forum.gif
Dinamo Riga kalendārs 2010
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Dinamo Riga kalendārs 2010
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.12.09 22:02 labots
 citēt
Lunis: ... tas gan bija labais KALENDARS ...

... British Forces Servicemen's Wives And Girlfriends ...;):D
Publicēts: 23.12.09 22:26 labots
 citēt
Vilberto:
Lunis: ... tas gan bija labais KALENDARS ...

... British Forces Servicemen's Wives And Girlfriends ...;):D

Nu jā ta ir VEŠČA , bet tāds Dinamo godīgs sakot ne tur prestīža ne piķa:):) Kā jau teicu ŠITO es pies sienas neliktu vienkaršas bildītes normāli nobildets , pats pēdējā menesī uzražoju vairākus "Vienkarši ātros" un pa normālu naudiņu tāpēc pa šitādiem nefanoju. Ot Olimpisko ko tasija www.redstudio.lv es gan pieliktu tas ir SMUKS :):)
Publicēts: 24.12.09 00:45
 citēt
Gudris:
Lunis: ko tasija www.redstudio.lv
kaarteejaa anonīmā fotogrāfa mājas lapa...nesaprotu to domu gaajienu ;/

Grūti tev ar saprašanu STUDIJA tas nav "Anonīmais fotogrāfs" bet gan vesels bars ar personālu , tas tik tev liekās ka "Fotogrāfs visvaris" istenībā , FOTOGRĀFS ir tikai viens no liela bara personāla , bildēšanā parasti piedalās bars cilvēku savi 3-4 vismaz parasti un katrs kruts savā jomā bez kuras neva iztikt :):) Foto tur Viesturs Masteiko un projektu vadītāja Līga Saidāne :) Kādreiz šancēja uz Aizkraukles banku un visādiem žurčikiem , pēc visa spriežot tas tāds stingrs "Radniecīgs" kantoris „Rhino dizaina aģentūra” :):)
Publicēts: 24.12.09 02:12
 citēt
photo.net...

Rekur ir viena maza skrūvīte visā mehānismā.
Tā pati Annie Leibovitz arī savas bildes neapstrādā un neņemas ap kamerām un gaismām :) Priekš tam ir citi cilvēki. ja paskatās filmas par fotogrāfiem tad to var redzēt.
Publicēts: 24.12.09 02:36
 citēt
Nu tieši tā ,tur pat Leibovicu nevaig jebkurš kurš strādā PAR NAUDU nevis "Baudu pačakarēties" strādā komandā savādāk par kuru laiku tad BILDĒS ja pašam jāmuļājās gar visju. ES personīgi TIKAI BILDĒJU , es neko nedz apstrādāju nedz pārdodu :):) Es tikai aizbraucu uz sjomku pa ceļam apspriežu ar makliniecēm pasakumu :) Normāli pa dienu ir 1-2 bildēšanas vairāk nemaz nevar pavilkt FIZISKI , nedēļa ne vairāk kā 3-4 :):) Tās nav "Pressses skriešnas" kur skrien viens vai ar žurnalistu un normālā agēntūrā gadās 5-6-7 bildēšanas pa dienu :):) Pavisa cits DAUDZ RŪPĪGĀKS un labāk apmaksāts darbs nelā "Reportieris" :):)
Publicēts: 24.12.09 16:17
 citēt
Ja tu, Luni fočētu 4 reportāžas nedēļā, tad sen jau gribot negribot būtu iemācījies fočēt un šitādas lažas galerijā un reportāžās nepublicētu!
Publicēts: 24.12.09 17:56
 citēt
nu galīgs AVERAGE tas DR kalendārs. vismaz šito varēja nepieminēt: "Kalendārā iekļautie attēli tika veidoti speciālā fotosesijā studijā." kas tur speciāli, izskatās pēc "pirmo reizi studijā" .
Publicēts: 25.12.09 00:34 labots
 citēt
reaktors:nu galīgs AVERAGE tas DR kalendārs. vismaz šito varēja nepieminēt: "Kalendārā iekļautie attēli tika veidoti speciālā fotosesijā studijā." kas tur speciāli, izskatās pēc "pirmo reizi studijā" .

Tu jau ni baig zini kā vispār isskatās "Studijā" :):) Istenībā tas ir Piņķu halē :)

Portreti:Ja tu, Luni fočētu 4 reportāžas nedēļā, tad sen jau gribot negribot būtu iemācījies fočēt un šitādas lažas galerijā un reportāžās nepublicētu!

Zini starp tavam "Domām" kā ko vaig darīt un REĀLO kā ko dara un kā kam jābūt ir brīžam atškirība pa 180* , es kautkā ar to nodarbojos jau 24 gadus profesionāli un visādos variantos un kombinācijās vienīgais kas man šai gadijumā ir kritērijs tas ir mani skolotāji un galvenais PASŪTĪTĀJS kā arī kolēģi kas man ir autoritātes , ko šai jautājumā domā "Grāmatas pārlasijušies" un youtube dumības salūrējušies dzeki man neškiet ne cik būtiski , vienīgi reizēm intresanti palsīties par "Atklājumiem" kas citiem jau gadus 20 zināmi un pielietojami tik youtubisti lidz šim nebij zinajuši:):) Man kādreiz bieži gadijās iesākt LV jaunus stilus kas šeit nav zināmi jo regulāri viskur vazajos apkart un komuniceju ar daudz intresantiem kolegjiem ,pats diezgan atri iemacos un izmeginajis palietojis varu beigt pielietot kad citi tiko jauno fisjku sāk , tā ir mana prioritāte šai tirgu ZINU / Lietoju ātrāk par citiem , tāpēc man arī attiecīgi par to maksā KLIENTI :):) Nekad neko nepiedāvāju , klienti PAŠI mani atrod tik un vienīgi pēc darbiem ja runa ir par "No malas" , a tie kuri man nāk no "Darba" tur vienkarši nemedz strādāt neviens kurš neatbilsts KONKRĒTĀM profesionālisma prasība. Par cik tur esmu ES bet nav nedz TU nedz reaktora nedz veses bars pēc tavām domām "Krutu čaļu" acīm redzot jūs neatbilstat tādām prasībām jo viena lieta ir IEDOMĀTIES par sevi kautko un pavisma cita ir ka TEVI izvēlās pēc konkrēti zināmiem kritēriejiem kur "Forš čalis , daudz grāmtas lasijis prot vissu atstāstīt" nav nekādā vērtē pret "Ir darijis mes parbaudijām atsauksmes un pieredzi , točno ir " tāljuk :):) Nedz par šo Kalendaru kur nu vēl par Lūša grāmatu jūsu domas nevienam nav būtiskas , to vienkarši NEVAR BŪT jo šai jomā jums VISPĀR nav nedz zināšanu nedz pieredzes:):) Ja klients konkrētais DINĀMO izvēlās to kas viņam tasijis KONKRĒTO kalendāru , tad tas arī ir bijis TIEŠI TAS par ko viņi vēlējās saņemt un maksāt , tieši tāpar ar visos citos gadijumos KLIENTS IZVĒLĀS un maksā , ja jūs neizvēlās un jums nemaksā varat būt NEZ CIK "Gudri" pēc jūs pašu domā tas neliecina neko citu kā KLIENTAM / PASŪTĪTĀJAM tā nedomā viņam VAIG TO KO VAIG un maksā cik UZSKATA PAR MAKSAJUMA , ja jums nemaksa un jūs nelīgst tad vins neuzskata ka tas ir MAKSĀSJANAS VERTS UN VINJAM VAJADZIGS :):) Jaukus svetkus visiem :):)
Publicēts: 25.12.09 02:08
 citēt

P.S. Opera mums ir viena bet kinoteātri 100 ;)

idiots.
www.nfc.lv...
Publicēts: 25.12.09 13:05 labots
 citēt
Portreti: Ja tu, Luni fočētu 4 reportāžas nedēļā, tad sen jau gribot negribot būtu iemācījies fočēt un šitādas lažas galerijā un reportāžās nepublicētu!

Lunis:
Zini starp tavam "Domām" kā ko vaig darīt un REĀLO kā ko dara un kā kam jābūt ir brīžam atškirība pa 180* , es kautkā ar to nodarbojos jau 24 gadus profesionāli un visādos variantos un kombinācijās vienīgais kas man šai gadijumā ir kritērijs tas ir mani skolotāji un galvenais PASŪTĪTĀJS kā arī kolēģi kas man ir autoritātes , ko šai jautājumā domā "Grāmatas pārlasijušies" un youtube dumības salūrējušies dzeki man neškiet ne cik būtiski , vienīgi reizēm intresanti palsīties par "Atklājumiem" kas citiem jau gadus 20 zināmi un pielietojami tik youtubisti lidz šim nebij zinajuši:):) Man kādreiz bieži gadijās iesākt LV jaunus stilus kas šeit nav zināmi jo regulāri viskur vazajos apkart un komuniceju ar daudz intresantiem kolegjiem ,pats diezgan atri iemacos un izmeginajis palietojis varu beigt pielietot kad citi tiko jauno fisjku sāk , tā ir mana prioritāte šai tirgu ZINU / Lietoju ātrāk par citiem , tāpēc man arī attiecīgi par to maksā KLIENTI :):) Nekad neko nepiedāvāju , klienti PAŠI mani atrod tik un vienīgi pēc darbiem ja runa ir par "No malas" , a tie kuri man nāk no "Darba" tur vienkarši nemedz strādāt neviens kurš neatbilsts KONKRĒTĀM profesionālisma prasība. Par cik tur esmu ES bet nav nedz TU nedz reaktora nedz veses bars pēc tavām domām "Krutu čaļu" acīm redzot jūs neatbilstat tādām prasībām jo viena lieta ir IEDOMĀTIES par sevi kautko un pavisma cita ir ka TEVI izvēlās pēc konkrēti zināmiem kritēriejiem kur "Forš čalis , daudz grāmtas lasijis prot vissu atstāstīt" nav nekādā vērtē pret "Ir darijis mes parbaudijām atsauksmes un pieredzi , točno ir " tāljuk :):) Nedz par šo Kalendaru kur nu vēl par Lūša grāmatu jūsu domas nevienam nav būtiskas , to vienkarši NEVAR BŪT jo šai jomā jums VISPĀR nav nedz zināšanu nedz pieredzes:):) Ja klients konkrētais DINĀMO izvēlās to kas viņam tasijis KONKRĒTO kalendāru , tad tas arī ir bijis TIEŠI TAS par ko viņi vēlējās saņemt un maksāt , tieši tāpar ar visos citos gadijumos KLIENTS IZVĒLĀS un maksā , ja jūs neizvēlās un jums nemaksā varat būt NEZ CIK "Gudri" pēc jūs pašu domā tas neliecina neko citu kā KLIENTAM / PASŪTĪTĀJAM tā nedomā viņam VAIG TO KO VAIG un maksā cik UZSKATA PAR MAKSAJUMA , ja jums nemaksa un jūs nelīgst tad vins neuzskata ka tas ir MAKSĀSJANAS VERTS UN VINJAM VAJADZIGS :):) Jaukus svetkus visiem :):)

Nodeva kā ar sniega LĒLgabalu (imitējot Luņagrafiju).
Publicēts: 29.12.09 17:03
 citēt
Šodien biju Rozes grāmatnīcā un pamanīju kalendārus. Sāku skatīt un ieraudzīju Dinamo. Cena: 8.90 Ls.
Fotogrāfs Juris Kalniņš / Fotocentrs. Šeit linki par šo fotogrāfu:
- www.fotocentrs.lv... ...
- www.gallery.lv... ...
Publicēts: 29.12.09 17:08 labots
 citēt
Vilberto:Šodien biju Rozes grāmatnīcā un pamanīju kalendārus. Sāku skatīt un ieraudzīju Dinamo. Cena: 8.90 Ls.
Fotogrāfs Juris Kalniņš / Fotocentrs. Šeit linki par šo fotogrāfu:
- www.fotocentrs.lv... ...
- www.gallery.lv... ...

Tas jau sen bija zināms , tas ir masn vecs kolēģis Vecmeistars Juris Kalniņš , es gan sākumā domāju ka Deinats jo KONKRĒTO kreslu arī viņš izmanto BET kā izrādās Juris :):) Nu ko kādrezējais Miss Latvija un daudzu citu pasākumu vairāk zināms kā "Airo Kalniņš" :)
Publicēts: 29.12.09 17:09
 citēt
intresantak cik vinsh dabun par tadam bildem !
Publicēts: 29.12.09 17:12 labots
 citēt
anonims_:intresantak cik vinsh dabun par tadam bildem !

Kalniņam nemaksā par BILDĒM bet gan par VĀRDU , bildēm nav ne vainas klasiskā stilā:) Par cik domāju ka pasākums bija sekojošs TĀ tas tur notiek , Deinats atteicās vai nevarēja un "Iedeva Kalniņam" , tas tāds Fotocentra princips :) Cipars NOTEIKTI gana pieklājīgs , varat būt droši.

Ja paskatās Latvijas lapā apakšējā rindā vidējo bilditi tad Sī Kalniņa 1988 gadā Skrīveru pilskalnā tapusī Jāņu bilde joprojām ir vispairāk pārdotākā un tiražētākā Jānu bilde pasaulē:):)
Publicēts: 29.12.09 17:47 labots
 citēt
Gudris:
Lunis:Vecmeistars
tas visu izskaidro :D...nezinu nevienu lv vecmeistaru kurs bildee muusdienu prasiibaam atbilstoshus darbus ...diletantisms cauri gadudesmitiem :(

He he , tas ka tu nezinu un nesaproti tas nozīmē ka tev nekad nespīd pat aptuveni tuvoties viņu līmenim un iespējām:):) Jā ja kas tā studija ir tā kur tu klausijies savu "Elku" :):) Krēslu jau nu gan varēji atpazit uz kā pats siekalojies gar modeli:):) Tev nav ne mazākās sajēgas kas vispār ir LABAS / NORMĀLS foto un kas ir lēts sūds :):) Tieši tāpēc tu vienmēr būsi nožēlojams atdarinātājs bet viņi slaveni VECMEISTARI :):)

BET GALVENAIS , kas jūs atškirs un kas visvairāk tev NEPATIKS , VIŅI bildēs krutākās vecenes kuras PAŠAS pie viņiem piesakās uz sesijām un maksā LABU piķi kamēr tu tikai "Lēto galu" un laime ja vēl pašam nav jāpiemaksā, jo pie viņiem bildēties ir KRUTA bet pie tevīm noželojami:D :D
Publicēts: 29.12.09 18:58 labots
 citēt
jā man ar laikam arii nesaprast,
Tatad visiem klientiem galvenajs ir novecojusi kvalitte,bet spozs vaards? nevis skatams rezultaats?
jo vairak lasu luna tekstus un forumus, jo neskaidraka visa situacija paliek,
Publicēts: 29.12.09 19:21 labots
 citēt
anonims_:jā man ar laikam arii nesaprast,
Tatad visiem klientiem galvenajs ir novecojusi kvalitte,bet spozs vaards? nevis skatams rezultaats?
jo vairak lasu luna tekstus un forumus, jo neskaidraka visa situacija paliek,

Esi kādreiz redzējis Helmuta Ņūtona vai Ričarda Avedoma bildes ? Ja tā pskatās BŪTĪBĀ SŪDS salīdzinājumā ar Māri Ločmeli vai Nilu Vilni kur nu ar Andreju Zavadski , ja paskatamies Aleksadru Sokolovu vai Alekseju Belokopitovu tad Endijs Varhols kopā ar Sesilu Beatonu vispār ir kautkādi lūzēri :):) Ja paņemam RANKIN [To kurš kopēja meistarus 10 mestarus] Tad to ko viņš taisa NEVAR saldzināt ar Māri Ločmeli , Nilu Vilni ,Andreju Zavadski ,Aleksadru Sokolovu , Alekseju Belokopitovu vienkarši RANKIN tas ir JŪTAMI cits līmenis un funktieris DARBOS. Taču nez kāpēc ja salīdzina RANKIN ar Helmuta Ņūtona , Ričarda Avedoma , Endijs Varhols , Sesilu Beatonu tad pilnīgi neticās BET RANKIN salīzdinājumā ar vsikem pieminētiem škiet LĒTS SŪDS "Švaka kopija" ot savādi vaine ITKĀ KRUTĀKS bet ITKĀ GARĀM tas ir KO AR KO un kā salīdzina. TAI LAIKĀ kad Kalniņš @ Ko bija paši krutākie JUMS nebija ne mazāko cerību VISPĀR kautko pat pionieru pulciņa līmenī uzveidot TĀDU KĀ VĪNIEM :):) STILI jau būtībā nemīnās mainās TEHNALOĢIJAS un jo VIENKARŠĀK panāt rezultātu jo LIELĀKAS PRASĪBAS pret GALA REZULTĀTU , Viņiem šis GALA REZULTĀTS bija IZCILS pat tad kad bija kapitāli jānočakarējās MUSDIENĀS šis gala rezultāts ir VIDUVĒJS pat pie ļoti vienkaršām iespējām PĀNĀKT IZCILU REZULTĀTU , butibā ir tā ka to ko Sesils B tasija pirms 50 gadiem MUSDIENĀS var JEBKURŠ tik kautkā NESANĀK PARLIECINOŠI a šiem sanāca VIENMĒR un galvenais TOREIZ SAVĀDĀK KĀ CITIEM , taga tā kā VIŅI TOREIZ māk JEBKURŠ bet tā kā nav NEMĀK CITI nu kautkā nemana bariem MĀCĒTĀJU :):) KOPIJAS 1:1 ražot var jebkura TIPOGRĀFIJA / KOPIERIS a grāmatas un makslas darbus RADĪT kautkā nesanāk 99,99% KOPIJU RAŽOTĀJU :):)

PIEMĒRAM , tādas bildes kā TEV cilvēki tasija vēl 20gs 50-60 gados ĀRĒJĀS GAISMAS dināmika pretgaismas siluetu , tas bija visai MODERNI un tehniskās iespējas to lāva vēl pirms 50-60 gadiem , sanāk pavisma vienakarši TOREIZ pirms 50-60 GADIEM tas bija MODERNI INTRESANTI kruta , musdienās TĀ VAR JEBKURŠ visi tā māk un tas ir IKDIENIŠĶI ņemot vērā DIGITĀLĀS TEHNALOĢIJAS kompaktās blices utt:):) "Majsaimnieces atšautiem dupsīšiem" bija pilns Playboy 20gs 60-70 gados , paskatamies 007 filmas 60 gados filmētas Ursula Adersa 1964 gadā issktās kā GUDRIS BILDĒJIS / FILMĒJIS !!! Tika nelaime ka TOREIZ tā mācēja DAŽI / NEDAUDZI tas bija KRUTA tik MŪSDIENĀS tas ir lidzvērtīgs ikdienšķi kā "Ģimenes foto albūma bildes" tāpēc Gudrs @ Ko ir pilnīgi lūzeri bet pirms 50-60 Gadiem JĀ MĀCĒTU to ko ŠODIEN MĀK būtu KRUTI ČĀĻI! Pirms nieka 15 gadiem MOBĪLAIS TELEFONS bija krutiem čaļiem ar zelta ķedēm un maksāja 1500 USD mušdienās viņš maksā 1Ls un ir KATRAM BOMZIM:):)
Publicēts: 29.12.09 19:29 labots
 citēt
Helmuta Ņūtona vai Ričarda Avedona [labots] bildes? Ja tā pskatās BŪTĪBĀ SŪDS

Gaume katram ir sava, bet, par tālāko runājot - salīdzināšana bieži ir cilvēka lielākā nelaime. Tu iekriti. Tieši Tu! Tas pārsteidz, nenoliedzami.
Kāpēc vispār jāsalīdzina pilnīgi atšķirīgas lietas? Tad tā arī pasaki, kā lēdija pirmspensijas gados, uzspēlēti, lai patiktu Meistaram: "No Zavadska es ģībstu, Avedons - tas tik tā." Vai korekti: "Mani Avedona darbi nesaista." Kuram glaimo salīdzināšana? Personības pastāv pašas par sevi. Ja tās ir personības.
Publicēts: 29.12.09 19:34
 citēt
nu vor luni!
kamer lasiju ciisini katlaa uzspraaga un bikiit vakarinas sabojaaju!
Bte nu ideju sapratu,
Bet nu vecie iet un jaunie naaak :D
tikai kapec tiesi gudrim visu laiku parmet par kopesanu?
Publicēts: 29.12.09 19:43 labots
 citēt
anonims_:kapec tiesi gudrim visu laiku parmet par kopesanu?

VIŅŠ PATS SEV pārmet nevis es viņam:):) Šams mušdien BĻAUJ ka esot TĀDS PATS / KRUTĀKS kā un seko "Links" :):) Ja būtu kaut vai LĪDZĪGS tad visi elstu sajusmā bet ja NEBŪTU "Attāli" LIDZĪGS bet savādāks LABĀKS tad nobērtu ar pasūtijumiem un piķi :):)

Viņam neveiksmuju un nesekmju sakne ir NESPĒJA neko izdomā tikai NOKOPĒT / SALĪDZINĀT , ja kopē un salidzini tad JĀPĀRSPĒJ ja kopija stipri atpaliek no ORĢINĀLA gan līmenī gan kvalitātē tā pat nav kopija tas ir "Atdarinājums" . Cilvēks kurš PATS DOMĀ necenšās nevienu ATDARINĀT / SALĪDZINAT bet gad pūš kā viņam pašam patīk un VISSS :):) Ja patik arī citiem un kāds par to baig fano tad MEISTARAS nevienam nav līzdīgs patas atpazistams rokraxsts stils un funktiers:):)

Tādi cilvēki kā Kalniņš kā Tenass kā Stūrmanis un Gradovskis ir ZINĀMI ar 1-2 Bildēm VISPĀR bet tās ir TĀDAS BILDES kādas nav nevienam citam NEPĀRSPĒJAMAS tieši tāpēc viņi arī ir MEISTARI kā npārspējami. Es savulaik PILNĪG nejauši iekļuvu pie viņiem pateicoties "Kašķigumam" pieredzes trūkumam un pofigismam gan "Preesses" gan "Studijas" galā , vienā gadijumā uzliku ORGANIZĀTORU "Idejai" kas sadirsa visiem sjomku , es tur biju tikai "Asistents" tas man ļava paņemt vagu un uztasit to ko PĀRĒJIEM nebija iespēju uztasit . gadijās NEJAUŠI ka šo matereālu un exsluzīvas tiesības uz viņu nopirka viena no lielķajām pasaules aģentūrām , UN mani pieskaitija pilnīgi nejauši. Otrā gadijumā es poņķikom no gara laika laukos uzbildēju "Traku skuķi" sagadijās ka tās bildes pilnīgi nejauši gadijās arī vienā no krutākajiem pasaules "Žurnāliem" es par to uzzināju tikai pēc laika kad saņemu ziņu "Honi" :):) Zinu ka NESKAITĀMI cilvēki iet uz tādu rezultātu VISSU MŪŽU cītigi strādā "Atdarina" mēģina pāspēt strādā kā traki MAN tas sanāca pilnīg NEJAUŠI jo es vienmēr daru kā man pašam patīk labāk , un tā gadās VAIRUMAM kas tiek pie REZULTĀTA viņi speciāli necenšās un neko netaisa BET KAUTKĀ GADĀS tāpat kā man NEJAUŠI :):)
Publicēts: 30.12.09 09:12
 citēt
Tas jau sen bija zināms ... es gan sākumā domāju ka Deinats (c) Lunis

:D Tad bija jau sen zināms vai tomēr vēl kaut ko citu domāji? :D

p.s. kas ar citēšanas opciju noticis?
Publicēts: 17.01.10 22:47
 citēt
sinliv:Bet jebkurā gadījumā, kalendārs izskatās domāts mazajām tīnēm, kuras fano par Dinamo un gejiem.

nu smuki:)

Meklējiet sievieti.

**** esi. tad kad,visapkārt pilns ar plikām vecenēm tad nekas nav ne.? a tagad prrieciņš sievietēm :)
Publicēts: 18.01.10 07:50 labots
 citēt
da nu normaals kalendaars specifiskai merkja auditorijai...

un drusku par visu to fignju kas no/ap/par Gudri:
es esmu "posible" shaadu produktu producents. varbuut man shaadi produkti riebjas, bet tam nav noziime - ir fotografeejamie objekti, ir fotograafs, fotoaparaats un gala pirceeji. iespeejams, ka es vinjus visus shajaa kjeedee nicinu, bet po - manaa kabataa beigaas saripo PIKJIS. Tagad, Gudri - iedomaajies - man vajag fotograafu, es paskatos Tavas bildes - taa, taa, taa - kaajas plekjainas, fonaa miskaste - uz edzeeshanos. vecmeistari, jaunmeistari - PO, Tu esi OUT un jebkaadas diskusijas ir POST faktum liimenii ar Luni kas/ko/kaapeec. Tu tur neesi, TU PIKJI nesanjem un nesanjemsi kameer te blogaa visaadus suudus publiceesi. A Tu tak gribi buut KRUTAAKAIS zakju bliezeejs... VOT TAA, kaa Lunis teiktu.:face-crying::face-crying::face-crying:
Publicēts: 18.01.10 08:37 labots
 citēt
"Ja paskatās Latvijas lapā apakšējā rindā vidējo bilditi tad Sī Kalniņa 1988 gadā Skrīveru pilskalnā tapusī Jāņu bilde joprojām ir vispairāk pārdotākā un tiražētākā Jānu bilde pasaulē:):)"

Tiešām kruta Jāņu bilde!!!
Publicēts: 18.01.10 08:44
 citēt
Bet par Gudri runājot, jūs šitā neapceliet viņu :D savādāk viņš ieslīgs depresijā, sasitīs kameru dusmās.. meitenes cietīs, jo nebūs bilžu vairāk.. un pasaule kļūs neGudrāka..
+ vēl nedod dievs pašnāvību uztaisīs pirmsnāves vēstulē ierakstot savus apbižotājus FB kā vainīgos :D
Publicēts: 18.01.10 08:46
 citēt
Oskarz:Bet par Gudri runājot, jūs šitā neapceliet viņu :D savādāk viņš ieslīgs depresijā, sasitīs kameru dusmās.. meitenes cietīs, jo nebūs bilžu vairāk.. un pasaule kļūs neGudrāka..
+ vēl nedod dievs pašnāvību uztaisīs pirmsnāves vēstulē ierakstot savus apbižotājus FB kā vainīgos :D
naa.... Gudra vitalitaate ir nesagraujama... no taas mees varam tikai pamaaciities... :bad_egg:
Publicēts: 18.01.10 10:31
 citēt
Gudris:
Laciz:Tagad, Gudri - iedomaajies - man vajag fotograafu
es zinaju ka Tu pediņš :D

P.S. klausot Tavu padomu es tagad būšu dabas fotogrāfs :grimace:
ja Tev taa tiik.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2