forum.gif
Zibspuldzes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Zibspuldzes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.12.09 03:18
 citēt
Sveiki visi!

Ko variet pateikt par zibspuldzes mūžu, tā teikt cik ilgi viņa spēj funkcionēt.
Par piemēru ņemšu Canon speedlite 550ex. Būtu ta ka iespēja pie tādas tikt.
Un ja tomēr tur iekšā izdeg KAUT KAS, tad cik maksā TĀ nomaiņa. :D

Cik noprotiet nav bijusi liela darīšana ar zibspuldzēm :)
Paldies!
Publicēts: 25.12.09 03:21
 citēt
viss jau atkarigs, cik smagi lietota. ja katru dienu pa n-tajaam preses konferenceem, pasakumiem, biezhi uz pilnu jaudu - tad liela iespeeja ka nojuks.
man bijushas vairakas, sakot ar rozetee sprauzhamajam sovjeteneem un beidzot ar sigmaam un canoniem, ari nikon - visiem viss ideala kartiba bijis, gan perkot, gan pardodot - iznjemot vienu sigmu...
Publicēts: 25.12.09 06:03
 citēt
zolīda automātiskā blice kopš seniem laikiem tas, kas haltūristam visātrāk atmaksājas. :)
Publicēts: 25.12.09 10:47
 citēt
iekšējā spuldze maksā ap 40-60ls. Itkā nekas traģisks, tikai ar to dabūšanu pagrūti.
+ ja vēl pats nemainīsi, tad meistara darbs.
Publicēts: 25.12.09 12:30
 citēt
Nu tad skaidrs, paldies!
Publicēts: 25.12.09 12:36
 citēt
Andreass:iekšējā spuldze maksā ap 40-60ls. Itkā nekas traģisks, tikai ar to dabūšanu pagrūti.
+ ja vēl pats nemainīsi, tad meistara darbs.

10 Ls Canon servisā. Diezgan uzniversāla. Reiz mainīju Nikonam. Lieki piebilst, ka zibenim bija kādi 5 gadi pa 8 stundām dienā reportāžā, pilnībā izļurkāta.
Publicēts: 25.12.09 12:52
 citēt
"Latgalītē" IFK 2 Ls laikam. bet firmas blicē neiet iekšā fiziski. :(
Publicēts: 25.12.09 20:12
 citēt
Tad ir super, ka tik lēti. Es ebajā biju skatījies priekš 430EX, tai maksāja ap 37ls ar atsūtīšanu. Priekš 580 bija ap 47 un vairāk lati.

Portreti:

10 Ls Canon servisā. Diezgan uzniversāla. Reiz mainīju Nikonam. Lieki piebilst, ka zibenim bija kādi 5 gadi pa 8 stundām dienā reportāžā, pilnībā izļurkāta.
Publicēts: 27.12.09 09:18
 citēt
Mana pieredze: "Zibspuldzes nobeidzas ātrāk nekā kamera"
Canon A-1 strādā vēl tagad, bet attiecīgi 199 blice nerāda nekādas dzivības pazīmes
Canon T-90 + 300 blice - abi savu nokalpojuši, tikai bilicene krietni ātrāk.
Publicēts: 27.12.09 10:21
 citēt
fandango:Harald, bet, ja piespiež stiprāk? Tik iepriekš jāuzvelk darba cimdi.
:D :D goč pendel, gadās, ka nevar iespiest! :D Amsterdamā nopirku mazu "netaupīgo" (atlikušo jaudu izmauc gar cisku!) blici - iemānīju krievu lampiņu, bet ne no āmura - mazāku. turu naidu uz to blici - nokurināja man A-1 Canonu!
Publicēts: 27.12.09 15:38
 citēt
Harald! Skopais maksā 2x. Domāju, ka Tu vienmēr esi zinājis, ka bāzt uz kameras ņe rodnuju bez specpasākumiem ir bīstami.
Publicēts: 28.12.09 08:48 labots
 citēt
Fons:Domāju, ka Tu vienmēr esi zinājis, ka bāzt uz kameras ņe rodnuju bez specpasākumiem ir bīstami.
nav 1-alga, cik ta tas U uz kontakta. A-1 parasti piecieta - nelaime aiz tam notika, ka vidējais kontakts uztrāpīja uz cita karstajā šūzē. A-1 jau bij dedicētas ne TTL blices - tikai uzmeta fragmu "A" režīmā.
Fons:Skopais maksā 2x.
bieži arī 3X, tak pa retam gadās, ka pa visām trim kopā 1,7X mazāk, kā dāsnais tajā 1-ā reizē!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):