Alloha, lūdzu, lūdzu izdzēs šīs šausmas. Ļauj tak lai vismaz paiet Ziemassvētki - šis skaistuma, miera un brīnuma gaidīšanas laiks. Pēc pāris nedēļām varēsi ielikt atkal atpakaļ. Drīkstēsi vēl kaut ko rupju pierakstīt klāt.
Lunis:Es godīgs sakot ar vairāk fanoju par "Tulīt tante" nekā par Ainaru ar sapustiem vaigiem
Luni, nu pasaki godīgi, Tu taču tēmas nosaukumu neizlasīji, vai ne?
A tu uzskati VdF par lielāku expertu, kā Lunis vai Alloxa!? Tēma izsūkta no VdF pirksta (порисоваться для)... Jā ir noticis konkurs "veiksmīgāko LV preses foto", lai ieliek linku uz komisijas lēmumu un bildēm. Vai es pieejami paskaidriju savu domu?
Nē, nav noticis nekāds konkurss. Gada beigas, cilvēki apkopo labāko, kas redzēts. Alloxa publicē savus atkritumus. Cita jau nekā īsti nav -banālais vai pretīgais, tais viņa kolekcijās.
Pie cik promilēm šodien buksē?
"Es nē... un vel dAžI šeit neuzskata..."
Es arī daudz ko neuzskatu, tai skaitā Annirs varētu pateikt to, ka ... Un tad? Tu esi tikai viesis.
Vanderfons, tavai zināšanai: Alloxa ļoti reti un maz dzer... nekad nelieto lamuvārdus un prot atšķirt īstos cilvēkus no tiem, kas ļoti grib izskatīties pēc "īstajiem" = skaisti šļurpstīšiem = demagogiem ...foniem.
what the fuck [vat ze fak], de jure, de facto - karroče vai the fuck de jure vai de facto vai gan/gan?
Par to wtf runājot, gan jau atcerēsies, ko Kin Dza Dza "gaģužņikā na koļosikah" viens no planētas Pļuk iemītniekiem teica par Skripač domu procesu ... "govorit na jazikah, prodolžeņija kotorih ņe znajet". Domā, nedomā?