Vienīgo reportāžu ko pagaidām redzu ir no Roxanne. TV ziņoja ka Ventspils - Kolka ir braucams. No Rīgas tas ir līkums, bet varbūt tā vērts? P.S. Kolkas pagastvecim iesaku uzlikt maksu par iebraukšanu - gaidāmi Turistos from Rigos. ))
Es plaanoju uz naakamo biezaa sniega stihiju (peec jaunaa gada) taapat kaa pagaashgad, Riiga - Kolka- Riiga ar velo doties. Saprotu ka arii shoreiz nevienam nebuus iekshaas pievienoties man liidzi
Jonatans:Es plaanoju uz naakamo biezaa sniega stihiju (peec jaunaa gada) taapat kaa pagaashgad, Riiga - Kolka- Riiga ar velo doties. Saprotu ka arii shoreiz nevienam nebuus iekshaas pievienoties man liidzi
idiots ko lai citu saka. pec maniem noverojumiem liels daudzums lauku iedzivotaaju un pilseetu pensionaaru arii iedomaajas ka ir nemirstiigi un izveelas arii ziemaa paarvietoties ar velosipeedu.
es jau te nerunāju par izturību. ar velo diezvai pats brauktu bet ar kājām tādu gabsi domāju ka arī ziemā spētu noiet.
manis rakstītais bija par to ka šāda braukšana ir bīstama no satiksmes viedokļa. čoms pagājušajos ziemīšos iebrauca ar auto grāvī jo otrs variants bija uzbraukt virsū pa ceļa vidu braucošam riteņbraucējam. nu normāli tas ir?
Kristaps3:Nē, tas nav normāli, bet tas jau arī nenozīmē, ka visi velo-ziemā-braucēji ir idioti.
Atkarībā no "skatupunkta"- ja braucot autiņā pie stūres, krēslā-sniegā utml pēkšņi lukturu gaismā parādās šie "bojābraucēji" bez dajebkādiem atstarotājiem , vārds "idiots" ir tas labākais, kas nāk uz mēles...
Ehh, ātrākais laikam Kolkā tik Jaungada naktī vai pāris dienas ātrāk būšu.. Tad drošvien jau sniedziņš būs pakusis - neraža... Gan kas zin, varbūt vēl kāds metriņš piesnieg klāt
Nee, ja zini ko un kaa dariit, tad viss ir droshi. Ar velo braucu visu savu apziniigo muuzju, gan sacensiibaas esmu braucis Expertos, gan kaa velokurjers paaris gadus, gan vienkaarshi paradums visu cauru gadu braukt visur un jebkaados apstaakljos..
zo:idiots ko lai citu saka. pec maniem noverojumiem liels daudzums lauku iedzivotaaju un pilseetu pensionaaru arii iedomaajas ka ir nemirstiigi un izveelas arii ziemaa paarvietoties ar velosipeedu.
Vispaar jau labaak ziemaa paarvietoties ar velo, nekaa paarbaaztaa sabiedriskajaa kur ir pilns ar visaadaam zarazaam, kropljiem, zagljiem, un vienkaarshi $%^$&$%&$
Kristaps3:zo, ne jau visi ir lupatas
Thats right!
zo:
Kristaps3:zo, ne jau visi ir lupatas
es jau te nerunāju par izturību. ar velo diezvai pats brauktu bet ar kājām tādu gabsi domāju ka arī ziemā spētu noiet.
manis rakstītais bija par to ka šāda braukšana ir bīstama no satiksmes viedokļa. čoms pagājušajos ziemīšos iebrauca ar auto grāvī jo otrs variants bija uzbraukt virsū pa ceļa vidu braucošam riteņbraucējam. nu normāli tas ir?
Arii velobrauceeju viduu ir kroplji, taapat kaa autobrauceeju viduu, un taapat kaa starp gaajeejiem..
Friidis:
Kristaps3:Nē, tas nav normāli, bet tas jau arī nenozīmē, ka visi velo-ziemā-braucēji ir idioti.
Atkarībā no "skatupunkta"- ja braucot autiņā pie stūres, krēslā-sniegā utml pēkšņi lukturu gaismā parādās šie "bojābraucēji" bez dajebkādiem atstarotājiem , vārds "idiots" ir tas labākais, kas nāk uz mēles...
Tie neredzamie elementi ir biistami visiem, ne tikai autobrauceejiem Piemeeram man, priekshaa ir 2 gaismeklji, 2 aizmuguree, un vel kopaa padsmit atstarotaaju.. jaabuut aklam lai mani nepamaniitu.
NilsS: izklausās pēc tīras zīmēšanās, tipa re cik es atšķirīgs WOW..... a es varu uzspiest 150 !!!! a ķega 215 !