāpēc, ka šie cilvēki normālam darbam nekad 3 3 3 neielika ??

Es vienalga uzskatu, ka georgos vērtē kā bots...

<c>Kvant
Publicēts: 20.01.07 11:50
 citēt
Es PAR diskusijas sleegshanu.
Publicēts: 20.01.07 11:55
 citēt
Es PAR diskusijas sleegshanu.

Es arī un vēl par to, ka nav labi likt šāda tēmata rakstus...vienkāršāk ir uzraksti personīgi un palūdz komentārus.
Publicēts: 20.01.07 12:02
 citēt
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

salīdziniet divus foto - ir vizuāla atsķirība, bet idejā, izpildījumā nav atšķirības...abas ir labas albūma foto līmenī un REZ 10 punkti par tādām ir laba atzīme.
Publicēts: 20.01.07 12:07
 citēt
Tie kas viņu aizstāv, apskatiet šīs 8 bildes.. visas vienam autoram.. mistiskas viena minute 11:53.. un te bildes ir tiešām interesantas, nav pelnījušas 3 3 3.. un kā viņš vienā minūtē spēja visas šīs bildes apskatīt, izvērtēt un ielikt 3 3 3, lai tas būtu objektīvi..

www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

Mr. Pareizais.. Ja viņš privāti neatbild, kāpēc 3 3 3 ieliek.. tikai pasaka, kā gribu tā vērtēju.. ko tad ?

Btw -> Pirms slēdzat diskusiju atbildiet, kā normāls cilvēks var vienam autoram 8 bildēm ielikt minūtes laikā visām 333 ? vēl vienam minūtes laikā 4 bildēm 3 3 3.. un manam Kvant acc minūtes laikā 3 3 3 pēdējām 3 bildēm ?? VAI tad tas ir objektīvi ? un tādu autoru varu atrast dafiga..

Varat arī paskatīties šos 4 darbus, kuri ES UZSKATU, KA IR MANI 4 LABĀKIE..
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

Mistiskā minūte ir 9:38 šoreiz
VISI darbi bija nedēļas topā.. nu neteiktu, ka kāds baigi nodirsa, ja atskaita haiduku, kurš par tiltu pateica, ka slikts.. Neviena slikta vērtējuma, neteiktu, ka maz vērtējumu.. un te pēkšņi viņš vienas minūtes laikā spējīgs visām izvērtēt un ielikt 3 3 3..
Piedodiet, atvainojiet, vai tas ir objektīvi ? Ja tiem darbiem vajag 3 3 3 ŠAJĀ SAITĀ, tad es pat nezinu, vai vērts ņemt rokā fotoaparātu!!!

Un kāpēc tieši konkrēti autori ? kāpēc vienas minūtes laikā ???
Lai viņš ir profs, bet lai vērtēt iemācās objektīvi!! nevis aizskaroši!!

Un šādu autoru ar interesantām, labām bildēm es varu tiešām atrast vēl un vēl.. bet, ja iestāstīt nevar, tad nevar.. ko vēl pateikt -> ieņem savu galvā, ka jābūt aizstāvjiem un aizstāvj.. bet, es vēl par to vienas minūtes laiku atbildi neesmu saņēmis, un nedomāju, ka no JUMS arī to saņemšu..!
<c>Kvant
Publicēts: 20.01.07 12:12
 citēt
Tur jau tā lieta, ka izpildījumā ir viss sāls... tobilš vienai bildei tas sāls ir, bet otra ir vienkārša "tūristene" vai kā viņas tur sauc... VOT... nejauciet pimpīšus ar pirkstiem un viss būs bumbās...
Publicēts: 20.01.07 12:21
 citēt
nu ja lielākā sāpe ir par to ka 1nā minītē astoņas bildes novērtē, varbūt ir jēga apdomāt ieviest laika ierobežojumu balsošanai uz vienu autoru. Nu piem, ja es par lučika bildi noblasoju, tad par nākošo lučika bildi es varu balsot tikai pec piem 3 minūtēm. Tādā veidā man tiek dots laiks lai es apskatītu nākošo bildi un tājā kaut nedaudz iedziļinātos nevis uzreiz saliktu 555 vai arī 333. Tas arī būtu daļējs risinājums atriebējbalsotājiem, jo viņiem būtu diezgan liela lauzne gaidīt tās 3min uz nākošo bildi. Nu kaut kā tā... idejas līmenī...
Publicēts: 20.01.07 12:22
 citēt
Atradu lielmeistaram VISMANTAM arī

www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

Mistiskā minūte - 12:13
<c>Kvant
Publicēts: 20.01.07 12:26
 citēt
Tur jau tā lieta, ka izpildījumā ir viss sāls... tobilš vienai bildei tas sāls ir, bet otra ir vienkārša "tūristene" vai kā viņas tur sauc... VOT... nejauciet pimpīšus ar pirkstiem un viss būs bumbās...
'

abas ir turistenes, tikai vienā meitene ar fotoaparātu koķetē, otrā cenšās pozēt, bet par tavu pēdejo...biju par tevi labākās domās.
Publicēts: 20.01.07 12:33
 citēt
Lab, piekritīšu Elikaim, ka nav jau par ko viņu brīdināt, nav iemesla piedomāt.. Viss ir korekti, taču..

Ja nedomās par šādu gadījumu, tad blogs drīz vien nebūs mājīgs..

Mistiskā minūte paliek mistiska? kāpēc tieši konkrētie autori -> atriebība, vai interese pret autoriem..?

Un domāju, ka nevienam no jums nebūs patīkami, ka ja jums ieejot blogā 8 bildēm būs 3 3 3 bez komentāra, kāpēc -> un admini tikai pateiks -> tas nav aizliegts..

Nedomāju, ka kādam tas mainīs viedokli -> katrs ar zobiem savā taisnībā.. bet domāju, ka ir vērts piedomāt.. Ja nē -> te paliks nemājīgi utt..
Ieteiktu sistēmas izstrādi, ka minūtē nevar vairāk, kā par 2 bildēm balsot.. citādi šādi gadījumi tikai atkārtosies.. -> Jā, nav jau nekas aizliegts, viss koretki.. Bet tomēr daudziem ļoti nepatīkami!!

Un iesaku tomēr paskatīties linkus, ko uzmetu un padomāt, vai bildes tiešām vienas minūtes laikā pelnījušas tos 3 3 3..

ar to arī diskusiju beidzu..

Paldies, par uzmanību..
<c>Kvant
Publicēts: 20.01.07 12:36
 citēt
Lab, piekritīšu Elikaim, ka nav jau par ko viņu brīdināt, nav iemesla piedomāt.. Viss ir korekti, taču..

Ja nedomās par šādu gadījumu, tad blogs drīz vien nebūs mājīgs..

Mistiskā minūte paliek mistiska? kāpēc tieši konkrētie autori -> atriebība, vai interese pret autoriem..?

Un domāju, ka nevienam no jums nebūs patīkami, ka ja jums ieejot blogā 8 bildēm būs 3 3 3 bez komentāra, kāpēc -> un admini tikai pateiks -> tas nav aizliegts..

Nedomāju, ka kādam tas mainīs viedokli -> katrs ar zobiem savā taisnībā.. bet domāju, ka ir vērts piedomāt.. Ja nē -> te paliks nemājīgi utt..
Ieteiktu sistēmas izstrādi, ka minūtē nevar vairāk, kā par 2 bildēm balsot.. citādi šādi gadījumi tikai atkārtosies.. -> Jā, nav jau nekas aizliegts, viss koretki.. Bet tomēr daudziem ļoti nepatīkami!!

Un iesaku tomēr paskatīties linkus, ko uzmetu un padomāt, vai bildes tiešām vienas minūtes laikā pelnījušas tos 3 3 3..

ar to arī diskusiju beidzu..

Paldies, par uzmanību..
<c>Kvant

tavu beedu saprotam..un es tieshaam saprotu kaads ir fiilings..nudien nav patiikams! Es piemeeram arii buutu diezgan sabozies, ja taa notiktu, bet nu jaa...te laikam nek onevar iisti izdariit lietas labaa....par bilzhu veerteeshan utachu nevar izmest, ne?
Publicēts: 20.01.07 15:38
 citēt
btw -> runa jau neiet par bilžu vērtēšanu, nejau par 3 3 3.., bet gan par to, ka minūtes laikā vienam autoram tik daudz 3 3 3..
ieteiktu tomēr pavērot.. par atriebības balsojumiem gan kko var darīt..
neraudu jau par reitingu, sen jau vienalga, bet gan tieši par feelingu pēc daudziem 3 3 3..

tik pat labi varētu uztaisīt acc un tieši dažiem likt 1 1 1 ar komentāru "nepatīk" -> arī man neko admini nevarētu izdarīt.. bet vajag par to padomāt, vai tā ir pareizi?
<c>kvant
Publicēts: 20.01.07 16:12
 citēt
ok secinājums ir tāds: bilžu vērtēšanai tiks uzlikt laika limits -piemēram minūte starp vērtēšanām. Bet vienalga. Nav iespējams ieviest tik precīzi atrunātus noteikumus (un pat ja būtu, kurš tad šos 36 lpp. garus noteikumus izlasiis :P?), ka viss būtu paredzēts un pārdomāts.

Pie tam šādu noteikumu dēļ ciestu daudzi arī godīgi vērtētāji un lietotāji. Un par to vai blogs pārvērtīsies vai nepārvērtīsies par kaut ko citu, viss atkarīgs no mums pašiem. Mums - visiem bloga lietotājiem. Blogs ir tas, kas ir tā lietotāji.

Viss diskusiju slēdzam.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas