Visas fotogrāfiskās idejas glabāju smadzenēs... atliek tikai nogaidīt, sekojot intuīcijai, lai nospiest pogu, kad apkārtējie apstākļi uzdāvinās to brīdi.
man liekas ka ideju ir daudz, grutak izpildit, jo daudz skerslu piemeram, ara auksts, pirksti salst, velsh gaaaz stativus , del ziemassvetkiem no ebaja nenak lietas, fotosomu ajzmirsu maaasas mashinaa. bet idjeu daudz, ja tev nav ideju ko bildet tad vainu sac domat vai pardod kameru par letu naudu
ja par leetu naudu, tad protams laigan nesaskatu jeegu uzgrejdot bodiju, mans tads pierasts, nezinu d90 ar savu video fiichu radis liekas problemas, gribesies iet bildet, pa celam izdomashu - o varetu pafilmet, iepatiksies un sakshu filmet tikai, un tad paversies pavisam cita pasaule, kuraa pilniigi negribas liist iekshaa labaak kadu d200, d300, d700 (bet tomer nesaskatu jeegu upgrejdot bodiju, vieniiga matrica mosh buus tiraaka, a mosh nee, ja lietots )
video ir pofig vai pluss (kā kuram). mīnusa jau nu gan tur nekāda nav.
dotajaa situacija runa ir konkreeti par mani, man tas ir miinus, alergija no video, ziepish laiku trauma un taa. un plus vel ari no iso man ir alergija un neceshos lielaku par 100 likt, labak piekrukit gajsmu klaat