Pieļauju iespēju, ka, lai gan tehnoloģija ir viena un tā pati (nu gluži kā ar Krievijā ražotajām kapitālistu marku automašīnām), ir dažādas rūpnīcas, kurās tiek ražoti aķi, tāpēc var būt atšķirība pat dažādām partijām. Tikai lai man nestāsta, ka visi ķīnieši ir apzinīgi bezgala! Cik sapratu, Sanyo tiek ražotas gan Japānā gan Ķīnā, tāpēc pastāv zināms risks iegrābties dēļ kāda neapzinīga ķīnieša. Par Sony nezinu, bet pieļauju, ka situācija ir līdzīga.
Tad reāli ko jūs man iesakāt lai pērk , jo katram jau savs Nepieciešamas bačas ar lielu mah un ātru pārlādēšanu t.i ciklu skaitu , tagad tik galva vēl vairāk sakruķijās.
Janbo:Nepieciešamas bačas ar lielu mah un ātru pārlādēšanu t.i ciklu skaitu ...
ātra pārlādēšana ar ciklu skaitu tādās attiecībās - ātrāk lādēsi (ar lielāku štrommi), ātrāk iedzīsi aķus kapā. nu, mazāk ciklu izvilks. saprotams, tas krietni mazākā mērā attiecas uz aķiem, kuri pieļauj "ātro" lādēšanu. man visilgāk franču "SAFT" un pelēki "SONY" kalpojuši, bet tas tajos laikos kad 500 mAh bija normaļoks.
Problēma jau tāda , ka aķi jau mana nevajag , 3 lādētāji mājās Sony , Photo cam3 , un vēl kkāds.
Visiem aķiem tač vienalga ar kur viņus lādē ? Vai arī nē ? Skatos tagad akumulatorus , bet neko sakarīgu virs 2000mah neredzu . Tā pat vajadzēs jau 8 gab , jo ar 4 būs par īsu.
Zaulons:nu figvinzin ka ar tien 2000mA , cik ir bijusi, ta gana sudigi, duraceli nav slikti, gadus 2 tureja un ari parladejas atri, Varta ir patreiz un ari labi, ka ari tagad testeju Arcas 2950mA, un izskatas ka ir labaaki par duracel un vartu.
Jautājums pēc citu pieredzes: ja bildējat, piemēram, reportāžu ar zibspuldzi un zināms, ka kādas 3-5 minūtes nebūs jābildē, ko darāt - slēdzat zibspuldzi ārā vai labāk atstāt gaidīšanas režīmā? Tb kas patērēs vairāk enerģijas, tās minūtes zibspuldze gaidīšanas režīmā vai zibspuldzes izslēgšana un ieslēgšana?
Pārsvarā lietoju Sony CycleEnergy 2700mAh un 2500, kkas ap 5īti gabalā Ir viens komplekts hama 2700mAh - ritīgi labās, esmu starā. arī 5ītis gabalā (laikam)
ChrisTaps:Sanyo Eneloop!!! Viennozīmīgi! Nav pievīlušas, tur izcili!
Mani 2 komplekti pa gadu arī vēl nav "krāpušies".. Toties lētticīgi ebajā nopirktie ar kautkādu lepnu uzrakstu tjipa Super Puper 2900 mAh, atņirdzās pēc pāris uzlādēm, labi, ka no 2 komplektiem izdevās salasīt vienu strādājošu...
Gribētu atkal pacelt šo tēmu. Radies jautājums - ko pirkt? Pēdējie posti te ir vairāk, kā divus gadus veci. Pieņemu, ka tehnoloģijas ir attīstījušās un vecie, gudrie fotogrāfi varētu atklāt, kādus aķīšus un lādētājus lietojam.
enelopi labaakie... tik ladeetaajam ari nevejadzeetu zheloot naudu, un nenopirkt viltojumus kiinieshu. tagad jau netaa preciizi var izlasiit kaa atskjirt viltotos no iistajiem.