forum.gif
Izteiksmīgi, veiksmīgi LV preses foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Izteiksmīgi, veiksmīgi LV preses foto
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.12.09 13:11 labots
 citēt
Publicēts: 23.12.09 12:19
 citēt
Publicēts: 23.12.09 13:08
 citēt
Dz. pr. foto

:D
Publicēts: 23.12.09 13:39 labots
 citēt
Riebeklis.
Publicēts: 23.12.09 13:44
 citēt
Alloha, lūdzu, lūdzu izdzēs šīs šausmas. Ļauj tak lai vismaz paiet Ziemassvētki - šis skaistuma, miera un brīnuma gaidīšanas laiks.
Pēc pāris nedēļām varēsi ielikt atkal atpakaļ. Drīkstēsi vēl kaut ko rupju pierakstīt klāt.
Publicēts: 23.12.09 14:09
 citēt
Snow, man šī bilde tieši asociējas ar "skaistuma, miera un brīnuma gaidīšanas laiku" un... ir daudz skaistāka par
Vanderfons:

Man žēl, jā tu to saproti kā "šausmas" - vienkāršā dzīves realitāte mani piesaista vairāk, par usi-pusi rozā brilēs...
Publicēts: 23.12.09 14:12
 citēt
Es godīgs sakot ar vairāk fanoju par "Tulīt tante" nekā par Ainaru ar sapustiem vaigiem:):)
Publicēts: 23.12.09 14:40
 citēt
Alloxa, vai nevaretu ludzu vienreiz beigt to bakstitaja bildi spraust visur kur pagadas? Kads tai sakars ar sho teemu?
Publicēts: 23.12.09 15:15
 citēt
Lunis:Es godīgs sakot ar vairāk fanoju par "Tulīt tante" nekā par Ainaru ar sapustiem vaigiem:):)

Luni, nu pasaki godīgi, Tu taču tēmas nosaukumu neizlasīji, vai ne?
Publicēts: 23.12.09 15:25
 citēt
sasar:Alloxa, vai nevaretu ludzu vienreiz beigt to bakstitaja bildi spraust visur kur pagadas? Kads tai sakars ar sho teemu?

"kur pagadās", šo bildi daudzkārt postēaj cienijāmaie VdF un Annirs - nez kāpēc tad admiņi klusēja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????

intersanti, vai tu tiešām uzskati VdF par expertu "LV preses foto"!??? Es nē... un vel dAžI šeit neuzskata...

+1 Lunis

izdzesīšu tad kad augstāk minētie "čļeny profsojuza" izdzesīs manas "iespraustus visur kur pagadas" beztēmā - jācīnās ar cēloņiem nevis ar sekām. ;)
Publicēts: 23.12.09 15:36
 citēt
Snow:
Lunis:Es godīgs sakot ar vairāk fanoju par "Tulīt tante" nekā par Ainaru ar sapustiem vaigiem:):)

Luni, nu pasaki godīgi, Tu taču tēmas nosaukumu neizlasīji, vai ne?

A tu uzskati VdF par lielāku expertu, kā Lunis vai Alloxa!? Tēma izsūkta no VdF pirksta (порисоваться для)... Jā ir noticis konkurs "veiksmīgāko LV preses foto", lai ieliek linku uz komisijas lēmumu un bildēm. Vai es pieejami paskaidriju savu domu?
Publicēts: 23.12.09 16:12 labots
 citēt
"Jā ir noticis konkurss"

Nē, nav noticis nekāds konkurss. Gada beigas, cilvēki apkopo labāko, kas redzēts. Alloxa publicē savus atkritumus. Cita jau nekā īsti nav -banālais vai pretīgais, tais viņa kolekcijās.

Pie cik promilēm šodien buksē?

"Es nē... un vel dAžI šeit neuzskata..."

Es arī daudz ko neuzskatu, tai skaitā Annirs varētu pateikt to, ka ... Un tad? Tu esi tikai viesis.
Publicēts: 23.12.09 16:28
 citēt
Vanderfons, tavai zināšanai: Alloxa ļoti reti un maz dzer... nekad nelieto lamuvārdus un prot atšķirt īstos cilvēkus no tiem, kas ļoti grib izskatīties pēc "īstajiem" = skaisti šļurpstīšiem = demagogiem ...foniem. ;)
Publicēts: 23.12.09 16:54
 citēt
Alloxa:... uzskati VdF par lielāku expertu, kā Lunis vai Alloxa!?
Lunis zinu, Alloxa zinu. kas VdF? :D
Publicēts: 23.12.09 17:10
 citēt
haralds:
Alloxa:... uzskati VdF par lielāku expertu, kā Lunis vai Alloxa!?
Lunis zinu, Alloxa zinu. kas VdF? :D

=
Publicēts: 23.12.09 17:15
 citēt
Alloxa: prot atšķirt īstos cilvēkus no tiem, kas ļoti grib izskatīties pēc "īstajiem"

Aha, te jau ir pretenzija uz "esmu īstais". Pašpasludinātais.

Kurā preses izdevumā augstāk redzamais Alloxas atkritums ir publicēts?
Publicēts: 23.12.09 17:17
 citēt
Publicēts: 23.12.09 19:54
 citēt
haralds:Lunis zinu, Alloxa zinu. kas VdF? :D

Tas varētu būt - VATdeFACTO ...;)
Publicēts: 23.12.09 19:58 labots
 citēt
Vilberto:VATdeFACTO ...;)
what the fuck [vat ze fak], de jure, de facto - karroče vai the fuck de jure vai de facto vai gan/gan?
Publicēts: 23.12.09 20:08 labots
 citēt
what the fuck [vat ze fak], de jure, de facto - karroče vai the fuck de jure vai de facto vai gan/gan?

Par to wtf runājot, gan jau atcerēsies, ko Kin Dza Dza "gaģužņikā na koļosikah" viens no planētas Pļuk iemītniekiem teica par Skripač domu procesu ... "govorit na jazikah, prodolžeņija kotorih ņe znajet". Domā, nedomā?
Publicēts: 23.12.09 20:14
 citēt
haralds: ... [vat ze fak], de jure, de facto - ...

Tāda versija arī protams iespējama, bet vēl varbūt tas ir: Von der Fucko ...;)
latviskojot vācisko variantu: nācis no pī, iegūts no pī, dabūts no pī ...;)
Publicēts: 24.12.09 03:20 labots
 citēt
A vo šams

Ir izcils bilduks TEICAMS INFO un burvigi PASNIEGTS . Iedomājieties KUR aiztinas personazji no sjamas kastes no Gravja putenja un nekurienes vidu.
Publicēts: 24.12.09 09:58
 citēt
Vilberto: nācis no pī, iegūts no pī, dabūts no pī

Tava uzvedība arvien vairāk līdzinās šī kunga cienīgam aprakstam. Pieraduma spēks, vai tikai vēl trenējies?
Publicēts: 24.12.09 15:49
 citēt
Vanderfons:... šī kunga cienīgam aprakstam
kas ir šis inteliģentā izskata kungs?
Publicēts: 26.12.09 13:42
 citēt
Lunis:
Ir izcils bilduks TEICAMS INFO un burvigi PASNIEGTS

Drukātajā presē izskatījās labāk, arī platāks mm izteiksmē.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):