forum.gif
"Shutteristiem" pa zobiem?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / "Shutteristiem" pa zobiem?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.12.09 20:02
 citēt
www.fotosiena.lv...
Lasīt komentus. :(
Publicēts: 21.12.09 20:06
 citēt
nav komentu
Publicēts: 21.12.09 20:08
 citēt
A kur ir?
Publicēts: 21.12.09 20:09
 citēt
mr.ansis Profils PM Galerija
[17/12/2009 15:24]
izskatās pēc privātas naftas urbšanas platformas Loti laimīgs
izskatās pēc privātas naftas urbšanas platformas :D

Loti laimīgs Smaidošs Bēdīgs Pārsteigts Apjucis Vēsais Smejas Saniknots Ķircina, ņirgājās Apkaunots Ļoti bēdīgs, raud Ļauns, apvainojies Ļauns, velnišķīgs Nevainīgs Piemiedz ar aci Izsauciens Vairāk Emociju
Evita Profils PM Galerija
[17/12/2009 15:28]
nē... tā filma - Ūdens pasaule ar B.Villisu - riktīgs gadžetkatamarāns... buras tikai nav uztākelētas... Piemiedz ar aci
nē... tā filma - Ūdens pasaule ar B.Villisu - riktīgs gadžetkatamarāns... buras tikai nav uztākelētas... ;)

Loti laimīgs Smaidošs Bēdīgs Pārsteigts Apjucis Vēsais Smejas Saniknots Ķircina, ņirgājās Apkaunots Ļoti bēdīgs, raud Ļauns, apvainojies Ļauns, velnišķīgs Nevainīgs Piemiedz ar aci Izsauciens Vairāk Emociju
G.V. Profils PM Galerija
[17/12/2009 15:37]
Un ko viņš dara ar šito brīnumu pie paša krasta (tas pēc viļņiem redzams)?
Un ko viņš dara ar šito brīnumu pie paša krasta (tas pēc viļņiem redzams)?

mr.ansis Profils PM Galerija
[17/12/2009 18:10]
Evit', ūdenspasaulē bija pa pusei liss, bet ne b.vilLISS - tas bija K.Kostners Piemiedz ar aci
Evit', ūdenspasaulē bija pa pusei liss, bet ne b.vilLISS - tas bija K.Kostners ;)

Evita Profils PM Galerija
[17/12/2009 18:27]
Ansi, tik sen skatījos, ka vairs neatminos... Loti laimīgs paldies... (man pašai priekš sevis bij pārsteigums, ka nosaukumu atcerējos) Piemiedz ar aci
Ansi, tik sen skatījos, ka vairs neatminos... :D paldies... (man pašai priekš sevis bij pārsteigums, ka nosaukumu atcerējos) ;)

Valdis Profils PM Galerija
[18/12/2009 00:49]
Visu cieņu! Veiksmi! Šajā albumā , diemžēl, redzēju (līdz šim) klaju kiču...
Visu cieņu! Veiksmi! Šajā albumā , diemžēl, redzēju (līdz šim) klaju kiču...

Ipis Profils PM Galerija
[18/12/2009 01:46]
ieliku Smaidošs, kaut gan tās gaišās holizonta līnijas dēļ vajadzēja likt Bēdīgs. Tehniski smaga kļūda.
ieliku :), kaut gan tās gaišās holizonta līnijas dēļ vajadzēja likt :(. Tehniski smaga kļūda.

stings Profils PM Galerija
[20/12/2009 22:08]
būšu skarba- bet neizturēju... ar šito bildi topā fotosiena dodas fotobloga virzienā....
būšu skarba- bet neizturēju... ar šito bildi topā fotosiena dodas fotobloga virzienā....

G.V. Profils PM Galerija
[20/12/2009 22:18]
No 4 pareizajiem balsotājiem nodibināt tribunālu, kurš tad tos 51 nepareizos bloga spiegus notiesā uz nošau... tfu tu, uz nobanošanu.
No 4 pareizajiem balsotājiem nodibināt tribunālu, kurš tad tos 51 nepareizos bloga spiegus notiesā uz nošau... tfu tu, uz nobanošanu.
Publicēts: 21.12.09 20:09
 citēt
[20/12/2009 22:36]
šlāgerdziesmu cienātāji vienmēr ir vairāk par operas... netiesāju, ka visiem ir jāpatīk viens... es te par fotosienas gaumi.... kura virzās uz fotobloga pusi... pareizs, nepareizs vispār netika lietots
šlāgerdziesmu cienātāji vienmēr ir vairāk par operas... netiesāju, ka visiem ir jāpatīk viens... es te par fotosienas gaumi.... kura virzās uz fotobloga pusi... pareizs, nepareizs vispār netika lietots

tundra Profils PM Galerija
[20/12/2009 22:37]
kas tad ir fotobloga virziens? Vai tas ir virziens, kur stings savu mākslu nerāda?
kas tad ir fotobloga virziens? Vai tas ir virziens, kur stings savu mākslu nerāda?

[20/12/2009 22:44]
es te runāju par šo konkrēto bildi... bildes autoru neanalizējam, tāpēc varbūt arī neanalizējam mani. Es varu pateikt, kas man neļauj par šo bildi sirsniņu likt.... varbūt tie, kas ir ielikuši sirsniņu- var pastāstīt, kas bildē ir sirsniņas vērts ? Loti laimīgs
es te runāju par šo konkrēto bildi... bildes autoru neanalizējam, tāpēc varbūt arī neanalizējam mani. Es varu pateikt, kas man neļauj par šo bildi sirsniņu likt.... varbūt tie, kas ir ielikuši sirsniņu- var pastāstīt, kas bildē ir sirsniņas vērts ? :D

ekotips Profils PM Galerija
[20/12/2009 23:32]
stings ar to gribeeja teikt, ka shutter pamazaam aug ;-p ...... stings, ko tad apgrozies tai s*** fotoblogaa?!?!?!
stings ar to gribeeja teikt, ka shutter pamazaam aug ;-p ...... stings, ko tad apgrozies tai s*** fotoblogaa?!?!?!

[21/12/2009 01:52]
neesmu teikusi s*** fotoblogs.... tur ar paziņām var papļāpāt Loti laimīgs
neesmu teikusi s*** fotoblogs.... tur ar paziņām var papļāpāt :D

BonyFace Profils PM Galerija
[21/12/2009 21:48]
gļuks ar horizontu
gļuks ar horizontu

Eltons Profils PM Galerija
[21/12/2009 23:33]
BonyFace... esi pretrunā pats ar sevi: [url=www.fotosiena.lv/index...ber_id=619]www.fotosiena.lv/index...ber_id=619[/url]
Publicēts: 21.12.09 20:49 labots
 citēt
Ev, nu beidziet.
Rižajai Stingai nekad nekas nebūs pa prātam, lai takš iztarkšķas un izlādējas.
Publicēts: 21.12.09 20:52
 citēt
Intereses pēc piereģistrējos iekš tās sienas, bet nezkāpēc nevienu komentāru zem šīs Eltona bildes neredzu. Zem citām bildēm komentus redz. Kas tur pa sistēmu?
Publicēts: 21.12.09 20:55
 citēt
Friidis, a tu nobalso - un tad redzeesi ;-)))) Mani no turienes wanags izmeta ar visaam bildeem - pieregjistreejos kaa ekotips, lai vareetu jamos pakacinaat ;_)))
Publicēts: 21.12.09 20:56
 citēt
Friidis:Intereses pēc piereģistrējos iekš tās sienas, bet nezkāpēc nevienu komentāru zem šīs Eltona bildes neredzu. Zem citām bildēm komentus redz. Kas tur pa sistēmu?

A tur vispirms jānobalso, tikai tad var redzēt komentārus un pats pierakstīt savējos.
Patiesībā normāla, kā tagad saka, fīča.
Publicēts: 21.12.09 20:59 labots
 citēt
Stings dzīvajā ir tāda klusa pele, starp citu.
Bet kašķus ceļot izpaužas tikai forumos.
Šeit vietā laikam tas, par ko Freids rakstīja...
Publicēts: 21.12.09 21:01
 citēt
Elton, nevajadzēja bildi likt inkognito :), tad var redzēt komentus, tik vērtējumu gan ne. stings lai tarkšķ tirgū nevis publiskajā telpā.
Publicēts: 21.12.09 21:03
 citēt
welns:Elton, nevajadzēja bildi likt inkognito :), tad var redzēt komentus, tik vērtējumu gan ne. stings lai tarkšķ tirgū nevis publiskajā telpā.

Tā būs jādara turpmāk.
Jo manas bildes šā kā tā atpazīstamas.
Un ažiotāža ap tām.
Kas arī bija jāpierāda....
Publicēts: 21.12.09 21:06
 citēt
cik nu tas bildes var pa bildēm nosaukt, bet jā. pa gabalu var pazīt.
Publicēts: 21.12.09 21:08
 citēt
Tieši tā ir jau tur viens otrs malacis, kurš blogā VAIRS nav reģistrējies, bet ielien šeit palūr, kas ko saražojis un konsekventi fotosienā iekrāmē zaļo purniņu, ceru, ka saprati par ko runāju :D
Publicēts: 21.12.09 21:11
 citēt
he heee - es jau mazajam napoleoninjam VISU pateicu, ko es domaaju par vinju un vinja pavadonjiem ;-)))
Publicēts: 21.12.09 21:12 labots
 citēt
Eltons:A tur vispirms jānobalso, tikai tad var redzēt komentārus un pats pierakstīt savējos.
Patiesībā normāla, kā tagad saka, fīča.
nu, ko man, jāpieraksta vismaz "voina huiņa, glavnoje manjovri!", ja gribu palasīt komentus? vairums pasažieru jau tie paši, tak shutterī d.h. lielīgi visi.
Publicēts: 21.12.09 21:19
 citēt
welns:Tieši tā ir jau tur viens otrs malacis, kurš blogā VAIRS nav reģistrējies, bet ielien šeit palūr, kas ko saražojis un konsekventi fotosienā iekrāmē zaļo purniņu, ceru, ka saprati par ko runāju :D

Jā, nu Kārlis ir konsekvents zaļo ģīmīšu licējs.
Savulaik salecāmies, tagad atriebjas kā spēj.
Bērnudārzs, patiesībā.
Publicēts: 21.12.09 21:20
 citēt
bet galvenais, ka uzskata sevi par baigi kruto blogu .... kuram shutter ij blakus nestaav, a kad paskataas pa riiidim , kada sbidles topaa nokljuust - da nearko neatshkjiras no bloga ;-)))))) Un taa ari bus, kameer nebuus kaut kaads filtrs uz balsojumu ....
Publicēts: 21.12.09 21:21
 citēt
Man tas pac, arī ar šiem salecos smagi, pat viens otrs (ne Kārlis) piedraudēja, ka LV serveros man dzīves nebūs :D izrādās viņiem nebija taisnība. Par bērnudārzu tev pilnībā piekrītu :D.
Publicēts: 21.12.09 21:24
 citēt
upss - nevis shutter, bet fotoblogs nestaav blakus;-)
Publicēts: 21.12.09 21:24
 citēt
dansiga pavērojot pēdējā laika shutter bildes, kur "vadonis" visādos veidos sabildēts + MB un digi graudi rullē, kā arī jo plikāks pašportrets (ieteicams MB), jo krutāk, tad var tikai mierīgi pasmaidīt. :)
Publicēts: 21.12.09 21:25
 citēt
Snobi viņi ir jā, tas tiesa.
Publicēts: 21.12.09 21:26
 citēt
Kārlis lāga vecis, nav ko aiztikt. Katram jau mums sava ute - neesam taču ideāli ;)
Publicēts: 21.12.09 21:29
 citēt
CerambyX:Kārlis lāga vecis, nav ko aiztikt. Katram jau mums sava ute - neesam taču ideāli ;)

Pilnīgi piekrītu.
Arī Ušakovs ir lāga vecis... kamēr muti nepalaiž...
Publicēts: 21.12.09 21:35
 citēt
Nav mazsvarīgi kas tu esi par cilvēku. Ne tikai fotogrāfs vai mākslinieks.
Publicēts: 21.12.09 21:35 labots
 citēt
Eltons:
Pilnīgi piekrītu.

Labi, labi - Tu te ar savu rusofobiju iekšā nejauc. Ne par to stāsts.
Cik bijusi virtuāla komunikācija ar Kārli, tad nekādu problēmu neesmu saskatījis. Problēmas drošvien rodas, ja satiekas divi tādi ego, kas abi ir vienlīdz "lieli un vareni" un neviens negrasās piekāpties - tad ugunis un zibeņi šķīst un viens uz otru apvainojas.
Publicēts: 21.12.09 21:46
 citēt
welns, vo vo - tur taaada napoleoninja diktatuura ... o jeeee .......
Publicēts: 21.12.09 21:48
 citēt
CerambyX:
Eltons:
Pilnīgi piekrītu.

Labi, labi - Tu te ar savu rusofobiju iekšā nejauc. Ne par to stāsts.
Cik bijusi virtuāla komunikācija ar Kārli, tad nekādu problēmu neesmu saskatījis. Problēmas drošvien rodas, ja satiekas divi tādi ego, kas abi ir vienlīdz "lieli un vareni" un neviens negrasās piekāpties - tad ugunis un zibeņi šķīst un viens uz otru apvainojas.

Bet sižets vienāds: Stings tāda klusa dāmīte cilvēkos, bet kašķiga bāba fōrumos;
Kārlis galants un tēvišķīgs pret tiem, kas viņam glaimo, bet tikko kāds viņam izsaka kritiku, vai viņš zaudē tā paliek pavisam cits cilvēks;
Ušakovs tēlo inteļigeņķiku ačkariku, bet patiesībā ir tas kas viņš ir...
Publicēts: 21.12.09 21:55
 citēt
Eltons:

Bet sižets vienāds: Stings tāda klusa dāmīte cilvēkos, bet kašķiga bāba fōrumos;
Kārlis galants un tēvišķīgs pret tiem, kas viņam glaimo, bet tikko kāds viņam izsaka kritiku, vai viņš zaudē tā paliek pavisam cits cilvēks;
Ušakovs tēlo inteļigeņķiku ačkariku, bet patiesībā ir tas kas viņš ir...

Nu es ar esmu bijis kritis Kārļa nežēlastībā un nesaskatu tajā apstāklī nekādu problēmu. Bijušas visai interesantas un karstas diskusijas un noderīgas atklāsmes radušās to rezultātā. Katrā ziņā neredzu par ko turēt ļaunu prātu - jau nu vienīgi aiz tā apstākļa, ka pats saproti, ka viņam bieži vien ir taisnība. Un tas drošvien kremt, ne? :)

Un par klusumu cilvēkos jau nu ar šaujam garām man domāt... Padomā loģiski, ne visi cilvēki spēj iejusties svešos cilvēkos (zinu sevi - tāpēc saku droši) - un līdz ar to loģiski, ka es, piemēram, iemests jūsu foto-draugu pulkā sēdēšu klusi stūrī un ne vārda nerunāšu. Bet vai tas nozīmē, ka es ikdienā starp saviem draugiem sēžu kluss stūrītī? Ne taču... Un virtuālās vides uzvedību drīzāk var pielīdzināt otram gadījumam nevis pirmajam, jo tur nepastāv tā 'nepazīšanās' barjera, jo visi daudz mas izr vienādi - virtuāli.
Ok - ja Tu Stingu pazīsti personā kādus vairākus gadus un esat labi draugi/paziņas un tad viņa ikdienā ir klusa, bet forumā kašķējas, tad ņemu savus vārdus atpakaļ.
Publicēts: 21.12.09 22:00
 citēt
Veselīgu kritiku šeit iesaistītie cilvēki atbalsta, bet zaļos ģīmjus (BEZ KOMENTIEM) atriebības nolūkā gan ne.
Publicēts: 21.12.09 22:05 labots
 citēt
"ja Tu Stingu pazīsti personā kādus vairākus gadus un esat labi draugi/paziņas un tad viņa ikdienā ir klusa, bet forumā kašķējas, tad ņemu savus vārdus atpakaļ."

Neņem, neņem, viss pareizi.
Stingu jau arī satiku tikai vienā tusiņā (starp citu, tajā, kurā kolēģis Gvido B. mani nobildēja tajā stulbajā kaskā, ko patreiz eksponēju savā profīlbildē).
Publicēts: 21.12.09 22:08
 citēt
Eltons, es Tev pierkiitu domas par stingu par 100% ;-))))
Publicēts: 21.12.09 22:12
 citēt
kašķīgās sievietes rullē. :D
Publicēts: 21.12.09 22:15
 citēt
kaadas nu kuram sievietes patiik ......
Publicēts: 21.12.09 22:16
 citēt
Bet bez viņām dzīve tāda garlaicīga :D
Publicēts: 21.12.09 22:20
 citēt
:D nu sasmējos... Eltons mani pazīstot... vienā tusiņā nez cik gadus atpakaļ kopā bijām... jāpadomā, vai vispār kādu vārdu pārmijām.. klusa pelīte :D nu lai jau... par to bābu- nu riktīgi bloga stilā... pieļauju, ka Eltons tā nemaz reālajā pasaulē nerunā....
es par bildi gribēju parunāt, bet atkal viss pagriežas uz personālijām....
Elton, pastāsti, kas tai bildē ir labs, ko man kā iesācējai vajadzētu mācīties? kompozīcija laba? krāsu salikums harmonisks? vairāku bilžu salikšana kopā, ka nekur piesieties? tikai lūdzu bez peronāliju iztirzājumiem,,,"D
Publicēts: 21.12.09 22:22
 citēt
stings::D nu sasmējos... Eltons mani pazīstot... vienā tusiņā nez cik gadus atpakaļ kopā bijām... jāpadomā, vai vispār kādu vārdu pārmijām.. klusa pelīte :D nu lai jau... par to bābu- nu riktīgi bloga stilā... pieļauju, ka Eltons tā nemaz reālajā pasaulē nerunā....
Elton, pastāsti, kas tai bildē ir labs, ko man kā iesācējai vajadzētu mācīties? kompozīcija laba? krāsu salikums harmonisks? vairāku bilžu salikšana kopā, ka nekur piesieties? tikai lūdzu bez peronāliju iztirzājumiem,,,"D

Labāk pastāsti cik labas TAVAS bildes.
Publicēts: 21.12.09 22:23
 citēt
a kur Eltons raxtija, ka LABI paziist!?!?!?!?
Publicēts: 21.12.09 22:24
 citēt
welns:
stings::D nu sasmējos... Eltons mani pazīstot... vienā tusiņā nez cik gadus atpakaļ kopā bijām... jāpadomā, vai vispār kādu vārdu pārmijām.. klusa pelīte :D nu lai jau... par to bābu- nu riktīgi bloga stilā... pieļauju, ka Eltons tā nemaz reālajā pasaulē nerunā....

Labāk pastāsti cik labas TAVAS bildes.

www.fotoblog.lv...
nu tad pasaki, kas tev te tā patika? :D
Publicēts: 21.12.09 22:27
 citēt
dansiga:a kur Eltons raxtija, ka LABI paziist!?!?!?!?

par to arī sasmējos, no kurienes radās domas, ka Eltons mani pazīst :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt