forum.gif
ķīmijas grandi palīgā!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / ķīmijas grandi palīgā!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.12.09 12:51
 citēt
tātad vajag dabūt oleīnskābi mājas apstākļos (nejau īpaši tīru - var pavisam ķepļep)

google saka: lv.wikipedia.org...

nu ok - olīveļļa un NaOH man ir, bet esu pa trulu, lai apjēgtu kā fiziski notiek ''atziepošana''..... :(

mok kāds prātīgs var uzdrukāt darbību instrukciju?

to ķiti vajag nerūsējošā tērauda urbšanai un vītņu griešanai - man bija no aizlaikiem, bet viss reiz iztērējās...
Publicēts: 24.12.09 13:02
 citēt
Tev kaut kas līdzīgs emulsijai, vai tad neder?
Publicēts: 24.12.09 13:17
 citēt
negatIvs:Tev kaut kas līdzīgs emulsijai, vai tad neder?

o nē - šitā ķite ir reālākās brīnumzāles - nerūsējošā aš ar naglu var coķi izborēt :)

protams ar perfektu urbi un emulsiju + pareizi apgriezieni, var nerūsējošo urbt tīri sakarīgi, bet ar vītnēm jau ir daudz ļaunāk - riebīgs (no šā viedokla) materiāls
Publicēts: 24.12.09 13:21
 citēt
ar nerūsējošo esmu saskāries, riebīgs jau ir, un arī tam ir dažādas markas, un īpašības. duralumīnijam spirts labi noder.....
Publicēts: 24.12.09 13:28 labots
 citēt
Ja shito novienaado:
СН3(СН2)7СН=СН(СН2)7СООН)

sanaak:
3=ОО)
Publicēts: 24.12.09 13:52
 citēt
ja vari pagaidīt, pēc svētkiem pateikšu precīzi gatavu šķidrumu markas. tos šķidrumus izmanto, piemēram, Pļaviņu Hesā, ņeržas darbiem, un Latvijā var nopirkt
Publicēts: 24.12.09 15:05
 citēt
Uzjautāšu dēlam. viņam visādi draugi ar frīkainām interesēm. Ja nav ļoti steidzami.
Publicēts: 24.12.09 15:40
 citēt
ehhhh..... ja varētu gaidīt, tad es neurbtu - vienmēr lielos apjomus dodu griezt ar lāzeri un tas jau a visiem caurumiem uztaisa + vītņu kniedes izmantotu, bet te materiāls par tievu, lai kniedēm lielos caurumus urbtu:(

uzkrita vakar pasūtījums kā sniegs uz galvas - drošvien tāpēc to tik dabūju, ka ZS un jaungadu biju ar mieru šancēt
Publicēts: 24.12.09 15:45
 citēt
skaidrs, tad vismaz par svētku atrakcijām prāts mierīgs
Publicēts: 24.12.09 15:48
 citēt
uz mani neceri, es pat nitroglicerīna iegūšanu tikai teorētiski zinu, tāpat efedrīna acetāta iegūšanu no efedrīna hidrogēnhlorīda ar etiķskābes anhidrīda palīdzību. :(
Publicēts: 24.12.09 16:36
 citēt
Maris:ehhhh..... ja varētu gaidīt, tad es neurbtu - vienmēr lielos apjomus dodu griezt ar lāzeri un tas jau a visiem caurumiem uztaisa + vītņu kniedes izmantotu, bet te materiāls par tievu, lai kniedēm lielos caurumus urbtu:(

uzkrita vakar pasūtījums kā sniegs uz galvas - drošvien tāpēc to tik dabūju, ka ZS un jaungadu biju ar mieru šancēt

Laimīgais, nav jātērē nauda galda klāšanai :D Cik biezs tev tas materiāls?
Publicēts: 24.12.09 16:46
 citēt
4 un 2mm - vītne par laimi plānajā :)
Publicēts: 24.12.09 17:01
 citēt
Par vītnēm nezinu, bet izurbt var, ja bruņojas ar daudziem uzbjiem un fleksi ar ko asināt, jeb vislabāk ar kaut kādiem rūdītajiem, ja nu vienīgi neiet vairākos desmitos caurumu. Veiksmīgus urbšanas svētkus. :D.
Publicēts: 24.12.09 17:19
 citēt
Mjā ņerža ir skarbi....pat nezinu ko ieteikt. Pats nesen sava viena DIY projekta ietvaros sarurbu kaudzi (kādus simtus) caurumu 3mm alumīnijā...bet tas jau ir salīdzinoši easy...
Publicēts: 24.12.09 17:24
 citēt
Paldies. caurumi /iet simtos/ :) kobalta urbji ir, /stanoks/ precizs, asinamais sakarigaks par fleksi ar ir, pieredze padsmit gadi, bet vot oleinskabe beigusies
Publicēts: 24.12.09 23:56
 citēt
no ķīmijas pilnīgi neko nesaprotu bet spriežot pēc vikipēdijas Tev vajag mirušas bites! :-)
priecīgus ZS!
Publicēts: 28.12.09 21:48 labots
 citēt
ai.
Publicēts: 29.12.09 03:31 labots
 citēt
Олеиновая кислота.Расфосована по 5, 10, 50, 200 кг
Novietojums: Rīga
barometr45@inbox.lv T. 26557831, Анатолий

Cik paskatijos rūpnieciski IZGATAVO viņu separējot , atkarībā no markas utt:) Majas diez vai diez vai:)

Minētais telefons pieder
Anatolijs Fjodorovs
SIA „PARACELS” direktors
ĶĪMISKIE UN MEDICĪNISKIE MATERIĀLI
Reģistrācijas nr. LV 40003552649
Hipokrāta iela 19 - 40, Rīga, LV-1079
Biroja adrese: Rāmuļu iela, 2A, Rīga, LV-1005
Tālr./ fakss 7371504, mob.26557831
E-pasts paracels@svift.lv

Rāmuļu iela maza ieliņa no Ganību dambja uz Duntes ielu
Publicēts: 29.12.09 10:24
 citēt
Latvijas ķīmijā, Katlakalna ielā var pa lēto nopirkt, paracelī ir dārgi.
Publicēts: 31.12.09 15:44
 citēt
ir tak speciala rupnieciski izgatvota viitnju griezhama ella ......... kam chakareeties ????? 20 gadus stradaju par virpotaju un metaalu ........ TEXACO izplatiitaji Latvija tirgo .....nav probleemas un veel kas ja gribi ar veciem instrumentiem uz njerzhas ko labu dabuut tad piedod nederes pat nevien super smeere . noperc kartigs instrumentus un pucee valjaaa nu nemaz tik daargi nav .................

psc ar diegiem nav arshana ........
Publicēts: 31.12.09 18:41
 citēt
oi Arni lasi rūpīgāk - pirmkārt viss sen beidzies - 25.,26. saurbu 700+ caurumus i vītnes sagriezu, 27.,28. visu sametināju un noslīpēju un 29. saskrūvēju bankā pie sienas.

a otrkārt nevienu brīdi mani nav interesējuši padomi kā šo lietu dara - pieredze man kā māja, štrumi ūberākie tik iecienītā ķīmija bij beigusies - tā, tad ar interesēja - iztiku ar /speciālo eļļu/ un zaudēju pusi dienas - nav tik traki, bet turpmāk jāapgādājas ar oleīnskābi :)

reku suvenīriņš no haltūras vietas jāieliek:

Publicēts: 31.12.09 19:03
 citēt
Ko tu bojā nervus cilvēkiem ar tādām naudaszīmēm? Ej nokaunies :face-devil-grin:. Priecīgu jauno.:face-grin:
Publicēts: 31.12.09 19:12
 citēt
Vispār jau tā ir tikai banderole!:haha:
Publicēts: 31.12.09 20:10 labots
 citēt
oi tur bij viskautkas - gan pa 100 pačkas, gan tās pašas pačkas a plasmasas lenti sažņaugtas ķieģeļos pa 20 gab. :) bildēt nedrīkst - nu toties pilsētā drīkst

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 01.01.10 19:34
 citēt
Maris:oi tur bij viskautkas - gan pa 100 pačkas, gan tās pašas pačkas a plasmasas lenti sažņaugtas ķieģeļos pa 20 gab. :) bildēt nedrīkst - nu toties pilsētā drīkst

[url=http://www.fotoblog.lv/rep/18224/
]http://www.fotoblog.lv/rep/18224/[/url] Nebūs tiesa,tais ķieģeļos ir 10 paciņas. :face-wink:
Publicēts: 01.01.10 19:42
 citēt
redzēju veselus ratus ar 20Ls.nieku ķieģeļiem pa 20 gab. paķelēm katrā - nu mok 500niekus štropē pa 10 - pats štropējamais stanoks baigi vienkāršais
Publicēts: 01.01.10 20:46
 citēt
Maris:redzēju veselus ratus ar 20Ls.nieku ķieģeļiem pa 20 gab. paķelēm katrā - nu mok 500niekus štropē pa 10 - pats štropējamais stanoks baigi vienkāršais
Es te ierakstiju veselu penteri ar LB noteikto naudas pakošanas kārtību bet protams neiekopēju(jau biju apradis ka komenti nepazūd)Pazuda:face-devil-grin: Īsumā-būsi pārskatijies.:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):