jāgaida, kad Vilberto ieliks reportāžu, tur varbūt būs redzams tas lielais ārējais, kas laikam ir Broncolora ražojums un iekštelpā arī kaut kas paliels bija.
Smagi pofig. Domina jau taa ir vieta kas iet uz grunti, taa ka skaidrs ka pa leeto tur telpas dabuuja + publika vairaak garaam iet, shtanceet varees tagad kaa leetie kantoriishi ar tikai kruchaaku tehniku. Viss. Bez emocijaam..
Jonatans:Smagi pofig. Domina jau taa ir vieta kas iet uz grunti, taa ka skaidrs ka pa leeto tur telpas dabuuja + publika vairaak garaam iet, shtanceet varees tagad kaa leetie kantoriishi ar tikai kruchaaku tehniku. Viss. Bez emocijaam..
Gudris:es ar nesaprotu par ko viņš tik dārgs...izskatās pēc vienkārša liela zontika
Tur tāda sistēma "Ar kurbuli" ka var maiņit viņa apjomu "Izsstarojošās" virsmas laukumu un fokusu , intresants efexts ja kas Mikstāka cietāka gaisma un vēl viss kas SANAK
Ir arī intresantāki un LĒTĀKI gadzeti ar šo paši udeju www.youtube.com...
Kas tur uzjautrinošs? Normāla reportāža , meitene kura istenībā ir stiliste grimmētāja bildējusi Musdienās tak visi prot fočet kāda vaina standart "Es te biju" bildītes pietiekami informativas
Portreti: Konkrēti kas tev nepatīk? Nu, vietām zibenis nav mīksts un ne tā ēnas...nu, kas vēl?
Vai tu arī taisi reportāžas tādā kvalitatē? un zibsnis , tas ir pats mazākais , kas tur man traucē. nē, nu ja jau vairākumam liekas pieņemami, tad tak viss kartībā.
Nu, skaidrs, mazākais ne mazākais...a kas ir LIELĀKAIS, kas tev traucē? Kaut ko konkrēti vari pateikt, jeb tikai tādi nekonkrēti pirdieni vakrug da i okolo, mārtiņa stilā?
Portreti: Konkrēti kas tev nepatīk? Nu, vietām zibenis nav mīksts un ne tā ēnas...nu, kas vēl?
Vai tu arī taisi reportāžas tādā kvalitatē? un zibsnis , tas ir pats mazākais , kas tur man traucē. nē, nu ja jau vairākumam liekas pieņemami, tad tak viss kartībā.
Tāds ir ne tikai Aigaram , tāds ir vēl veselam baram jo "Modes @ Reklāma" ar viņu ļot universāli bildēt mainot gaismas struktūru , ļot līdzīgs istrādājumi ir arī "Ķiniešiem"
Portreti:Nu, skaidrs, mazākais ne mazākais...a kas ir LIELĀKAIS, kas tev traucē? Kaut ko konkrēti vari pateikt, jeb tikai tādi nekonkrēti pirdieni vakrug da i okolo, mārtiņa stilā?
nu bet tak visiem , izņemot tevi, ir tikai pirdieni Un galu galā vai tad tas ir tik svarīgi, ja vairākums ir starā?! Un pat ja skatam tikai tehnisko pusi, tad ir tak skaidrs ka .intelligent.lv nav nekāds glances zurnāls, lai ķēpātos ar baltu/melnu, krāsu, expozīciju, kontrastu - paņem no kameras samet webā un miers. Pie kam tagad jau stilā zaļos ģīmīšus taisīt, cits pat speciāli aRGB pat webā publicē, lai kruto izskatītos
NilsS: zin kā onkol ...
nu ja, no marka jau šedevri paši birst laukā P.S. un stāsts tak ir par JAUNO STUDIJU, nevis kaut kādu cilvēciņu , kas to sabildējis
Onkulis:.intelligent.lv nav nekāds glances zurnāls, lai ķēpātos ar baltu/melnu, krāsu, expozīciju, kontrastu - paņem no kameras samet webā un miers.
PILNĪGI PRECĪZI ! Tas ir kautkās līdzīgs WEB "Vakara zinām" jeb ŽZL švakai kopijai Šipā beibe vismaz ar spoguleni knibina bet dzeks kas šiem pastāvīgi bildē un "Skribina" vispār VISSU bildē ar Ziepi , no modes skatem lidz presenēm Vislielākais bildētājs gan tur ir "Frukts" Arkaša
vot vecni duriki ... nu CIK var meeriities ar kraaninjiem!?!?!?!???! vai tas ir butiski - kur , ar ko bildee!!!?!??! Es , kaa pilniigaaka ablondine par visaam gaismas aparatuuraam, klusijnaam lasu juusu diskuisjas un megjinu kaut ko iegumeet un maaciities .... BET [pienaak situaacija, kad iebrauc pazinja no vaacijas un saka - d"avai davai - modeles, gaissmas ..... teplas nomains"!!!! ..... nu sarunaju modeles, aiznjemos gaismas - ar ko schn saaka vairakus gadus apakaljam ..... U N - biju parsteigta, cik gaisams normali straada, ja pareizaaa attaalumaa un lenjkjii uzliek!!!
dansiga:Lunja linki .... PHE!!!!!!!!!!!! suuc uz katinja!!!!!!!
PROTAMS , vai tad es neteicu? Bet neliels tacju regulars ienakums ka "Alga" vislaik Zin kaa to kas "Naktis negules" netrukst , vieni maksa un nem , citi perk letakas spogulenes un "Telo fotografus"
Lunis, ai ... es shon beidzot pe ilgaaka liaka sadzerusies peec Ilonchika un Normunda pasaakuma ... un Tavus taxtus PILIIGI nespeeju izlasiit .... jo taveejos textus arii skaidraa prata ir jaalsa vismaz 2x ... ;-ppppppp
taisni taa, ne viens taads. lab, jaiet gulet, a to pari 40h bez miega jau... par dominu - nu, nomainijas vadiba. za to shiem fishka ir, laizh ieksha visko interesantu, un lietas notiekaas. dominas koncepts nekad neljaus vinjam izkonkuret alfu vai molu, savukart uz mc2 vai sky mōri nepavelk. Toties, ja ir veicis, kam alfaa par daargu vai parak mazturiigs videjais pircejs, savukart, ja skaimōrs beidzot pilns (ir? jeb joprojām dafiga tukšs?) vai par dārgu vai par biezu, tad tāda domina ir zupā. fotostudija... nu... ir jau izmantota no firmas puses. par krutajiem aprikojumiem - a ko tads dod, ja fotografs pilniga pofiga samet stafu uz galda un sabildee ta, ka enas krustojas un riktigi tizlas? ka reiz viens pieminetais ar kruto gaismu stafu ta ir izdarijies, rugta pieredze, un lai gan visadi citadi viss ideali un pat ljoti, no vinja izvairishos.