osscar:Forši es ar esmu pārēšanās pretinieks ! Pats gan ķimerējos ar elektroniku -pēdējos punktus uz i savam darinājumam saliku.
+ rīt uz copi doma laist, ja laiks būs ok - ja ne ok - uz sporta zāli !.
Visiem priecīgus ZS un labas brīvdienas!
ja jau redzms aparāts, tad uzreiz interese par tehniskiem parametriem (pats kādreiz līdzīgus būvēju ) - jauda, slodze, jūtība, kropļi, frekvences, kritumi utt P.S. ja tas nav stipreklis, tad sorry.... baigi mazie radiatoriņi !
Šis ir A klases pastūzis. izejas jauda 2x27W. Dīkstāvē patērē 120W apmēram. Trafs 600W. Svars padsmit KG.josla no 0Hz-200KHz. Lauktranzistori. Radiators - 30x13x4cm. Temperatūra ap 55 grādi. Vnk. nebija man neviens A klase, tagad ir Padomā jau nākamais .
oho. pa snovborda tēmu viģiks, bišku oldskūlīgs, bet iesākumam derēs Šeit arī var apšolēt vienu manu depresīvu garadarbu par snovborda tēmu, tiesa bikiņ pavecs gan
super video. Redzams, ka Juris ir ļoti daudz apguvis salīdzinot ar pirmajiem video, tie salaiduma momenti ir pareizi, nav jautājumu kas ir izgriezts. Man patika. super.
nākamreiz kad brauc taisi vēlreiz tēmu, ja būs laiks mēģināšu pieslēgties.
Man arī tīri labi patika! Bet par paša dēļošanas skatu- cik saprotu, Jurim otrs operators līdzi nebija. Bet atstāt gana dārgu aparātu uz statīva intensīvi apmeklēta kalna malā "pašplūsmā" bišku riskanti...))