Interesē ko jūs izmantojat (baterijas vai akumulatorus) darbam ar zibspuldzēm ?
UN vai tie ir vienas firmas vai nākas izmantot kādu citu firmu (proti 2 dažādas firmas baterijas/akumulatori zibspuldzē)
Pats izmantoju 2300-2700mah akumulatorus , un nākas arī darīt tā ka 2 ir ar 2300mah un 2 ar 2700 mah + dažādas firmas , domāju ar laiku pāriet uz viena veida akumulatoriem 3200mah .
Oskarz:Uniross Hybrio - ļoti ilgi tur iekšā lādiņu, ļoti zems pašizlādes rādītājs.
unirosam mazaaks parladeeshanaas skaits (Rechargeable up to 500 ). arii pie ekstreemas parkarshanas tam noiet papiirits. llabaak tomeer ir eneloop (taa pasha tipa kas uniross bet 1000 rech) vai arii no parastajaam pashas labaakas peec testiem ir VARTA 2700 Pro
oficiāli? cik redzējis, visiem uzdod 1000 ciklus, kas pārspīlēts, pie vieniem vienīgiem padomju miliču darbā nozagtiem un par 15 rubul gabalā pārdotiem SAFT esmu piedzīvojis. VARTA neatceros cik mAh nosprāga krietni ātrāk par citiem.
Oskarz:Uniross Hybrio - ļoti ilgi tur iekšā lādiņu, ļoti zems pašizlādes rādītājs.
cik mah ?
2100 bet tur ilgāk par ne hybrid 2700 . Sanyo Eneloop tāda paša principa , tikai 2000 mah . Pie Uniross raksta ka 500x pārlādēt minimum bet Eneloop 1000x
Lietoju Sony Advanced (baltos Ni-Mh) 1900, laikam. Visizturīgākie, kā arī paši no sevis nekad nenosēžas. Agrāk maksāja ap 6 Ls.gab, tagad droši vien lētāk. Neviens nav nobeidzies. NEVIENS!!!
Portreti:Lietoju Sony Advanced (baltos Ni-Mh) 1900, laikam. Visizturīgākie, kā arī paši no sevis nekad nenosēžas. Agrāk maksāja ap 6 Ls.gab, tagad droši vien lētāk. Neviens nav nobeidzies. NEVIENS!!!
a 1900 nav pa maz? 2800 mah jau man liekas , ka nav visai daudz , bet nu es jau tagad lasu ko iesakat )
no pieredzes varu pateikt. viss atkariigs no bachas sastaava un ieriices paterina iipatniibaam. ir ieriices kas leenaam suuc elektriibu ir taadas kas konkreetaa momentaa daudz nem no bachas, piemeeram kaa zipenes kas peec izshaushanas uzlaadee kondikus.
esmu testeejis, piemeeram gps loggeris straada par 2 stundaam vairaak ar eneloopiem 2000mah nekaa ar varta pro 2700mah.
veel loti svariigi ir pareizi laadeet bachas, neparlaadeet, refresh taisitit ik peec pusgada, trickle charge paratajaam izmantot, ieteicams liidz galam izlaadeet nevis laadeeet pustukshas no jauna. iesaku shito ladeetaaju blog.andreart.lv...
Sony Cyber-shot 2 gab 2100mah Energizer 2 gab 2300mah Digital ansmann 2gab 2700mah Photo ansmann 2 gab 2400mah
Kā redzat nekur nesakrīt mah - 4 gab Tāpēc visulaiku sanāk jaukt , tas cik saprotu nav labi , tāpēc ar zibens ilgi pārlādējas. Akumulātoriem pie 2 gadiem. UN vēl jautājums , cik ilgi (kā jūs uzskatat) akumulatori kalpo , 1000x lādēšana man liekas bullshits
Duracel plus Alkaline MN1500 un nav jāgudro cik ciklus atjaunosies. Iepirku pat inteliģento lādētāju BC9009, bet aķīši nestāv līdzi batarejām. Protams, ka jālieto vienas firmas vienādas bačas vai aķi, tas ir uzsvērts jebkura ražotāja instrukcijā.
Portreti:Lietoju Sony Advanced (baltos Ni-Mh) 1900, laikam. Visizturīgākie, kā arī paši no sevis nekad nenosēžas. Agrāk maksāja ap 6 Ls.gab, tagad droši vien lētāk. Neviens nav nobeidzies. NEVIENS!!!
a 1900 nav pa maz? 2800 mah jau man liekas , ka nav visai daudz , bet nu es jau tagad lasu ko iesakat )
Pterodaktils:Duracel plus Alkaline MN1500 un nav jāgudro cik ciklus atjaunosies. Iepirku pat inteliģento lādētāju BC9009, bet aķīši nestāv līdzi batarejām. Protams, ka jālieto vienas firmas vienādas bačas vai aķi, tas ir uzsvērts jebkura ražotāja instrukcijā.
Vai arī kas ? Zibeni sačakarēs , vai bačas sačakarēs + neturēs tik ilgi ?
Portreti, jautāju, jo ne katrs Sanyo ir Eneloop! Cik man zināms, Eneloop standartā ir 2000mAh un šos 2000 tie atstrādā ar pilnu atdevi un godam. Un kaut kur lasīju, ka Sanyo ražojot aķīšus arī Sony vajadzībām ar Sony vārdu.
kasnukas:Portreti, jautāju, jo ne katrs Sanyo ir Eneloop! Cik man zināms, Eneloop standartā ir 2000mAh un šos 2000 tie atstrādā ar pilnu atdevi un godam.
Saku- ir bijis (daži vēl ir) Eneloop 2000, kā arī ar oranžu uzrakstu 2500, ne Eneloop. Nojuka i tie, i tie...