forum.gif
osy.lv jauna fotostudija Dominā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / osy.lv jauna fotostudija Dominā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.12.09 16:43
 citēt
Skauž reāli tas viņu Broncolor Para, bildēs gan nav redzams.
Publicēts: 22.12.09 16:52
 citēt
jā, tas Broncolor ir liels. Viņš pat viņiem telpā īsti nelien :)
Publicēts: 22.12.09 16:52
 citēt
jāgaida, kad Vilberto ieliks reportāžu, tur varbūt būs redzams tas lielais ārējais, kas laikam ir Broncolora ražojums un iekštelpā arī kaut kas paliels bija.
Publicēts: 22.12.09 16:53 labots
 citēt
Gudris:
Portreti:Skauž reāli tas viņu Broncolor Para, bildēs gan nav redzams.
viņš tik dārgs vai ?

www.bhphotovideo.com...

p.s. vinam tik vecāks
Publicēts: 22.12.09 17:41
 citēt
andre:
Gudris:te] viņš tik dārgs vai ?

www.bhphotovideo.com...

p.s. vinam tik vecāks

OMG! par taadu cenu no vinja zakji ar lien aaraa???
Publicēts: 22.12.09 17:43
 citēt
Smagi pofig. Domina jau taa ir vieta kas iet uz grunti, taa ka skaidrs ka pa leeto tur telpas dabuuja + publika vairaak garaam iet, shtanceet varees tagad kaa leetie kantoriishi ar tikai kruchaaku tehniku. Viss. Bez emocijaam..
Publicēts: 22.12.09 17:51
 citēt
nevis zoljkjiks, bet kaartiigs lukturis tas ir..
Publicēts: 22.12.09 17:52
 citēt
Jonatans:Smagi pofig. Domina jau taa ir vieta kas iet uz grunti, taa ka skaidrs ka pa leeto tur telpas dabuuja + publika vairaak garaam iet, shtanceet varees tagad kaa leetie kantoriishi ar tikai kruchaaku tehniku. Viss. Bez emocijaam..

Vai ir konkrēti dati par to grunts iešanu?
Publicēts: 22.12.09 18:11
 citēt
par iešanu uz grunti un lētu īri, tā ir skaudīga muldēšana!
Publicēts: 22.12.09 18:21
 citēt
par grunts ieshanu bij par to ka veikali tinas prom, bet nu tas taa.. ne mana seeta, ne mani burkaani..
Skaudiibas man tur vispaar nav.
Publicēts: 22.12.09 18:25 labots
 citēt
Relāli rēcīgs kadrs kā resnais Slaviks stāv pie gultas ar meiču :D :D :D :D :D :D
Lučiks baltā kreklā reāli kruts puikaaaa:):)
Publicēts: 22.12.09 18:27
 citēt
kasparsf:par iešanu uz grunti un lētu īri, tā ir skaudīga muldēšana!

Dominā pēdējā laikā nav labi. Šie pat uz elektrību taupot slēdzot ārā lielu daļu apgaismojuma, lai gan vegaliem jābūt GAIŠIEM.
Publicēts: 22.12.09 18:30 labots
 citēt
Portreti:Skauž reāli tas viņu Broncolor Para, bildēs gan nav redzams.

Broncolor Para vēl pagājušo vasar ja nemaldos Belokapitovs kādu pus gadu pa lēto tirgoja neviens neņema :):)

ak34:Dominā pēdējā laikā nav labi. Šie pat uz elektrību taupot slēdzot ārā lielu daļu apgaismojuma, lai gan vegaliem jābūt GAIŠIEM.

Friči taupīgi maitas , un te vēl vieni īpašnieki esot nomainijušies :)
Publicēts: 22.12.09 18:36 labots
 citēt
Gudris:es ar nesaprotu par ko viņš tik dārgs...izskatās pēc vienkārša liela zontika :D

Tur tāda sistēma "Ar kurbuli" ka var maiņit viņa apjomu "Izsstarojošās" virsmas laukumu un fokusu , intresants efexts ja kas:):) Mikstāka cietāka gaisma un vēl viss kas SANAK:):)

Ir arī intresantāki un LĒTĀKI gadzeti ar šo paši udeju www.youtube.com...
Publicēts: 22.12.09 19:00
 citēt
Gudris:http://www.intelligent.lv/ru/osy/15387_27883.html

uzjautrinājos par šīs reportāzas bilžu kvalitāti :D
Publicēts: 22.12.09 19:05
 citēt
Onkulis:

Kas tur uzjautrinošs? Normāla reportāža , meitene kura istenībā ir stiliste grimmētāja bildējusi :):) Musdienās tak visi prot fočet kāda vaina standart "Es te biju" bildītes pietiekami informativas:)
Publicēts: 22.12.09 19:23
 citēt
nu ja jau tu saki ka labi, tad ko nu es. Tik tiešām tagad bildē un publicējas visi kam nav slinkums :)
Publicēts: 22.12.09 19:54
 citēt
Onkulis:

Konkrēti kas tev nepatīk? Nu, vietām zibenis nav mīksts un ne tā ēnas...nu, kas vēl? Ar Luņa super-profesjõanālo-klubu-reportāžu salīdzināji?
Publicēts: 22.12.09 20:40
 citēt
Portreti:
Konkrēti kas tev nepatīk? Nu, vietām zibenis nav mīksts un ne tā ēnas...nu, kas vēl?

Vai tu arī taisi reportāžas tādā kvalitatē? un zibsnis , tas ir pats mazākais , kas tur man traucē.
nē, nu ja jau vairākumam liekas pieņemami, tad tak viss kartībā.
Publicēts: 22.12.09 21:10
 citēt
Nu, skaidrs, mazākais ne mazākais...a kas ir LIELĀKAIS, kas tev traucē? Kaut ko konkrēti vari pateikt, jeb tikai tādi nekonkrēti pirdieni vakrug da i okolo, mārtiņa stilā? ;)
Publicēts: 22.12.09 21:50 labots
 citēt
Schnircks:Vai Aigaram Altenbergam nebija līdzīgs?

ir tieši tā
Publicēts: 22.12.09 21:51
 citēt
Gudris:es ar nesaprotu par ko viņš tik dārgs...izskatās pēc vienkārša liela zontika :D

nesapratīsi ar kamēr pats nepastrādāsi.
nebūtu pārsteigts, ja tavas domāšanas īpatnības liegs uztvert plusus arī tad
Publicēts: 22.12.09 21:58
 citēt
Onkulis:
Portreti:
Konkrēti kas tev nepatīk? Nu, vietām zibenis nav mīksts un ne tā ēnas...nu, kas vēl?

Vai tu arī taisi reportāžas tādā kvalitatē? un zibsnis , tas ir pats mazākais , kas tur man traucē.
nē, nu ja jau vairākumam liekas pieņemami, tad tak viss kartībā.

www.fotoblog.lv...

zin kā onkol - kad iemācīsies nobildēt kaut sūda bumbieri, nevis bumbieri kā sūdu, turpini tādā pat tonī
Publicēts: 22.12.09 22:11
 citēt
Tāds ir ne tikai Aigaram , tāds ir vēl veselam baram jo "Modes @ Reklāma" ar viņu ļot universāli bildēt mainot gaismas struktūru , ļot līdzīgs istrādājumi ir arī "Ķiniešiem" :):)
Publicēts: 22.12.09 23:12 labots
 citēt
Portreti:Nu, skaidrs, mazākais ne mazākais...a kas ir LIELĀKAIS, kas tev traucē? Kaut ko konkrēti vari pateikt, jeb tikai tādi nekonkrēti pirdieni vakrug da i okolo, mārtiņa stilā? ;)

nu bet tak visiem , izņemot tevi, ir tikai pirdieni :)
Un galu galā vai tad tas ir tik svarīgi, ja vairākums ir starā?! Un pat ja skatam tikai tehnisko pusi, tad ir tak skaidrs ka .intelligent.lv nav nekāds glances zurnāls, lai ķēpātos ar baltu/melnu, krāsu, expozīciju, kontrastu - paņem no kameras samet webā un miers. Pie kam tagad jau stilā zaļos ģīmīšus taisīt, cits pat speciāli aRGB pat webā publicē, lai kruto izskatītos :)
NilsS:
zin kā onkol ...

nu ja, no marka jau šedevri paši birst laukā ;)
P.S. un stāsts tak ir par JAUNO STUDIJU, nevis kaut kādu cilvēciņu , kas to sabildējis
Publicēts: 22.12.09 23:32 labots
 citēt
Onkulis:.intelligent.lv nav nekāds glances zurnāls, lai ķēpātos ar baltu/melnu, krāsu, expozīciju, kontrastu - paņem no kameras samet webā un miers.

PILNĪGI PRECĪZI ! Tas ir kautkās līdzīgs WEB "Vakara zinām" jeb ŽZL švakai kopijai :):) Šipā beibe vismaz ar spoguleni knibina bet dzeks kas šiem pastāvīgi bildē un "Skribina" vispār VISSU bildē ar Ziepi , no modes skatem lidz presenēm:) Vislielākais bildētājs gan tur ir "Frukts" Arkaša :):)
Publicēts: 23.12.09 00:41
 citēt
vot vecni duriki ... nu CIK var meeriities ar kraaninjiem!?!?!?!???! vai tas ir butiski - kur , ar ko bildee!!!?!??! Es , kaa pilniigaaka ablondine par visaam gaismas aparatuuraam, klusijnaam lasu juusu diskuisjas un megjinu kaut ko iegumeet un maaciities .... BET [pienaak situaacija, kad iebrauc pazinja no vaacijas un saka - d"avai davai - modeles, gaissmas ..... teplas nomains"!!!! ..... nu sarunaju modeles, aiznjemos gaismas - ar ko schn saaka vairakus gadus apakaljam ..... U N - biju parsteigta, cik gaisams normali straada, ja pareizaaa attaalumaa un lenjkjii uzliek!!!
Publicēts: 23.12.09 00:45
 citēt
Lunja linki .... PHE!!!!!!!!!!!! suuc uz katinja!!!!!!!
Publicēts: 23.12.09 00:56
 citēt
He, Ilja Shvecovs ar iekliidis.
Publicēts: 23.12.09 00:58
 citēt
dansiga:Lunja linki .... PHE!!!!!!!!!!!! suuc uz katinja!!!!!!!

PROTAMS , vai tad es neteicu?:) Bet neliels tacju regulars ienakums ka "Alga" vislaik:):) Zin kaa to kas "Naktis negules" netrukst , vieni maksa un nem , citi perk letakas spogulenes un "Telo fotografus" :):)
Publicēts: 23.12.09 01:05
 citēt
Lunis, ai ... es shon beidzot pe ilgaaka liaka sadzerusies peec Ilonchika un Normunda pasaakuma ... un Tavus taxtus PILIIGI nespeeju izlasiit .... jo taveejos textus arii skaidraa prata ir jaalsa vismaz 2x ... ;-ppppppp
Publicēts: 23.12.09 01:22
 citēt
dansiga:prata ir jaalsa vismaz 2x ... ;-ppppppp

Ja pasaciens noteikt bi forsjais ka jau parast :):) Nu es diemzel esmu jau patalju taka vissi pasakumi tikai Janvari.
Publicēts: 23.12.09 01:24
 citēt
a ku tu esi u kkapee?
Publicēts: 23.12.09 01:39
 citēt
dansiga:a ku tu esi u kkapee?

Man te visadas vzasjnas krustu skersu atpakal lidz Janvara sakumam vidum:):)
Publicēts: 23.12.09 01:43
 citēt
Juus te izklaideejaties, a man jaarukaa tagad ibio.. :(
Publicēts: 23.12.09 01:46
 citēt
Tu ne vienss taads:):)
Publicēts: 23.12.09 03:21 labots
 citēt
taisni taa, ne viens taads. lab, jaiet gulet, a to pari 40h bez miega jau...
par dominu - nu, nomainijas vadiba. za to shiem fishka ir, laizh ieksha visko interesantu, un lietas notiekaas. dominas koncepts nekad neljaus vinjam izkonkuret alfu vai molu, savukart uz mc2 vai sky mōri nepavelk. Toties, ja ir veicis, kam alfaa par daargu vai parak mazturiigs videjais pircejs, savukart, ja skaimōrs beidzot pilns (ir? jeb joprojām dafiga tukšs?) vai par dārgu vai par biezu, tad tāda domina ir zupā.
fotostudija... nu... ir jau izmantota no firmas puses.
par krutajiem aprikojumiem - a ko tads dod, ja fotografs pilniga pofiga samet stafu uz galda un sabildee ta, ka enas krustojas un riktigi tizlas? ka reiz viens pieminetais ar kruto gaismu stafu ta ir izdarijies, rugta pieredze, un lai gan visadi citadi viss ideali un pat ljoti, no vinja izvairishos.
Publicēts: 23.12.09 14:22
 citēt
Tauta tur bija melnais tūkstotis.
Publicēts: 23.12.09 19:41
 citēt
Gadījās man tur iet garām un pāris knipšus uztaisīju, būs jāuztaisa arī kāds reports ...;)
Publicēts: 01.01.10 16:36
 citēt
Šeit pirmais reportiņš par OSY ...:)
- www.fotoblog.lv... ...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes: