Es papriekšu izveikšu visus darbības testus, un tad VARBŪT noskaistināšu. Tomēr pieļauju domu, ka es viņu pat nekrāsošu, lai vajadzības gadījumā var vieglāk pārmetināt vai kaut ko piemetināt vai tā...
Video darbībā ir, bet nav interesants. Jāgaida, kad kāda skaista meitene pieteiksies nofilmēties galvenajā lomā, tad būs arī video darbībā!
Man no padumjlaikiem ir saglabājies funkcionāli līdzīgs, ne tik stabils, bet kompaktāks verķītis (ap 20 cm) - neliels teleskopisks divposmu monopods ar cilpu vienā un statīva vītni otrā galā. Uzkar kaklā, noregulē augstumu, bildējot atbalsta pret krūtīm. Bišku vairāk stabilitātes, nekā bešā. Vajadzības gadījumā var atbalstīties arī pret kādu ārēju balstu.
Laurelz:ideja laba. tas tikai prieks filmeeshanas vai arii bildeejot ir veerts izmantot? Teiksim kreeslas laikaa, iekstelpaas bez zibenja.
Man fočēšanai tādu drazu nafig nevajag- es tāpat īsti neko nekustīgu nefočēju. A tā 200 mm ar 1/8 varu noturēt bez stabilizācijas. Galvenais pareizi elpot un maigi ar pogu apieties!
Man fočēšanai tādu drazu nafig nevajag- es tāpat īsti neko nekustīgu nefočēju. A tā 200 mm ar 1/8 varu noturēt bez stabilizācijas. Galvenais pareizi elpot un maigi ar pogu apieties!
Nav slikti, skaidrs, tad man gaishaaku stiklu prasaas, jo biezhi sanaak uz ~ 1/10 bildeet
Maris:sony ex 1 domāto es ar mirklī pārmetināju pa savam - dzimtais attālums pilnīgi garām
Un kā? Palīdz šitā štelle?
''dzimtais'' laikam ir nosacīts jēdziens - tika ņemts krāms ko ķipa zolīds kantoris weblapā izmeta kā vienu no ieteicamajiem papildrīkiem (nu reizē ar somām, flashkartēm, filtriem u.t.t) - domāts izrādījās vainu kamerām kam vītne zem stikla vai milzu betām vai... hvz
tika pārtaisīts ērtam attālumam (lai ar regulējās vienalga bij pusmetru no acs) un izmantots tik vienu reizi - kautkādu tele2 konci iefilmējot
rezultāts protams baigs - viss kratās (droshvien mazāk kā no rokas)
man specifika tāda, ka viss no statīva vai monolītmetinājuma krāna... ja vajag no rokas, tad parasti kameru apkaru ar ko smagu un lencē uz kakla - šitais pleca krāms ar manu augumu kopā der mentu reportiem, bet reklāmām tos kurkuļgalvas neiesmērēt
Ideja liidziiga kaa savlaik padumjlaikos razjotais pribambass zenitam, tas gan bij advanceets un ahotnjikiem domaats-kaa bises pakaljgals ar visu gaili utt.