šajās brīvdienās esmu palicis bez visām minētajām lietām, bet uz jaunā gada brīvdienām labprāt ko tādu sarunātu. Par to datoru un svaigu gaisu pilnīga taisnība, pat ja bildes nesanāks
Portreti: Es snowerēšu, tu varēsi mani safočēt! ... man - priekš oho! Saģērbies divreiz siltāk kā parasti tu ģērbtos!!!
Ja snowerētu kāda Tava modele un Tu brauktu līdzās ar atstarotāju, būt daudz foršāk ... Ja modelei būtu divreiz mazāka uzvilkts nekā viņa parasti ģērbjas, tad gan būtu arī ohohohoho efekts ...
versatile:a davaj taa - tu saki kur atstaaj mashiinu ar savu 70-200 un paris zibspuldzeem, ej snovereet, es njemu tavu 70-200 un paris zibspuldzes un laizhos!
Parasti atstāju stāvvietā. Cilvēki jau nav zagļi, nav ko fantazēt!
versatile:a davaj taa - tu saki kur atstaaj mashiinu ar savu 70-200 un paris zibspuldzeem, ej snovereet, es njemu tavu 70-200 un paris zibspuldzes un laizhos!
Parasti atstāju stāvvietā. Cilvēki jau nav zagļi, nav ko fantazēt!
Pretī jautājums- vai tad zagļi ir cilvēki?.. Fototehnikas atstāšana neapsargātā autiņā pie lielām cilvēku masām nav īsti prāta darbs...
Gudris:jūtūbaa džekiem busā bij iemontētas divas fotokastes no kārtīga metāla uz atslēgām kur šie glabā visu savu tehniku vai arii tie bij filmētāji laikam