forum.gif
Nost ar pinholi!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nost ar pinholi!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.12.09 16:45
 citēt
Publicēts: 21.12.09 17:51
 citēt
nja.. auni, kas auni.. speeciiga likumdoshana.
a rakstinjsh labs, ar visiem papildmateriaaliem
Publicēts: 21.12.09 17:55
 citēt
automašīnas atpakaļskata kameras tad jau arī sanāk mega saskaņojamais topsecurity spiegaprīkojums... :D
Publicēts: 21.12.09 17:56
 citēt
Man domāt kāds māsters ar 600mm stiklu ar ir gana bīstams...
Publicēts: 21.12.09 19:31
 citēt
heh, 1000mm oldscoolais fix arii ir biistams - ar taadu metaala trubu ka dot pa galvu tad kjobis toch buutu ielauzts!
Publicēts: 21.12.09 20:38
 citēt
shauttra:Man domāt kāds māsters ar 600mm stiklu ar ir gana bīstams...

Glupie UK ierēdņi vienu brīdi tak gribēja aizliegt tele foto objektīvus pēc tam kad viens reportieris ar ļoti garu stobru nofočēja TOP SECRET dokumentu ar visu operācijas nos. kkādam džekiņam kurš kāpa ārā no mašīnas :)))) vo bilde gan nav pa rokai bet skandāls baigais bij :)
Publicēts: 22.12.09 09:42 labots
 citēt
Bet tu ņem un nesaskaņo. Un lai stabulē zēni.
Publicēts: 22.12.09 09:53
 citēt
idiotisms, kad es pinhole taisu no kurpju kastes, ko man uzrakstīt iesniegumu aizsardzības ministrijai, ka veidoju jaunu SLEPENO novērošanas ierīci? :D :D :D
Publicēts: 22.12.09 11:08
 citēt
Reiz man visai labi apmaksāts bizness beidzās AR un PAR publisku pasmiešanos , viens "Aizjūras viedais" ar ļoti daudz svaigznēm nodarbojās ar "Burbuļu pūšanu" nopietnā pasākuma no sērijas "Ienaidnieks ir vissur ir drošas ziņas ka pat iemācijies Angļu valodu" . Par cik atļāvos pasmieties tad man uzjautāja par ko es smejos šitik nopietnā lietā , uz ko atbildēju ka tamlīdzīguas "Atklāsmes" esmu dzirdējis jau pirms 20 gadiem tikai Krievu valodā un to paudējs bij ne mazāk zvaigžnots. Par cik oponents sāka krāsoties LV karoga krāsā tad finišēju ar texstiem ka manuprāt ir "Struktūras" kur IDIOTU skaits pieaug proporcionāli Rangam un pakāpei neatkarīgi ne no valsts ne lietotās valodas. Tad es sagribēju doties pusdienās, kuras burbuļu pūtējs bija pamatīgi aizkavejis :):)
Publicēts: 23.12.09 14:11 labots
 citēt

Assistant Commissioner Bob Quick said he "deeply regretted" revealing a secret document to photographers when he arrived for a briefing at No 10.

The document, clearly marked "secret", carried an outline briefing on an ongoing counter-terrorism operation.

Dēļ šitā britu čalīša gribēja banot pāris gudrinieki telefoto objektīvus :D Tas nekas ka gudrāk būtu to dokumentu ielikt mapē ;d
Publicēts: 23.12.09 16:49
 citēt
kā Einšteins teica - "divas lietas ir bezgalīgas - telpa un cilvēku stulbums. starp citu, par telpu (?) neesmu pavisam drošs.". nu, ka tie stulbākie cilvēki intensīvāk laužas pie varas, laikam visā plašā pasaulē novērojama parādība - ka tiek arī, laikam lokāla īpatnība.
Publicēts: 23.12.09 17:20 labots
 citēt
Assistant Commissioner Bob Quick said he "deeply regretted"

Brīžiem liekas, ka tos tekstus viņiem sacer robots. Deeply regret ir viena no oficiālajām emocionālajām standartfrāzēm visiem dzīves gadījumiem.
Kā mainīgs mākoņu daudzums meteorologiem. Vai "progress has been made", ziņojot par oficiālu sarunu rezultātiem.
Publicēts: 23.12.09 17:53
 citēt
Nu savulaik jau mūsu Depešņiki aizbrauca uz kaut kādiem laukiem vienu pensionāri iebaidīt, kad tā bij kalvītim uzrakstījusi vēstuli...:D
Publicēts: 23.12.09 18:23
 citēt
a kaa shis , ir kaads meeginaajis? www.finn.no...
Publicēts: 23.12.09 18:43
 citēt

Tak shito pats var uztaisiit!
Publicēts: 23.12.09 18:50 labots
 citēt
Shita normala izskatas:

17£ iseskaitot piegaadi.
Publicēts: 23.12.09 19:34
 citēt
Jonatans - jaa, gan jau no body cap'a. A aizliegt pihnoli un apkarot to nav iespeejams
Publicēts: 24.12.09 10:17 labots
 citēt
Pinholi šobrid var pat bērnu preču veikalā nopirkt. ja kas. DIY variantā, protams. 8 Ls, ja vien ZSv laupītājiem nav sagribējies vairāk ieraut.
Bet vispār jau nekas vairs nepārsteidz. Un tas ir slikti.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):