Šo es jau paguvu uzraxtīt adminam - Elikam.. un ticu, ka es šoreiz neskatos neobjektīvi uz šo lietu, kaut arī sajūtas iesaistītas, psihaloģiskais faktors..
"Ehhz.. zinu, ka tev pret mani, drošvien, pretenzijas -> vismaz kā adminam pret lietotāju, nevis cilvēku, bet tomēr sūdzēšos tāpēc, ka abudabi man pusraudoša zvana un saka, ka dzēsīšoties ārā dēļ kkāda georga..
Vnk arī man agrāk bija pret viņu pretenzijas, bet es neko neraxtīju, jo bijām sakasījušies.. viņš vnk vienas minūtes laikā 4 manām pēdējām bildēm ielika 3 3 3.. nu Kvanta akountā.. vari paskatīties.. Es uzskatu, ka minūtes laikā cilvēks nevar apskatīt, izvērtēt 4 bildes(Kur nu vēl viena autora) un visām ielikt 3 3 3.. + vēl tām bildēm reitingi diezgan augsti bija.. 2 pēc tā skandāla ieliktas, 2 pirms.. Es jau sapratu, ka viņš visiem tā dara, kad vēroju viņa komentārus.. pēc garastāvokļa liek.. bija vienalga.. bet, man abudabi ir žēl.. un viņa skoliņā bik saraudājās.. vnk pavēroju un arī viņai visām bildēm 3 3 3 ir ielikts vienas minūtes laikā.. saprastu, ka viņš vēl ietu visas bildes pēc kārtas.. bet viņš visus autorus pēc kārtas ņem un liek sliktus vērtējumus.. Es nezinu, vai tas ir smuki? var jau būt, ka viņam ir kkāda dīvaina vērtēšanas sistēma pēc 5 gadiem.. bet man liekās, ka viņš vnk atriebjās par kko visiem pēc kārtas.. Vnk man arī zūd prieks būt blogā, kad ieeju pie bildēm un visām pēc kārtas ir 3 3 3 no viena autora.. vnk fotoaparātu vairs rokās negribās turēt.. kur nu vēl blogā ko likt.. Reiz ar Vismantu(lielmeistaru) diskutējot, viņš man stāstīja, ka vienas bildes izvērtēšanai vajag laiku.. tas nav 2min laiks. .tas ir bik vairāk.. analīzej.. bet tas mežonis jau spēj minūtes laikā visiem 3 ielikt.. Es ceru, ka tu viņu brīdināsi un abudabi tos vērtējumus padzēsīsi.. Jo zinu, ka tu arī neatbalstīsi atriebību.. Es neko neteiktu, ja tas viss būtu ik pēc 3 min.. bet nē.. tas viss ir vienlaicīgi.. Piedod, ka atkal aizraxtījos.. bet vnk baigi stulba sajūta.. Ar cieņu Jānis/Kvant."
varbūt toč bots.. Tiko paskatījos, kā viņš vērtē.. -> paņem vienu autoru.. 3 vai 4 bildēm pēc kārtas iemet atzīmes.. 3 3 3 un iet pie nākamā autora.. Autorus viņš laikam izvēlās pēc tiem, kuri pēdējie online..
Un btw.. ir arī vērojami 4 5 5.. bet ļoti retā gadījumā.. iespējams to viņš dara tāpēc, lai neliktos, ka toč bots..
Un pats foršākais ir tas, ka savus 4 5 5 viņš liek pie galīgi garām bildēm.. bet tās, kas ir ok dok.. viņš liek 3 3 3.. Bet iespējams pēc 5 gadiem pieredzes galviņa saspiežas un cilvēkam gribās visu darīt pa savam, nevis objektīvi..
nu tā jau gluži nav - man viņš šodien novērtējis ap 20 bildēm un ielicis piecus pieciniekus (bet pārējām gan 3/4 3/4 3/4)!
Lucky you! :lol:
nu tik lucky jau ar neesmu...tie trijnieki salikti tik daudz un pie bildēm, kurām bija diezgan augsts novērtējums.. un bez komentiem..
es gan par to nesatrauktos, lai tak viņš liek, jo neba no tā viņa bildes paliks labākas, ka viņš citiem sliktus vērtējumus saliek.
Kā jau teicu -> pārējos tas aizskar.. un ja ieeju iekšā un skatos, 3 3 3 visām bildēm.. man kkā nolaižas vēlme te ienākt un kko darīt.. sabojāts garīgais, besis utt.. Kā var būt vienalga -> lai jau viņš liek <-.. uzskatu, ka, ja blogotājus tas aizskar, tad kkas ir jādara !! Un, ja cilvēks patiešām centies.. viņam darbi ir ok dok.. bet te pēkšņi visām bildēm 3 3 3.. reizēm pat vairs fotogrāfēt negribās.. Par to vajag padomāt, nevis teikt -> lai jau.. Myxa, tu esi vecāks mazliet.. nobriedušāks.. bet es varu teikt kā pusaudzis, ka tas pašapziņu var iedragāt.. <c>Kvant
Georgos ir nenormāls PRO, respektēsim un cienīsim viņa viedokli... ko/kā gribu tā daru
Var jau respektēt.. bet viņa bildes šajā saitā nosūkā.. no 8 bildēm 1 patīk.. pārējās es arī varētu uzfo4ēt.. es drīzāk šajā saitā cienītu Senderu, Nātanu, Briedi utt.. bet nejau nu viņu.. pff.. paskaties uz viņa bildēm.. lai es tādu pie sienas liktu ? nu nē..
Varbūt viņš domā, ka ir pro.. vai arī viņam liela pieredze.. bet bildes neraisa nekādas sajūtas
vajag arī izjust un būt talantam, nevis tikai daudz gadu pieredzi, lai fotogrāfija būtu super.. Es nevienu viņa bildi nevaru nosaukt par izcilu!!
Tas ka viņa bildes sūkā un neviens viņa bildes neliktu pie sienas, pēc tava teiktā, neliedz iespēju sevi pozicionēt PRO līmenī un visiem pārējiem iešķelt pa trijniekam
tik ļoti emocionāli, ka līdz asarām uztvert balsojumu 333 jau nevajadzētu!
Kaa jau teicu, balsojums 333 nav aizliegts, ja vieniigi tas nav "atriebiibas" balsojums vai tendencioza reitinga pazeminaashana. Veerteeshana kaa taada, pati par sevi ir subjektiiva padariishana un liekot atziimes kaadam darbam cilveeks vadaas peec savaam veertiibu sisteemaam, peec savaam speejaam un saprashanu par fotograafiju.
Tas ka veerteejumi ir bez paskaidrojuma arii nepaarkaapj noteikumus, jo obligaats paskaidrojums ir nepiecieshams tad, ja paraadaas veerteejumi 2 vai 1. Cita lieta cik tas ir eetiski salikt daudzus 333 nepaskaidrojot kaapeec. Bet eetika ir tas ko iemaaca vecaaki neviss admini
Njemot veeraa muusu reitinga apreekjinaashanas formulu, ja bilde ir pelniijusi augstu atziimi un daudzi lietotaaji par to ir salikushi labus veerteejumus, tad viens 333 balsojums nevar buutiski ietekmeet ne taas reitngu, ne arii fotograafa reitingu kopumaa, tik buutiski, lai vajadzeetu uztraukties par viena konkreeta cilveeka negatiivismu.
Ja tomeer shaads uztraukums rodas, kas arii protams ir logjiski, tad iesaku aprunaaties ar sho "slikto" atziimju liceeju, paluugt vinjam paskaidrojumu, kaapeec vinjsh taa riikojaas un iespeejams ieguut no vinja atbildes daudz vairaak veertiibas nekaa no plikaa 555...
Dazhreiz darvas karote medus mucaa tikai naak par labu, liek paarveerteet dazhas lietas un iespeejams iemaaciities ko jaunu (vismants).
Es nevaru konstateet kaadu noteikumu paarkaapumu no lietotaaja Georgos, es nevaru aizliegt cilveekam izteikt savu kritiku, es nevaru arii konstateet sheit "atriebiibas balsojumu", jo man nav informaacijas, par ko tad iisti Georgos atriebtos... iespeejams kaadam taada ir, tad suutiet man privaato zinju. Liidz ar to man nav nekaada pamata uzskatiit shos balsojumus par neadekvaatiem.
Veel no sevis.. atceraties - fotograafija ir ljoti subjektiiva padariishana, citam patiik kakjiishi, citiem uz tiem ir alergjija, citam nepatiik kailu viirieshu foto... perfektas fotograafijas nav
Luuk ko es varu pateikt par sho konkreeto gadiijumu.
gribu pabrīdināt, ka "atriebības balsojumi" ir sodāmi, nelieciet manai personībai dubultoties un sodīt tos, kurus sodīt kā cilvēks, ne admins, man galīgi negribētos!
gribu pabrīdināt, ka "atriebības balsojumi" ir sodāmi, nelieciet manai personībai dubultoties un sodīt tos, kurus sodīt kā cilvēks, ne admins, man galīgi negribētos!
japiezīmē ka tāda "atriebības" zemā vērtēšana ir diezgan pastulba(atvainojos) lieta. Tas vien jau ir rādītājs par šīs personas dzīves uztveri, un nespēju uztvert ne kripatiņu kritikas(te runa iet par veselīgu kritiku, nevis... "man nepatīk mats acī". Lai mums mazāk šādu personu un vairāk smuku fotogrāfiju par kurām priecāties.
Man 90% bildēm salicis 333 fun fun fun... laikam kādam nav bijis ko darīt
papētiju tuvāk 8bildes 1minūtē = tas ir mazāk kā 8sek par bildi un es domāju ka 8sekunžu laikā nevar subjektīvi novērtēt bildi. Kādam bik aizgājis ciet
georgos laikam "atriebjas" augstu staavoshajiem, jo mani vinjsh "nemiil" ;-((( tik divaam bildeem vinja balsojums un vienai pat 444.... ek kaa jums veicaas......
Tauta, par ko bazars? Es arī iegāju viņa bildēs un droši varu teikt, ka viņam ir visas tiesības tā balsot, un uztveriet viņa balsojumu par cieņas apliecinājumu, jo viņš ir pie jūsu darbiem bijis (un varbūt pat ļoti objektīvi ir pateicis savu subjektīvo domu). MAN jābrēc, MAN ...greorgos pie manis nav bijis...PALĪGĀ... ...un nevajag nevienam uztvert kāda NIKA balsojumu par fotobloga kopējo nostāju un ja par katru iedomāti sliktāku atzīmi taisīsim traci, adminiem jāiet uz bodi un jāpērk striķis (ja sanāk arī ziepes). Pēdejā laikā bezsniega ziemas ietekmē tiek likti pasliktāki darbi, nekā nedaudz laiku atpakaļ...mani arī nomoka balsošanas problēma...praktiski 444 ir pašlaik augstākais ko var likt labākajām bildēm, ar vienu, diviem izņēmumiem dienā (nedēļā), un tas vien ir no manas puses laps novērtējums, ja es pie darba esmu apstājies, kaut ko ierakstījis, vai kādu cipsru ielicis. Ja likšu godīgi pēc sicapziņa, kāds brēks... Haiduks konusā.
... un uztveriet viņa balsojumu par cieņas apliecinājumu, jo viņš ir pie jūsu darbiem bijis (un varbūt pat ļoti objektīvi ir pateicis savu subjektīvo domu)..
Ja būtu pateicis savu domu, tad OK, bet ja novērtē ar ātrumu 8 darbi minūtē...nu vai zinies! raķete!
Es šodien pavēroju kā Georgos vērtē bildes... 3 3 4 vai 3 4 3 vai 4 3 3 ...
Tas nav kaut kāds bots? :lol:
Dižu mākslinieku nenovērtēja un ielika sliktu atzīmi. Ko nu tagad darīsim? Man piemēram tā bilde arī nepatīk. Turklāt tai ir arī tehniski defekti, kas šāda veida darbā, kur gaismu, modeli un visu pārējo var kontrolēt nav labi.
Es gan nelikšu atzīmi, lai neaizvainotu dižu mākslinieku.
varu pacukstet, ka notiek darbs pie sistemas, kas nolasis balsojumu no acim (MS Vista SP3 required), un balsojuma vertiba tiks automatiski korigjeeta atkaribaa no balsotaja depresijas (vai eiforijas) pakapes, kaa arii sadarbiibaa ar draugiem elvee tiks noteikta balsotaja un autora draudzibas pakape, kas, protams, arii korigees rezultaatu. bus vel dafiga, bet to nedrikst teikt... par so koncepciju interesi jau izradijusas dazas politiskas partijas! :mrgreen:
> jābrēc, MAN ...greorgos pie manis nav bijis...PALĪGĀ... Nuu, nav jaabreec, varbuut bijis, tikai nav veerteejis, es arii taa biezji.
...varbūt neskaitās, 333 skaitās. Es personīgi esmu Georgos pusē...blogā ir demokrātija un viņam ir tiesības balsot tā, kā viņš redz. Un tie kas izteicās slikti par viņa darbiem, apskatiet vēlreiz un salīdziniet ar saviem... vismants jau arī bija slikts tādēļ, ka medus maizi nepelnīti nedeva.
Dižu mākslinieku nenovērtēja un ielika sliktu atzīmi. Ko nu tagad darīsim?
Ja es būtu vienīgias man būtu pajāt... vnk. skatījos bildes un kreisajā malā rāda pēdējo balsojumu... un Georgos tikai dod 3 4 3 visādās variācijās, paskatījos par ko viņš balso...? Pilnīgi nešķiro... draza vai laba bilde, pajāt. Aizsūtīju viņam PM vai neko oriģinālku kā 3 3 4 nemāk, tad šis nedaudz pamainīja ciparus.
<c>kvant.. kā jau kāds minēja 1min laikā 8 bildēm 3 3 3.. tas nav diez ko objektīvi.. Cilvēkam moš kādi kompleksi, varbūt mazliet psixs..
Ja reiz viņš ir tāds pro, lai iet uz sava līmeņa saitu, nevis te visiem liek 3 3 3.. un ja tomēr vērtē, tad dažreiz var paskaidrot.. un minūtes laikā 8 bildēm 3 3 3 nav objektīvi..
Un es nespētu cienīt šādu cilvēku, kura bildes nosūkā, ja viņš vērtē neobjektīvi.. pat ja viņa bildes būtu smukas ! <c>Kvant
Un tie kas izteicās slikti par viņa darbiem, apskatiet vēlreiz un salīdziniet ar saviem...
nu paskatīju, palikās ka pilnīgs sū... tie viņa "darbi", neceļas roka vērtēt
asr, vai mēs abu runājam par Georgos?
Par rakstu. Es vēlreiz prasu, par ko bazars? www.fotoblog.lv... blakus darbs REZ ir novērtēts no Georgos 544, bet tekstā raksta autors to viss nepiemin...nu ieliekiet vēl kadus pāris šitādus lūgumus pēc glaimiem un palamājiet neglaimotājus...neviens vairs negribēs vispār balsot.