Sveiki domubiedri! Mani interesē,vai kāds nepārdod aķīti četrsimtajam canoniņam...?! Nebūtu slikti,ja viņam būtu vismaz 1400 ampēri... Priecātos ja man raxtītu privāti. P.S.Priecīgus un siltus Jums rītdien ziemassvētkus
karliks:Ar kreisajiem aķiem laimes spēle. Uz 300D bij labu labais, uz 30D divi kreisie aķi pēc 2 gadiem retas lietošanas apsrāga.
Ja ļoti nedeg, iesaku paskatīties jebejā oriģinālos no Honkongas - skatījos, ka nāk par ~ 14$, tiem gan ir 720 mAh.
turpat ebay var atrast arī lielākus ... tikai man no honkongas kaut kā pēdējie sūtījumi ilgi nāk ... 2as lietas nāca 3 nedēļas un vēl divām jau tulit būs 4as ... pārdevējs saka ka Hongkongas muita esot palikusi nedaudz piekasīgāka un ilgāka ...
sasar:Elton, tas droshi vien tas pats Andrejs no kura es savu laik pirku - 29191671.
Tieši tā. Pēdējo LP-E6, kurš maksā ap Ls 50-60 šeit, pie viņa kopā ar visu ladēšanu ņēmu par Ls 15. Darbojas IDEĀLI! Nekādas atšķirības no oriģināla darbībā (izņemot vienu komforta sīkumu) Tāpēc arī cilvēkam gribēju ieteikt.
agriss: turpat ebay var atrast arī lielākus ... tikai man no honkongas kaut kā pēdējie sūtījumi ilgi nāk ... 2as lietas nāca 3 nedēļas un vēl divām jau tulit būs 4as ... pārdevējs saka ka Hongkongas muita esot palikusi nedaudz piekasīgāka un ilgāka ...
Parasti gan tie lielākas ietilpības aķi ir kreiso ražotāju. Un tur sākas laimes spēle
Jā, ir tāda lieta, ka ilgi nāk. Pēdējā paka nāca ~ 6 nedēļas. Tāpēc arī piebildu - ja nedeg.
sasar:Elton, tas droshi vien tas pats Andrejs no kura es savu laik pirku - 29191671.
Tieši tā. Pēdējo LP-E6, kurš maksā ap Ls 50-60 šeit, pie viņa kopā ar visu ladēšanu ņēmu par Ls 15. Darbojas IDEĀLI! Nekādas atšķirības no oriģināla darbībā (izņemot vienu komforta sīkumu) Tāpēc arī cilvēkam gribēju ieteikt.