forum.gif
"Shutteristiem" pa zobiem?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / "Shutteristiem" pa zobiem?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.12.09 16:51
 citēt
Eu, "karavīri"! Varbūt vismaz Ziemassvētku laikā noslēgt pagaidu pamieru?...:)))
Publicēts: 23.12.09 17:07
 citēt
Diemžēl tas tev, puisīt mīļo, nav pa vagai "Kad tevi attārpošu"... ... Мечтать не вредно, вредно переоценивать свои реальные возможности красивой попочки - лечение геморроя гарантировать, увы, не смогу.

Priecīgus ZS! ;)
Publicēts: 23.12.09 17:23
 citēt
A PAR KO "Shutteristiem" pa zobiem? :) lecīgi jau ir pār mēru, bet. ko nopākstojuši? :(
Publicēts: 23.12.09 17:30
 citēt
Es jau pasveicināju Zaļo cilvēciņu zem savas bildes.
Lai Miers Fotoblogā un priecīgs prāts!
Ko novēlu arī visiem visiem!

P.S. Rīt publicēšu kārtējo banaļņiku... zaļie cilvēciņi u.c. stingi, nemaz neveriet vaļā... užas kas būs...
Publicēts: 23.12.09 17:41
 citēt
Starp citu, kas mums tas zaļais cilvēciņš ir?
Izrādās, FACE.LV kadrs:
īstais vārds Jānis
dzimums vīrietis
dzimšanas datums
01.07.1988 21
atrašanās vieta Latvija, Rīgas rajons
nodarbošanās mācības
izglītība pamatskolas izglītība
Publicēts: 23.12.09 17:50
 citēt
cik gan zemiska rīcība ar pirmo nummuru izsētajam bloga fotogrāfam, šādi publicējot nez kur sagrābstītu nepatiesu informāciju. Bet ko gan var gaidīt, uzvedība identiska nepatiesajiem un absurdajiem darbiem.
Publicēts: 23.12.09 17:59 labots
 citēt
greenman:cik gan zemiska rīcība ar pirmo nummuru izsētajam bloga fotogrāfam, šādi publicējot nez kur sagrābstītu nepatiesu informāciju. Bet ko gan var gaidīt, uzvedība identiska nepatiesajiem un absurdajiem darbiem.

Bet kas tad Tev būtu slēpjams no topošajiem kolēģiem, ka Gūgles tantei jāprasa?
Profīlbildē nerādi savu daiļo vaigu.
Lecies.
Bilžu nav.
Līdz ar to jādomā, kāda iemesla dēļ šurp esi nācis.
Publicēts: 23.12.09 18:11
 citēt
Aha zvaigžnu slimība, uzpūstās viltus slavas sindroms ne? Uzskats ka visiem jāklanās tavu smērējumu priekšā un jālej katarses asaras, pārējiem kas izvirza skepsi ir ļaunie spiegi, sazvērestības aktīvisti un tamlīdzīgas blēņas ne? Ja nevar aizstāvēt savu pseidofotogrāfiju, tad jēmetas nomelnot un pazemot oponentu? Bet redz ir lērums fotoamatieru kuriem interesē tīra un patiesa fotogrāfija nevis sakrāšļota fikcija, pasaciņas pirmsskolas vecuma bērniem. Esmu te fotoblogā jau labu laiku, nāku te lai apskatītu to sakarīgāko ko letiņu fotoamatieri ir paveikuši pēdējā laikā. Un nepatīkami pārsteidz tā tendence ka nu tukšas lubočnajas kartočkas kā no ķīniešu dvieļiem izkonkurē īstu fotogrāfiju. Īpaši ja redzams ka reitingi mākslīgi uzpūsti ar ļoti aktīvu pielīšanu un savējo atbalstu.
Publicēts: 23.12.09 18:18
 citēt
Pareizi,īstās fotogrāfijas nav jāmeklē topā,tām reitings parasti 6.2-6,4,nevar teikt,ka šeit tādu nav.Bet tā nu iegājies,ka krāsainos žurnālus cilvēki pērk biežāk un vairāk kā labas mākslas grāmatas.
Publicēts: 23.12.09 18:38
 citēt
Eltons:Līdz ar to jādomā, kāda iemesla dēļ šurp esi nācis.

Bet vai tev pašam ir kāda reālistiska hipotēze, kāpēc cilvēki piestaigā fotosaitos un (ne)rāda savas bildes?
Publicēts: 23.12.09 18:52
 citēt
fotto:
Eltons:Līdz ar to jādomā, kāda iemesla dēļ šurp esi nācis.

Bet vai tev pašam ir kāda reālistiska hipotēze, kāpēc cilvēki piestaigā fotosaitos un (ne)rāda savas bildes?

Lai parādītu savu "ES"...:)))
Publicēts: 23.12.09 19:02
 citēt
es tā arī nesapratu par ko ir strīds un kautiņš. Izlasīju visas trīs lapas un tur vieni vienīgi apvainojumi, vai nesāk apnikt???

welns, paskaidro latviskiem vārdiem, kāpēc tēma tika uzsākta?
Publicēts: 23.12.09 19:05
 citēt
Andreass:es tā arī nesapratu par ko ir strīds un kautiņš. Izlasīju visas trīs lapas un tur vieni vienīgi apvainojumi, vai nesāk apnikt???

Velni un velniņi (mūsos) pirms Ziemassvētkiem plosās...:)))
Publicēts: 23.12.09 19:19
 citēt
Andreass:es tā arī nesapratu par ko ir strīds un kautiņš. Izlasīju visas trīs lapas un tur vieni vienīgi apvainojumi, vai nesāk apnikt???

lai parādītu atsevišķu fotoportālu lietotāju attieksmi (šoreiz pret FB). No manas puses tas viss, ko gribēju pateikt uzsākot tēmu. Tas ka atsevišķu lietotāju savstarpējo "simpātiju" rezultātā, ne viena vien tēma pārvēršas par zemisku viens otra apvainošanu un sevis cildināšanu nav mana problēma. :D
Publicēts: 23.12.09 19:53
 citēt
ekoists:tām reitings parasti 6.2-6,4

paldies, nomierināji! :D
fotto:... kāda reālistiska hipotēze, kāpēc cilvēki piestaigā fotosaitos un (ne)rāda savas bildes?
no vuāristiem, ne no ekscibricionistiem! :D
Publicēts: 23.12.09 20:05 labots
 citēt
lai parādītu atsevišķu fotoportālu lietotāju attieksmi

Un tagad, kad ne tikai parādīji, bet arī iemūžināji, kas tālāk? Šie nokaunējās, tu guvi baudu, Fotoblogs ieguva vienu nemirstību un pārgāja nākošajā līmenī?
Vēl to varētu izkalt akmenī, iecept pīrāgā, uzzīmēt uz sētas un apdziedāt eposā. Visas būtu vienādi bezvērtīgas darbības, jo ... welns ir un paliek reģistrēts Shutter lietotājs.
Publicēts: 23.12.09 20:09
 citēt
Harald,sasmīdināji un uzlaboji garastāvokli vairāk par visiem''priecīgus zsv''vēlētājiem kopā...
Publicēts: 23.12.09 20:13 labots
 citēt
Vanderfons:
lai parādītu atsevišķu fotoportālu lietotāju attieksmi

Un tagad, kad ne tikai parādīji, bet arī iemūžināji, kas tālāk? Šie nokaunējās, tu guvi baudu, Fotoblogs ieguva vienu nemirstību un pārgāja nākošajā līmenī?
Vēl to varētu izkalt akmenī, iecept pīrāgā, uzzīmēt uz sētas un apdziedāt eposā. Visas būtu vienādi bezvērtīgas darbības, jo ... welns ir un paliek reģistrēts Shutter lietotājs.

Tev bija iespēja paspīdēt ar jaunajām profila bildītēm. :)
Publicēts: 23.12.09 22:04
 citēt
Friidis:
fotto:/quote]

Lai parādītu savu "ES"...:)))

Būtu jau labi, ja šie spētu kaut ko parādīt.
Krieviem ir labs teiciens, kad iziet sabiedrībā: na drugih posmotreķ i sebja pokazaķ.
Būtu lieliski ja tas šeit darbotos.
Šoreiz redzu tikai bezargumentu ķengāšanos no kaut kāda anonīma nika.
Nemaz nav psiholoģiskās analīzes vērts.
Publicēts: 23.12.09 22:15
 citēt
Eltons ir Tav īstais vārds/uzvārds? :)
Publicēts: 23.12.09 22:55
 citēt
Eltons:
Krieviem ir labs teiciens, kad iziet sabiedrībā: na drugih posmotreķ i sebja pokazaķ.

Vispār jau pareizi. Smalkāk izsakoties, ja fotogrāfētājs grib noskaidrot savu reitingu citu fotogrāfētāju vidū, tad viņš izliek savas bildes visos iespējamos forumos, nepacietīgi gaida vērtējumu, pozitīvu kritiku u.t.t.
Bet ja cilvēkam nevajag to reitingu? Kāda suņa pēc viņam izstādīt savas bildes fotosaitos? Tā kā bilžu neesamība nav iemesls pārmetumiem, bet gan bīstams simptoms - iespējams, ka šis cilvēks ir visbriesmīgākais, ko fotogrāfs vien var sastapt - vienkāršais skatītājs. Retos gadījumos cilvēks bez bildēm - tas ir fotogrāfs. Bet tas ir ļoooooti reti (zinu, ka laiku pa laikam visādus fotosaitus apskata Janaitis un Lielbriedis)
Publicēts: 23.12.09 23:17
 citēt
www.youtube.com... ..............................................
Publicēts: 24.12.09 02:55 labots
 citēt
Jautrība sit auxstu vilni :):)
www.youtube.com... Brīžam jau man šams kolchorss škiet kā no šejienes www.youtube.com...
Publicēts: 24.12.09 17:40
 citēt
Visiem priecīgus!
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 24.12.09 18:49
 citēt
pīs!
Publicēts: 24.12.09 18:49 labots
 citēt
Publiski apvainojumi,publiki draudi.. Nu ko man jums teikt? Tak beidzat uzvesties kā bērni, varbūt izrunājaties privāti? kapēc jums ir vēlme to darīt publiskajā telpā? Varbūt kad privāti parunāsiet sapratīsiet viens otru, un varbūt pat iepazīsiet viens otru no citas,labākas puses.. Kad pubiski te runājat tad jau neņem gavā viens otra apvainojumus,tik ar nākamo gājienu domājat kā atdarīt ar lielāku apvainojumu ;)
Tiem kuri te tik bravūrīgi draud viens otram sasist seju----->esat vīri un ta beidzot to arī izdarat,varbūt pēctam būs miers,citādi izklausās kā bērni sēta:"mans tētis stiprāks par tavējo":D
Dzirdēju vēl pārmetumus par anonimitāti---- Reinis Frētis :D:D:D

Priecīgus un gaišus jums svētkus :)
Publicēts: 24.12.09 22:11
 citēt
zoziiti, varbuut arii aicini delfu komenteetaajus satikties, sabuchoties :) Tev labi sanaak :)
Prieciigus jums!
Publicēts: 24.12.09 23:51
 citēt
Laurelz:zoziiti, varbuut arii aicini delfu komenteetaajus satikties, sabuchoties :) Tev labi sanaak :)
Prieciigus jums!

Paldies :D Man pašam pa to tekstu nedaudz smiekli sanāca, baigi nopietni izklausos :D:D:D Es domāju ka te nav tā pati pokemonu publika kas delfos, te noteikti morāli nobriedušāki cilvēki..
Publicēts: 25.12.09 22:31
 citēt
Lunis:Jautrība sit auxstu vilni :):)
www.youtube.com...

Autoram ar steigu jāarstējas no narcisma!
Publicēts: 25.12.09 23:35
 citēt
Zoziitis, kūdīt nav labi!
tie kas gribēs, tie satiksies un visu sakārtos. un nav kā maziem bērniem uzreiz jākaujas, tas vecums domāju, ka sen jau aiz kalniem, varbūt tev vēl prātā, bet šeit lielākai daļai (kā jau pats teici) nav tie gadi kad būtu jākaujas.
Portreti jau sen ir teicis, ka šeit vienkārši notiek čatiņš.
Publicēts: 26.12.09 00:01
 citēt
Visa šitā "interneta purnā došana" manī izsauc smīnu. Man grūti teikt- vai tiešām čatisti arī kādreiz varētu sakauties pa īsto, man nav tādas pieredzes- esmu pārāk resns, lai kāds man kādreiz kaut ko mēģinātu provēt. Sola jau bieži, dažādos portālos. Vairumā gadījumu mazi pirdieni, kuri nejauši satiekoties minstinās un klepo un pa purnu vairs dot negrib, griež kā joku...nu, es jau ar tik rezultātā draudzīgi pasmejos...:D
Publicēts: 26.12.09 00:05 labots
 citēt
Andreass:Zoziitis, kūdīt nav labi!
tie kas gribēs, tie satiksies un visu sakārtos. un nav kā maziem bērniem uzreiz jākaujas, tas vecums domāju, ka sen jau aiz kalniem, varbūt tev vēl prātā, bet šeit lielākai daļai (kā jau pats teici) nav tie gadi kad būtu jākaujas.
Portreti jau sen ir teicis, ka šeit vienkārši notiek čatiņš.

Nu man galīgi nav prātā te ar kādu kauties,es esmu mierīgs un pacietīgs cilvēks.. :) Čatiņš, pamatota kritika, to es saprotu, bet kad sāk viens otram internetā anonīmi draudēt..hmm.. tas ir kā mamai aiz muguras drošībā vēl parādīt mēli :D:D:D
Publicēts: 26.12.09 00:16
 citēt
Portreti:Visa šitā "interneta purnā došana" manī izsauc smīnu. Man grūti teikt- vai tiešām čatisti arī kādreiz varētu sakauties pa īsto, man nav tādas pieredzes- esmu pārāk resns, lai kāds man kādreiz kaut ko mēģinātu provēt. Sola jau bieži, dažādos portālos. Vairumā gadījumu mazi pirdieni, kuri nejauši satiekoties minstinās un klepo un pa purnu vairs dot negrib, griež kā joku...nu, es jau ar tik rezultātā draudzīgi pasmejos...:D

Ideja---> jāsakūda tad tie draudētāji un būtu pārākā reportāža :D Es iztēlojos kā tas būtu, nenormali uzjautrinoši :D kuram garāks objektīvs,spēcīgāks ierocis :D:D:D Nu kaušļi piesakaties, sakat kur un kad :D:D:D
Publicēts: 26.12.09 07:41
 citēt
ekoists, TnXs! :D
fotto:Kāda suņa pēc viņam izstādīt savas bildes fotosaitos?
potenciālajiem pacientiem takš kādu linku jādod. pabazārēt gribas un ja bazarētājam pašam nav ne-1-as bildes, uzbraucieni citu bildēm mazāk pārliecinoši.
nu, atsit to, kā klimatēriskas vecenes (dzimuma, ne vecuma apzīmējums!) :), 1/2 ÷ 3/4 dzīvības E tērē "cjtobi sozdatj iljuziju", ka kautkur tur, nezin kur viņām ir pilnvērtīga sadzīve, dzimumdzīve un dzīve vispār. :D
fotto:Retos gadījumos cilvēks bez bildēm - tas ir fotogrāfs.
es shutterī prakstiski bez. es tāds vienkāršs cilvēks - ir - nav, būs - nebūs, ēdīs - neēdīs. ja nav kazai piena, paceļ asti un salej atpakaļ. nevaig man, lai manas bildes apdirš - iemēslu citus apdirst šā kā tā atradīšu, ja vajadzēs. :D
Publicēts: 26.12.09 10:12
 citēt
Par bilžu galerijām- man gan šķiet, ka to esamība/neesamība vairāk atkarīga no cilvēka mērķiem fotosaitā- tiem, kas nāk pazīmēties/pakašķēties- bilžu parasti nav....:)))
Publicēts: 26.12.09 11:19
 citēt
Friidis:kas nāk pazīmēties/pakašķēties - bilžu parasti nav....:)))
značit, ne zīmēties, bet rakstīties/kašķēties nāk!
Publicēts: 26.12.09 11:21
 citēt
A kas ar tiem,kuriem bildes ir un tāpat savu vārdu pasaka?
Publicēts: 26.12.09 11:27
 citēt
ekoists:A kas ar tiem,kuriem bildes ir un tāpat savu vārdu pasaka?

Runa jau par "minoritātēm"...:)))
Publicēts: 26.12.09 11:46
 citēt
Frīdi, pēc visa spriežot tu atkal uzprasies. Un pēc tam gaudosi, ka demagogi tevi ir iebāzuši maisā un nāksies diskusiju izvērst tev ierastajā stilā - ar apsaukāšanos, mentu leksiku uc.
Publicēts: 26.12.09 11:55 labots
 citēt
fotto:Frīdi, pēc visa spriežot tu atkal uzprasies. Un pēc tam gaudosi, ka demagogi tevi ir iebāzuši maisā un nāksies diskusiju izvērst tev ierastajā stilā - ar apsaukāšanos, mentu leksiku uc.

Nu lūk- viens "karojošais teorētiķis" jau klāt...:(
Cik maz gan vajag, lai izsauktu tik garu un "inteliģentu" tirādi....
Tikai uzrakstīt, ka viens otrs nāk uz fotosaitu, lai pazīmētos..:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas