Andreass:angļu un ASV ebajā ir. Cena ap 25-30ls varētu būt ar visu atsūtīšanu. Neticu, ka lētāk iekš LV dabūsi, bet nu visādi var gadīties.
Ja negadīsies, iztikšu bez. Nav tā, ka vajag kā ēst. Vnk tas jau pieminētais objektīvs kā no zila gaisa uzkrita. Būtu bodijs, varētu palietot. Nav bodija, nevajag.
Katoļu ielā viņu vairs nav. Runā, ka esot uz Firsa Sadovņikova ielas, netālu jo krustojuma ar Krāslavas ielu. Tur bija viņu nodaļa kas mūziku tirgoja, tagad abi veikali kopā.
Alvils, draugos aizraksti Armands Sugako un Valdis Vesers. Viņiem bija Minoltas filminieki un tad viņi uz Sony pārgāja, iespējams ka kaut kas no Minoltas vēl ir.
zazis:Alvils - iedod man to objektīvu es viņu palietošu
Nav īsti manā īpašumā tas stikls, tāpēc tālāk dot neņemos. Bet tas čalis, kam viņš pieder, varētu būt ieinteresēts pārdot. Cik esi gatavs par viņu maksāt (ņemot vērā, ka ir gandrīz jauns, ar iepakojumu utt)?
Alvil - tagad man ir švaki ar naudām, līdz ar to neko negribu pirkt Bet ja gribi stiklu pamēģināt varu uz svētkiem iedot Minoltu, pašam tagad nav laika neko bildēt.
zazis:Alvil - tagad man ir švaki ar naudām, līdz ar to neko negribu pirkt Bet ja gribi stiklu pamēģināt varu uz svētkiem iedot Minoltu, pašam tagad nav laika neko bildēt.
Paldies par piedāvājumu! Bet domāju, ka pa svētkiem nekādus baigos testus arī pats netaisīšu. Ja kaut ko bildēšu, tad visdrīzāk ar digitālo vai/un analogo nikonu, kas pierasts un stāv pa rokai.
zazis, o.k., paturēšu prātā! Vienīgi pastāv variants, ka tas čalis, kam pieder šitas minoltas stikls, atradīs tam saimnieku (par saprātīgu samaksu) ātrāk, nekā es nobriedīšu uz testēšanu.
Cik ātri Tev vajag? Man Rīgas dzīvoklī mētājas čupiņa ar vecām minoltām ar visiem stikliem. Tikai tur bērni kaukādu revolūciju uztaisījuši un un es īsti nezinu kur to meklēt un ātrāk kā pēc Ziemassvētkiem arī tur nebraukšu. Bet verķi bija labi un stikli vēl labāki.
Vēl vajadzīgs? varu piedāvāt manu veco Minolta Dynax 5xi ar kita objektīvu (Minolta AF 28-80 xi F4-5.6), 1 bateriju iekšā (praktiski jauna) + 3 jaunām (veikalā viņam vajadzīgās bačas 2CR5 maksā 5Ls/gab), daaaaudz filmiņām (kādas 14 Kodak Color Plus 200 un kādas 15 Kodak Ultra 400- visām kādā 2007. beidzās derīguma termiņš, bet visu laiku turētas ledusskapī). Pašam bodijam ir viens defekts- nedarbojas iebūvētā zibspuldze, bet ar viņu tā vai tā neviens nebildētu normāli pārējais viss pilnīgākajā kārtībā. par visu gribu 40Ls. var arī pa gabaliem interesē arī maiņa pret kaut ko no m42 optikas ja kas, labāk raksti uz timurso [at} inbox [elvē] vai 29717570.
Ja kādam ir interese,tad man ir divi vecie objektīvi-135mm 2.8 un75-205 mm 3.8.Tie ir vecie,bet ja kāds Alfists grib,tad ir arī pāreja no veciem uz Alfu.To pirku ebajā.Cenas piedāvājumus uz pastu.Astronomiskas summas nepiedāvāt,lēti arī nedošu.Izmantoju reti,patīk krāsas,pārsvarā pavasarī.Rīgas rajons.Neesmu krīzes skarts,pārdošana nav pašmērķis.Varbūt kādam viņi vajadzīgāki.Pārāk liels arsenāls mājās sakrājies.