forum.gif
Kā izģērbt modeli ? atbild A.Sokolovs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kā izģērbt modeli ? atbild A.Sokolovs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.12.09 03:02 labots
 citēt
Strunts par "Plikiem pupiem" labāk palūri kāda maistaram tehnika visi PASJI lētākiem WALIMEX 420 visvienkarsjakie modelji pa 130Ls galva:):) Tā jau arī ir , nekad nevienu modeli neesmu "Kolijis @ Pierunajis" visas 100% pasjas pieteikusjas tik un vienīgi pec bildēm nekad ne ar vienu nav bijusjas problemas visām pasjām personīgiem lēmumi kāda tur vel kolsjisjnas un lausjnas:):) Gan jau ka taga zakji sasapnojās ISTEŅĪBĀ lielie cipari nav par "Kailumu" bet gan par "Projekta budzeta @ meicas personības" atkarīgs , reiz pirms kautkadiem gadiem lielākā summa esot samaksata Agnesei Z , pāris t Ls , visji tīrākiem KOMERC REKLĀMAS projekti kaut arī ar kailumiem:):)
Publicēts: 27.12.09 03:10
 citēt
kruti
Publicēts: 27.12.09 09:50
 citēt
kas ir Aleksandrs Sokolovs? ā, photographer. runā nesinchroni. neko nepasaka. bet košakiņš simpatjaga.
Publicēts: 27.12.09 10:11
 citēt
tjipa normāla prioritāte.. ka tik izģērbt meiteni ar fotoaparātu :D
man labāk bez fotoaparāta patīk izģērbt
Publicēts: 27.12.09 10:15
 citēt
Gudris:http://www.youtube.com/watch?v=6ozGl_2M_54

Pffff...baigā tēma!!!:) Tas Sokolovs un Gudris varētu būt labs tandēms- abi koncentrētos uz "kā izģērbt meiteni ar objektīva palīdzību?"

Ne jau tāpēc cilvēki nāk pie fotogrāfiem, lai fotogrāfētos pliki!!! :) Acīmredzot dažiem fotogrāfiem tas ir pats svarīgākais- izģērbt meiteni un paskatīties uz viņu caur objektīvu!!!
Publicēts: 27.12.09 10:17
 citēt
Portreti:[/citeNe jau tāpēc cilvēki nāk pie fotogrāfiem, lai fotogrāfētos pliki!!! :)
nu, daži cilvēki nāk pie fotogrāfiem, lai fotogrāfētos pliki, daži cilvēki nāk pie fotogrāfiem, lai fotogrāfētos leopiržādas kažokos. daži cilvēki nāk pie fotogrāfiem, lai fotogrāfētos pasēm.
Publicēts: 27.12.09 10:26
 citēt
haralds:nu, daži cilvēki nāk pie fotogrāfiem, lai fotogrāfētos pliki

Procentuāli no plikgribošajiem ir: 1% ir ģimenes pāri, kuriem vajag kopīgu plikbildi virs gultas, vēl 1% ir tikko sasniegušas pilngadību meitenītes, kuras grib zināt, vai var izskatīties sexy, 5% ir pusmuža tantes ap 35-45, kurām paš-izģērbšanos vēlmi nosaka Zālīša bioloģiskās šķēres un atlikušie 93% ir prostitūtas, kuras bildes izmanto neskaitāmajās intīmservisu lapās, lai pievilinātu jaunus klientus.

Tomēr šis sadalījums ir niecīgs, no kopīgu klientu skaita. Vismaz 90-95% cilvēku nevajag nekādas plikbildes. Acīmredzot, ja čalis filmē par to video- kā tikt pie plikumu fočēšanas, jādomā, ka viņam pašam tā plikumu skatīšanās padarīšana ir aktuālāka kā klientam.
Publicēts: 27.12.09 10:35 labots
 citēt
Portreti: ... pusmūža tantes ap 35-45, kurām paš-izģērbšanos vēlmi nosaka Zālīša bioloģiskās šķēres...
laikam še varētu piedalīt arī vecenes (dzimuma, ne vecuma apzīmējums!), kuras iekāro bildes, ko parādīt princim, kad beidzot atvilksies - zināšanai, ko zaudējis, tik ilgi kavēdamies. :D cita starpā - bildēju striptīza dejotājas (pēc bildēm viņas izvēlējās tādam "labušņika" pakalpojumam, ka dejo personāli 1-am pacientam!) un viena atnāk un sāk kaut ko muldēt, ka viņas brālēnam arī ir fotoaparāts, bla, bla, bla. vēlāk baletmeistare nostučija, ka viņa, kā mani ieraudzījusi, tā sapratusi, ka SHIT'ā vīrieša (tobiš manis!) priekšā nespēs izģērbties. (nez ko viņa pasāktu, ja ar biļeti atnāktu uz to "bimini"!). kas vēl raxturīgi (a možen tur arī zagvozdka!) - skatījos uz viņu pilnīgi un galīgi bez sexuālas dabas intereses.
Publicēts: 27.12.09 10:39
 citēt
haralds: priekšā nespēs izģērbties.

Šitāds humors bieži notiek ar prostitūtām, ka fočējot viņas jāizģērbj lēni un pakāpeniski (sākumā jātaisa "bildes draugam" veļiņā), jo kautrīgi uzvedas. :D:D:D Nav skaidrs, kā tad viņas ar muti darbojas, ja kāds paprasa...pircis neesmu, nav pieredzes!
Publicēts: 27.12.09 11:00
 citēt
Sokolovs pats prasa vai negrib pa pliko :D
Publicēts: 27.12.09 11:08
 citēt
miller31:Sokolovs pats prasa vai negrib pa pliko :D

Noģērbjas pats un iesaka arī meičai kaut ko noģērbt...:D
Tad izvelk savu 70-200...
Publicēts: 27.12.09 11:10
 citēt
Gudris:
Lunis:Strunts par "Plikiem pupiem" labāk palūri kāda maistaram tehnika visi PASJI lētākiem WALIMEX 420 visvienkarsjakie modelji pa 130Ls galva:):)
es ar nesaprotu kaapeec jaapeerk gaisma pa stukaam ...lampinjas visiem vienaadas :)

Puse no tiem sūda Walimexiem man kondiķi izbeidzās jau otrajā lietošanas mēnesī. MDFoto 3 mēnešus garantiju pilda... Profesionālai IKDIENAS lietošanai beigās sanāk pārāk dārgi tādus krāmus pirkt. Kad bija 4 tā garantija, šie man vietā iedeva jaunus, es tos pārdevu un pārgāju uz Aurorām.
Publicēts: 27.12.09 11:20
 citēt
Portreti:
miller31:Sokolovs pats prasa vai negrib pa pliko :D

Noģērbjas pats un iesaka arī meičai kaut ko noģērbt...:D
Tad izvelk savu 70-200...

nee vins saka, negribi pameeginaat pa pliko? :D
Publicēts: 27.12.09 11:35
 citēt
Gudris:
miller31:
nee vins saka, negribi pameeginaat pa pliko? :D
Kā Tu zini...Tev ar viņš piedāvaja ? :D

zinu :) un veel visu ko zinu, ko nedriikst teikt
Publicēts: 27.12.09 11:38
 citēt
Portreti:Tad izvelk savu 70-200...
:D :D :D es kā jaunu stiklu nopērku, tā darbā nāku iekšā turēdams eriģētā stāvoklī!
Publicēts: 27.12.09 11:39
 citēt
Zaulons:Džeks jav vispār dempingo konkreti, ja īsa fotosesija maxā no 100-300ls priekš ka piemēru minēja aldara reklāmas...Vispār modeļiem par īsajām reklāmfoto sesijām ir maxājams vairāk, a kopumā tādi projekti ne vienu vien tūkstoti maxā.

Tu esi galvu saspiedis? Tik daudz vai vairāk maksā tikai cilvēkiem ar super- atpazīstamām sejām. Parastai smuksejainai čiksei no ielas par dienas fotogrāfēšanos vai nu nemaksā neko (fočējas par PR) vai kādu dvadcatņiku. Nu, maksimums 30- 40!

Kredītņēmēju bagātības laiks ir garām! Atgriežamies realitātē!!!
Publicēts: 27.12.09 11:42
 citēt
Gudris:Portreti Tev jā....jo Tu viņas darbini no rīta līdz vakaram...parastam jūzerim ar walimex pilnībā pietiek !

Vēl viens mīnuss- stipri par siltu gaismas temperatūra, nesakrīt ar Bowensiem un Aurorām. Ja visi valimeksi, tad jau pofig, bet je ieliec pa vidu bovensu, gaisma sanāk vietām aukstāka, vietām siltāka.
Publicēts: 27.12.09 11:46
 citēt
tāds kā apkurijies :D gan jau sveejie smiidinaaja fona. bet sokolovs malacis, javeero tik taalaak uz kuru pusi tas viss aizies
Publicēts: 27.12.09 14:46
 citēt
Oskarz:man labāk bez fotoaparāta patīk izģērbt

+
Tik vienkārši.
Publicēts: 27.12.09 15:22
 citēt
Gudris:
Oskarz:
man labāk bez fotoaparāta patīk izģērbt
nemāki apvienot patīkamo ar lietderīgo :(:D

kāds tur patīkamais un lietderīgais.. kad fočēju, tad nedomāju par to kā ***** modeli, bet gan tikai kā labāku kadru dabūt.. tik daudz lietas jākontrolē, jādomā, ka laika padomāt par modeli kā sievieti gandrīz nepaliek..
un arī nevajag, jo ar stāvošu krānu, labas bildes nekad neuztaisīsi, tāpēc ka visas domas būs novirzītas vienā virzienā..

a kad darbs pabeigts, tad jau pavisam cita runa :)
Publicēts: 27.12.09 15:32
 citēt
Oskarz: ... ar stāvošu krānu, labas bildes nekad neuztaisīsi ...
nevaig jau obligāti tiešā nozīmē fiziski stāvošu. bet ja uz modeli nemaz nestāv, bildes tādas impotentas var sanākt.
Publicēts: 27.12.09 15:35
 citēt
nu ko tad teiksi, ka sievietes fotogrāfes nespēj sievietes bildēt?? :) un vēl kā spēj..
Publicēts: 27.12.09 15:42
 citēt
TnXs!
Oskarz:... teiksi, ka sievietes fotogrāfes nespēj sievietes bildēt?? :) un vēl kā spēj..
spēj. ja paceļas pāri savai heteroseksualitātei. sievietes tādā ziņā fleksiblākas. :)
Publicēts: 27.12.09 15:49
 citēt
Gudris, es ticu, ka tu kad fočē tad tev ne tikai stāv bet arī siekala līdz zemei un mēle izkārta ārā pār plecu..
Publicēts: 27.12.09 15:49
 citēt
vot kur viss noslēpums - JAUNĪBĀ :D :D :D Palikšu es vecs un nenāks pie manis vairs pa pliko bildēties :(
JURI, a kā Tu vari sabildēt plikas meitenes - tu takš neesi jauns? :O
Publicēts: 27.12.09 15:59
 citēt
duraki ... toch duraki ...... :-(
Publicēts: 27.12.09 16:00
 citēt
dansiga:duraki ... toch duraki ...... :-(
kur i?
Publicēts: 27.12.09 16:03
 citēt
da visi te ar tiem staavoshajiem kraaninjiem ;-pppppp;-) taapec es nebriinos, ka daudzas beibes nemaz pie dzhekiem negrib fotografeeties .. ;-)))
Publicēts: 27.12.09 16:05
 citēt
dansiga:da visi te ar tiem staavoshajiem kraaninjiem ;-pppppp;-) taapec es nebriinos, ka daudzas beibes nemaz pie dzhekiem negrib fotografeeties .. ;-)))

neviens negarantee ka fotograafe-sieviete nav lesbiete :P
Publicēts: 27.12.09 16:07 labots
 citēt
dansiga:... daudzas beibes nemaz pie dzhekiem negrib fotografeeties .. ;-)))
ja der impotentas vai ar lezbisku piesitienu bildes - par ko ne!
Gudris:;)
:D :D
Publicēts: 27.12.09 16:13
 citēt
andre:
dansiga:da visi te ar tiem staavoshajiem kraaninjiem ;-pppppp;-) taapec es nebriinos, ka daudzas beibes nemaz pie dzhekiem negrib fotografeeties .. ;-)))

neviens negarantee ka fotograafe-sieviete nav lesbiete :P

Ir pat viena paziņa kura lesbiete un fotogrāfe meitenes :)
Publicēts: 27.12.09 16:13
 citēt
Gudris.. liela daļa dizaineru, modes mākslinieku, frizieru utt. kas nodarbojas ar to kā "padarīt sievieti skaistāku" ir homoseksuāli
Publicēts: 27.12.09 16:18
 citēt
Dansig-duraki tie,kuriem nestāv(pie tiem tikai fotogrāfēties),vēl jau vajag izšķirt kad,kur un uz ko.Citādi iznāks kā kara komisariātā,kad džekiem stāv no tā vien,ka bikses novelk...
Publicēts: 27.12.09 17:02
 citēt
ekoists, a te runaa fotograafi vai tiem kuriem probleemas ar dabuushanu?m?;-ppppp;-)))))))

Taa kaa pasniedz homikji ..... MAn nepatiik ..... Bet katram savsszzz...... Priecee tas, ka meitas shajaaa vaajpraatiigajaa pasaulee ir izaugushas ar pareizu dziives uztveri ;-))))

Man viens viirieshkaartas fotograafs vienreiz teica - "njaaaa - apskauzhami, cik vienkaarshi un nepiespiesti Tev izdodas modeli izgjeerbt" ;-))))
Publicēts: 27.12.09 17:27
 citēt
Lasu un smejos , es vispār īsti nesaprotu kāds sakars Sexsam un stavēšanai ar kailumu? Man piemēram vienalga kails tas sievišķis vai apgērbts ja man nav ar viņu kāda cita kontakta izņemot "Vizuālo" man pilnīgi vienalga kāds viņš ir. Iespējams ka tas no tā ka pirmo kailo modeli ievērtēju vēl pamatskolā mācoties jo fāters lai es mateni mācos mēdza mani likt darbnīcas stūrī lai nedomāju gurķoties un pats proatsms tai laikā strādāja un "Plikas tantes" zīmēšana nebij nēkāds retums. Protams lai bildes sānāktu "Pa īstam" ir jābūt konkrētam funktierim un "Izjūtām" starp modeli un fotogrāfu BET tas neattiecās nedz uz Komerciju nedz uz "Gudreveidīgiem" ražojumiem , lai ko tādu ražotu vienīgais nosacijums ir CĪTĪGI IEVĒROT DETAĻAS un kas tur "Modelis" persiks vai vāvere nekrīt svarā nekādas emocijas neizraisa:):) A vooo ja bildē kautko PRIVĀTU un pasūtītājs / autors vēlās panākt patiesi emocionāli sakāpinātu rezultātu tad gan var izpausties uz pilnu klapi , emocijas jau var panākt dažādi ne tikai galam sitoties zobos , var gan ar vārdiem un attiecīgu muziku gan pilnīg elementārām fiziskām manipulācijām masāžu piemēram. Viss atkarīgs no VAJADZĪBĀM un vēlmēm. Mandomāt publika kas nemitīgi plarksķi par kaulfoto sexsu un tādā garā saistību ar foto ir kā mena reiz viens vecmeistars teica "Jaunie foto onanisti" es asj apjuku no texsta a ši man paskaidroja "No sievišķiem bail ,vāi mutere neļauj , bet baigi gribās tad nu TĒLO fotogrāfu" atšķirt pavisma vienkarši , jēli glumi texsti un trulas bezēmociju bildes , vārdiņi teikti turpat vai pirms 20 gadiem BET nekas nav mainijies šai jomā:):) Katrā ziņā pie jebkuriem FOTO neatkarīgi kail nekail vai passe jāpanāk makismāli komfortabla un līdzsvara sajūta modelim un arī SEV . Bet SAPRATNES pat passi būs grūti uzbildēt kur nu vēl ko citu. Man ir daudz modēļu kurus man patīk bildēt JEBKĀDUS , gan tādus gan šādus gan nekādus. Piemēram zinu droši ka ja vaig "Kilfoto uz pasūtijumu" diez vai izmantotu LATVIJAS profesionālos modeļus vai prostitūtas GRŪTI panākt JEBKĀDAS patiesas emocijas , visdrizāk ņemtu kādu labi pazistamu meiču un kopiģiem spēkiem realizētu IDEJU :):) Atšķirībā no vairums vecmeistariem un kolēģiem kuri REĀLI "Neēd augli ko zīmē" nekad neesmu noliedzis ka šad tad "Modeļi" pie manis mēdza aizķerties arī uz ilgāku laiku nekā uz "Sesiju" bet tas ir ABPUSĒJS lēmums vin VIENMĒR 100% visos gadijumos piedāvājums nāk no modeļa , es mēdzu toss apdomāt un nekad tas nav "Uzreiz" un galu galā fotogrāfs ir normāls vecis , kuram vienkarši dēļa darba specifikas NAV SAPRĀTĪGI ļaut sev krist ap kaklu katrai kurai "Sagribējies" un kur nu vēl pašam bīdīt šādus funktierus. TAČU ja šāds funktiers gadās ABPUSĒJS manuprāt kāpēc nē ?:) Tas nekad nenotiek pirmā reizē un ar pilnīgi nezināmiem cilvēkiem . Var runāt un darīt bildēšanas procesā pilnīgi visju taču ieriekš jāvienojās par spēles notiekumiem un vēlamo rezultātu kādēļ tas tiek darīts. Tīri ikdienišķi ka modeļis pamanās beigt bildēšanas procesā un pa to laiku ir sablieztas superīgas emocijas un viss kā nākās BET tur nav nekāda sakara nedz ar SEX kur nu vēl ko vairāk , vienkarši pieredze un spēja panākt REZULTĀTU un shēmas šai gadijumā ir ļoti šabloniskas un gadiem atstrādātas:):) Piemēram 100% zinu ka NEKO nevarētu šādi panēkat nevienai no meitenēm ar kurām strādāju ikdienā komandā jo viņas to visus ir 1001 reiz redzējušās dzirdējušas un VIŅĀM tas neiedarbojās:):) No malas nekādu problēmu , vienkarši ļoti labs kontaxts starp modeļi un fotogrāfu :):) Saucamo "Glamuru" gan tā nevar bildēt , tās tāds saltu profu vai "Foto onānistu" sporta veidss , nekādas emocijas neizraisa:):)
Publicēts: 27.12.09 17:37
 citēt
eh, labi, ka man vairs bildes nevajag....:):)
Publicēts: 27.12.09 17:39
 citēt
Lunis:baigi gribās tad nu TĒLO fotogrāfu
:D :D
končil, ņe končil, 5 minut, uhodji ot kameri! :D
Publicēts: 27.12.09 17:41
 citēt
aitinaa, vot tam gan es neticu ;-))))) kad ta man "atdosies"?!!??!?!
Publicēts: 27.12.09 17:41
 citēt
Tas nekad nenotiek pirmā reizē un ar pilnīgi nezināmiem cilvēkiem.

Pirmā ne, bet pirmajā mēdz gadīties. Arīdzan grūti būtu teikt, ka, ja tas notiek 2. vai 3. reizē, tad cilvēks top daudz pazīstamāks. Bet tas viss ir garām pamatos. Ja to ķeksīti gribas ievilkt, to var darīt. Vairāk tur nekā laikam tad arī nav.
Publicēts: 27.12.09 17:43
 citēt
ja vaig "Kilfoto uz pasūtijumu" diez vai izmantotu LATVIJAS profesionālos modeļus vai prostitūtas GRŪTI panākt JEBKĀDAS patiesas emocijas ... Tīri ikdienišķi ka modeļis pamanās beigt bildēšanas procesā.

Mazliet iet pretrunās. Tas no garas rakstīšanas, protams. Un, kas ir Kilfoto, velns viņu vien Lunis zina.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):