forum.gif
izpalīdziet kurzemnieki
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / izpalīdziet kurzemnieki
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.12.09 17:25
 citēt
Es esmu sākusi tādu tradīciju,ka katru gadu 1janvārī dodos ekskursijā uz kādu Latvijas pilsētu apskatīt ziemassvētku rotājumus....pagājšgad biju Liepāja ļoti patika bet tagad esmu dillemas priekšā jo nevaru izdomāt uz kurieni doties....
tad nu gribēju jautāt vai kurzemnieki nevarētu ieteikt man kādu pilsētu, kur šajā gada laikā ir īpaši skaisti:)varbūt varētu ar bildītēm:)jau iepriekš mīļš paldies
Publicēts: 27.12.09 17:27
 citēt
Ventspils, Talsi,Kuldiga...
Publicēts: 27.12.09 17:29
 citēt
Esmu dzirdējis ka Embūtē ir skaista apkārtne un pilsēta. Bet vai ziemā tur ir ko darīt nezinu.
Publicēts: 27.12.09 17:31
 citēt
nu pilsētu nosaukumus es zinu, bet tieši bīju domājusi par ziemas rotājumiem un noskaņu
Publicēts: 27.12.09 17:33
 citēt
Pofig [(c) Lunis], kā to sauc - nav gaismas, nav pilsētā skatu. Immer.
Kurzeme, Turzeme vai Šurzeme. Nav, un viss.
Publicēts: 27.12.09 18:47
 citēt
Talsos rotājumi varen skaisti :D Vesela viena egle. Vairāk šogad neko neesmu pamanījis. :)
Publicēts: 27.12.09 18:56
 citēt
Es esmu sācis tādu tradīciju-peldēties āliņģī,varbūt ieteiksiet,kurā ezerā siltāks ūdens,varētu arī ūdens analīžu paraugus atsūtīt.
Vai tik autors nemeklē pilsētu bildītes?
Publicēts: 27.12.09 18:56
 citēt
cik mana maate ventspili fochee baigi jau skaisti izskstas!
Publicēts: 27.12.09 19:20
 citēt
ja jau tā ir tradīcija, tad skaistumam nevajadzētu būt noteicošajam.

aizbrauc uz jebkuru pilsētu, sabildē. Veidosies statistika utt. Nav jau svarīgi bija skaisti rotājumi vai neskaisti, galvenais tak ir ka tādā un tādā pilsētā bija būts un sabildēts. Varēsi citiem rādīt, ka lūk tur nekā skaista nebija.

nesaprotu tos rada gabalus, kas man stāsta, ka vasarās apceļo Latviju, bet vienmēr prasa, lai pasaku priekšā kāda pilsēta ir skaista, vai kur Latvijā ir skaisti.
Ceļojuma būtība tak ir skatīt to kas sanāk, nevis izvēlēties skaistāko.

Tieši tāpat šeit tēmas autoram, ieteiktu netiekties pēc skaistā, bet ja tik tiešām tā ir tradīcija (nezinu vai otro gadu pēc kārtas var saukt par tradīciju), tad vienkārši izvēlēties pilsētu/ciematu un doties.
Publicēts: 27.12.09 19:22
 citēt
ekoist- skaties kur kaadi udeni ietek. Bus siltak. Tirak gan neee:):):)
Publicēts: 27.12.09 19:30 labots
 citēt
Hmmm... Kandava(kurzemes pērle)..
Publicēts: 27.12.09 19:36
 citēt
aitin-man vienalga cik silti,galvenais anaļīžu paraugi.Ziemā ūdens tīrāks,nekā vasarā,bet vajag paraugus.
Publicēts: 27.12.09 19:58
 citēt
ekoists:aitin-man vienalga cik silti,galvenais anaļīžu paraugi.Ziemā ūdens tīrāks,nekā vasarā,bet vajag paraugus.

Rīt izsūtīšu burciņu ar Ventas ūdeni :D
Publicēts: 27.12.09 20:08
 citēt
aitinaa:Ventspils, Talsi,Kuldiga...
...Saldus. ;) Ja Liepāja esi bijusi četras jau tik palikušas.Nu ja novadu centrus domā,tad gan vairāk. :D Ja par Saldu -bikk knapāk ir kā pagaišgad bet skaisti tāpat.
Jā,uz Embūti gan būs pagrūti.Ja nav kārtīgs 4x4 ! :D
Publicēts: 27.12.09 20:37
 citēt
ekoists:Es esmu sācis tādu tradīciju-peldēties āliņģī,varbūt ieteiksiet,kurā ezerā siltāks ūdens,varētu arī ūdens analīžu paraugus atsūtīt.

:D :D :D
Publicēts: 27.12.09 20:40
 citēt
forelljjanka:
aitinaa:Ventspils, Talsi,Kuldiga...
...Saldus. ;) Ja Liepāja esi bijusi četras jau tik palikušas.Nu ja novadu centrus domā,tad gan vairāk. :D Ja par Saldu -bikk knapāk ir kā pagaišgad bet skaisti tāpat.
Jā,uz Embūti gan būs pagrūti.Ja nav kārtīgs 4x4 ! :D

Nu nez forelljjanka - man jau liekas šogad tā Saldus egle baigā ola ... a man kaut kā labāk patīk tādas slaidās egles ... ;) :)
... bet nu piekritīšu Andreasam, ka nav ko domāt, jābrauc uz jebkuru un jābildē ...
Publicēts: 27.12.09 20:41
 citēt
welns,ūdeni pats varu burciņā sasmelt,analīzes vajag,ar zīmogiem,parakstiem utt.:)
Publicēts: 27.12.09 22:25
 citēt
kādi mēs te humoristi visi taisni vai prieks
Publicēts: 27.12.09 22:35
 citēt
ekoist - kādus analīzes rezultātyus tev vajaga reālos vai ideālos??? Un zīmogs apaļš, trīstūrains vai ovāls????
Publicēts: 27.12.09 22:35
 citēt
Nesapratu,humoristi,taisni vai prieks?
Publicēts: 27.12.09 22:37 labots
 citēt
zazi-apaļais un taisnstūra man ir pašam,varētu trīsstūra.reālos,reālos rezultātus,man taču tradīcija...Ko domāji,ka bildes arī derētu no iepriekšējās ziemas?
Publicēts: 27.12.09 22:44
 citēt
ekoist - analīzes ņemt no destilāta vai dubultdestilāta???? :D
Publicēts: 27.12.09 23:48
 citēt
zo:Esmu dzirdējis ka Embūtē ir skaista apkārtne un pilsēta. Bet vai ziemā tur ir ko darīt nezinu.

Embūtē tak max 15 cilvēki dzīvo :D kāda pilsēta? ordeņa pils drupas un ūberā katedrāle tādā pat stadijā + pauguru čupiņa - ķip Turaida baez cilvēkiem - man patīk
Publicēts: 27.12.09 23:56
 citēt
Maris:
zo:Esmu dzirdējis ka Embūtē ir skaista apkārtne un pilsēta. Bet vai ziemā tur ir ko darīt nezinu.

Embūtē tak max 15 cilvēki dzīvo :D kāda pilsēta? ordeņa pils drupas un ūberā katedrāle tādā pat stadijā + pauguru čupiņa - ķip Turaida baez cilvēkiem - man patīk

ekskursijā jau neaizbraucām tādēļ nezinu cik tur cilvēki dzīvo :)
Publicēts: 28.12.09 16:51
 citēt
ekoists:Es esmu sācis tādu tradīciju-peldēties āliņģī,varbūt ieteiksiet,kurā ezerā siltāks ūdens,varētu arī ūdens analīžu paraugus atsūtīt.

Vot kā cilvēki var piespamot uz manuprāt pilnīgi normālu jautājumu, katru gadu pilsētas tiek dekorētas pa jaunam un var gadīties ka kāda nav vispār izdekorēta, cilvēks vēlas zināt kura pilsēta ir skaisti izdekorēta lai nesanāk tā ka aizbrauc pa tukšo bet kādam obligāti ir jāuzdirš.
Publicēts: 28.12.09 17:22
 citēt
Protams Kaspar,tomēr redzīgs cilvēks saskatīs skaisto jebkurā vietā,ja nevarēs nofotogrāfēt,tad izbaudīs ekskursiju.Kas kuram skaitās skaisti?Kurš būs tas,kas paredzēs laika apstākļus tai dienai,tai pilsētai?Vienmēr jau izpalīdzīgie atradīsies...Man gan patīk vairāk domājoši un patstāvīgi cilvēki.Ja es Tev pateikšu kura meža taciņa ir skaista-vai brauksi fotogrāfēt?
Publicēts: 28.12.09 17:59
 citēt
vispar jau nebija runa tikai par fotogrāfijam tas šoreiz nav primārais un saprotu ka kurzemnieki par savu novadu vispār neko nezin un tas jus nepadara ne par domājošiem ne patstāvīgiem cilvēkiem:D:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 28.12.09 18:23
 citēt
nevispārini un neveido priekšstatus.Pa dienu var izbraukt un apskatīt visu kurzemi,paliec tur,kur visvairāk patīk un ieliec bildītes mums apskatei.
Publicēts: 28.12.09 18:47
 citēt

O Embūtē jau gadus 300-400 nekas pilsētveidīgs nenotiek. 2 mājas, sabrukusi pils un baznīca, bet apkārtne gan... visko var sadarīt
Publicēts: 28.12.09 19:05
 citēt
ekoists:nevispārini un neveido priekšstatus.Pa dienu var izbraukt un apskatīt visu kurzemi,paliec tur,kur visvairāk patīk un ieliec bildītes mums apskatei.

Brauc caur Mēsragu līdz Kolkai (safočēsi jūrā sasalušos akmeņus u.t.t.), tad caur Valdemārpili, Talsiem līdz Kuldīgai (arī atradīsi ko bildēt bez rumbas), tālāk uz Ventspili.
Publicēts: 28.12.09 20:50
 citēt
Gemini808:

O Embūtē jau gadus 300-400 nekas pilsētveidīgs nenotiek. 2 mājas, sabrukusi pils un baznīca, bet apkārtne gan... visko var sadarīt

Sen neesi bijis. ;) Baigais viesu nams uzgrauts!Induļa pilskalnā un uz Joda dambja -skatu torņi.Vecajā estrādē-atpūtas vietas un ķemertiņi.Daudzās vietās informējošas plāksnītes par floru un faunu,pilskalnā jaunas kāpnes un t.t.
Es tik nekādīgi to Vēres kalnu nemāku atrast(ar it kā Induļa kapakmeni),it kā esmu to pusi izmalis foreļodams(kad vēl Dzeldā bija foreles)kā dulls ,apmēram zinu,bet nevaru atrast! :(
Publicēts: 28.12.09 22:16
 citēt
Dzeldā vēl foreles ir, alatas ar var atrast.
Embūtē ir ko bildēt vieta smuka pavasarī biju iegriezies. Bet pilsētas jau sen vairs nav un pat no ciema maz kas palicis.
Publicēts: 29.12.09 09:58
 citēt
Gemini808:Dzeldā vēl foreles ir, alatas ar var atrast.
Embūtē ir ko bildēt vieta smuka pavasarī biju iegriezies. Bet pilsētas jau sen vairs nav un pat no ciema maz kas palicis.

Kuš! ;) Es par augšteci virs Dzeldas ciema.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):