forum.gif
studijas gaismas kadam majas centra
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / studijas gaismas kadam majas centra
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.12.09 21:13 labots
 citēt
intrese uz 6.februari Rigas centra vai Teikas tuvuma nobildet jauno pari ar vecakiem nedargi tas jums aiznems ne vairak ka 10min intrese tik dazas bildes...uz kadiem 14-15 ja ir piedavajumi rakstat kas var izpalidzet.
Publicēts: 25.12.09 21:22
 citēt
Kā pa 10 minūtēm var sakrāmēt gaismas, aizvest, sastellēt, salikt cilvēkus, nofočēt, novākt gaismas un atbraukt mājās, uma ņe priložu.

Humora vecis tas Labā Roka, kaut arī velk uz parastu kapeiciņu p.../lamāties nav pieklājīgi, Norča un Nils iemācīja!/
Publicēts: 25.12.09 21:25 labots
 citēt
iet jau runa kam ir jau majas viss uzlikts un to nu es zinu cik vajaga laiku lai uzliktu visu tapec mekleju kam ir jau gatavs un kas ir Norča un Nils?
Publicēts: 25.12.09 21:28
 citēt
labasrokas:iet jau runa kam ir jau majas viss uzlikts

Nu, pa 15 Ls vari trīs stundas pie manis bildēt tos savus 15 cilvjus!:) Vai pa 10 Ls no rīta, 9-12. Pirmd.-Cet.

Fočuks, fotogrāfs un papīra fons gan tajā cenā neietilpst. :)
Publicēts: 25.12.09 21:32
 citēt
es tacu pateicu kura datums intrese ne tu kada pirmd-cet un man nevajaga 3st lai kadas 10bildes uztaisitu nevajag tacu nekadu sesiju tur.
Publicēts: 25.12.09 21:35
 citēt
Āaaaa, 10 Ls par dārgu...vai nav Teikā? :)

Da labi, es tač zirgojos, nav šitādu sludekļu licēji mani klienti, un labi ka nav! :)
Publicēts: 25.12.09 21:39 labots
 citēt
paskatījos galeriju - sapratu jautājumu :)
Portreti, ja stundā 5 Ls, tas būtu 0.83 Ls par 10 minūtem ;)
Publicēts: 25.12.09 21:46
 citēt
Onkulis:paskatījos galeriju - sapratu jautājumu :)

Nu arī paskatījos- neredzu nekādu saistību ar izmisīgu kapeiciņu p/lamāties nedrīkst!:)/
Publicēts: 25.12.09 21:56
 citēt
nu kads tur sakars ar manam bildem?
Publicēts: 25.12.09 21:57
 citēt
Onkulis:paskatījos galeriju - sapratu jautājumu :)

5ls samaksas kaut patam 10min tik kur?
Publicēts: 25.12.09 22:15
 citēt
Tā jau parasti visi tik pa lēto.. visus pribambasus kaut uz muguras stiep, benzīnā vien jau cik aiziet, lai aizvestu.. un viss kaut kādu 10 min. :)
Gan jau par fotoaparātu un lietussargu nekas vairāk nespīd :)
Publicēts: 25.12.09 22:24
 citēt
labasrokas:

Nu, ta jau zaje*/nedrīkst lamāties!/- taisi tik studiju augšā un bliez vaļā pa 5 Ls/10 min! Biznesa plāns gatavs!:)
Publicēts: 25.12.09 22:30
 citēt
KEPKE:Tā jau parasti visi tik pa lēto.. visus pribambasus kaut uz muguras stiep, benzīnā vien jau cik aiziet, lai aizvestu.. un viss kaut kādu 10 min. :)
Gan jau par fotoaparātu un lietussargu nekas vairāk nespīd :)

tu izlasi ko rakstu neko tev stiept es nelieku :)
Publicēts: 25.12.09 22:32
 citēt
Portreti:
labasrokas:

Nu, ta jau zaje*/nedrīkst lamāties!/- taisi tik studiju augšā un bliez vaļā pa 5 Ls/10 min! Biznesa plāns gatavs!:)

tas driz bus un tagat tik mekleju kas var izlidzet
Publicēts: 26.12.09 10:18
 citēt
a ieiet jebkurā kantorī ar uzrakstu /fotosalons/ neder? nu klasiski pa skaisto ar zaļo vai ķiršinieku lupatu + fajansa leopardu, milzsuni, aurojošu pundurbriedi vai strupkolonnu a plastmasas puķupodu virsū?

centrā tak meistari katrā otrā kvartālā
Publicēts: 26.12.09 10:48
 citēt
Maris:a ieiet jebkurā kantorī ar uzrakstu /fotosalons/ neder? nu klasiski pa skaisto ar zaļo vai ķiršinieku lupatu + fajansa leopardu, milzsuni, aurojošu pundurbriedi vai strupkolonnu a plastmasas puķupodu virsū?

Tu, Mari, atkal neko nerubī, tas tak pa dārgu + vēl kaut kur jāiet. :)
Publicēts: 26.12.09 11:18
 citēt
Maris:
:D :D :D
Publicēts: 26.12.09 11:29
 citēt
Maris:a ieiet jebkurā kantorī ar uzrakstu /fotosalons/ neder? nu klasiski pa skaisto ar zaļo vai ķiršinieku lupatu + fajansa leopardu, milzsuni, aurojošu pundurbriedi vai strupkolonnu a plastmasas puķupodu virsū?

Tur pat NETALU no Teikas ir vecais breksis Stanja LABS salons , atrai uzbildes pateiks taviem klientiem ka tu sudigs fotografs un vissi buss priecigi:):)
Publicēts: 26.12.09 13:06
 citēt
/iedomājas ainiņu, kā portreti ripina no deguna bumbiņu un pacietīgi gaida kā 10 min plavna pāriet pusstundā un beigās visžēlīgi piedāvā par 30 Ls sabildēt/:D
Publicēts: 26.12.09 13:48
 citēt
labasrokas, Tu esi kadreiz pats fotografeejis studijaa?!!??! Pa 10 min var utaisiit dazhas labas bidles tikai tad, ja maajas jau ir iestudeetas visas pozas un atstradaatas ..... Taveejie to ir izdariijushi!?
Publicēts: 26.12.09 14:17
 citēt
Nav tik traki. Šāda bilde arī aizņem apmēram 10 minūtes- Uzlikt gaismu, atrast kontaktligzdu, ieštepselēt, saregulēt cilvēkus un "putniņš izlido"!:)
Publicēts: 26.12.09 14:30
 citēt
Karlis70:/iedomājas ainiņu, kā portreti ripina no deguna bumbiņu un pacietīgi gaida kā 10 min plavna pāriet pusstundā un beigās visžēlīgi piedāvā par 30 Ls sabildēt/:D

Teikšu godīgi- divas reizes esmu fočējis par mazāku summu- vienreiz, kad tiešām senus gadus atpakaļ fočēju apakšveļas paraugus vienai importa lapai- meitenei, ar kuru biju diezgan īpašās attiecībās un aizvakar bērnu sesijā, kad sīcis nebija izgulējies un sanāca tikai pussesija. Paņēmu, attiecīgi, puscenu.

Vairāk NEKAD neesmu NEKO fočējis zem tevis norādītās summas. Katram darbam ir kaut kāda pašizmaksa. Un ja es darbinu fočuku par LsLsLs, studiju, maksāju sev algu, nodokļus, grāmatvedei un vēl 15 izdevumu lietas, tad ar kapeiciņu gribētājiem es vienkārši nerunāju, jo viņi jau nesaprot, ka viņu "10 minūtes" nav tas pats, kas manas 10 minūtes...
Publicēts: 26.12.09 14:34
 citēt
Gudris:cilveeku likshanas zinjaa bilde ir lazha ;)

Stulbi ir apgalvot, ka tā ir laža, nezinot, kādas bija prasības pret konkrētās bildes saturisko stilistiku. Sākumā tev vajadzēja uzprasīt- kāpēc viņi tā ir salikti? Tad es paskaidrotu, un tad tu varētu teikt: "Ā, nu tad tev nav sanācis, tā ir laža!" :D
Publicēts: 26.12.09 14:45
 citēt
Gudris:prasība bija saliekat lūdzu cilvekus maximāli stulbi ? :D

Oh lasu un recu , ka tu zini ka laszja . Kura vieta TIESJI ir ta lazja , galva no galvas neaug , skukjiem kajas normali , nesezj neviena ka uz poda . Normal;i jaunie dakterisji :):)
Publicēts: 26.12.09 14:51 labots
 citēt
Ja izpildītāja prasītā summa neatbilst klienta priekšstatam par to, cik viņš pats ņemtu par tādu darbu, klients mēdz pateikt kaut ko interesantu, piemēram, "es jau pats varētu, tik nav laika utt. u.tjp."
Kāds paziņa savulaik trenējās kaulēšanās mākslā tirgū. Beigās jau tā bija "ietrenējies", ka to pašu mēģināja lielveikalos praktizēt. Izskatījās tas dikti jokaini. Tur nekad neizdevās, nez kādēļ.
Publicēts: 26.12.09 15:00 labots
 citēt
Portreti:... divas reizes esmu fočējis par mazāku summu ...
man diezgan daudzas reizes "post factum" izrādījies, ka esmu vispār par velti bildējis. :D
Gudris:četri lieli caurumi
logi 2
Gudris:... atgāzušies ...
atgāzušies vai izgāzušies - daudzmaz takš izskatās.
Publicēts: 26.12.09 15:03
 citēt
tas kas Gudrim nepatīk = laža :) ..... attiecīgi kas patīk = šedevrs :) . No vienas puses Gudrim ir taisnība , bet tā taisnība ir tikai Gudra pasaulē kur Gudris ir centrs un viss pārējais grozās ap viņu ;)
Publicēts: 26.12.09 15:14
 citēt
Gudra pasaulē kur Gudris ir centrs un viss pārējais grozās ap viņu

Izklausās pēc karuseļa priekšnieka.
Publicēts: 26.12.09 15:27
 citēt
Lasu un burtiski nosmējies līdz asarām :D:D
Publicēts: 26.12.09 15:27 labots
 citēt
Gudris:Laža ir taa ka tur ir četri lieli caurumi un daži cilvēciņi atgāzušies atpakaļ kas vispār ir nonsenss !!! Laža karoče :D

www.youtube.com... Tev var pamācīties grupas bildēšanas principus ;)

Pablenz vēl visādās tūbās , ne to vien saļurēsies :):)

Butu vel trubaa palurejis butu atradis "Strobistu" kurs tev paraditu ka sitas grupas ko vins tur krame Gaismas liek 45min kamer sarekjina tai "Delju kapseta" lai viss butu vienmerigi NOGAISMOTS un izmanto cik tur sjis liek 4-5-6 blices , talak BARAS PATS SASTAJAS jo rietumnieki atskiriba no stulbiem"Austrumeiripiesjiem" biezji bildejas un katrs zin savu vietu neslepjas un apkart neskraida:):) Belgija varej klasi no 30 cilvekiem Gruppa uzbildet ~5min , tur parasti brauc bildet ar saliekamiem podestiem vai ari skola tadi 90% gadijumu ir UZ VIETAS sporta un pasakumu zales bildejas vini burtiski vismaz reiz menesi vai pat vel beiozjak pie katras isdevibas , klase ATNAK NOSTAJAS neviens cilveks nav nekur japarbida vai japarliek NOKNIPSE un staiga , Starbridi 30min vareja nobildet 5 klases VIENS PATS! Kautgan vienmer ir ATBILDIGAIS no skolas reizem vel vecaku parastavji un asistents taka RIETUMU Tubes vari neblenst bildejot KAUTKO pie mums tas neatbilts patiesibai:):) Pie mums Graja starpbridi 20min var uzbildet 1 klasi ja labs meistars:):)
Publicēts: 26.12.09 15:34
 citēt
Gudris:
JRJ: Gudrim ir taisnība
Fakts

Nu nezinu, kur te laža? Kompozicionāli ļoti labi viss izskatās...galds, cilvji, logi grīdas/sienu augstuma attiecība... kur tu lažu redzi?
Publicēts: 26.12.09 15:39 labots
 citēt
Gudris:Laža ir taa ka tur ir četri lieli caurumi

Tu domā- krēslu atzveltņu vietas ir tie "caurumi"? Un kā tad tos varēja aizpildīt?:) Satupināt kā vistas uz laktas? Vai salikt meičas platām kājām? :D:D:D

Tad gan būtu gudrstils, kombinācijā ar Luņa "fočēju kā man patīk"! :D
Publicēts: 26.12.09 15:40 labots
 citēt
Kurš tad tur baigi ir izgāzies? Tur tak vnk īsmilimetru stikls, logi arī tavuprāt slīpi iebūvēti?
Publicēts: 26.12.09 15:40
 citēt
Karlis70:
Gudris: Fakts

Nu nezinu, kur te laža? Kompozicionāli ļoti labi viss izskatās...galds, cilvji, logi grīdas/sienu augstuma attiecība... kur tu lažu redzi?

Nekas LABS ar nav bet ir NORMALI ta ari ir ja ipasji nespringstot to dara , IKDIENA pa atro ta ari bilde visnotalj normali:):)

Ja ne pa atro tad Sakot no labas skukjis kas klepi bix pa labi dzeks kas loga bix pa kreisi stavosjais cjalis ucjenei no kraisas puses otrs stavosjais tas kas "Zemak" ucjenei no labas un auxstak protams , beibe kas Austak piesdusu parvietojas vairak pa kreisi un auxstak :):) BET tad ir jacakarejas un jabida un meita kas kajas izslejusi ar var tas saniski salikt ta ka blakus sedetaja tad ar neiskatas tik garas BET un tas prasa laiku un neatmaksajas :):) TAKA viss ir visnotalj NORMALI sita ar parastyi ATRI bilde , bez vipendrjoniem:):)
Publicēts: 26.12.09 15:40
 citēt
Karlis70:Kurš tad tur baigi ir izgāzies?

Gudris, kārtējo reizi. :D
Publicēts: 26.12.09 15:49
 citēt
Nu nez vai tā būtu...kreisā pusē priekšā būtu skuķis-gigants un zēnam beigās labajā pusē redzētu tik čupčiku:D
Publicēts: 26.12.09 15:58
 citēt
Gudris:

kautkā šita būtu sakarīgāk

Jā to meiču,kas kreisajā pusē stāv kājās noteikti vajag pārbīdīt citur,jo tagad kreisajā pusē sēdošajam briedim tikai četrus ragu žuburus var redzēt,a jim ta viņi pieci un briežiem ragu žuburu skaits ir svarīgs. :)
Publicēts: 26.12.09 15:59
 citēt
Piedāvā divus cilvēkus priekšplānā nosēdināt tā, lai viņu galvas atrastos pusmetru augstāk kā pārējiem un augumi mestu ēnu uz aizmugurē esošajiem?

Stulbis, kas stulbis...:)
Publicēts: 26.12.09 16:33
 citēt
Tu laikam domā, ka vajadzētu iegūt kaut kādu sterilu piramīdu? Kāpēc tu tā domā? Jutūbi kaut kādu kreiso saskatījies?:)

Tas ir kolektīvs- studenti- laboranti. Pārīši, smaidules, kautrīgie, asie, pareizie, "taisnie", pašpārliecinātie, bremzes. Dažādi. Katrs par sevi- dažāds, tomēr kopā viņus vieno mīlestība pret savu izvelēto profesiju. Salikt viņus sterilā piramīdā- un čau, sanāktu Latvenergo 40- gadnieku kolektīvs vai bezpersoniska 12A klase, viena no tūkstoša!

Pirms fočēt, vajag DOMĀT!
Publicēts: 26.12.09 16:36
 citēt
Gudris:
Portreti:

Pirms fočēt, vajag DOMĀT!
pieraksti to sev kaut kur uz fočika :D

Tu nesaprati- domāt vajag ne jau ģeometriskās figūrās, bet saturiski!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):